Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω βλεπω τον καραγκιοζη και τον καταραμενο  http://[URL unfurl="true"]www.ofiathensclub.com/spaw2/uploads/images/sfoafaistos2.jpg[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny:[QUOTE="on the road, post: 1852662"]
I think I'm in love
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
[/quote]αισχος ....ποσους ακομη θα ερωτευτεις;

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
φιλε και ολοι οι ελληνες να πηγαιναν στη γερμανια και παλι δε θα ηταν αρκετοι για να αλλοιωσουν τον πλυθισμο της.

αμερικη καναδας αυστραλια οκ οι πρωτοι πυρηνες ηταν ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ και οχι συγκεκριμενα αγγλοι, αλλα οι ΙΔΙΟΙ θελανε τριτους λαους να εισελθουν στις περιοχες αυτες, αποδειξη οτι αρχικα που δεν ηταν τοσο ευκολη η μεταναστευση την "επιβαλανε" οι ιδιοι με το δουλεμποριο. δεν ειναι το ιδιο λοιπον

αυτο οτι η ελλαδα κ η ιταλια δεν ηταν αποικιες κλπ ομολογω οτι δε το καταλαβα καν.

αυτο που λες για τον πολεμο: αλλο να ρωτησεις το αραπακι που δεν εχει καμια αξιωση η χωρα του, και αλλο να ρωτησεις τον αλβανο που καθε στιγμη προσπαθει η χωρα του να αποσπασει τη μιση ελλαδα. ΑΥΤΟΣ προφανως και εχει σημασια να μας πει με πια μερια θα ταχθει σε μια -οχι και τοσο απιθανη- συρραξη

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
επισης: και οι μαυροι και οι πακιστανοι και ολοι αυτοι να ξερεις οτι ειναι ΠΟΛΥ πιο ρατσιστες απο μας. αυτοι αλληλουποστηριζονται οσο δε παει για να προαγουν τα συμφεροντα τους, απο το να μπορουν να πουλανε ανενοχλητοι τα κινεζικα και τα ναρκωτικα μεχρι να ανοιξουν ξερογω τεμενος.

αν ομως και εμεις αλλυλουποστηριζομαστε για να προαγουμε τα δικα μας συμφεροντα ειμαστε ρατσιστες ετσι?

επισης πληροφοριακα θα σου πω επειδη βλεπω "αναρχικες" ιδεες που κατα βαση ειναι ευραικες, καπου στο ιντερνετ ειχα δει μια συνεντευξη ενως πρωην αναρχικου που ελεγε οτι με το που δηλωσε την προθεση του να βαλει βομβα στην πρεσβεια τις τουρκιας η του ισραηλ (πολυ εθνικιστικα κρατη και τα δυο) και εχοντας σκεφτει ολες τις λεπτομεριες, τα μεγαλα "κεφαλια" οχι μονο τον χλεβασαν αλλα προσπαθησαν και τη φυσικη του εξοντωση (επειδη τα παιρνουν απο αυτες τις χωρες συμφωνα με αυτον).
αν καταφερω να βρω το λινκ θα στο στειλω αλλα επειδη ειχα και εχω μια μακρινη επαφη με τον "αναρχικο" χωρο θα σου πω οτι κατι τετοιο το θεωρω απολυτα πιθανο βλεποντας τον τροπο που λειτουργουν αυτες οι ομαδες - μερικοι καθοδηγητες πεφωτισμενοι και ο οχλος που ακολουθει για τη μοδα και για την πλακα

