You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζήτηση τρίτου ατόμου για τρίο με τη γυναίκα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DArie94
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.489
- Πόντοι
- 8.846
Αν κατουρήσει 20άρικο...δε θέλω τσιγκουνιέςΘα φοράω καποτα ρε τυπε... ασε που δεν επιτρέπονται και τα φιλιά στη γυναίκα του όπως γράφει.
Του υπόσχομαι οτι θα του γαμησω τη γυναίκα σα να είναι μια κοινή φτηνη πουτανα και μετά θα εξαφανιστω.
Μη σου πω θα αφησω και 10ρικο φεύγοντας.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.489
- Πόντοι
- 8.846
Τρίο με τη γυναίκα σου και άλλον άντρα ΔΕΝ κάνεις.
ΤΕΛΟΣ.
mmf μόνο με γκομενάκια ή ιερόδουλη, και εννοείται με καλό φίλο σου για να χαβαλεδιάζετε αλλιώς δεν έχει φάση...
Όλα τα άλλα στο mmf είναι προφάσεις if u know what i mean...
ΤΕΛΟΣ.
mmf μόνο με γκομενάκια ή ιερόδουλη, και εννοείται με καλό φίλο σου για να χαβαλεδιάζετε αλλιώς δεν έχει φάση...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Μην το λες αυτό Βούλα..Αν ψάχνεις για εμφανισημο νεαρό, γυμνασμενο, καθαρό , ευγενικό και να του αρέσουν οι προφυλάξεις ......... απλά δεν θα βρεις
Πρώτα με φωτογραφίζεις καλά καλά και μετά
του λες δεν θα βρει..
Είμαι εδώ άνθρωπε μην μασάς...
Γι'αυτό σε ξενοδοχείο χωρίς ανταλλαγή τηλ και όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες. Αυτό νομίζω είναι το ιδανικό.Άρα και εσύ καταλήγεις ότι δύσκολα θα έβρισκες γυναίκα για τρίο fmf αν δεν ήταν επαγγελματίας του είδους. Ίσως μόνο σε swingers bars που κάποιες από τις γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες.
Το να προσκαλέσεις τυχαίους ανθρώπους έχει κάποιο ρίσκο. Μπορεί να κολλήσει αυτός με τη γυναίκα και να πρήζει μπάλες. Ποτέ δεν ξέρεις.
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Φιλαρακο δε θα κανεις τιποτα γιατι εισαι διχασμενη προσωπικοτητα , οπως στο σεξ.Γι'αυτό σε ξενοδοχείο χωρίς ανταλλαγή τηλ και όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες. Αυτό νομίζω είναι το ιδανικό.
Φοβασαι υπερβολικα αρα πρεπει με επαγγελματια για safe, αλλα σε ξενερωνει ΚΑΙ ταυτοχρονα θελεις ερασιτεχνη που σε εξιταρει αλλα δεν εναι safe και φοβασαι. ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Εγώ τύπε θα σου πρότεινα τον @aiolos.klima50 για τη δουλειά που θέλεις, αν δεχτεί να έρθει που θα δεχθεί σίγουρα πες του να φέρει μαζί και το πορτοκαλί ριχταριΓι'αυτό σε ξενοδοχείο χωρίς ανταλλαγή τηλ και όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες. Αυτό νομίζω είναι το ιδανικό.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Ναι γιατί πιστεύεις ότι το εννοεί.Τρίο με τη γυναίκα σου και άλλον άντρα ΔΕΝ κάνεις.
ΤΕΛΟΣ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουβέντα να γίνεται.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.489
- Πόντοι
- 8.846
...λέω εγώ τώρα...Ναι γιατί πιστεύεις ότι το εννοεί.
Κουβέντα να γίνεται.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.668
- Πόντοι
- 11.956
Θα πάω εάν θέλουν έναν 50χΕγώ τύπε θα σου πρότεινα τον @aiolos.klima50 για τη δουλειά που θέλεις, αν δεχτεί να έρθει που θα δεχθεί σίγουρα πες του να φέρει μαζί και το πορτοκαλί ριχταρι
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 663
- Πόντοι
- 361
Μήπως τρέχεις ενώ πρέπει να περπατήσεις πρώτα ? Δεν τρολαρω λέω μήπως πρέπει να το πάτε σταδιακά βήμα βήμα ή είσαστε αποφασισμένοι βουρ για τρίο ?Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες που να ψάξουμε για να βρούμε τρίτο άτομο με την γυναίκα μου για να κάνουμε τρίο.
