Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γιαυτο φταιει η χωρα ή εμεις οι μαλακες που ψηφισαμε πολτικους που μας κατεστρεψαν οικονομικα;
ας προσέχαμε περισσότερο.. ελπίζω τώρα να βάλουμε μυαλό αν και χλωμό το κόβω..
μην τον πινεις στο χαλανδρι,ο ξενος δεν πινει καφε εξω
ψεύδεσαι .. δύο φορές τον χρόνο πίνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ πας απο τις 10 η ωρα για υπνο οπως εξω;
αργά λες....
δεν είναι....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
η ελλαδα εχει τοσα προβληματα οσους και κατοικους... οπως καθε χωρα στον πλανητη.
ασχημο ειναι οτι ΟΛΟΙ βλεπουν βραχυπροθεσμα μπροστα τους αδιαφοροντας για το αυριο ακομα και οταν αυτο αφορα τα παιδια τους και τους ιδιους...

μην νομιζετε ομως οτι τα πραγματα ειναι τοσο ροδινα εξω... απλα τηρουνται καπως καλυτερα οι νομοι και οι κανονες. οσο για τη διασκεδαση που ειναι τοσο σουπερ και γουαο στην ελλαδα.. ε καλα ας κραταμε και καμια πισινη.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μην νομιζετε ομως οτι τα πραγματα ειναι τοσο ροδινα εξω... απλα τηρουνται καπως καλυτερα οι νομοι και οι κανονες. οσο για τη διασκεδαση που ειναι τοσο σουπερ και γουαο στην ελλαδα.. ε καλα ας κραταμε και καμια πισινη.

Καλά ποιός είπε ότι στο εξωτερικό είναι όλα ρόδινα;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι,που λένε

Οι τεμπέλιδες χλιδάνεργοι είναι σπάνιοι πλέον

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Επειδή δεν παρακολούθησα το thread. Ο todok που το άνοιξε, έφυγε ή ακόμα εδώ είναι?

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Καλά ποιός είπε ότι στο εξωτερικό είναι όλα ρόδινα;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι,που λένε

Οι τεμπέλιδες χλιδάνεργοι είναι σπάνιοι πλέον

Ακούω όλους να λένε..."Θα πάω έξω να βρώ δουλειά...να πιάσω λεφτά..γκόμενες κ.λ.π." Τους ακούω να μιλάνε για ένα παράδεισο...που μπορεί να δεχτεί κάθε πικραμένο και να του δώσει ότι τους έχει "αρνηθεί" η Ελλάδα. Το χουνε και στάνταρ...και συνήθως πάνε με προσδοκίες...τόσο παράδεισος πια έξω?

Μου θυμίζει κάτι Αλβανούς-σκοπιανούς πακισανούς που ρχονται Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο..

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
στο καλο & να μας γραφετε..
οσο ομως ειστε εδω σταματηστε να μας ζαλιζετε τα παπαρια με την κλαψομουνιαση σας..
Υ.Γ οταν πατε εξω & αφου ζησετε κανα χρονο,ελατε να το ξανασυζητησουμε αν εχετε τ' αρχιδια να παραδεχτειτε τις μαλακιες που γραφετε σημερα..
+1.000.000

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ακούω όλους να λένε..."Θα πάω έξω να βρώ δουλειά...να πιάσω λεφτά..γκόμενες κ.λ.π." Τους ακούω να μιλάνε για ένα παράδεισο...που μπορεί να δεχτεί κάθε πικραμένο και να του δώσει ότι τους έχει "αρνηθεί" η Ελλάδα. Το χουνε και στάνταρ...και συνήθως πάνε με προσδοκίες...τόσο παράδεισος πια έξω?

Μου θυμίζει κάτι Αλβανούς-σκοπιανούς πακισανούς που ρχονται Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο..
Έλα ρε παράλυτε, έγραψες και κάτι σωστό.
Καλογαμήσαμε ψες το βράδυ;

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ειναι ευκολο το εξω! Οποιος θελει να φυγει ας το δοκιμασει ομως, ειδικα αν ειστε περιπου μεταξυ 20-35, οχι τιποτα αλλο για να μην σας μεινει απωθημενο οταν μεγαλωσετε. Ειμαι εξω μονιμα πλεον, αλλα πραγματα ειναι παραδεισενια αλλα ομως οχι. Εξαρταται τι θελει ο καθενας και για το ποιο λογο φευγει, τωρα αν καποιος θελει να φυγει για ομορφοτερες γυναικες ή γιατι πιστευει οτι καποιος γ...μαει ευκολοτερα εξω, τι να πω, για λαθος λογους θα ξενιτευτειτε. Τωρα για οποιους το αποφασισουν να φυγουν καποιες συμβουλες.
1.Τελειωστε με την θητεια σας πρωτα, οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα για να μην σας πρηζουν τον ερωτα με την γραφειοκρατεια.