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια οσοι ειναι να την "κανουμε" απ τη σκατοχωρα, νομιζω πως πρεπει να βιαστουμε :badair:  πολυ φοβαμαι οτι ευρω το πολυ μεχρι τελος του χρονου θα εχουμε! μετα δραχμουλα, και η μεταναστευση χωρις το ισχυρο ευρω για τα πρωτα εξοδα κινησης στη καινουργια χωρα που θα παμε θα ειναι πολυ δυσκολη :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
......
Εχουν δικαιωμα στην θεσσαλονικη να πουν δεν θελουμε Κρητικους, μας αλλοιωνουν πληθυσμικα και πολιτισμικα? Γιατι οχι, στην τελικη πολη τους ειναι οποιουν γουσταρουν φιλοξενουν. οποιος κρητικος θελει να μεινει εκει, [size=20pt]κομμενες τσικουδιες, ξυλουριδες, λυρες οπλα[/size] κλπ..
Μαλλον σου φαινεται λογικω αυτο.
.......
Ώρα σου είναι να μας κόψεις και το μαύρο το ποκάμισο και το μούσι....
www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
παιδια οσοι ειναι να την "κανουμε" απ τη σκατοχωρα, νομιζω πως πρεπει να βιαστουμε :badair:  πολυ φοβαμαι οτι ευρω το πολυ μεχρι τελος του χρονου θα εχουμε! μετα δραχμουλα, και η μεταναστευση χωρις το ισχυρο ευρω για τα πρωτα εξοδα κινησης στη καινουργια χωρα που θα παμε θα ειναι πολυ δυσκολη :uglystupid:

Ετσι και αλλιως αυτοι κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να διωξουν τους Ελληνες απο την Ελλαδα και για να εξαφανισουν το Ελληνικο εθνος.

Τα βλεπετε και μονοι σας........

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ετσι και αλλιως αυτοι κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να διωξουν τους Ελληνες απο την Ελλαδα και για να εξαφανισουν το Ελληνικο εθνος.

Τα βλεπετε και μονοι σας........

καποιοι ολο λενε οτι θα φυγουν κι ομως ειναι ακομα εδω....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν βρισκουν ολοι ετοιμα λεφτα.......ειναι πολυπλοκο αυτο το θεμα.

αφου λεφτα θα δωσουν με το τσουβαλι οι ξενες επιχειρησεις βρε!!!

ασε που οι γκομενες στο εξωτερικο καθονται και χωρις κερασματα και δωρα!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αφου λεφτα θα δωσουν με το τσουβαλι οι ξενες επιχειρησεις βρε!!!

ασε που οι γκομενες στο εξωτερικο καθονται και χωρις κερασματα και δωρα!
οχι και χωρις κερασματα
εκτος απο ελλεεινιδα εισαι και ασχετη,δεν βλεπεις τι γινεται στα Μαλλια και στο Φαληρακι?
με 2 μπυρες εχει οποια μουναρα θες

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οχι και χωρις κερασματα
εκτος απο ελλεεινιδα εισαι και ασχετη,δεν βλεπεις τι γινεται στα Μαλλια και στο Φαληρακι?
με 2 μπυρες εχει οποια μουναρα θες

άρα συμφωνεις με το πνευμα των λεγομενων μου.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αυτο με προβληματιζει και μενα αλλιως θα την ειχα κανει

καλε ναι!!!!!!!!!!!
αν θες δικαιολογιες βρισκεις.

"θελει μαγκια για ν αρνηθεις της σιγουριας τα κυβικα" φιλε, κι ας τις δικαιολογιες και την κλαψα και τη μιρλα.

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
καλε ναι!!!!!!!!!!!
αν θες δικαιολογιες βρισκεις.

"θελει μαγκια για ν αρνηθεις της σιγουριας τα κυβικα" φιλε, κι ας τις δικαιολογιες και την κλαψα και τη μιρλα.
ρε συ το σκεφτομαι μηνες τωρα να φυγω(ξερω αργησα)αλλα
δεν εχω αρκετα λεφτα για να την κανω και πλεον οικονομια οσο μπορω
ισως σε μερικα χρονια αν αντεξω εδω να φυγω μπας και σωθω