1) Γνωριμία από κοντά (μπαρακια τλ)
2) Ίντερνετ; και αν ναι σε ποιο site;
Σίγουρα θέλουμε κάποιον άγνωστο αλλά και να μπορούμε να εμπιστευτούμε.
Όποιος έχει κάποια σοβαρή συμβουλή παρακαλώ να την κατάθεση.
Καλησπέρα. Εάν θέλετε, μπορούμε να τα πούμε.Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες που να ψάξουμε για να βρούμε τρίτο άτομο με την γυναίκα μου για να κάνουμε τρίο.
1) Γνωριμία από κοντά (μπαρακια τλ)
2) Ίντερνετ; και αν ναι σε ποιο site;
Σίγουρα θέλουμε κάποιον άγνωστο αλλά και να μπορούμε να εμπιστευτούμε.
Όποιος έχει κάποια σοβαρή συμβουλή παρακαλώ να την κατάθεση.
Θες να μου πεις ποια θα ήταν τα πρώτα βήματα;Μήπως τρέχεις ενώ πρέπει να περπατήσεις πρώτα ? Δεν τρολαρω λέω μήπως πρέπει να το πάτε σταδιακά βήμα βήμα ή είσαστε αποφασισμένοι βουρ για τρίο ?
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Νταρι, νταρι , νταρι , νταρι,Ναι γιατί πιστεύεις ότι το εννοεί.
Κουβέντα να γίνεται.
στο γυαλο πετουν οι γλαροι
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 663
- Πόντοι
- 361
Ένα same room μήπως , ένα swingers club σε πρώτη φάση για μάτι κι ο,τι προκύψει? Αν κατάλαβα καλά δεν το έχετε ξανακάνει.αν κάνω λάθος διόρθωσε με . Η φαντασίωση απ' την πραγματοποίηση της φαντασίωσης έχει απόσταση να διανύσεις...τουλάχιστον εγώ με την δικιά μου πήγαμε με αργά βήματα για να φτάσουμε σε αυτου του είδους παιχνίδι που αναφέρεις
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ακριβώς αυτο!!Μήπως τρέχεις ενώ πρέπει να περπατήσεις πρώτα ? Δεν τρολαρω λέω μήπως πρέπει να το πάτε σταδιακά βήμα βήμα ή είσαστε αποφασισμένοι βουρ για τρίο ?
Λοιπόν ,για αρχή φέρνεις τη γυναίκα σου να την πηδηξω σκληρά και καβλωμενα, για να νοιώσει ένα δυνατό ξένο καυλι. Μετά βρίσκεις κάποιον να πηδηξει κι εσένα και φχαριστιεστε και οι δύο τις πουτσες των ονείρων σας.Θες να μου πεις ποια θα ήταν τα πρώτα βήματα;
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 491
Μπορεις να διαλεξεις μια καλη μουναρα εσκορτ με στραπον για αρχη να στην γαμησει και να βλεπεις. Μετα γαμας εσυ την μουναρα να σε βλεπει εκεινη . Θα γουσταρετε και οι δυο περισσοτερο. Εαν σας βγει καλο πατε και σε επιβητορα. Απλα εσυ μετα αφου στην γαμησει τι θα κανεις θα κατσεις κι εσυ να τον φας;
Αυτό με την εσκορτ με στραπον δεν το είχα σκεφτεί. Καλό ίσως για αρχή γιατί όπως έχω πει δεν προτιμάμε επαγγελματίες.Μπορεις να διαλεξεις μια καλη μουναρα εσκορτ με στραπον για αρχη να στην γαμησει και να βλεπεις. Μετα γαμας εσυ την μουναρα να σε βλεπει εκεινη . Θα γουσταρετε και οι δυο περισσοτερο. Εαν σας βγει καλο πατε και σε επιβητορα. Απλα εσυ μετα αφου στην γαμησει τι θα κανεις θα κατσεις κι εσυ να τον φας;
Όχι εγώ δεν θα τον φάω.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Ρε μεγάλε σου αρέσει η ιδέα για εσκορτ αλλά παράλληλα δεν θες επαγγελματίες;Αυτό με την εσκορτ με στραπον δεν το είχα σκεφτεί. Καλό ίσως για αρχή γιατί όπως έχω πει δεν προτιμάμε επαγγελματίες.
Όχι εγώ δεν θα τον φάω.
Θα μας τρελάνεις;
Τι τρικυμία υπάρχει στον εγκέφαλο σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 21K