χμμμ ας αναλυσουμε τις εννοιες για να τις κατακτησουμε..
Εχουν δικαιωμα στην θεσσαλονικη να πουν δεν θελουμε Κρητικους, μας αλλοιωνουν πληθυσμικα και πολιτισμικα? Γιατι οχι, στην τελικη πολη τους ειναι οποιουν γουσταρουν φιλοξενουν. οποιος κρητικος θελει να μεινει εκει, κομμενες τσικουδιες, ξυλουριδες, λυρες οπλα κλπ..
Μαλλον σου φαινεται λογικω αυτο.
"αμερικη καναδας αυστραλια δεν ειναι λαοι, ειναι εθνοι μεταναστων"
Οι πρωτοι πυρηνες ηταν αγγλοι. αφου αυτη κατεκτησαν αυτες τις χωρες κατα την λογικη σου ειναι λογικο να κανουν και κουμαντο...
Τον πουλο λοιπον ελληνες, ιταλοι και λοιποι σκουροι πισω στις χωρες σας..κατα την γνωμη σου παλι αυτο ειναι εφικτο..Επισης ποιος σου ειπε οτι οι ελληνες ειναι εθνος (ανοθευτο κατα τους αρχαιολαγνους).
"οσο για τη γερμανια η μεταναστευση προς αυτην εγινε πολυ οργανωμενα"
Δεν απαντας οτι οι ελληνες νοθευουν τον πληθυσμο τις γερμανιας μαλλον το περνας μουλωχτα, καθως και οτι οι παρανω λαοι κατα την αποψη σου μπορουν να κανουν ενα δημοψηφισμα (δημοκρατικοτατα) και να δωσουν τον πουλο σε 10εκ ελληνες (νομιμα τους εφεραν, διωχνουν...σωστα?)
Επισης ολα αυτα τα πατριωτικα, γιατι δεν κανετε μια ερευνα ρωτωντας ολους τους ελληνες μεταναστες "αν γινοταν πολεμος μεταξυ ελλαδας και της χωρας που σας φιλοξενει, με ποιον θα ησασταν"..οπως αναφερονται στους εδω μεταναστες...κανενας φυσικα δεν κανει τετοιες ερωτησεις...σωστα??
"επισης κατι χωρες τυπου αγγλιας ολλανδιας βελγιου γαλλιας..."
Η ελλαδα ιταλια κλπ δεν ηταν αποικιες...γιατι οι πολιτες αυτων των χωρων να επιτρεπουν δωρεαν στο ελληνακι να σπουδαζει, πληρωνοντας απο τους φορους τους??
και μια ινδιανικη παροιμια:
Πρωτου κρινεις οποιονδηποτε βαλε τα παπουτσια του και κανε την διαδρομη του για δυο φεγγαρια.
δεν εχω προβλημα να μπει μια ταξη και συμφωνω. καλο για εμας και για αυτους..μου την δινουν τα τυπακια που βλεπουν στον καθρεφτη παντα τον Μεγαλεξανδρο και ποτε τον καραγκιοζη
Ειλικρινως φιλικα
Το ποσο καλλιεργημενος εισαι φαινεται απο τον τροπο που μιλας. Προφανως μεγαλωσες σε μπουρδελο, οχι σε σπιτι.
Ο μακεδονας, ο κρητικος, ο πελλοπονησιος ειναι ελληνας σε αντιθεση με σενα. Ο αλβανος και ο πακης δεν ειναι ελληνας. Τα συνορα ξερεις τι ειναι?
Ακομα περιμενω απαντηση εδω και μερες για το αν εισαι υπερ της λαθρομεταναστευσης.
Επισης στην Αγγλια ολοι πληρωνουμε διδακτρα, αγγλοι και ολοι οσοι ειναι απο ΕΕ. Δεν επιβαρυνει ο ελληνας η ο ιταλος τον αγγλο φορολογουμενο. Ολοι πληρωνουν τα ιδια διδακτρα.
Αλλα αυτο δεν το γραφουν στον ριζοσπαστη ε?
Επισης σου ξαναλεω. Εγω εδω ειμαι ΝΟΜΙΜΑ. Δεν πηδηξα τα συρματοπλεγματα. Ξερουν ποιος ειμαι, τι ειμαι, που μενω, αν εχω ποινικο μητρωο, αν ειμαι υγιεις κτλ. Για το λαθρομεταναστη στην Ελλαδα δεν τα ξερεις αυτα.
Καταλαβαινεις τι λεμε μαλακα? Αν κανω κατι σκανε μυτη οι μπατσοι και με πανε μεσα....
Η Γερμανια πηρε μεταναστες, γιατι ειχε ελλειψη εργατικου δυναμικου. Και οσους πηρε τους τσεκαρε πρωτα.
Η Ελλαδα εχει ανεργια, δεν χρειαζεται εργατικο δυναμικο, επομενως δεν χρειαζεται μεταναστες. Τι δεν καταλαβαινεις?
Αν εγω ειμαι θρασυδειλος, τοτε εσυ εισαι αποτελεσμα σπερματος απο διαφορους αντρες στο σεικερ.
Τι σχεση εχει λαθραιος με τον νομιμο μεταναστη? Εχεις προβλημα νοητικο και δεν καταλαβαινεις τι λεμε, η απλα εισαι μαλακας?
Ελληνακι να πεις τον πατερα σου που μεγαλωσε μπασταρδο. Κοψε τους χαρακτηρισμους γιατι θα σε παρει ο διαολος.
Καταλαβες μαλακισμενο? Κατι τετοιοι σαν και σενα θελουν κρεμαλα. Γαμημενε μπασταρδε ανθελληνα, θες κρεμαλα.