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
χμμμ ας αναλυσουμε τις εννοιες για να τις κατακτησουμε..
Εχουν δικαιωμα στην θεσσαλονικη να πουν δεν θελουμε Κρητικους, μας αλλοιωνουν πληθυσμικα και πολιτισμικα? Γιατι οχι, στην τελικη πολη τους ειναι οποιουν γουσταρουν φιλοξενουν. οποιος κρητικος θελει να μεινει εκει, κομμενες τσικουδιες, ξυλουριδες, λυρες οπλα κλπ..
Μαλλον σου φαινεται λογικω αυτο.
"αμερικη καναδας αυστραλια δεν ειναι λαοι, ειναι εθνοι μεταναστων"
Οι πρωτοι πυρηνες ηταν αγγλοι. αφου αυτη κατεκτησαν αυτες τις χωρες κατα την λογικη σου ειναι λογικο να κανουν και κουμαντο...
Τον πουλο λοιπον ελληνες, ιταλοι και λοιποι σκουροι πισω στις χωρες σας..κατα την γνωμη σου παλι αυτο ειναι εφικτο..Επισης ποιος σου ειπε οτι οι ελληνες ειναι εθνος (ανοθευτο κατα τους αρχαιολαγνους).

"οσο για τη γερμανια η μεταναστευση προς αυτην εγινε πολυ οργανωμενα"
Δεν απαντας οτι οι ελληνες νοθευουν τον πληθυσμο τις γερμανιας   μαλλον το περνας μουλωχτα, καθως και οτι οι παρανω λαοι κατα την αποψη σου μπορουν να κανουν ενα δημοψηφισμα (δημοκρατικοτατα) και να δωσουν τον πουλο σε 10εκ ελληνες (νομιμα τους εφεραν, διωχνουν...σωστα?)
Επισης ολα αυτα τα πατριωτικα, γιατι δεν κανετε μια ερευνα ρωτωντας ολους τους ελληνες μεταναστες "αν γινοταν πολεμος μεταξυ ελλαδας και της χωρας που σας φιλοξενει, με ποιον θα ησασταν"..οπως αναφερονται στους εδω μεταναστες...κανενας φυσικα δεν κανει τετοιες ερωτησεις...σωστα??

"επισης κατι χωρες τυπου αγγλιας ολλανδιας βελγιου γαλλιας..."
Η ελλαδα ιταλια κλπ δεν ηταν αποικιες...γιατι οι πολιτες αυτων των χωρων να επιτρεπουν δωρεαν στο ελληνακι να σπουδαζει, πληρωνοντας απο τους φορους τους??

και μια ινδιανικη παροιμια:
Πρωτου κρινεις οποιονδηποτε βαλε τα παπουτσια του και κανε την διαδρομη του για δυο φεγγαρια.
δεν εχω προβλημα να μπει μια ταξη και συμφωνω. καλο για εμας και για αυτους..μου την δινουν τα τυπακια που βλεπουν στον καθρεφτη παντα τον Μεγαλεξανδρο και ποτε τον καραγκιοζη
Ειλικρινως φιλικα

Το ποσο καλλιεργημενος εισαι φαινεται απο τον τροπο που μιλας. Προφανως μεγαλωσες σε μπουρδελο, οχι σε σπιτι.
Ο μακεδονας, ο κρητικος, ο πελλοπονησιος ειναι ελληνας σε αντιθεση με σενα. Ο αλβανος και ο πακης δεν ειναι ελληνας. Τα συνορα ξερεις τι ειναι?
Ακομα περιμενω απαντηση εδω και μερες για το αν εισαι υπερ της λαθρομεταναστευσης.
Επισης στην Αγγλια ολοι πληρωνουμε διδακτρα, αγγλοι και ολοι οσοι ειναι απο ΕΕ. Δεν επιβαρυνει ο ελληνας η ο ιταλος τον αγγλο φορολογουμενο. Ολοι πληρωνουν τα ιδια διδακτρα.

Αλλα αυτο δεν το γραφουν στον ριζοσπαστη ε?

Επισης σου ξαναλεω. Εγω εδω ειμαι ΝΟΜΙΜΑ. Δεν πηδηξα τα συρματοπλεγματα. Ξερουν ποιος ειμαι, τι ειμαι, που μενω, αν εχω ποινικο μητρωο, αν ειμαι υγιεις κτλ. Για το λαθρομεταναστη στην Ελλαδα δεν τα ξερεις αυτα.
Καταλαβαινεις τι λεμε μαλακα? Αν κανω κατι σκανε μυτη οι μπατσοι και με πανε μεσα....

Η Γερμανια πηρε μεταναστες, γιατι ειχε ελλειψη εργατικου δυναμικου. Και οσους πηρε τους τσεκαρε πρωτα.
Η Ελλαδα εχει ανεργια, δεν χρειαζεται εργατικο δυναμικο, επομενως δεν χρειαζεται μεταναστες. Τι δεν καταλαβαινεις?

Αν εγω ειμαι θρασυδειλος, τοτε εσυ εισαι αποτελεσμα σπερματος απο διαφορους αντρες στο σεικερ.

Τι σχεση εχει λαθραιος με τον νομιμο μεταναστη? Εχεις προβλημα νοητικο και δεν καταλαβαινεις τι λεμε, η απλα εισαι μαλακας?

Ελληνακι να πεις τον πατερα σου που μεγαλωσε μπασταρδο. Κοψε τους χαρακτηρισμους γιατι θα σε παρει ο διαολος.
Καταλαβες μαλακισμενο? Κατι τετοιοι σαν και σενα θελουν κρεμαλα. Γαμημενε μπασταρδε ανθελληνα, θες κρεμαλα.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα ρε φιλε εσυ που εισαι υπερ της πολυπολιτισμικοτητας.. εγω χωρις να εχω παει αγγλια απο περιγραφες γνωστων μου ειναι τιγκα στους μουσουλμανους, πακια κτλπ..

κοιτα να δεις πως εχει η κατασταση: υποτιθεται οτι αυτο το μερος κατοικειται απο αγγλους, δηλαδη λευκους με τα ταχακτηριστικα τα τυπικα τα αγγλικα. αν ηθελα να βρισκομαι σε ενα μερος με πακιστανους θα πηγαινα στο πακισταν, αν ηθελα μουσουλμανους θα πηγαινα στα μερη τους κλπ. γενικα δεν ειμαι ρατσιστης, ομως το βρισκεις σωστο να ειναι σε ολα τα μερη το ιδιο μιγμα λαων? ολα γκρι δηλαδη... οι φυλλες που διατηρηθηκαν τοσους και τοσους αιωνες να εξαφανιστουν ολες στα 50 προηγουμενα και στα 50 χρονια που ερχονται δεν ειναι λιγο μαλακια???

εκτως αυτου, μαλλον δεν εχεις ακουσει δηλωσεις ηγετων μουσουλμανικων κρατων πχ κανταφι που λενε οτι "ο αλαχ ειναι τοσο μεγαλος που φαινεται οτι θα κατακτησουμε την ευρωπη χωρις να χυθει αιμα"

και δικιο εχει οτι θα γινει αυτο ετσι οπως παμε. γενικα δε μπορεις να εισαι φιλικος σε μια κατασταση που καποιος τη βλεπει σαν πολεμο. και σιγουρα δε λεω οτι ο καθε κακομοιρης που μεταναστευσε το βλεπει αυτο σα πολεμο, αλλα τα συμφεροντα απο πανω του το βλεπουν και αυτο ειναι αρκετο για να το δεις και εσυ

δεν εχουμε προβλημα με τους αλλους λαους, απλα ο καθε λαος στον τοπο του.

δηλαδη τους γερμανους που ηρθαν γιατι δε τους θελαμε και τους διωξαμε και τους αλλους "εγχρομους" τους εχουμε πανω και απο μας? στο ιδιο αποτελεσμα καταληγουν και οι 2 περιπτωσεις.

σχολιασε σε παρακαλω

Αφενός η φυσική επιλογή δεν δρα σε 50ετίες, για να καθορίσει ποιος λαός/φυλή
θα εξαφανιστεί και ποια θα διαιωνιστεί...

Δοκίμασε καλύτερα χιλιάδες χρόνια...

Από την άλλη, οι Έλληνες από παλιά έκαναν αποικίες σε "άλλα μέρη", έξω από την Ελλάδα,
διέδωσαν πολιτισμό, και έφεραν πολιτισμό πίσω στην χώρα τους. Δεν νομίζω πως σε πειράζει
καθόλου αυτό.

