αν μυριζουνε και λιγο ακομα καλητερα :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
Φυλήςυχος Πολίτης Ενεργό Μέλος Εγγρ. 18 Μαρ 2008 Μηνύματα 11.773 Like 0 Πόντοι 166 25 Ιουλ 2012 #2.542 erinal έγραψε: παει το γυμναστηριο ... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αμπααααα. Δε νομί'ω... Δεν είσαι reason enough για να χάσω έστω και μια προπόνηση... Λυπούμαι πολύ! erinal έγραψε: αν μαθεις να κανεις πιπες λαξευοντας το καβλι .. να ανοιξεις θρεντ να μας το πεις μεχρι τοτε τραβα το πουλακι σου με τα θρεντ μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Είναι και η μόνη μεγάλη ιδέα που είχες ποτέ...
erinal έγραψε: παει το γυμναστηριο ... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αμπααααα. Δε νομί'ω... Δεν είσαι reason enough για να χάσω έστω και μια προπόνηση... Λυπούμαι πολύ! erinal έγραψε: αν μαθεις να κανεις πιπες λαξευοντας το καβλι .. να ανοιξεις θρεντ να μας το πεις μεχρι τοτε τραβα το πουλακι σου με τα θρεντ μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Είναι και η μόνη μεγάλη ιδέα που είχες ποτέ...
nimertis Μέλος Εγγρ. 6 Μαΐ 2009 Μηνύματα 2.049 Κριτικές 1 Like 51 Πόντοι 16 5 Αυγ 2012 #2.543 larousse έγραψε: φιλε λαδακη δεν κανει η γλωσσα την πιπα αλλα η τεχνη !!!!! τοτε η αγελαδα θα εκανε την καλυτερη πιπα αλλα ελα που δεν την κανει!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσύ που το ξέρεις αυτό για την αγελάδα?
larousse έγραψε: φιλε λαδακη δεν κανει η γλωσσα την πιπα αλλα η τεχνη !!!!! τοτε η αγελαδα θα εκανε την καλυτερη πιπα αλλα ελα που δεν την κανει!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... εσύ που το ξέρεις αυτό για την αγελάδα?
gl Μέγας Εγγρ. 6 Ιουλ 2009 Μηνύματα 129.571 Κριτικές 475 Like 502 Πόντοι 4.906 5 Αυγ 2012 #2.544 nimertis έγραψε: εσύ που το ξέρεις αυτό για την αγελάδα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... γεια σου νιμερτις καυλα.....
nimertis έγραψε: εσύ που το ξέρεις αυτό για την αγελάδα? Κλικ για ολόκληρη προβολή... γεια σου νιμερτις καυλα.....
treflejack Μέλος Εγγρ. 15 Ιουλ 2007 Μηνύματα 1.230 Like 0 Πόντοι 16 5 Αυγ 2012 #2.545 Τελικά απαντήθηκε επιτέλους το ερώτημα της νηματοθέτιδος ή το πρόβλημα παραμένει άλυτο;
gl Μέγας Εγγρ. 6 Ιουλ 2009 Μηνύματα 129.571 Κριτικές 475 Like 502 Πόντοι 4.906 5 Αυγ 2012 #2.546 treflejack έγραψε: Τελικά απαντήθηκε επιτέλους το ερώτημα της νηματοθέτιδος ή το πρόβλημα παραμένει άλυτο; Κλικ για ολόκληρη προβολή... απαντηθηκε.....ειναι κακο και πρεπει να το κοψει το χουι
treflejack έγραψε: Τελικά απαντήθηκε επιτέλους το ερώτημα της νηματοθέτιδος ή το πρόβλημα παραμένει άλυτο; Κλικ για ολόκληρη προβολή... απαντηθηκε.....ειναι κακο και πρεπει να το κοψει το χουι
Τ ΤΑΚΑΜΑΜ Μέλος Εγγρ. 31 Αυγ 2017 Μηνύματα 95 Like 2 Πόντοι 0 27 Νοε 2017 #2.547 εγω παντως δινω πουτσο σε οποιοδηποτε στομα.......αντρικο γυναικειο no problem!Opoios thelei stelnei mi nima
εγω παντως δινω πουτσο σε οποιοδηποτε στομα.......αντρικο γυναικειο no problem!Opoios thelei stelnei mi nima