Νέα

Γουστάρετε να γλείφετε γυναικείους κώλους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Πεθάναν
Καρκίνο στη γλώσσα, στο φάρυγγα
Αυτό έγινε σε κάποιους από γλυφομουνι. Ούτε σε όλους συμβαίνει, ούτε συνδέεται απαραίτητα γλύψιμο κωλου.

Προσωπικά αν ξέρω ότι θα γαμησω κωλο και είναι περιποιημένη η κοπέλα εκεί κάτω, θα το κάνω για την προετοιμάσω και να καυλωσει έξτρα.
Αλλιώς δεν καίγομαι και πολύ.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Παιδιά, μην έχουμε κολλήματα τι είναι σωστό και τι όχι. Αν γίνεται (προφανώς) με την συναίνεση και των δύο, δεν υπάρχει καμία βία, και υπάρχει απόλυτη καθαριότητα, τότε όλα επιτρέπονται στο σεξ εφόσον φέρνουν αμοιβαία χαρά.

Προσωπικά το κάνω σε εξαιρετικές περιπτώσεις, διότι δεν είναι εύκολο να πετύχεις συνδυαστικά όλα τα παραπάνω. Επίσης, από εμπειρία μόνον με αδύνατες/λεπτές κοπέλες μπορεί να συμβεί, με την άλλες είναι αρκετά άβολο.

Επίσης, ο μακαρίτης ο θείος μου (μέγας γκομενιάρης και γυναικοκατακτητής, είχε το κοκαλάκι που λέμε) που όσο να είναι μου είχε μια αδυναμία, με συμβούλευε όταν ήμουν μικρός : "Ανιψιέ, αν θέλεις να δέσεις για πάντα μια κοπέλα, να την γλύφεις από πίσω!" Καλή του η ώρα του θείου μου... πόσο δίκιο είχε...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297

servietoros

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Εγώ γουστάρω να το κάνω εάν η άλλη είναι καθαρή και αποτρίχωμενη. Δεν υπάρχει χειρότερο ξενέρωμα για μένα απ'το να έχει τρίχες στον κώλο. Στο μουνί δεν με ενοχλεί, εκεί όμως ξενερώνω.
Φοβασαι μην εχει μεινει καθολου σκατο στο σκουπισμα... Με το σαλιωμα παντος της χτενιζεις τις τριχες στην κωλοτρυπιδα και αμα δεν μυριζει ασχημα μην φοβασαι για μερεντα...

servietoros

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Πεθάναν
Καρκίνο στη γλώσσα, στο φάρυγγα
Οπα ρε φιλε... μελη του σαιτ εχουν παθει κατι τετοιο; Δεν το νομιζω να ειναι απλα απο γλειφομουνι, μαλον θα επαιζε και αλκοολ και τσιγαρο και προδιαθεση και ξερω τι αλλο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Οπα ρε φιλε... μελη του σαιτ εχουν παθει κατι τετοιο; Δεν το νομιζω να ειναι απλα απο γλειφομουνι, μαλον θα επαιζε και αλκοολ και τσιγαρο και προδιαθεση και ξερω τι αλλο...
Ακριβώς....δεν καπνίζω και πίνω ελάχιστα,λίγες φορές τον χρόνο .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Κάποτε παλιά μου είχε πει ένας γέρος άμα είναι η γκόμενα μουναρα όχι μόνο της γλύφεις τη κωλοτρυπιδα αλλά τρως και το σκατό τής.
Λόγια σοφών ανδρών...μόνο σε τέτοιες πάμε και τα κάνουμε αυτά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Κάτι πατατάκια μαν
Χτύπησα δύο τοστακια ...σας προτείνω την έκδοση χωρίς αλλαντικό ,με τυρί και ελιές.Οι ελιές λειτουργούν ως υποκατάστατο αλλαντικού με πολύ καλό αποτέλεσμα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Φυσικά και γουστάρω, όπως και ολόκληρο το γυναικείο κορμί!!
Παντού, κάθε εκατοστό!!
:lheel: :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυσικά και γουστάρω, όπως και ολόκληρο το γυναικείο κορμί!!
Παντού, κάθε εκατοστό!!
Μην ξεχνάς ΑΦΑΛΟ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom