Επισκέπτης
(9.34 KB, 182x206 - εμφανίστηκε 613 φορές.)Ήθελα και να ξερα, ποιός και γιατί εμφάνισε την ως άνω εικόνα 3 φορές...
edit: 11 φορές
edit[sup]2[/sup]: ε δε γαμιέσται, έχασα το μέτρημα
(9.34 KB, 182x206 - εμφανίστηκε 613 φορές.)Ήθελα και να ξερα, ποιός και γιατί εμφάνισε την ως άνω εικόνα 3 φορές...
edit: 11 φορές
edit[sup]2[/sup]: ε δε γαμιέσται, έχασα το μέτρημα
φακιου..η καριολα ο πλε
θένκιου !!φακιου..
..και ονομαζεται ουτοπια....Υπάρχεί πάντα και η δυνατότητα μη φύγης από αυτή την σκατοχώρα αλλά προσπάθεια να γίνει χώρα!!!
πεστα ντε...μονο την ονειροχωρα του μπουρδελατιβι ξερουν οι μισοι....Εχω ρωτησει και αλλες φορες τους επιδοξους μεταναστες, για το που σκοπεύουν να την κοπανησουν, (για να τους πω και εγω με τη σειρα μου "ποσα απιδια βανει ο σακος") αλλα απαντηση δεν πηρα. Μονο ενας απαντησε κατι σαν "Βραζιλοσουηδια" διακωμωδώντας φυσικα το θεμα.
Αντε αναμενω απαντησεις, που σας φταινε ολα στην Ελλαδα. Μεχρι και το κρυο εφταιγε σε καποιους για ειναι λεει "κακο κρυο" ενω το κρυο της Ρωσιας (με τουσ μειον 30) ειναι "καλο κρυο".
Αντε λοιπον για πεστε μου και εμενα την ιδανικη χωρα, που οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχουν βγει ποτε εξω απο τα ορια του δημου/κοινοτητας τους.
Για πεστε μου και εμενα την χωρα που ονειρευεστε? Εκει που καθε μερα θα γαματε και διαφορετικο θεομουνο, εκει που θα ειστε αραχτοι και ανεμελοι και θα καθεστε ολη μερα εχοντας καποιον να σας ξυνει τα παπαρια για να μη κουραζεστε κανοντας το οι ιδιοι. ααααααααα !!! θα σας πληρωνουν κι απο πανω.
Πεστε μου λοιπον γιατι εχω βαλει και εγω πλωρη για εκει.
καλα πλακα κανετε! οποιαδηποτε χωρα της ευρωπης (πλην ανατολικης) ακομα και πορτογαλια, ισπανια, νοτια ιταλια, ειναι πολυ καλυτερα απο δω! οι μισθοι ειναι καλυτεροι, και η αγοραστικη δυναμη τους ακομα καλυτερη! τι σας αρεσει στην ελλαδα μου λετε? οταν ενας καφες στο χαλανδρι κανει 5 ευρω, και ο βασιλοπουλος με το μαρινοπουλο ειναι τα ακριβοτερα σουπερ μαρκετ της ευρωπης αλλα ξεχασα, εμεις ξερουμε να διασκεδαζουμε! ενω οι βορειοευρωπαιοι ειναι ξενερωτοι δεν εχουνε μπουζουκια (τρομερη διασκεδαση ) ουτε την ευχαριστηση να πετανε γαρυφαλλα ουτε τη καταξιωση να παρκαρουν το απαστραπτον καινουργιο αμαξι τους σε ιν κεντρο της παραλιακης (το οποιο αγορασαν 30000 ευρω και ας φεσωθηκαν 6-7 χρονια αφου ο μισθος τους των 1000 ευρω δε τους φτανει ουτε για ζητω!) ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας! εκτος απο αυτους ομως υπαρχουν και νεοι με φιλοτιμο, γνωσεις,ορεξη για δουλεια και το κυριοτερο συλλογικη συνειδηση! νεοι που δεν εχουν χωρο πλεον σ αυτο το τοπο! ποτε δεν ειχαν! ειναι γνωστο οτι η ελλαδα τρωει τα παιδια της! απο οσους ξερω παντως, και ξερω αρκετους, κανεις δε μετανιωσε που εφυγε απο δω!
εχισα επιτοπου καυλεα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα πλακα κανετε! οποιαδηποτε χωρα της ευρωπης (πλην ανατολικης) ακομα και πορτογαλια, ισπανια, νοτια ιταλια, ειναι πολυ καλυτερα απο δω! οι μισθοι ειναι καλυτεροι, και η αγοραστικη δυναμη τους ακομα καλυτερη! τι σας αρεσει στην ελλαδα μου λετε? οταν ενας καφες στο χαλανδρι κανει 5 ευρω, και ο βασιλοπουλος με το μαρινοπουλο ειναι τα ακριβοτερα σουπερ μαρκετ της ευρωπης αλλα ξεχασα, εμεις ξερουμε να διασκεδαζουμε! ενω οι βορειοευρωπαιοι ειναι ξενερωτοι δεν εχουνε μπουζουκια (τρομερη διασκεδαση ) ουτε την ευχαριστηση να πετανε γαρυφαλλα ουτε τη καταξιωση να παρκαρουν το απαστραπτον καινουργιο αμαξι τους σε ιν κεντρο της παραλιακης (το οποιο αγορασαν 30000 ευρω και ας φεσωθηκαν 6-7 χρονια αφου ο μισθος τους των 1000 ευρω δε τους φτανει ουτε για ζητω!) ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας! εκτος απο αυτους ομως υπαρχουν και νεοι με φιλοτιμο, γνωσεις,ορεξη για δουλεια και το κυριοτερο συλλογικη συνειδηση! νεοι που δεν εχουν χωρο πλεον σ αυτο το τοπο! ποτε δεν ειχαν! ειναι γνωστο οτι η ελλαδα τρωει τα παιδια της! απο οσους ξερω παντως, και ξερω αρκετους, κανεις δε μετανιωσε που εφυγε απο δω!
Το ποστ του φιλου ειναι αψογο .εχισα επιτοπου καυλεα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πο πο τι ποστ ιταν αυτο χιστι μου!!!!!!!!!!!
το χρισο ποστ του 2010 να πουμε!!!!
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
δεν έχεις άδικοστο καλο & να μας γραφετε..
οσο ομως ειστε εδω σταματηστε να μας ζαλιζετε τα παπαρια με την κλαψομουνιαση σας..
Υ.Γ οταν πατε εξω & αφου ζησετε κανα χρονο,ελατε να το ξανασυζητησουμε αν εχετε τ' αρχιδια να παραδεχτειτε τις μαλακιες που γραφετε σημερα..
γιαυτο φταιει η χωρα ή εμεις οι μαλακες που ψηφισαμε πολτικους που μας κατεστρεψαν οικονομικα;καλα πλακα κανετε! οποιαδηποτε χωρα της ευρωπης (πλην ανατολικης) ακομα και πορτογαλια, ισπανια, νοτια ιταλια, ειναι πολυ καλυτερα απο δω! οι μισθοι ειναι καλυτεροι, και η αγοραστικη δυναμη τους ακομα καλυτερη! τι σας αρεσει στην ελλαδα μου λετε? οταν ενας καφες στο χαλανδρι κανει 5 ευρω, και ο βασιλοπουλος με το μαρινοπουλο ειναι τα ακριβοτερα σουπερ μαρκετ της ευρωπης αλλα ξεχασα, εμεις ξερουμε να διασκεδαζουμε! ενω οι βορειοευρωπαιοι ειναι ξενερωτοι δεν εχουνε μπουζουκια (τρομερη διασκεδαση ) ουτε την ευχαριστηση να πετανε γαρυφαλλα ουτε τη καταξιωση να παρκαρουν το απαστραπτον καινουργιο αμαξι τους σε ιν κεντρο της παραλιακης (το οποιο αγορασαν 30000 ευρω και ας φεσωθηκαν 6-7 χρονια αφου ο μισθος τους των 1000 ευρω δε τους φτανει ουτε για ζητω!) ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας! εκτος απο αυτους ομως υπαρχουν και νεοι με φιλοτιμο, γνωσεις,ορεξη για δουλεια και το κυριοτερο συλλογικη συνειδηση! νεοι που δεν εχουν χωρο πλεον σ αυτο το τοπο! ποτε δεν ειχαν! ειναι γνωστο οτι η ελλαδα τρωει τα παιδια της! απο οσους ξερω παντως, και ξερω αρκετους, κανεις δε μετανιωσε που εφυγε απο δω!
helios747 είσαι ειλικρινής φίλε και δεν κολώνεις να πεις τα πραγματα με το όνομα τους. Ακόμα και επαρχία είναι μια λύση
προτιμώ αθήναΌντος και η επαρχία είναι μια λύση