Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.038
- Πόντοι
- 1.336
Για την πουτανα φυσικα.για την πρώην σου ή για την πουτανα
Με την πρώην συζουσα κι όλας οπότε ηταν κι αυτο ενα στρώμα ασφαλείας
Για την πουτανα φυσικα.για την πρώην σου ή για την πουτανα
ναιιιιιιιιΠάνω από το καλσόν?
Αυτό δεν πιάνεται!ναιιιιιιιι
Αυτό δεν πιάνεται!
Διαβάστε σε προηγούμενα νήματα τι έχουν πάθει τύποι από τέτοιες δραστηριότητες και θα καταλάβεις...
Αυτό έγινε σε κάποιους από γλυφομουνι. Ούτε σε όλους συμβαίνει, ούτε συνδέεται απαραίτητα γλύψιμο κωλου.Πεθάναν
Καρκίνο στη γλώσσα, στο φάρυγγα
Θα πεθάνουμε από κάτι,ας πάμε χορτατοι....εγώ πάντως έχω ΠΑΝΤΑ μαζί μου στοματικό διάλυμα με οινόπνευμα...βοηθάει.Πεθάναν
Φοβασαι μην εχει μεινει καθολου σκατο στο σκουπισμα... Με το σαλιωμα παντος της χτενιζεις τις τριχες στην κωλοτρυπιδα και αμα δεν μυριζει ασχημα μην φοβασαι για μερεντα...Εγώ γουστάρω να το κάνω εάν η άλλη είναι καθαρή και αποτρίχωμενη. Δεν υπάρχει χειρότερο ξενέρωμα για μένα απ'το να έχει τρίχες στον κώλο. Στο μουνί δεν με ενοχλεί, εκεί όμως ξενερώνω.
Οπα ρε φιλε... μελη του σαιτ εχουν παθει κατι τετοιο; Δεν το νομιζω να ειναι απλα απο γλειφομουνι, μαλον θα επαιζε και αλκοολ και τσιγαρο και προδιαθεση και ξερω τι αλλο...Πεθάναν
Ακριβώς....δεν καπνίζω και πίνω ελάχιστα,λίγες φορές τον χρόνο .Οπα ρε φιλε... μελη του σαιτ εχουν παθει κατι τετοιο; Δεν το νομιζω να ειναι απλα απο γλειφομουνι, μαλον θα επαιζε και αλκοολ και τσιγαρο και προδιαθεση και ξερω τι αλλο...
Τσιμπάμε μανΚάποτε παλιά μου είχε πει ένας γέρος άμα είναι η γκόμενα μουναρα όχι μόνο της γλύφεις τη κωλοτρυπιδα αλλά τρως και το σκατό τής.
Κάτι πατατάκια μανΤσιμπάμε μαν
Λόγια σοφών ανδρών...μόνο σε τέτοιες πάμε και τα κάνουμε αυτά.Κάποτε παλιά μου είχε πει ένας γέρος άμα είναι η γκόμενα μουναρα όχι μόνο της γλύφεις τη κωλοτρυπιδα αλλά τρως και το σκατό τής.
Χτύπησα δύο τοστακια ...σας προτείνω την έκδοση χωρίς αλλαντικό ,με τυρί και ελιές.Οι ελιές λειτουργούν ως υποκατάστατο αλλαντικού με πολύ καλό αποτέλεσμα.Κάτι πατατάκια μαν
Ωραίος!!!Χτύπησα δύο τοστακια ...σας προτείνω την έκδοση χωρίς αλλαντικό ,με τυρί και ελιές.Οι ελιές λειτουργούν ως υποκατάστατο αλλαντικού με πολύ καλό αποτέλεσμα.
O σωστός εργένης φροντίζει να αυτοσχεδιάζει και να επικρατεί ακόμα και ετοιμάζοντας τοστ.Ωραίος!!!
Φυσικά και γουστάρω, όπως και ολόκληρο το γυναικείο κορμί!!
Παντού, κάθε εκατοστό!!
Μην ξεχνάς ΑΦΑΛΟ!!!Φυσικά και γουστάρω, όπως και ολόκληρο το γυναικείο κορμί!!
Παντού, κάθε εκατοστό!!