Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μη φύγεις .....ένας μαλάκας εδω μεσα ισχυριζόταν ότι αλλού ειναι σκατά όχι στην ελλάδα (πχ στη γερμανια....ξερεις από αυτούς που πηραμε πάλι δανεικά).....

Η Γερμανία που αναφέρεις ναι μεν κάνει τις περισσότερες εξαγωγές σε είδη βιομηχανίας,είναι από τις πρώτες και σε παροχή υπηρεσιών στο εξωτερικό και είναι και από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς FDI(Foreign Direct Investment για όσους ξέρουν).Όμως ο ΜΟ παραγωγής και συγκεκριμένα το ΑΕΠ σε ετήσια βάση είναι εδώ και πάνω από δεκαετία κατώτερο τους παγκόσμιου μέσου όρου.Το ότι είναι μια εύρωστη χώρα όπως και η Αγγλία και η Γαλλία δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχει και δουλειές για όλους ή ότι τα οικονομικά των μέσων ανθρώπων είναι τόσο καλά όσο νομίζεις.Δεν ξέρω βέβαια με τι κριτήριο είπε αυτός που λες ότι τα πράγματα είναι σκατά εκεί.

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
Η Γερμανία που αναφέρεις ναι μεν κάνει τις περισσότερες εξαγωγές σε είδη βιομηχανίας,είναι από τις πρώτες και σε παροχή υπηρεσιών στο εξωτερικό και είναι και από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς FDI(Foreign Direct Investment για όσους ξέρουν).Όμως ο ΜΟ παραγωγής και συγκεκριμένα το ΑΕΠ σε ετήσια βάση είναι εδώ και πάνω από δεκαετία κατώτερο τους παγκόσμιου μέσου όρου.Το ότι είναι μια εύρωστη χώρα όπως και η Αγγλία και η Γαλλία δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχει και δουλειές για όλους ή ότι τα οικονομικά των μέσων ανθρώπων είναι τόσο καλά όσο νομίζεις.Δεν ξέρω βέβαια με τι κριτήριο είπε αυτός που λες ότι τα πράγματα είναι σκατά εκεί.

Μα δεν ισχυριστηκα ότι όλα ειναι τελεια στη γερμανια (ξερεις εσυ τετοιο κρατος ???)...  Δεν μπορω όμως να μην αναγνωρισω ότι η Γερμανια ειναι η ισχυροτερη οικονομια και ουσιαστικά αυτη που οδηγει τις αποφάσεις της ευρωπαικης ενωσης. 

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μη φύγεις .....ένας μαλάκας εδω μεσα ισχυριζόταν ότι αλλού ειναι σκατά όχι στην ελλάδα (πχ στη γερμανια....ξερεις από αυτούς που πηραμε πάλι δανεικά).....

Αυτή την στιγμή στο σπίτι σου παίζει να'χεις τουλάχιστον 20 γερμανικά προϊόντα...

Μια χαρά τα πάνε...

