Νέα

Πώς θα κάνω τρίο με την κοπέλα μου και τις φίλες της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

DimKon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
6.277
Πόντοι
1.040
Αδερφέ καλησπέρα!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ γιατί πολύ απλά ζηλεύει και σε θέλει μόνο για πάρτυ της και λογικό στη τελική για πες της όμως για άλλον άντρα να δεις τι απάντηση θα πάρεις. Για μένα ψάξου με 2 έσκορτ να βγάλεις και ωραία γούστα και κράτα της την φαντασίωση για το κρεβάτι σας

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.202
Πόντοι
6.955
Μια φορά μου είπε μια πρώην με την οποία αν δεν ήμουν μαλακας τότε ίσως τώρα να είχαμε μερικά κουτσουβελα, να κάνουμε τρίο.
Δεν ξέρω αν ήθελε ή αν ήταν μπλόφα, εγώ ήμουν τόσο μαλακας που είπα ναι (με την κολλητή της την οποία τη σιχαινομουν). Τόσο μεγάλη μαλακια είπα, δεν κατάλαβα τη μπανανοφλουδα...

Bourdelas90

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Μου είχε πει μια πρώην μου,πανω στο γαμήσι,οταν ημασταν στις πολύ αρχές ακόμα βέβαια,ότι θα θα ήθελε να τη πάρω παρτούζα με άλλη,εγώ το πίστεψα και δε το πίστεψα,της λέω και που θα τη βρούμε την άλλη,όποια να ναι;
Μου λέει όχι υπάρχουν πολλές που ψήνονται,πχ η φίλη μου η τάδε(δε την είχα γνωρίσει).
Το συζητήσαμε κανα δυο φορές ακόμα (πανω στο γαμήσι πάντα) και τελικά δε ξανασυζητήθηκε ποτε...μετά απο καιρό τη ρώτησα:καλά όταν μου το είπες αυτό το εννοούσες ή το ελεγες για να ψαρώσω;το εννοούσα μου λεει αλλά αν έλεγες ναι και κάναμε όντως παρτούζα μετά θα σε χώριζα γιατί θα ντρεπόμουν.
Τελικα και παρτούζα δε κάναμε και μετά απο 2 χρόνια χωρίσαμε.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
345
Πόντοι
36
Τι ηλικία έχεις τυπε ;
Πάνω στο σεξ το μυαλό μιας γυναίκας μπορεί να φαντασιωνεται πολλά.
Είχα μια γκόμενα όταν ήμουν Αθήνα, γύρω στα 25 και οι 2 μας τότε, που γουσταρε να βλέπει τσόντες όταν την πηδούσα κ καβλωνε με τις γκόμενες που έβλεπε.
Δεν είχε φίλες.
Και όταν βγαίναμε έπεφταν τα μάτια της και στις γυναίκες και τις θαύμαζε.
Πρέπει να το θέλει πραγματικά η δικιά σου για να γίνει αυτό που φαντάζεσαι και να είναι διατεθειμένη και μια φίλη σας.
Συνήθως οι γυναίκες ζηλεύουν πολύ και πιθανόν να μην σε αφήσει η συγκεκριμένη γιατί μπορεί να σκέφτεται ότι θα την παρατήσεις για μια από τις φίλες αργότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom