Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Να την χαιρεστε την ιδεα σας οπως την καταντησατε!Υδροκεφαλοι.Φατε ιδεες να χορτασετε τοτε.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στο εξωτερικό γενικά παίζουν μεργάλο ρόλο ο χαρακτήρας σου και η κοσμοθεωρία σου.Προτιμούν πιο ολοκληρωμένα άτομα rounded personalities εργατικά και προβλέψιμα και όχι άτομα υψηλών επιδόσεων.Στις ΗΠΑ σου λένε τι θέλουν από εσένα στη Γερμανία σε αναγκάζουν να το κάνεις με τη μπότα κτλ.
Γενικώς ο Βαλκάνιος τυπικός ατομιστής,μάγκας,πατενταδόρος και κομπιναδόρος δεν ταιριάζει στην corporate culture βασικά σου πρήζουν τα αρχίδια.Π.χ. εγώ ως Βαλκάνιος θα σκεφτώ τι να πω τώρα στο βλήμα αφού έτσι κι αλλιώς δε θα καταλάβει καλύτερα να κάνω τη δουλειά και να τελειώνω μια ώρα αρχύτερα ενώ ο ξένος θα σκεφτεί οτι ο χρόνος που θα αφιερώσει να εξηγήσει στον άσχετο(βλήμα) είναι χρησιμότερος από αυτόν που θα γλιτώσει κάνοντας μόνος του την εργασία.
Ετσι αναρωτιέσαι γιατί αυτοί οι μαλάκες δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο μου ενώ αυτοί σκέφτονται τι μαλάκας είναι ο τύπος που δεν προσφέρει τίποτα στους άλλους δε βοηθάει κτλ.Γενικά η ρατσιστική συμπεριφορά,στάση σώματος του Ελληνα και η χαμηλή γνώμη που έχουμε για τις γυναίκες μας ζημιώνουν διεθνώς γιατί αυτοί προωθούν την παγκοσμιοποίηση και τη συμμετοχή των γυναικών στην παραγωγή σε υψηλές θέσεις.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να την χαιρεστε την ιδεα σας οπως την καταντησατε!Υδροκεφαλοι.Φατε ιδεες να χορτασετε τοτε.

Μην αρχίσουμε με χριστοπαναγίες μεσημεριάτικα, για ήρεμα.

Βγάζεις την ουρίτσα σου από έξω βλέπω. Άρα είτε τα τελευταία 30 χρόνια ζεις στο εξωτερικό
ή είσαι από τους ελάχιστους πολίτες που

α) Δεν κλέβουν το Κράτος κ' τους συνανθρώπους τους
β) Δουλεύουν σωστά και σκληρά

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
844
Πόντοι
96
ελλαδα και αηδιες οσοι ελπιζετε ακομα σε αυτο το ρδελο
ειστε χαμενοι κατα την γνωμη μου.φιλικα

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Μην αρχίσουμε με χριστοπαναγίες μεσημεριάτικα, για ήρεμα.

Βγάζεις την ουρίτσα σου από έξω βλέπω. Άρα είτε τα τελευταία 30 χρόνια ζεις στο εξωτερικό
ή είσαι από τους ελάχιστους πολίτες που

α) Δεν κλέβουν το Κράτος κ' τους συνανθρώπους τους
β) Δουλεύουν σωστά και σκληρά

Φυσικα κ βγαζω την ουρα μου απεξω γιατι πρωτον ειμαι απο τους ελαχιστους πολιτες που ειπες κ δευτερον δεν εκανα κατι εγω για να την φτασω σε αυτο το χαλι.Δεν φιλισα κατουρημενες ποδιες κ ετρεχα πισω απο κανενα πολιτικο για να με βαλει στο δημοσιο.Δεν λαδωσα κανενα υπαλληλο ουτε κανενα γιατρο.Αυτη η χωρα δεν μου εδωσε καμμια ευκαιρια να κανω κατι κ μετανιωσα που πηγα κ φανταρος.Δεν νιωθω οτι χρωσταω τπτ το αντιθετο μου χρωστανε (κ σε πολλους αλλους οπως εγω).Οσο για τις χριστοπαναγιες κ τα ηρεμα αυτα να τα πεις σε κανενα παιδακι οχι σε μενα.Δεν θα μου λε ςποτε να ηρεμω κ ποτε οχι.Δεν σε παρεξηγω ομως γιατι προφανως εχεις συνηθησει να σου λενε τι να κανεις κ ποτε να μην μιλας.
Ζητω η Ελλας η χωρα των μετριων!