Βέβαια με Πακιστανούς και Μουσουλμάνους είναι διαφορετικά τα πράγματα..
Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την κουλτούρα ούτε για τον πολιτισμό τους, οπότε ας μείνουν στην
γαμωχώρα τους (ε ; ).

Προσωπικά πάντα με παραξένευε πως ο λαός που μετέδωσε τον Ελληνικό πολιτισμό στην Δύση μέσα από
μεταφράσεις αρχαίων κειμένων κατέληξε στο σημερινό σημείο φανατισμού. Κ' ας μην έχει να κάνει τόσο
με τα παραπάνω.

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
καλα ρε χαλαρωστε πως κανετε ετσι :huh:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Το ποσο καλλιεργημενος εισαι φαινεται απο τον τροπο που μιλας. Προφανως μεγαλωσες σε μπουρδελο, οχι σε σπιτι.
Ο μακεδονας, ο κρητικος, ο πελλοπονησιος ειναι ελληνας σε αντιθεση με σενα. Ο αλβανος και ο πακης δεν ειναι ελληνας. Τα συνορα ξερεις τι ειναι?
Ακομα περιμενω απαντηση εδω και μερες για το αν εισαι υπερ της λαθρομεταναστευσης.
Επισης στην Αγγλια ολοι πληρωνουμε διδακτρα, αγγλοι και ολοι οσοι ειναι απο ΕΕ. Δεν επιβαρυνει ο ελληνας η ο ιταλος τον αγγλο φορολογουμενο. Ολοι πληρωνουν τα ιδια διδακτρα.

Αλλα αυτο δεν το γραφουν στον ριζοσπαστη ε?

Επισης σου ξαναλεω. Εγω εδω ειμαι ΝΟΜΙΜΑ. Δεν πηδηξα τα συρματοπλεγματα. Ξερουν ποιος ειμαι, τι ειμαι, που μενω, αν εχω ποινικο μητρωο, αν ειμαι υγιεις κτλ. Για το λαθρομεταναστη στην Ελλαδα δεν τα ξερεις αυτα.
Καταλαβαινεις τι λεμε μαλακα? Αν κανω κατι σκανε μυτοι οι μπατσοι και με πανε μεσα....

Η Γερμανια πηρε μεταναστες, γιατι ειχε ελλειψη εργατικου δυναμικου. Και οσους πηρε τους τσεκαρε πρωτα.
Η Ελλαδα εχει ανεργια, δεν χρειαζεται εργατικο δυναμικο, επομενως δεν χρειαζεται μεταναστες. Τι δεν καταλαβαινεις?

Αν εγω ειμαι θρασυδειλος, τοτε εσυ εισαι αποτελεσμα σπερματος απο διαφορους αντρες στο σεικερ.

Τι σχεση εχει λαθραιος με τον νομιμο μεταναστη? Εχεις προβλημα νοητικο και δεν καταλαβαινεις τι λεμε, η απλα εισαι μαλακας?

Ελληνακι να πεις τον πατερα σου που μεγαλωσε μπασταρδο. Κοψε τους χαρακτηρισμους γιατι θα σε παρει ο διαολος.
Καταλαβες μαλακισμενο?

και μετα απο ολο αυτο το βρισιδι καταλήγει:

[size=15pt]Κοψε τους χαρακτηρισμους γιατι θα σε παρει ο διαολος.[/size]

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ο νομος ειναι νομος, κανεις δεν εχει δικαιωμα να τον παραβιαζει, δικαιολογιες δεν υπαρχουν. Ο νομος υπαρχει για καποιον λογο, δεν θα βγαινει ο καθε μαλακας να μας λεει να μην εφαρμοζουμε τον νομο, γιατι λεει ειναι δυστυχισμενος ο πακιστανος που ερχεται εδω, και εχει περασει ασχημα. Να κοιταξουμε πρωτα το δικο μας καλο, και ναι αν μπορουμε να αποσχολησουμε καποιους μεταναστες ναι να το κανουμε. Αλλα να ξερουμε το ποινικο τους μητρωο, την κατασταση της υγειας τους κτλ κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom