skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
στην γειτονιά μου τα έχω ξεκληρίσει... τώρα θα βγώ για κυνήγι σε άλλα μέρη...
Μπαααααααααααααααααααα, δε νομίζω...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
στην γειτονιά μου τα έχω ξεκληρίσει... τώρα θα βγώ για κυνήγι σε άλλα μέρη...
Γέρο μη συγχίζεσαι και ανεβάζεις πίεση... ξέρεις ότι στην Κίνα προ πολιτιστικής επανάστασης οι γέροι αγόραζαν τα φέρετρα για να έχουν έτοιμη την κηδεία τους? Μάλιστα ήταν το καλύτερο δώρο από γιο προς πατέρα...
φιλε θα τα φαμε τα κομμουνια
τον Τραμουντανάκο τον πειράζω μόνο εγώ..ξεκουβάλα..
Μπαααααααααααααααααααα, δε νομίζω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-*
ωπ... αυτο ητο σπονδα; Τον τραμουντανα τον δεχεσαι;
ναι ρε μαλάκα .. από τότε που άρχισε η κρίση κυνηγάω αριστερούς ... υπάρχει επικήρυξη από τον ΓΑΠ...
Για τη γειτονιά σου (μας) έλεγα... α ρε γέρο, έρχεται και το αλτσχάιμερ...![]()
![]()
Εξαρτάται από το Ε1 του... πάντως από ηλικία μια χαρά... με την πρώτηέμεινε ο γέρος...
![]()
![]()
![]()
εσένα κουφαλίτσα στην έχω χαρίσει .. .σε κρατάω καβάτζα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Αν ειναι ετσι.. δεν τον θελω εγω.![]()
![]()
![]()
Τράβα ρε να φας κανα ψάρι, να σου πέσει κι ελαφρύ...
μπααα μην τον ακούς.. σαν και αυτόν θέλω στην καθησιά μου καμμιά εικοσαριά. και σαν και σένα μανάρι μου...μόνο μία ΕΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπααα μην τον ακούς.. σαν και αυτόν θέλω στην καθησιά μου καμμιά εικοσαριά. και σαν και σένα μανάρι μου...μόνο μία ΕΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφεντικουλη εδω εισαι?????????????Τοκλεισα το μαγαζιμπααα μην τον ακούς.. σαν και αυτόν θέλω στην καθησιά μου καμμιά εικοσαριά. και σαν και σένα μανάρι μου...μόνο μία ΕΣΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι εμενα καλε .. εσυ δεν εχεις ποσταρει καμμια πεντακοσαρια φωτο απο κωλους πουεπηδηξεςέγλυψες - χάιδεψες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()