Μπορεις να με αποκαλεσεις Πακη, αλβανο, γυφτο, αραπη, κιτρινιαρη, εβραιο και οτι αλλο αρρωστημενο κομπλεξ εχεις. Για μενα καμια ρατσα δεν μπορει να ειναι υποτιμητικος χαρακτηρισμος..Το να εισαι ρατσιστης, ακριβως επειδη ειναι επιλογη, και υποκρυπτει μια βλακωδη αυτοαναγωγη ως "ανωτερο εθνος" ειναι για μενα υποτιμητικο.
Ελληνες ειναι οι μετέχοντες την Ελληνικη παιδεια..εσυ σπουδασες με τα λεφτα του μπαμπα σου, τον οποιο σεβομαι (για το συναλλαγμα που ξοδεψε για τα επιδοτουμενα απο το αγγλικο δημοσιο διδακτρα σου-οποτε σιγουρα απο αγγλο φορολογουμενο) οπότε δεν θα αρχισω να τον σκυλοβρίζω σαν αλητης...Δεν συμμετέχεις πλεον σε αυτο το κράτος αφου το εγκατελειψες στα δυσκολα και έφυγες.
Δεν εχεις επιχειρηματα σαν τον φιλο με τον οποιο διαφωνούμε αλλα το συζηταμε. Το βρισιμο είναι αποδειξη οτι εκτος απο παιδεια δεν έχεις και αγωγη..
και δυστυχως αυτο είναι προβλημα οικογενειας..
Τέλος χλευαζεις όλους εμας που δουλευουμε σε αυτο το κρατος ως βλάκες μια που ζουμε με 1000 ευρω, ενω εσυ ο εξυπνος εισαι μαγκας και αλανι και την κοπάνησες. Φανταζομαι οτι επι κατοχης θα ελεγες οτι οι γερμανοι ειναι φιλοι μας, μια που αυτοι πλεον ειναι ο νομος και πρεπει να τον ακολουθουμε..
Το τελευταιο φιλαρακο ειναι ρουφιανια..και απο κει βγηκαν οι γερμανοτσολιαδες
Αυτα, μπορεις να αρχισεις παλι να βριζεις απλα για να με επιβεβαιωσεις. Ουτως ή αλλως δεν νομιζω να τολμας να πεις τα ιδια στην δουλεια σου στην αγγλια (πακιδες κολοαλβανοι αραπηδες κλπ), αλλιως θα σε ειχαν μπαγλαρωσει. οποτε σου κανουμε και καλο γιατι εκτονωνεσαι...
cheers που λενε και τα αφεντικα σου
Τους χαρακτηρισμους τους αρχισες ΕΣΥ αν θυμαμαι καλα..."Ελληνακι", "πληρωμενο πτυχιο" και πολλα αλλα....
Το ποιος ειναι αλητης ασ'το. Γυρνα και διαβασε τι εχεις πει για μενα, χωρις να με ξερεις καν, επειδη εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο. Και αυτο γιατι αντιδρας σε γεγονοτα που εχουν να κανουν με την μεταναστευση, και εισαι αρνητικος σε καθε ειδους διαλογο. Αν θελεις να παιξουμε μπουνιες πες το και θα γινει, συντομα θα κατεβω Ελλαδα.
Εγω δεν μιλησα ποτε για ανωτερο εθνος. Μιλησα για ΝΟΜΙΜΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ μεταναστευση, την διαφορα των οποιων δειχνεις να αγνοεις. Αγνοεις τις επιπτωσεις της ανεξελεγκτης εισροης μεταναστων... Αυτο ειναι επικινδυνο.
Αντι να βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα, καλυτερα κατσε διαβασε τι μαλακιες μας εχεις πει εδω μεσα.
Εγω δεν φοβαμαι να πω καποια πραγματα για μενα, εσυ αντιθετως δεν μας λες τιποτα. Εγω πριν απο μερικα χρονια, πηρα μια αποφαση. Πριν ξεσπασει αυτη η κατασταση. Και αποφασισα να κανω το καλυτερο για τον εαυτο μου. Οχι τα 1000 ευρω τον μηνα δεν φτανουν για να ζεις μονος σου, εκει που εχει παει το κοστος ζωης στην Ελλαδα. Στην Αγγλια μπορεις να ζεις στην επαρχια, να δουλευεις στην βιομηχανια σαν μηχανολογος πχ, και να παιρνεις αρκετα χρηματα για να την περασεις. Παιρνεις αυξησεις, αρκετα καλες αν το αξιζεις. Εδω σε φιλο του προσφερανε 2 χιλιαρικα την βδομαδα(!) για να μην γυρισει Κυπρο και να μεινει εκει που δουλευει. Στην Ελλαδα οσο καλος και να εισαι, ποτε δεν θα αμοιφθεις αναλογα.
Οσον αφορα τους μουσουλμανους μεταναστες εδω γενικοτερα, και τους ανθρωπους πακιστανικης καταγωγης ειδικοτερα, το εχουν κανει συστημα να δηλωνουν τα σπιτια τους σαν χωρους προσευχης, για να μην πληρωνουν council tax. Ετσι κλεβουν το κρατος, και κατ'επεκταση τους φορολογουμενους πολιτες. Μερικοι εδω ειναι πρωτοι στην πονηρια, στο κλεψιμο, στην κομπινα. Νομιζουν πως ειναι πιο εξυπνοι απο τους ευρωπαιους, και πως γενικοτερα αυτοι κανουν κουμαντο. Εχω αναφερει περιστατικα προσφατα.
Χλευαζω τους ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ πολιτες, που βλεπουν μονο κομματα, αλλα οχι ποιο ειναι το καλο για την χωρα. Χλευαζω τους αριστερους γιατι ψηφιζουν κομματα που δεν θελουν καν να κυβερνησουν(!) απλα λενε τις αμπελοσοφιες τους, χλευαζω αυτους που πανε τις κομματικες συγκεντρωσεις και κουνανε σημαιες, χλευαζω τον πονηρο Ελληνα που κοιταζει να εκμεταλλευτει τους ΠΑΝΤΕΣ για να βαλει λιγα παραπανω ευρω στην τσεπη, χλευαζω τον Ελληνα που θελει να βαλει το παιδι του στο δημοσιο, γιατι ειναι πνευματικα αναπηρο και τεμπελης, χλευαζω τους συνδικαλιστες που πανε και παιρνουν 1 ευρω αυξηση την μερα, χλευαζω τα αφεντικα που νομιζουν πως θα μας γαμησουν κιολας επειδη μας κανουν την χαρη(!?) να μας δινουν δουλεια,χλευαζω οσους επιμενουν να ψηφιζουν ανθρωπους που επρεπε να ειναι φυλακη.
Ειναι πολυ ευκολο να εκτοξευεις μικροτητες πισω απο ενα πληκτρολογιο. Αν εχεις αρχιδια, και θες το καλυτερο για τον εαυτο σου, παρατησε τα παντα στην ζωη σου οπως εκανα εγω, ελα εδω αφου εχεις κανει την θητεια σου, σπουδασε part-time, δουλευε ταυτοχρονα, και κυνηγησε ενα καλυτερο μελλον για σενα και την οικογενεια σου, οταν θα αποκτησεις.
Το γεγονος οτι συμβιβαζεσαι με καταστασεις δεν σε κανει μαγκα, σε κανει κοροιδο, δειλο και φυγοπονο.
Αυτη ειναι η αληθεια...