Καλησπέρα, θα ήθελα γνώμες που να ψάξουμε για να βρούμε τρίτο άτομο με την γυναίκα μου για να κάνουμε τρίο.
1) Γνωριμία από κοντά (μπαρακια τλ)
2) Ίντερνετ; και αν ναι σε ποιο site;
Σίγουρα θέλουμε κάποιον άγνωστο αλλά και να μπορούμε να εμπιστευτούμε.
Όποιος έχει κάποια σοβαρή συμβουλή παρακαλώ να την κατάθεση.
Φίλε darie ξέρω ακριβώς τη ψάχνεις είμαι το κατάλληλο άτομο πιστεύω..... Αν θες στείλε να τα πούμε .....29 ψάχνω για περιπέτειες έχω βρεθεί και με άλλα ζευγάρια σα κ εσένα άλλες 2 φορές!
Αυτό φαίνεται μια λογική προσέγγιση απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καποι σάιτ που είναι λίγο πιο σοβαρό. Θέλω να πω που να έχει το υψηλότερο ποσοστό των πιο νορμάλ αντρών.
δεν υπαρχουν σοβαρά και ασόβαρα σάιτ. είναι και θέμα τύχης. τώρα πρέπει να σσκεφτείτε τί θα θέλατε να δοκιμάσετε, αν θέλετε στάνταρ μπαλαντέρ ή απλά και μόνο να το ζήσετε μια φορά. ςπίσης αν είχε και κάποια εμπειρια ακόμα καλύτερα.
δεν υπαρχουν σοβαρά και ασόβαρα σάιτ. είναι και θέμα τύχης. τώρα πρέπει να σσκεφτείτε τί θα θέλατε να δοκιμάσετε, αν θέλετε στάνταρ μπαλαντέρ ή απλά και μόνο να το ζήσετε μια φορά. ςπίσης αν είχε και κάποια εμπειρια ακόμα καλύτερα.
Δεν μπορείς και να ξέρεις εξ αρχής αν θες σταθερό ή για μια φορά. Αυτό είναι όπως έρθει. Ιδανικά άμα μας αρέσει η φάση γιατί όχι και σταθερά. Κατάλαβες
Δεν μπορείς και να ξέρεις εξ αρχής αν θες σταθερό ή για μια φορά. Αυτό είναι όπως έρθει. Ιδανικά άμα μας αρέσει η φάση γιατί όχι και σταθερά. Κατάλαβες
Αμα πετυχει η φαση το οργανωνετε και 3 φορες την εβδομαδα 5-6 το απογευμα.
θα φευγεις βιαστικα απο τη δουλεια και θα σου λενε «βιαζεσαι να πας τα παιδια φροντιστηριο ?» και συ θα απαντας « οχι ρε παιδια, εχουμε τριο σημερα και περιμενει ο γαμιας, εχει σπασει τα τηλεφωνα»
ανθρωπινα πραγματα της καθημερινοτητας.
έχει να κάνει και με την χημεία, και το βαθμό εξοικείωσης, και αν σας άρεσε εξίσου και στους 2. έχει γενικά πολλά. τώρα για το αν θα είναι σταθερός, εξαρτάται αν έχετε καλο συγχρονισμό και όχι πολλά κενά θα το πάτε για πιο σταθερό το πράμα (είναι και πιο βολικό και απο υγειονομική άποψη αλλά και για το ότι μαθαίνει ο ένας τον άλλο). Σημαντικό επίσης να είναι ξεκάθαρα σαρκική η σχέση για να μην υπάρχουν ούτε ζήλειες ούτε τίποτα.