Υ.Γ. Ξεχασα να προσθεσω οτι ο τονος μου δεν ειναι επιθετικος αλλα εντελως φιλικος απενατι σε ολους.Ο καθενας εχει το δικαιωμα τις γνωμης του που πηγαζει απο τις προσωπικες του εμπειριες.Φιλικα!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φυσικα κ βγαζω την ουρα μου απεξω γιατι πρωτον ειμαι απο τους ελαχιστους πολιτες που ειπες κ δευτερον δεν εκανα κατι εγω για να την φτασω σε αυτο το χαλι.Δεν φιλισα κατουρημενες ποδιες κ ετρεχα πισω απο κανενα πολιτικο για να με βαλει στο δημοσιο.Δεν λαδωσα κανενα υπαλληλο ουτε κανενα γιατρο.Αυτη η χωρα δεν μου εδωσε καμμια ευκαιρια να κανω κατι κ μετανιωσα που πηγα κ φανταρος.Δεν νιωθω οτι χρωσταω τπτ το αντιθετο μου χρωστανε (κ σε πολλους αλλους οπως εγω).Οσο για τις χριστοπαναγιες κ τα ηρεμα αυτα να τα πεις σε κανενα παιδακι οχι σε μενα.Δεν θα μου λε ςποτε να ηρεμω κ ποτε οχι.Δεν σε παρεξηγω ομως γιατι προφανως εχεις συνηθησει να σου λενε τι να κανεις κ ποτε να μην μιλας.
Ζητω η Ελλας η χωρα των μετριων!

Υ.Γ. Ξεχασα να προσθεσω οτι ο τονος μου δεν ειναι επιθετικος αλλα εντελως φιλικος απενατι σε ολους.Ο καθενας εχει το δικαιωμα τις γνωμης του που πηγαζει απο τις προσωπικες του εμπειριες.Φιλικα!

Καλό για σένα φίλε.

Τι μένεις σε αυτό το μπουρδέλο ακόμη ;

Για να επιβιώσει κανείς εδώ θα πρέπει να'ναι ρεμάλι και λαμόγιο...

Τεσπα, καλημέρες.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Καλό για σένα φίλε.

Τεσπα, καλημέρες.

Και εγώ θέλω πολυ΄να μείνω εξωτερικό μόνιμα.Όμως δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.Μπορεί έξω να μη βρίσκεις δουλειά ή μπορεί να φας τέτοια σφαλιάρα που να γυρίσεις Ελλάδα σα βρεγμένη γάτα.Η λέξη μπουρδέλο για τη χώρα μας είναι χυδαία.Μόνο για πούστη κόσμο να μιλάτε.Μπορεί οι πουστηδες και οι ρουφιάνοι να έχουν το αβαντάζ όμως τι θα κένει ο υπόλοιπος κόσμος θα αυτοκτονήσει;Η μαγκιά είναι να παλέψεις για τη ζωή σου και στην Ελλάδα αν δεν εχεις ευκαιρίες έξω.Τι θα κάνεις δηλαδή αθ αυτοκτονήσεις;

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η μαγκιά είναι να παλέψεις για τη ζωή σου και στην Ελλάδα αν δεν εχεις ευκαιρίες έξω.Τι θα κάνεις δηλαδή αθ αυτοκτονήσεις;

Η αυτοκτονία δεν είναι λύση. Όποιος θέλει να δουλέψει θα δουλέψει.
Και σκουπιδιάρης αν χρειαστεί.

Αλλά βλέπεις καλομάθαμε με 4-6 χρόνια σπουδές,
και θέλουμε άραγμα.

Ε δεν πάει έτσι...

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Καλό για σένα φίλε.

Τεσπα, καλημέρες.

Ειμαι ηδη σε διαδικασιες φυγης. Ξερεις θελω να κοιταω το καλυτερο για τον εαυτο μου.Το να εισαι ρεμαλι κ λαμογιο για να επιβιωσης το θεωρεις καλο?Δλδ αν εισαι σωστος γιατι να μην εχεις ελπιδες?Ειναι ελληνικη μαγκια η λαμογια?
Πιο κατω λες οτι καναμε 4-6 χρονια σπουδες κ θελουμε αραγμα?Ποιος μιλησε για αραγμα?Εγω τουλαχιστον δεν ψαχνω να αραξω.Ευκαιριες ψαχνω.Αλλα δυστηχως δεν βρηκα καμμια ευκαιρια που ναμην μου ζηταει ανταλαγμα.Βλεπεις δυστηχως σε θεσεις κλειδια που επιβιωνουν ειναι τα ρεμαλια κ τα λαμογια.Τεσπα ελπιζω να βρεις το καλυτερο που ψαχνεις σε αυτην την χωρα κ να μην σε απογοητευσει οπως εμενα.
Φιλικα!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
η χωρα τραβεστί τι να πείς.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η αυτοκτονία δεν είναι λύση. Όποιος θέλει να δουλέψει θα δουλέψει.
Και σκουπιδιάρης αν χρειαστεί.

Αλλά βλέπεις καλομάθαμε με 4-6 χρόνια σπουδές,
και θέλουμε άραγμα.

Ε δεν πάει έτσι...

Αν καποιος γεννηθηκε για να γινει γιατρος, δεν θα τον κανουμε εργατη στην οικοδομη. Χαμενο θα ειναι το κοινωνικο συνολο. Δεν ειναι θεμα τεμπελιας, ο καθενας πρεπει να κανει την δουλεια που του ταιριαζει στις δυνατοτητες του.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αν καποιος γεννηθηκε για να γινει γιατρος, δεν θα τον κανουμε εργατη στην οικοδομη. Χαμενο θα ειναι το κοινωνικο συνολο. Δεν ειναι θεμα τεμπελιας, ο καθενας πρεπει να κανει την δουλεια που του ταιριαζει στις δυνατοτητες του.
Το θεμα ειναι να αναγνωριζει ο καθενας της πραγματικες του δυνατοτιτες και φυσικα αυτα που ζηταει να ειναι εφικτα..δεν γινεται να γινουμε ολοι γιατροι και δικοιγοροι

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Σύμφωνοι. Αλλά ποιος θα κρίνει αν είσαι ικανός για γιατρός ή δικηγόρος ;
Το σάπιο εκπαιδευτικό σύστημα ; Δεν το νομίζω.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φυσικα κ βγαζω την ουρα μου απεξω γιατι πρωτον ειμαι απο τους ελαχιστους πολιτες που ειπες κ δευτερον δεν εκανα κατι εγω για να την φτασω σε αυτο το χαλι.Δεν φιλισα κατουρημενες ποδιες κ ετρεχα πισω απο κανενα πολιτικο για να με βαλει στο δημοσιο.Δεν λαδωσα κανενα υπαλληλο ουτε κανενα γιατρο.Αυτη η χωρα δεν μου εδωσε καμμια ευκαιρια να κανω κατι κ μετανιωσα που πηγα κ φανταρος.Δεν νιωθω οτι χρωσταω τπτ το αντιθετο μου χρωστανε (κ σε πολλους αλλους οπως εγω).

Α ρε φιλε σε καταλαβαινω. Και εγω ετσι ειμαι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σύμφωνοι. Αλλά ποιος θα κρίνει αν είσαι ικανός για γιατρός ή δικηγόρος ;
Το σάπιο εκπαιδευτικό σύστημα ; Δεν το νομίζω.

Σιγα μην κλεισει τα φροντιστηρια ο Τζεφρυ. Ασε τους μαλακες να πληρωνουν, επειδη τα σχολεια μας ειναι τα χειροτερα στον κοσμο. Κανουν τα παιδια να υποφερουν.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα μην κλεισει τα φροντιστηρια ο Τζεφρυ. Ασε τους μαλακες να πληρωνουν, επειδη τα σχολεια μας ειναι τα χειροτερα στον κοσμο. Κανουν τα παιδια να υποφερουν.

Εμείς φταίμε που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σε αυτό το μπουρδελοκράτος.

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
μη φύγεις .....ένας μαλάκας εδω μεσα ισχυριζόταν ότι αλλού ειναι σκατά όχι στην ελλάδα (πχ στη γερμανια....ξερεις από αυτούς που πηραμε πάλι δανεικά).....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom