Νέα

Πώς θα κάνω τρίο με την κοπέλα μου και τις φίλες της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
931
Πόντοι
81
Θα ακολουθήσεις την παρελκυστική πολιτική.
Θα πεις οτι έχετε φαντασια να σας παίρνουν μάτι, θα μαζευτείτε σπίτι, θα ξεκινησετε πλακίτσα και πανω στην πλάκα θα πιάσεις τα γαμήσια με τη δικιά σου. Θα έρθουν να δουνε και αρχισεις ατακες του στυλ: κορίτσια κλειστε τα στόματα σας μη σας μπει κανας πουτσος μεσα! Και μπλαφ, τους το πετας στο στόμα. Και ξεκιναει το παρτυ, κια δωστου κεκώλιασμα με ρουφηγμα αρχοδιων και χυσιμο στη μαπα ολων τους.

loukas123

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
77
Πόντοι
0
ρε φίλε αν σου απάντησε έτσι φαίνεται να χεις φτάσει εκεί ήδη κ δε το χεις καταλάβει.. Απλώς πες της να μιλήσει με τις φίλες της κ να το κανονίσει εκείνη με όποια γουστάρει.
Θα της δώσεις οδηγίες βέβαια.. Θα πρέπει να προσκαλέσει τη γκόμενα που συμφώνησε σπίτι σας, για μέρικα ποτά χαλαρά χωρίς να εκβιάσετε κάτι, ''απλά να δείτε πως θα πάει''. Μετά η γκόμενα σου θα θέσει το μουντ. Φαντάσου τη γκόμενα σου να ναι ο λοχίας, εσύ ο συνταγματάρχης κ η φίλη της ο στρατιώτης ιεραρχικά. Ο συνταγματάρχης δεν εμπλέκεται με το στρατιώτη, βάζει τον λοχία να κάνει της βρωμοδουλειές. Όλα θα πρέπει να ναι προσχεδιασμένα από σένα. Πχ θα μπορούσε η γκόμενα σου να σου πάρει μια πίπα μπροστά στη φιλη για να την απελευθερώσει να μπει κ αυτή. Ή να ξεκινήσει να κάνει σεξ με τη φίλη χωρίς εσένα κ απλά κάποια στιγμή να σε φωνάξει. (στο 2ο σενάριο είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην εμπλακείς μέχρι να λυσάξουν από μόνες τους για πούτσα κ να ''ρθουν'' σε σένα.
Κάπως έτσι φαντάσου το κ οργάνωσε το όπως γουστάρεις. Καλή τύχη!

ΥΓ: Πες αντίο στη σχέση σου μετά από αυτό, εκτός κ αν σκοπεύεις να βάλεις στη σχέση μόνιμα την 2η
ΥΓ2: Μη γαμήσεις την 2η γκόμενα ενώ κοιμάται η κοπέλα σου

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.300
Πόντοι
3.846
Εκεί που θα είναι αραχτή στον καναπέ βάλτης μπροστά της δύο μπουκάλια ούζο. Σφραγισμένα και διαφορετικής μάρκας το καθένα.

Μετά πάρε δύο καπελάκια σε σχήμα κώνου, κομφετι και σερπαντίνα και βάλτα δίπλα στα μπουκάλια ούζο.

και μετά κλείστης το μάτι και πες της "το έπιασες το υπονοούμενο;"

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Μου έχει τύχει με πρώην μου γκόμενα μετά από πάρτυ γενεθλίων στο σπίτι του ης είχε καλέσει καμιά δεκαριά άτομα φίλους φίλες στο τέλος είχαμε μεθύσει και είχαμε μείνει εγώ η πρώην μου και δύο φίλες της η μια ήταν ξεκωλακι η άλλη πιο σοβαρή και πετάει την ιδέα η δικιά μου να βάλουμε να δούμε τσόντα σε ντιβιντι οκ βάλαμε είδαμε γελάσαμε αλλά μέχρι εκεί δεν έγινε κάτι παραπάνω δεν έκανε καμία κίνηση η παρτουζιαρα πρώην.

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Γενικά έφερνε πολύ καυλιάρες φίλες της στο σπίτι η καριολα.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.531
Πόντοι
3.425
Στο σεξ επανω πες της πως θες απλα να κοιτας, να παιζει με την ταδε φιλη της (διαλεξε την πιο ωραια), πως θες να την δεις να γλυφει την φιλη σου κλπ και εσυ απλα να απολαμβανεις.
Ασε την να αισθανθει πως αυτη ειναι προτεραιοτητα και πως αυτη το θελει, μην σε περασεη για λιγουρη που θες να γαμησεις αλλες.
Και αν μετα Απο μερικές φορες παιξετε ετσι, ξεκινα να αγγιζεις πιο εντονα την δικια σου μπροστα στην φιλη, κανενα φιλι κλπ και μετα πες της, η φιλη σου μας κοιταζει κλπ, εχεις πει τπτ; Πετα τυρακια

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.515
Πόντοι
7.095
Όχι μαν μου, όντως λέμε τέτοια πράγματα πάνω στο γαμησι με την κοπέλα μου…απλά δεν ξέρω εάν θα τόλμαγε να κάνει το βήμα παρακάτω…τόσους βλέπουμε εδώ να έχουν φαντασίωση να τους ξεσκίσει την γυναίκα άλλος, λογικό να υπάρχουν και κάποιες γυναίκες με την αντίστοιχη φαντασίωση
Γιατί δεν έρχεστε σε επαφή να τα βρείτε.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.309
Πόντοι
2.306
Τυπε πες πες της οτι τα λες μονο πανω στη καυλα και οτι κανονικα δεν θες παρτουζα, σε σοκαρει η σκεψη και μονο οτι εσυ εισαι μονογαμικος και τετοια…
Οτι σου προτεινε φιλος παλιοτερα να κανετε τριο με τη δικια του και αρνηθηκες αν και αυτη σε ηθελε πολυ…. Η τελευταια σου φραση θα ειναι : « τελικα θα ζησω μενοντας με την απορια πως ειναι να κανεις παρτουζα…» και θα κοιτας με απλανες βλεμμα το πατωμα.
Μετα δεν θα το ξαναναφερεις, σε μια δυο βδομαδες θα εχεις εξελιξεις, ειτε θετικες ειτε αρνητικες…

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.368
Πόντοι
12.756
Τυπε πες πες της οτι τα λες μονο πανω στη καυλα και οτι κανονικα δεν θες παρτουζα, σε σοκαρει η σκεψη και μονο οτι εσυ εισαι μονογαμικος και τετοια…
Οτι σου προτεινε φιλος παλιοτερα να κανετε τριο με τη δικια του και αρνηθηκες αν και αυτη σε ηθελε πολυ…. Η τελευταια σου φραση θα ειναι : « τελικα θα ζησω μενοντας με την απορια πως ειναι να κανεις παρτουζα…» και θα κοιτας με απλανες βλεμμα το πατωμα.
Μετα δεν θα το ξαναναφερεις, σε μια δυο βδομαδες θα εχεις εξελιξεις, ειτε θετικες ειτε αρνητικες…

Κάτι ξέρεις εσυ για να τα λές έτσι :coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.309
Πόντοι
2.306
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
456
Πόντοι
21
Τον τελευταίο καιρό πάνω στο γαμήσι οπότε αναφέρω τις φίλες της κοπέλας μου εκείνη καυλώνει φουλ. Της λέω "θα ζήλευαν εάν βλέπανε πως σε γαμαω;" Και απαντάει ναι θα ζήλευαν πολύ και θα θέλαν να τις γαμησεις και αυτές έτσι, και μπορεί να τις άφηνα να σου πάρουν μόνο πίπα, ή να τις γαμησεις για πολύ λίγο να δουν ποσο καλά το κανεις και μετά να τις αφήσεις, και τέτοια.

Και τώρα έρχομαι να ζητήσω την συμβολή της έμπειρης επιστημονικής ομάδας του μπου…πως θα μπορέσω να κλιμακώσω την κατάσταση και να γαμησω τις φίλες της;;
καλημέρα. καταρχήν δεν μας λες και πολλά για την δική σου, δηλαδη τί χαρακτήρας είναι, αν είναι έμπειρη ή όχι, αν τις βλέπει ανταγωνιστικά τις "φίλες" της, σωματικά πως είναι κτλ. Ακόμα το γεγονός ότι το λέτε στο κρεβάτι και δεν έχετε κάνει κάποια συζήτηση κάπως σοβαρή δεν διευκολύνει και πολύ. Επίσης, έχετε καιρό σχέση ή είστε sex buddies? γενικά πες λίγα παραπάνω για την κατάσταση να δώσεις καλύτερη εικόνα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.309
Πόντοι
2.306
Νομιζω οτι πηρατε μια γευση οτι αυτα που σκεφονται οι γκομενες , εδω το φορουμ δεν τα εχει καν ακουμπησει…και μετα ρωταει ο αλλος πως θα πεισει τη γκομενα του για παρτουζα…το προβλημα ειναι πως θα στο φερει αυτη σε σενα ωστε να μην τη πεις πουτανα οταν στο προτεινει…
αϊντε χαϊβανια….:confused:

Kost_as

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
0
Οι φίλες της το ξέρουν ότι η δικιά σου στο πρότεινε? Όταν βρεθείτε ρώτα τες και θα δείξει....το πολύ πολύ να χωρίσεις !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom