baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
Βαρος λατρευω την σκορδαλια.
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Βαρος λατρευω την σκορδαλια.
έτσι,έτσιΣε εχει φαει η ζηλια εσενα![]()
Θα τη βρεις εύκολα στον υβριδικό χάρτη του google maps,θα φωσφορίζει το πουκάμισο σαν πυγολαμπίδα![]()
και εγω νομιζα που δεν θα φας σκορδαλιαέτσι,έτσιπου δεν έχω τέτοιο πουκάμισο
![]()
Που πας ρε με τη λαϊκάτζα? Κάτσε μήπως φάμε τίποτις από το γέρο...
και μετα κανεις πιπες θα το μαρανεις το εργαλειο ασε που δεν θα το πλησιαζει γκομενα για ενα μηνα απο την μυρωδια που θα εχει ποτισει
![]()
Αφεντικεεεεεεεεεε τουτοs δω μαλλον θελει γκαρσονια με σμοκιν και παπιγιον..............Πεσαμε σε Κολωνακιωτη
ναι .. αριστερός του Μπιντέ...
Το ντύσιμό σου είναι πάντα extravagande.Nαι ρε τύπε ζηλεύω,μια γυναίκα κάνει καλές πίπες και την πηρες κι αυτή.τι τρεχει ρε φιλε και μας τι λες? σ΄ενοχλει το ντυσιμο μου ή ζηλευεις που με γουσταρει η γκομενα? τι ειστε σεις ρε εδω μεσα, ουτε να γαμισουμε δε μπορουμε με την ησυχια μας![]()
![]()
ουστ από δώ .. αφού εισαι Lumpen προλεταριάτο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μην μιλας ετσι στον μονακριβο μου σε παρακαλω.![]()
ναι .. αριστερός του Μπιντέ...
ρίχτου και σύ όμως καμμιά φάπα να στρώσει.. πολύ λάσκα τον έχεις αφήσει...
ρίχτου και σύ όμως καμμιά φάπα να στρώσει.. πολύ λάσκα τον έχεις αφήσει...
Συγκαμένος είσαι πάλι και θυμάσαι το μπιντέ ρε γέρο ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπροστα στο παιδι σου και μιλαs για....πιπεs????????? Ντροπη !!!!!!!!!!Στην ανατροφη του παιδιου μου δεν θελω συστασεις.![]()
Γέρο έχεις φάει κλωτσιές από αρβύλα νο 47?
Το ντύσιμό σου είναι πάντα extravagande.Nαι ρε τύπε ζηλεύω,μια γυναίκα κάνει καλές πίπες και την πηρες κι αυτή.![]()