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Δεν νομιζω οτι κανενας εδω μεσα που θελει να φυγει εξω πιστευει οτι ολα ειναι τελεια εξω.Το μονο που ζηταω εγω τουλαχιστον ειναι να μπορω να ζησω μια αξιοπρεπει ζωη που μου αξιζει κ οχι να κουτσοπαλευω οπως τωρα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
επειδη σκεφτομαι σοβαρα για δουλεια στο εξωτερικο να ρωτησω κατι λιγο off topic, αλλα δεν ξερω που να το γραψω?  εχω ενα δανειο καταναλωτικο χωρις εξασφαλιση γυρω στα 10000 ευρω  ασφαλισμενο για περιπτωση προβληματος υγειας, η απωλειας εργασιας,  το δανειο ειναι σε ελληνικη (πληρως) ιδιωτικη τραπεζα!  τα λεφτα τα εχω με το παραπανω για να το αποπληρωσω εφαπαξ (18000)  αλλα προτιμω να τα κρατησω για την νεα πατριδα!  εξαλου πιστευω οτι μπορω ευκολα με web banking να πληρωνω τις δοσεις για κανα 2 χρονια,  απλα θελω να ρωτησω τι θα γινει  αν σταματησω  να το εξυπηρετω για πανω απο ενα χρονο?  τα μονα μου περιουσιακα στοιχεια ειναι 2 αγροτεμαχια χωρις πολυ μεγαλη αξια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη σκεφτομαι σοβαρα για δουλεια στο εξωτερικο να ρωτησω κατι λιγο off topic, αλλα δεν ξερω που να το γραψω?  εχω ενα δανειο καταναλωτικο χωρις εξασφαλιση γυρω στα 10000 ευρω   ασφαλισμενο για περιπτωση προβληματος υγειας, η απωλειας εργασιας,  το δανειο ειναι σε ελληνικη (πληρως) ιδιωτικη τραπεζα!  τα λεφτα τα εχω με το παραπανω για να το αποπληρωσω εφαπαξ (18000)  αλλα προτιμω να τα κρατησω για την νεα πατριδα!   εξαλου πιστευω οτι μπορω ευκολα με web banking να πληρωνω τις δοσεις για κανα 2 χρονια,  απλα θελω να ρωτησω τι θα γινει  αν σταματησω  να το εξυπηρετω για πανω απο ενα χρονο?  τα μονα μου περιουσιακα στοιχεια ειναι 2 αγροτεμαχια χωρις πολυ μεγαλη αξια

θα στα ποτίσουν με ρεντ μπουλ.
δίνει φτεράαααααααααααααααααααααααααα

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
  θα μου κλασ...ν τα @@δια δηλαδη :think:

Tσέκαρε όμως το εξής σενάριο.Κάμποσες τράπεζες κυρίως Αγγλία που ξέρω αν εχεις οικονομικές εκρεμμότητες με άλλη τράπεζα σε άλλη χώρα δεν είναι τόσο διατεθημένες να σου ανοίξουν λογαριασμό.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Tσέκαρε όμως το εξής σενάριο.Κάμποσες τράπεζες κυρίως Αγγλία που ξέρω αν εχεις οικονομικές εκρεμμότητες με άλλη τράπεζα σε άλλη χώρα δεν είναι τόσο διατεθημένες να σου ανοίξουν λογαριασμό.
  ευχαριστω φιλε, τα λεφτα ειναι ηδη σε παγκοσμια τραπεζα!  αυτο που θελω απλα να ξερω ειναι αν κινδυνεουν τα χωραφακια  η περιουσιακα στοιχεια των γονιων

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
επειδη σκεφτομαι σοβαρα για δουλεια στο εξωτερικο να ρωτησω κατι λιγο off topic, αλλα δεν ξερω που να το γραψω?  εχω ενα δανειο καταναλωτικο χωρις εξασφαλιση γυρω στα 10000 ευρω   ασφαλισμενο για περιπτωση προβληματος υγειας, η απωλειας εργασιας,  το δανειο ειναι σε ελληνικη (πληρως) ιδιωτικη τραπεζα!  τα λεφτα τα εχω με το παραπανω για να το αποπληρωσω εφαπαξ (18000)  αλλα προτιμω να τα κρατησω για την νεα πατριδα!   εξαλου πιστευω οτι μπορω ευκολα με web banking να πληρωνω τις δοσεις για κανα 2 χρονια,  απλα θελω να ρωτησω τι θα γινει  αν σταματησω  να το εξυπηρετω για πανω απο ενα χρονο?  τα μονα μου περιουσιακα στοιχεια ειναι 2 αγροτεμαχια χωρις πολυ μεγαλη αξια
ρωτησα δικηγορο που ειδικευεται στα φορολογικα, ειδικα αν πας εκτος ευρωπαικης ενωσης, μη φοβασε τιποτα,  κανε μια δωρεα τα κτηματακια σε συγγενικο σου προσωπο και τοτε ριξε τη "πιστολια" μου ειπε!  το πολυ πολυ να μπεις στον ελληνικο τειρεσια για παντα! στα @@@@ μας! με το ελληνικο δημοσιο δε θα χεις κανενα προβλημα,  επισης μου ειπε και το αλλο!  μπορει σε κανα 2 χρονακια να στο διαγραψουν τελειως!  ισχυει αυτο ρε παιδια?

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
26
εχω ενα δανειο καταναλωτικο χωρις εξασφαλιση γυρω στα 10000 ευρω 
τα λεφτα τα εχω με το παραπανω για να το αποπληρωσω εφαπαξ (18000) 
το δανειο ειναι σε ελληνικη (πληρως) ιδιωτικη τραπεζα!
Ένα μεγάλο μπράβο στην τράπεζα...80% μίζα.Ούτε σε ιδιώτη τοκογλύφο από τις μικρές αγγελίες δεν θα σου έπερνε το 80% του κεφαλαίου σε τόκους...Της βγάζω το καπέλο...
Όσο υπάρχουν μακάκες...sorry άνθρωποι στην "ανάγκη".....
Ρε καλά μας κάνουν....

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ένα μεγάλο μπράβο στην τράπεζα...80% μίζα.Ούτε σε ιδιώτη τοκογλύφο από τις μικρές αγγελίες δεν θα σου έπερνε το 80% του κεφαλαίου σε τόκους...Της βγάζω το καπέλο...
Όσο υπάρχουν μακάκες...sorry άνθρωποι στην "ανάγκη".....
Ρε καλά μας κάνουν....
  μαλλον δεν καταλαβες!  εχω 18000 αν δωσω τις 10000 θα μεινω με 8000 (δε λεει) το δανειο για την ιστορια ηταν 11000 χωρις ποινη προεξοφλησης :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρωτησα δικηγορο που ειδικευεται στα φορολογικα, ειδικα αν πας εκτος ευρωπαικης ενωσης, μη φοβασε τιποτα,  κανε μια δωρεα τα κτηματακια σε συγγενικο σου προσωπο και τοτε ριξε τη "πιστολια" μου ειπε!  το πολυ πολυ να μπεις στον ελληνικο τειρεσια για παντα! στα @@@@ μας! με το ελληνικο δημοσιο δε θα χεις κανενα προβλημα,  επισης μου ειπε και το αλλο!  μπορει σε κανα 2 χρονακια να στο διαγραψουν τελειως!  ισχυει αυτο ρε παιδια?

όλα αυτά για 10 χιλιάρικα;
ρε μαλάκες ούτε ψιλικατζήδες δεν θα ασχολούνταν με αυτό.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
όλα αυτά για 10 χιλιάρικα;
ρε μαλάκες ούτε ψιλικατζήδες δεν θα ασχολούνταν με αυτό.
πολλοι αλβανοι αφησανε πανω απο δεκαρικο χρεος, και αντε να τους βρεις στην αλβανια τωρα! τα πακια περνανε 3 με 5 χιλιαρικα το πολυ! (πιο επιφοβοι να ριξουν πιστολια αυτοι) στις καλες εποχες που οι τραπεζες σε παρακαλουσαν να παρεις δανειο, χωρις εξασφαλιση!  2 ιδιωτικες τραπεζες τις υπολογιζω σε πολλα εκατομμυρια ζημια!  αλλα στα αρχιδια τους  28 δις + αλλα 10 δις + δεν ξερω και γω ποσα αλλα "ενισχυση" θα παρουνε :headbang:  και γιατι τα διναν ολα αυτα? γιατι απλα μας "βαραγανε" με τα υψηλοτερα επιτοκια στην ευρωζωνη!  μπραβο  στους αλβανους και τους πακιστανους που τους τα "πηραν" και τωρα αντε βρες τους :badair:  κωλοτραπεζες :birdman:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
Σκανδιναυϊα :headbang:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι  εγινε  κανεις  δε  θελει  να  φυγει πλεον :think:  ολα  στρωσαν  ξαφνικα? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom