Νέα

Γουστάρετε να γλείφετε γυναικείους κώλους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056
to ένα φέρνει το άλλο...

Θυμάμαι ένα θεικό νήμμα, που ρωτούσε ένας τύπος που μπορεί να βρει αξύριστο τέρμα βρώμικο μουνί, το πιο βρωμερό που παίζει. Να γλείφει και τις τρίχες και να τις τραβάει. Εδώ πάω πάσο
Εντάξει εδώ μιλάμε για αηδία!!!

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056
Μάλλον ναι. Το αλκοόλ μακριά και αλλάργα. Έχω κάνει ακραίες μαλακίες πιωμένος και πάρα πολλές ζημιές ερχόμενος σπίτι.
Ε τότε φίλε είσαι ακατάλληλος, εσύ δεν πίνεις,σε πίνει!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου έχει τύχει να με κεράσουν μερεντα..αυτά είναι τα παράσημα του σωστού μαχητή
Στο γλυψιμο ή στο γαμήσι?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Apatsi

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Μάλλον ναι. Το αλκοόλ μακριά και αλλάργα. Έχω κάνει ακραίες μαλακίες πιωμένος και πάρα πολλές ζημιές ερχόμενος σπίτι.

τυπε αμα ησουνα πιωμενος θα εβλεπες την αλλη μερα το πρωϊ τη μερεντα στο στομα σου,και θα νομιζες οτι ηταν μπομπα το ποτο :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Μου έχει τύχει να με κεράσουν μερεντα..αυτά είναι τα παράσημα του σωστού μαχητή

τυπε καλου κακου να εχεις μαζι σου και μια φρατζολα ψωμι να κοψεις μια φετα να αλειψεις τη μερεντα :confused::confused::confused:

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056
Οχι κομπλέ, πάντα έκανα μαλακίες, απλά όσο περνάει ο καιρός δεν είμαστε πιτσιρικάδες. Μια φορά μεθυσμένος άραζα με κάτι φίλους κι ένας μπράβος κοπανούσε κάτι λαμαρίνες 5 το πρωί και του λέω ρε μλκ μόνο εσύ ακούγεσαι τέτοια ώρα. Ε και πήγε να με εξαφανίσει χαχαχα. Πριν καμιά βδομάδα γυρνούσα από έναν φίλο τέζα πιωμένος και έψαχνα κλαράκι να το σπάσω μέσα στο κουδούνι της πρώην 5μιση το πρωί χαχα και κατέβηκε ένας απ τη πολυκατοίκια μάλλον να πάει σε καμιά δουλειά και μου λέει τι ψάχνεις φίλε; χαχαχαχα
Χαχα,με λίγα λόγια την έχεις βγάλει καθαρή μέχρι τώρα!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Εγώ πάλι το έχω δοκιμάσει με κοπέλες του χώρου , καμιά 4-5 φορές σε μια που την είχα στανταράκι που λένε ... αυτή ηταν και καθαρή οπότε όλα καλά.
Την πρώτη φορά που το δοκίμασα όμως (σε άλλη κοπέλα) έχω την εντύπωση πως δεν ηταν τελείως καθαρή και μου ήρθε μια εσάνς που λέγανε σε άλλο νήμα :dancing:
Και άλλη μια το είχα δοκιμάσει σε κοπέλα που δεν είχε γλυφομούνι στο πρόγραμμα οπότε κάτι έπρεπε να γλείψω :P

Αλλά γενικά πιό πολύ μου αρέσει το γλυφομούνι παρά αυτό.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.535
Πόντοι
2.536
Εγώ πάλι το βλέπω με ψυχρή λογική, ποσοτικά. Αν μια γκόμενα παίρνει από 17 και πάνω με άριστα το 20 (για τα προσωπικά μου γούστα), το κάνω γιατί λέω: σε μια τέτοια γκόμενα πρέπει να κάνεις όσα πιο πολλά γίνεται να 'χεις να θυμάσαι.

Αλλιώς, προτιμώ να τρώω σοκολατάκια αντί μερέντα.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Εντάξει σε ακραίες τερματισμένες καυλιάρες μουνάρες σε όλους μας βγαίνει κάτι τέτοιο, τι να πω.. Αλλά στη πράξη μπα μαν. Έχω φοβηθεί μετά από κάποια περιστατικά που χω ακούσει. Δεν παίζεις με την υγεία σου.
Τι έχεις δει και ακούσει φίλε;

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
33
Like
12.597
Πόντοι
4.496
Μου αρεσει οταν ειναι αδουλευτη-παρθενα η κωλοτρυπιδα της να τη γλειφω και να της σκαλιζω τη σουφρα με τη γλωσσα μου.και φυσικα σπατουλαρισμα απο κωλο μεχρι μουνι και παλι πισω.φυσικα να ναι καθαρη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Εγώ γουστάρω να το κάνω εάν η άλλη είναι καθαρή και αποτρίχωμενη. Δεν υπάρχει χειρότερο ξενέρωμα για μένα απ'το να έχει τρίχες στον κώλο. Στο μουνί δεν με ενοχλεί, εκεί όμως ξενερώνω.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.783
Πόντοι
1.056

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πανω στην καβλα δεν σκέφτομαι τίποτα.
Το εκανα τακτικά σε πρώην μου η οποια δεν είχε πολλές εμπειρίες και ηταν φανερό.. Απο την ικανοποίηση της μου τον ρουφαγε οποτε τον είχε ευχαιρο, τα κατάπινε τα έτρωγε και τα πασπαλιζε.
Το εχω κανει και σε πουτανα στη φυλής, ανω στην καβλα παλι
Ακομα το σκέφτομαι και αναρωτιεμαι για αυτη την αποφαση μου

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Το εκανα τακτικά σε πρώην μου η οποια δεν είχε πολλές εμπειρίες και ηταν φανερό.. Απο την ικανοποίηση της μου τον ρουφαγε οποτε τον είχε ευχαιρο, τα κατάπινε τα έτρωγε και τα πασπαλιζε.
για την πρώην σου ή για την πουτανα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Αν ήπιες Φαντα μετά ,όλα πήγαν κάτω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom