athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
ΜΕΓΑΛΗ αληθειαΤέτοια νήματα ποιότητος και να χάνονται μέσα σε πρωινά Παρασκευής , εργάσιμης για ΠΟΛΛΟΥΣ
ΜΕΓΑΛΗ αληθειαΤέτοια νήματα ποιότητος και να χάνονται μέσα σε πρωινά Παρασκευής , εργάσιμης για ΠΟΛΛΟΥΣ
Mε βγήκε το κριτσινι από την μύτη ρεεεε........ο κολλητος του ειναι τυπε
ετσι μου αρεσουν οι σκληροι εργοδοτεςΜοχθεί το προσωπικό
Που είσαι εσύ μωρή γαμιόλα , σε ψάχνω να μου ΔΩΣΕΙΣ συγχαρητήρια για την νίκη-πρόκρισηΜΕΓΑΛΗ αληθεια
@Spiros_73 Η ώρα του
Ρε μλκς, εσείς σε κάθε νήμα φωνάζετε ο ένας τον άλλον και καθόμαστε και διαβάζουμε κατεβατά με @!
Τι δεν το βρίσκεις ενδιαφέρον το νήμα; Πες μας την άποψη σου.......Ρε μλκς, εσείς σε κάθε νήμα φωνάζετε ο ένας τον άλλον και καθόμαστε και διαβάζουμε κατεβατά με @!
Τι όργια είστε ρε!
@Panos 1978Τι δεν το βρίσκεις ενδιαφέρον το νήμα; Πες μας την άποψη σου.......
Μόνο σε νήματα που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα θα μας βρεις...Ρε μλκς, εσείς σε κάθε νήμα φωνάζετε ο ένας τον άλλον και καθόμαστε και διαβάζουμε κατεβατά με @!
Τι όργια είστε ρε!
κολλητε τι εγινε man χαθηκαμε , ποτε θα τα πουμε ?Θέλω να δω την γυναίκα μου να γδύνεται μπροστά στον κολλητό μου
Ο κουμπαρος πρεπει να περναει καλαΘέλω να δω την γυναίκα μου να γδύνεται μπροστά στον κολλητό μου
Εμένα ήταν έτσι χθες μπροστά στα φιλαράκια μ
Τι είναι πάλι αυτό;;Εαν η γκόμενα κάνει bbl..
Μέσα..
Ο Μέντορας μου σήμερα με διδαξε την σημασία το να κάνει μια κοπέλα εγχείρηση bbl..
Μέντορα.. @dimigoall ..
Σε ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου προσφέρεις.
Ακόμα θα την παίζουν οι φίλοι σου για την γυναικούλα σου
Εμένα ήταν έτσι χθες μπροστά στα φιλαράκια μ
Φιλαράκι ήθελα να σου ζητησω να γίνουμε καλητοι , αλλα είδα την φωτογραφια και αστα... καλήτερα εχθροίΘέλω να δω την γυναίκα μου να γδύνεται μπροστά στον κολλητό μου