Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
συμφωνω απολυτα, η ταση που επικρατει παγκοσμιως πλεον ειναι η ανελιξη χαμηλοβαθμων στελεχων μεσα στην ιδια την εταιρεια, χωρις φοβερα τυπικα προσοντα, αλλα που εχουν αποδειξη την εργατικοτητα τους!  μην παραμυθιαζεστε με τα πτυχια καλυτερα 1-2 μεταπτυχιακα λιγοτερα και πολυ-πολυ προυπηρεσια

Εγώ πρώτα εμ το καλό τελειώνω του χρόνου.Όμως λέω αν έχω μια σχετικά καλή επίδοση φέτος να κάνω αιτήσεις από τον Οκτώβρη ώστε να δω μήπως βρω καποια δουλειά μόλις τελειώσω.Αν βρω προτιμώ τη δουλειά από το μεταπτυχιακό.Αν όχι σκέφτομαι να κάνω ένα Master είτε στο Warwick που σπουδάζω είτε στο Manchester ώστε να μη χάνω χρόνοψάχνοντας άσκοπα και έτσι παράλληλα με το μεταπτυχιακό να ψάνω για δουλειά με κάποιες ίσως περισσότερες πιθανότητες.Πάντως για μένα πολυ καλύτερο προυπηρεσία και μετά από χρόνια part time MBA παράλληλα με τη δουλειά παρά και Master χωρίς προυπηρεσία.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτα, η ταση που επικρατει παγκοσμιως πλεον ειναι η ανελιξη χαμηλοβαθμων στελεχων μεσα στην ιδια την εταιρεια, χωρις φοβερα τυπικα προσοντα, αλλα που εχουν αποδειξη την εργατικοτητα τους!  μην παραμυθιαζεστε με τα πτυχια καλυτερα 1-2 μεταπτυχιακα λιγοτερα και πολυ-πολυ προυπηρεσια
σωστα φυτα μου και μην ξεχνατε οτι ολοι οι πλουσιοι ειναι college drop outs e.g. (Dell, Bill Gates, Branson και αλλοι)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πάντως για μένα πολυ καλύτερο προυπηρεσία και μετά από χρόνια part time MBA παράλληλα με τη δουλειά παρά και Master χωρίς προυπηρεσία.
Exactly! Ακριβώς που λένε - αυτό έκανα κι εγώ και πολλοί άλλοι που ξέρω. Το MBA έχει αξία αργότερα και όχι να το κάνεις καπάκι μετά το πτυχίο - στα παπάρια τους άλλωστε στις εταιρίες αν εσύ έχεις MBA ή όχι. Όλοι έχουν - αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν κάποιον πχ στα large accounts και ο οποίος να μπορεί να φέρνει συνεχώς revenue. Η μαλακία βέβαια είναι ότι αυτό πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο, όχι μόνο στην αρχή και μετά αράξαμε.

Αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο - είναι εγγενές πρόβλημα του καπιταλιστικού συστήματος μια και η μείωση κερδών είναι ουσιαστικά αποτυχία, άρα παίρνεις πούλο. Μα, πάλι κέρδη έχεις ρε μαλάκα - τεσπα... είναι μακριά αυτή η κουβέντα και λείπει κι ο περσόνας... :cheesy:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Exactly! Ακριβώς που λένε - αυτό έκανα κι εγώ και πολλοί άλλοι που ξέρω. Το MBA έχει αξία αργότερα και όχι να το κάνεις καπάκι μετά το πτυχίο - στα παπάρια τους άλλωστε στις εταιρίες αν εσύ έχεις MBA ή όχι. Όλοι έχουν - αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν κάποιον πχ στα large accounts και ο οποίος να μπορεί να φέρνει συνεχώς revenue. Η μαλακία βέβαια είναι ότι αυτό πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο, όχι μόνο στην αρχή και μετά αράξαμε.

Αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο - είναι εγγενές πρόβλημα του καπιταλιστικού συστήματος μια και η μείωση κερδών είναι ουσιαστικά αποτυχία, άρα παίρνεις πούλο. Μα, πάλι κέρδη έχεις ρε μαλάκα - τεσπα... είναι μακριά αυτή η κουβέντα και λείπει κι ο περσόνας... :cheesy:

Φιλε φαίνεσαι πολύ έμπειρος και του χώρου και θέλω να τα λέμε να μου λες καμιά σωστή κουβέντα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε παλληκάρια .. οποιος δεν γουστάρει την Ελλαδίτσα.. ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...