2. Αν πατε εκτος ευρωπης, να εχετε ενα σεβαστο ποσο στην τραπεζα σαν καβαντζα και επισης θα σας χρειαστει οταν χρειαστει να κανετε αιτηση βιζας.

3. Μαθετε την γλωσσα του μερους που θα πατε οσο πιο γρηγορα μπορειτε και μαθετε την καλα, ειναι θεμα "επιβιωσης" στην καθημερινοτητα σας.

4. Το να εχετε καποιο χαρτι πανεπιστημιου ή και παραπανω βοηθαει, οπως επισης και η προυπηρεσια.

5. Να σεβεστε παντα τους νομους και τους κατοικους της χωρας στην οποια εχετε παει, δεν σας κανουν καμια χαρη εφοσον εχετε παει μονιμα εκει, αλλα δεν τους κανετε και εσεις καμια χαρη που εχετε διαλεξει την χωρα τους. Αμοιβαιος σεβασμος!

Μην πατε με αυταπατες εξω, πατε προετοιμασμενοι με καθαρο μυαλο και καθαρους στοχους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημερα πηγα σε ενα σαλον στη Νεφσκι 90 που ανοιξε προσφατα.λεγοντας οτι εισαι απο το σα'ι'τ πληρωνεις 1300 αντι 1500 τη μιση ωρα .2000 αντι 2500 την ωρα και 3500 αντι 4000 το δυωρο.πηρα για μια ωρα την Ποληνα.ειναι πολυ πιο ομορφη απο την φωτογραφια.εχει βυζι σιλικονατο 2,5 νουμερο και σιλικονατα χειλη.Εμοιαζει την Παμελα Αντερσον λιγακι αλλα ειναι αρκετα πιο ψηλη απο την Παμελα.πολυ γλυκεια προσεγμενη και καθαρη κοπελα.Της ειπα οτι ειμαι απο την Ελλαδα και μου ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΑ CITY TOUR!Γαμιοταν οπως και τα City tour! βαριεστημενα ουτε πολυκουνιοταν.χυνεις μονο απ'την ομορφια της.ειχε γλυκο μουνακι και ηταν πολυ προσεγμενη.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ  ΜΕ 2000 ΡΟΥΒΛΙΑ (47 ΕΥΡΩ)ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΝ ΙΔΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ  300 ΕΥΡΩ!δε νομιζω οτι θελει να το σχολιασω.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εχω ρωτησει και αλλες φορες τους επιδοξους μεταναστες, για το που σκοπεύουν να την κοπανησουν,  (για να τους πω και εγω με τη σειρα μου "ποσα απιδια βανει ο σακος") αλλα απαντηση δεν πηρα. Μονο ενας απαντησε κατι σαν "Βραζιλοσουηδια" διακωμωδώντας φυσικα το θεμα.
Αντε αναμενω απαντησεις, που σας φταινε ολα στην Ελλαδα. Μεχρι και το κρυο εφταιγε σε καποιους για ειναι λεει "κακο κρυο" ενω το κρυο της Ρωσιας (με τουσ μειον 30) ειναι "καλο κρυο".
Αντε λοιπον για πεστε μου και εμενα την ιδανικη χωρα, που οι περισσοτεροι απο  εσας δεν εχουν βγει ποτε εξω απο τα ορια του δημου/κοινοτητας τους.
Για πεστε μου και εμενα την χωρα που ονειρευεστε?  Εκει που καθε μερα θα γαματε και διαφορετικο θεομουνο, εκει που θα ειστε αραχτοι και ανεμελοι και θα καθεστε ολη μερα εχοντας καποιον να σας ξυνει τα παπαρια για να μη κουραζεστε κανοντας το οι ιδιοι. ααααααααα !!! θα σας πληρωνουν κι απο πανω.
Πεστε μου λοιπον γιατι εχω βαλει και εγω πλωρη για εκει.

Εκει που θα δουλευω και θα πληρωνομαι.
Εκει που θα υπαρχει αξιοκρατια.
Εκει που θα υπαρχει σεβασμος στους νομους.
Εκει που θα υπαρχει παιδεια, υγεια, δρομοι, καθαριοτητα,
σεβασμος στη φυση. Εκει που οποιος κανει μαλακιες θα πηγαινει φυλακη.
Σουηδια, Γεμανια, Δανια κτλ.
Αν εισαι ευχαριστημενος με την Ελλαδα συμβαινει καποιο απο τ απαρακατω (η συνδυασμος αυτων)
1) Εχεις μολις ερθει απο το εξωτερικο οπου ελειπες για κανεναν αιωνα
   και δεν ξερεις τι γινεται εδω
2) Εχεις μολις συνελθει απο κώμα
3) Εισαι κληρονομος η γονος πλουσιας οικογενειας
4) Εχεις μπαρμπα στην Κορωνη

Επισκέπτης
Σουηδια, Δανια κτλ.

Οι συγκεκριμένες χώρες να πάνε να γαμηθούνε.
Δεν γουστάρω να πληρώνω 60% εφορία.
Και να ζούσαν έλληνες εκεί βέβαια,
η όποια οργάνωση και κοινωνικό κράτος ,
θα γίνονταν μπουρδέλο σε ένα μήνα (και βγάλε).
Καλύτερη χώρα για μένα;
ΗΠΑ.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Να δουμε φιλε ποσο πληρωνει για βενζινη ο αγγλος πχ? Τι μισθο παιρνει? Τι αυξησεις παιρνει και καθε ποτε? Τι υπηρεσιες του παρεχονται και ποσο τις πληρωνει? Μερικα ειδη τροφιμων που ειναι φθηνοτερα? Τα φθηνοτερα ρουχα και παπουτσια? Ποσο πληρωνει το ρευμα και το νερο? Το παρκινγκ στο χηθροου κοστιζει λιγοτερο απο το Ελ.Βελ. Το ξερες αυτο? Εδω ολοι κοβουν αποδειξη, ολοι πληρωνουν φορο. Δεν τα πληρωνει ολα ο μισθωτος. Και το κρατος λειτουργει, οχι τελεια αλλα καλυτερα απο την Ελλαδα. Μακαρι να ηταν αλλιως η κατασταση στην χωρα μας και να μεναμε ολοι εκει. Αλλα ειναι οπως ειναι και ο καθενας κανει το καλυτερο για τον εαυτο του.
Ενας μηχανολογος στο εξωτερικο θα δουλεψει στην βιομηχανια και θα δει πολλα. Στην ελλαδα που δεν εχει βιομηχανια δεν θα εχει την ιδια εξελιξη.
Επομενως μην προσβαλλεις τοσους ελληνες που ζουν στο εξωτερικο, ο καθενας για τους δικους του λογους. Προσωπικους, οικονομικους, επαγγελματικους...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επομενως μην προσβαλλεις τοσους ελληνες που ζουν στο εξωτερικο, ο καθενας για τους δικους του λογους. Προσωπικους, οικονομικους, επαγγελματικους...
......Σεξουαλικους :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ενας μηχανολογος στο εξωτερικο θα δουλεψει στην βιομηχανια και θα δει πολλα. Στην ελλαδα που δεν εχει βιομηχανια δεν θα εχει την ιδια εξελιξη.

δεν ειναι για ολους οι Ελλάδα, για ορισμενους ειναι παρα πολυ καλη λυση.
Στην ελλαδα ο μηχ μηχ δεν θα παρει σε εταιρεια τα λεφτα μου παιρνει εξω
αλλα ενας του εξωτερικου δεν προκειται ποτε να φτασει σε εσοδα ενα μηχ μηχ που εχει μια συμβατικη πρωινη δουλεια και παιρνει ένα μισθουλάκο, ενω το απογευμα συνεργαζεται π.χ. με εναν π.μ. καιι υπογραφει θερμομονωση, υδραυλικες μελέτες, φυσικο αέριο και άλλες ευκολες μελετούλες παίρνοντας τουλάχιστον 6-7 κατοσταρικα για κάθε οικοδομική άδεια.

ξαναλέω δεν ειναι ολα για όλους, ο καθενας αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του, με τα θελω του, κανει τις επιλογες του.

Επισκέπτης
H Eλλάδα είναι η κατάλληλη χώρα για τα λαμόγια πάσης φύσεως,
οποιός δεν είναι λαμόγιο θα είναι απλά ''ο μαλάκας'' μέχρι να βαρεθεί και να σηκωθεί να φύγει ή να γίνει και αυτός λαμόγιο!!!
Τώρα όποιος αντέχει να κάνει τον "μαλάκα" εσαεί μπράβο του!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom