προτιμώ αθήνα
Όντος η Αθηνα θα πεινάσει περισσότερο κάτσε εδώ να φύγεις γρηγορότερα
προτιμώ αθήνα
ας προσέχαμε περισσότερο.. ελπίζω τώρα να βάλουμε μυαλό αν και χλωμό το κόβω..γιαυτο φταιει η χωρα ή εμεις οι μαλακες που ψηφισαμε πολτικους που μας κατεστρεψαν οικονομικα;
ψεύδεσαι .. δύο φορές τον χρόνο πίνειμην τον πινεις στο χαλανδρι,ο ξενος δεν πινει καφε εξω
αργά λες....εσυ πας απο τις 10 η ωρα για υπνο οπως εξω;
δεν είναι....εισαι σιγουρος;
μην νομιζετε ομως οτι τα πραγματα ειναι τοσο ροδινα εξω... απλα τηρουνται καπως καλυτερα οι νομοι και οι κανονες. οσο για τη διασκεδαση που ειναι τοσο σουπερ και γουαο στην ελλαδα.. ε καλα ας κραταμε και καμια πισινη.
Καλά ποιός είπε ότι στο εξωτερικό είναι όλα ρόδινα;;;;;;;;;;;;;;;;
Αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι,που λένε
Οι τεμπέλιδες χλιδάνεργοι είναι σπάνιοι πλέον
παιζει και να εγινε αυτοχειρας μετα απο τοσα ποστ....Επειδή δεν παρακολούθησα το thread. Ο todok που το άνοιξε, έφυγε ή ακόμα εδώ είναι?
παιζει και να εγινε αυτοχειρας μετα απο τοσα ποστ....
+1.000.000στο καλο & να μας γραφετε..
οσο ομως ειστε εδω σταματηστε να μας ζαλιζετε τα παπαρια με την κλαψομουνιαση σας..
Υ.Γ οταν πατε εξω & αφου ζησετε κανα χρονο,ελατε να το ξανασυζητησουμε αν εχετε τ' αρχιδια να παραδεχτειτε τις μαλακιες που γραφετε σημερα..
Έλα ρε παράλυτε, έγραψες και κάτι σωστό.Ακούω όλους να λένε..."Θα πάω έξω να βρώ δουλειά...να πιάσω λεφτά..γκόμενες κ.λ.π." Τους ακούω να μιλάνε για ένα παράδεισο...που μπορεί να δεχτεί κάθε πικραμένο και να του δώσει ότι τους έχει "αρνηθεί" η Ελλάδα. Το χουνε και στάνταρ...και συνήθως πάνε με προσδοκίες...τόσο παράδεισος πια έξω?
Μου θυμίζει κάτι Αλβανούς-σκοπιανούς πακισανούς που ρχονται Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο..
Έλα ρε παράλυτε, έγραψες και κάτι σωστό.
Καλογαμήσαμε ψες το βράδυ;
& με το δεδομενο οτι ΠΑΝΤΑ θε εισαστε αλλος ενας farang για τους ντοπιους..Μην πατε με αυταπατες εξω, πατε προετοιμασμενοι με καθαρο μυαλο και καθαρους στοχους.
Εχω ρωτησει και αλλες φορες τους επιδοξους μεταναστες, για το που σκοπεύουν να την κοπανησουν, (για να τους πω και εγω με τη σειρα μου "ποσα απιδια βανει ο σακος") αλλα απαντηση δεν πηρα. Μονο ενας απαντησε κατι σαν "Βραζιλοσουηδια" διακωμωδώντας φυσικα το θεμα.
Αντε αναμενω απαντησεις, που σας φταινε ολα στην Ελλαδα. Μεχρι και το κρυο εφταιγε σε καποιους για ειναι λεει "κακο κρυο" ενω το κρυο της Ρωσιας (με τουσ μειον 30) ειναι "καλο κρυο".
Αντε λοιπον για πεστε μου και εμενα την ιδανικη χωρα, που οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχουν βγει ποτε εξω απο τα ορια του δημου/κοινοτητας τους.
Για πεστε μου και εμενα την χωρα που ονειρευεστε? Εκει που καθε μερα θα γαματε και διαφορετικο θεομουνο, εκει που θα ειστε αραχτοι και ανεμελοι και θα καθεστε ολη μερα εχοντας καποιον να σας ξυνει τα παπαρια για να μη κουραζεστε κανοντας το οι ιδιοι. ααααααααα !!! θα σας πληρωνουν κι απο πανω.
Πεστε μου λοιπον γιατι εχω βαλει και εγω πλωρη για εκει.
Σουηδια, Δανια κτλ.
Ακούω όλους να λένε..."Θα πάω έξω να βρώ δουλειά...να πιάσω λεφτά..γκόμενες κ.λ.π." Τους ακούω να μιλάνε για ένα παράδεισο...που μπορεί να δεχτεί κάθε πικραμένο και να του δώσει ότι τους έχει "αρνηθεί" η Ελλάδα. Το χουνε και στάνταρ...και συνήθως πάνε με προσδοκίες...τόσο παράδεισος πια έξω?
Μου θυμίζει κάτι Αλβανούς-σκοπιανούς πακισανούς που ρχονται Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο..
......ΣεξουαλικουςΕπομενως μην προσβαλλεις τοσους ελληνες που ζουν στο εξωτερικο, ο καθενας για τους δικους του λογους. Προσωπικους, οικονομικους, επαγγελματικους...
Ενας μηχανολογος στο εξωτερικο θα δουλεψει στην βιομηχανια και θα δει πολλα. Στην ελλαδα που δεν εχει βιομηχανια δεν θα εχει την ιδια εξελιξη.
Επομενως μην προσβαλλεις τοσους ελληνες που ζουν στο εξωτερικο, ο καθενας για τους δικους του λογους. Προσωπικους, οικονομικους, επαγγελματικους...