"μπαμπάκι ο δρόμος του" που λέγανε και στα χωριά του κάμπου...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε παλληκάρια .. οποιος δεν γουστάρει την Ελλαδίτσα.. ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...

δημοσιος υπαλληλος και εσυ :think:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οχι... ούτε γεννήθηκα από χρυσά αρχίδια φίλε... εργαζόμενος οπως και αρκετοί (δυστυχώς όχι όλοι) ελληνες είμαι...
  αφου δεν εισαι δημοσιος ουτε γονος πλουσιου μπαμπα, επετρεψε μου να σε θεωρω συντροφο και αγωνιστη (βιοπαλαιστη), και συ ομως επετρεψε σε μας να οραματιζομαστε οτι θα φυγουμε απ αυτη τη σκατοχωρα

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
  αφου δεν εισαι δημοσιος ουτε γονος πλουσιου μπαμπα, επετρεψε μου να σε θεωρω συντροφο και αγωνιστη (βιοπαλαιστη), και συ ομως επετρεψε σε μας να οραματιζομαστε οτι θα φυγουμε απ αυτη τη σκατοχωρα

Για σκατοανθρώπους μίλα ελεύθερα.Αλλά τη λέξη σκατόχωρα μην τη ξαναπείς.Γιατί αν Ελλάδα είχε ιστορία 50 χρόνων ναι να την έλεγες.Αν δεν είχε καμιά συμβολή στην πρόοδο,στις ιδέες και στον πολιτισμό να την έλεγες.Όμως βλέπεις Ελλάδα δεν είναι μόνο οι πολιτικοί,τα λαμόγια,οι ρουφιάνοι,οι πουστηδες στην ψυχή και το σώμα και οι καργιόλες.Έλληνες ήταν και αυτοί που το 40 πεθαίναν στο μέτωπο,αυτοί που πολέμησαν τους Ναζί,όλοι που στους στήναν στον τοίχο και τους εκτελούσαν και μαρτυρούσαν τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.Έλληνες ήταν και οι Αγωνιστές του 1821 που απλοί χωρικοί παίρναν το μαχαίρι και το πιστόλι και πολεμούσαν τους Τουρκους και τώρα χάρη σε όλους αυτούς τους χιλιαδες που σκοτώθηκαν δεν είμαστε ραγιάδες.Έλληνες ήταν και αυτοί που κάναν τη Δημοκρατία,οι φιλόσοφοι,μαθηματικοί,τραγωδοί,ιστορικοί και όσοι δώσαν τα φώτα τους και ξεστραβώθηκαν οι Ευρωπαίοι.Και Ελληνες τέλος ήταν και αυτοί που πολέμησαν και τους Πέρσες και τους Ρωμαίους.Συμπέρασμα,ο τόπος αυτός είναι ιερός και είναι ντροπή σε όσους βρίζουν τη χώρα αντί να λενε για πρόσωπα.

Επισκέπτης
Έχω ακούσει ότι ειναι καλα στην Ισπανία και στην Πορτογαλία.....ΜΠρρρρρρρρρ

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Mεγαλο προβλημα για την ανεργια ειναι οτι υπαρχουνε πολλες θεσεις στα πανεπιστημια και σπουδαζουνε σχεδον ολοι,χωρις ταυτοχρονα σαν χωρα να εχουμε ιδιωτικο τομεα,πχ βιομηχανιες,εργοσρασια,μεγαλες εταιριες με αποτελεσμα ολοι να περιμενουνε να τους διορισει το κρατος
Απο τη στιγμη που γινονται ολοι φοιτητες και σπουδαζουνε γαμα τα,δεν υπαρχει δουλεια για ολους,που πας και παιρνεις πχ 350 μαθηματικους το χρονο σε καθε πολη Αθηνα,Σαλονικα,Πατρα,Γιαννενα,Κρητη,Σαμο, το συνολο 2000 μαθηματικοι καθε χρονο και το ιδιο φυσικοι ,χημικοι,φιλολογοι κτλ
Που πας ρε Καραμητρο και παιρνεις τοσους πολλους λες και οι αναγκες ειναι τοσες,το οτι μετα ολοι θα καταληξουν ανεργοι δε το σκεφτεσαι?
Και ταυτοχρονα αφου γαμας τις καλυτερες ηλικιες των παιδιων στο διαβασμα για να τελειωσουνε και μενουν ανεργα,γαμας και την ιδια υποσταση σου σαν κρατος ,οταν ο δεικτης ανεργιας εκτινασεται στα υψη.
Και στο τελος ολοι μαζι εχουμε μια κοινη πορεια:
Σχολειο----->Proficiency-------->Φοιτητες Προπτυχιακα--------->Φοιτητες Μεταπτυχιακα------->ΑΝΕΡΓΟΙ
Ολοι ακολουθουμε κοινη πορεια,λες και ολοι εχουμε την ιδια προσωπικοτητα επειδη ετσι εχουνε τα πραγματα στο κολοχανειο
Και φτανουμε 30 και αναρωτιομαστε τι σκατα εφταιξε που μενουμε ακομα με τους γονεις μας  :2funny: :2funny:

:-

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατί μπρρρρ?

οι πιο ωραίοι ευρωπαίοι είναι ισπανοί και πορτογάλοι  :pipa1:
και οι ισπανίδες είναι θεές
οι πορτογάλες δεν ξερω  :-

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν κατάλαβες καλά,δεν σου το απαγορεύω.. μάλιστα προσφέρομαι να δέσω και τα σκυλιά και να στρώσω το βαμβάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για σκατοανθρώπους μίλα ελεύθερα.Αλλά τη λέξη σκατόχωρα μην τη ξαναπείς.Γιατί αν Ελλάδα είχε ιστορία 50 χρόνων ναι να την έλεγες.Αν δεν είχε καμιά συμβολή στην πρόοδο,στις ιδέες και στον πολιτισμό να την έλεγες.Όμως βλέπεις Ελλάδα δεν είναι μόνο οι πολιτικοί,τα λαμόγια,οι ρουφιάνοι,οι πουστηδες στην ψυχή και το σώμα και οι καργιόλες.Έλληνες ήταν και αυτοί που το 40 πεθαίναν στο μέτωπο,αυτοί που πολέμησαν τους Ναζί,όλοι που στους στήναν στον τοίχο και τους εκτελούσαν και μαρτυρούσαν τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.Έλληνες ήταν και οι Αγωνιστές του 1821 που απλοί χωρικοί παίρναν το μαχαίρι και το πιστόλι και πολεμούσαν τους Τουρκους και τώρα χάρη σε όλους αυτούς τους χιλιαδες που σκοτώθηκαν δεν είμαστε ραγιάδες.Έλληνες ήταν και αυτοί που κάναν τη Δημοκρατία,οι φιλόσοφοι,μαθηματικοί,τραγωδοί,ιστορικοί και όσοι δώσαν τα φώτα τους και ξεστραβώθηκαν οι Ευρωπαίοι.Και Ελληνες τέλος ήταν και αυτοί που πολέμησαν και τους Πέρσες και τους Ρωμαίους.Συμπέρασμα,ο τόπος αυτός είναι ιερός και είναι ντροπή σε όσους βρίζουν τη χώρα αντί να λενε για πρόσωπα.
  εχεις απολυτο δικιο, και γω την αγαπω πολυ την ελλαδα, οποτε να αλλαξουμε και τον τιτλο του θρεντ (προς αντμινς) "θελω να γλυτωσω απ αυτους τους σκατανθρωπους"

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Αφου εχουμε γεμισει αριστερους-δεξιους κτλ, και ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτο. Και απο το δημοσιο....
Εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε δηλαδη για το γεγονος οτι εχουμε ξεχασει τι σημαινει διαλογος και δημοκρατια σε αυτη την χωρα?

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
  εχεις απολυτο δικιο, και γω την αγαπω πολυ την ελλαδα, οποτε να αλλαξουμε και τον τιτλο του θρεντ (προς αντμινς) "θελω να γλυτωσω απ αυτους τους σκατανθρωπους"

+10000

Το θέμα είναι πως η Ελλάδα είναι μια ιδέα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom