Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

  • Δυτ. Ευρώπη

    Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

    Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

    Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

    Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

    Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

    Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

    Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

    Ψήφοι: 54 16,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
φοβερο θεμα παιδια,θα συνεχισω να το διαβαζω.
αισθανομαι κ εγω ακριβως ετσι με το παλικαρι που ανοιξε το θεμα αυτο.
απλως να σας μεταφερω τι μου ειπε ενας γαλλος,πριν απο 1 μηνα που δουλευα στην γαλλια.
"εσεις οι Ελληνες,ειστε τουρκοι,που νομιζετε οτι ειστα ιταλοι"
τα συμπερασματα δικα σας.
Αμ τι θα έλεγε ο Γάλλος που αν και τη γλίτωσε μικρός γαμήθηκε μεγάλος;  :grin:
 

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα
715
Like
7
Πόντοι
6
στη μαγκια ειμαστε πρωτοι..οπως τουρκοι αφγανοι σομαλοι και ουζμπεκοι....ξεχασαμε κανεναν? :jerking: :think: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
στη μαγκια ειμαστε πρωτοι..οπως τουρκοι αφγανοι σομαλοι και ουζμπεκοι....ξεχασαμε κανεναν? :jerking: :think: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όλους τους υπόλοιπους!

Να με συγχωρείς αν στο χαλάω, αλλά όπως δεν δέχομαι απόψεις του στυλ:
"Εμεις οι Έλληνες είμαστε η σούπερ φυλή, όλοι οι άλλοι είναι για τον πούτσο" και λοιπές ρατσιστικές... πίπες...
...δεν πρόκειται να δεχτώ -το εξίσου ρατσιστικό- ότι εμείς είμαστε ο "κακός" λαός και κάποιοι άλλοι (π.χ. Γάλλοι) είναι οι καλοί!
Κάθε λαός έχει σχηματισθεί από τις "εμπειρίες" που βίωσε.
 

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
να σας πω εγω λοιπον,οτι δικιο ειχε ο γαλλος,κ δεν εννοουσε τπτ προστυχο η κακο για εμας,ισα ισα η οικογενεια του διακοπες κανει στην ελλαδα 10 χρονια.
απλα εχει καταλαωει οτι,εμεις οι νεοΕλληνες ειμαστε πρωτοι,στην απατη,στην κλεψια,στην ψευτομαγκια,στην λουφα,στην ρουφιανια.
το site αυτο εχω καταλαβει,το αποτελουν νεοι ανθρωποι.
το θεμα ειναι λοιπον παιδια,ΕΜΕΙΣ,τι κανουμε πως ενεργουμε κ πως φερομαστε και τελικα τι κληρονομια,αφηνουμε στους απογονους μας.
ευχαριστω.
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16
Τυχαίνει λόγω της φύσης της δουλειάς μου να ταξιδεύω συχνά σε διάφορες  ευρωπαϊκές χώρες (και Τουρκία). Επίσης τυχαίνει να είμαι παντρεμένος με Γερμανίδα. Αυτό που έχω να πώ είναι ότι οι Γάλλοι ήταν ανέκαθεν κομπλεξικοί με όλους τους υπόλοιπους και τους βλέπουν υπεροπτικά. Οι Τούρκοι είναι μια χαρά άνθρωποι. Πολλοί μιλάνε ελληνικά είναι ευγενικοί και προσπαθούν να εξευρωπαϊστούν με ένα κιτς βλαχομπαροκικό στυλ είναι η αλήθεια. Οι Ιταλοί είναι ίδιοι εμείς από τη διαφθορά και το ρίξιμο μέχρι όπου άλλου θέλεις. Όμως φταίει λίγο και στο ότι οι Έλληνες προσπαθούν να μιμηθούν τους Ιταλούς στο στυλ, στο ντύσιμο στη τηλεόραση και γενικά σε όλους τους τομείς. Οι Άγγλοι είναι ... Άγγλοι. Κρύβουν μέσα τους ασύστολα συμπλέγματα και απωθημένα που τα βγάζουν στη φόρα όταν έρχονται διακοπές στην Ελλάδα, Μάλτα κλπ. Βασική τους διασκέδαση μπυραρίες και ποδόσφαιρο. Σκάνδαλα πολιτικά κυρίως σεξουαλικού περιεχομένου. Και τέλος οι Γερμανοί. Πειθαρχημένοι μέχρι αηδίας. Οργάνωση άψογη. Δρόμοι άψογοι. Όμως σαν άνθρωποι είναι ψυχροί  και απόμακροι. Συμπέρασμα: Ελλάδα. Αισθάνεσαι ελεύθερος και ωραίος και ας παίρνεις 700 ευρώ το μήνα και ας χρωστάς 255 κάρτες  Με το ρουσφέτι και το δε βαριέσαι είσαι βασιλιάς.

ΥΓ. Για τη αντιμετώπιση των ξένων στην Ελλάδα. Όπως έγραψα πριν η γυναίκα μου είναι Γερμανίδα. Όπου πηγαίνει από δημόσιο, τράπεζες μέχρι λαϊκή τσακίζονται να την εξυπηρετήσουν  με το σεις και με το σας. Αφού πολλές φορές στέλνω αυτή για δικές μου δουλειές. Φαντάζεστε να ήταν Αλβανίδα ή Ρωσίδα?
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Δείγμα λογικής:

Από τι μια λες:
να σας πω εγω λοιπον,οτι δικιο ειχε ο γαλλος,κ δεν εννοουσε τπτ προστυχο η κακο για εμας...

Από την άλλη:
...απλα εχει καταλαωει οτι,εμεις οι νεοΕλληνες ειμαστε πρωτοι,στην απατη,στην κλεψια,στην ψευτομαγκια,στην λουφα,στην ρουφιανια.
...
...γαλλική λογική υποθέτω!  :uglystupid:

Να διορθώσει τις δικές του πουστιές ο κάθε... γάλλος και μετά να κριτικάρει τους άλλους!
 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
2.416
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Όπως έγραψα πριν η γυναίκα μου είναι Γερμανίδα. Όπου πηγαίνει από δημόσιο, τράπεζες μέχρι λαϊκή τσακίζονται να την εξυπηρετήσουν  με το σεις και με το σας. Αφού πολλές φορές στέλνω αυτή για δικές μου δουλειές. Φαντάζεστε να ήταν Αλβανίδα ή Ρωσίδα?

Μήπως τσακίζονται να την εξυπηρετήσουν επειδή αναδίδει έναν Ευρωπαϊκό αέρα και δεν έχει τη βλακεία που έχει ο Έλληνας που όλα τα ξέρει κι έχει άποψη και κρίση για κάθε θέμα;Όσον αφορά αυτό που είπες για απόμακρους Γερμανούς,εγώ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο στη σύντομη επίσκεψη μου.Στη μικρή πόλη που έμενα κοντά στη Φρανκφούρτη,κάθε πρωί με όποιον/α συναντιόμουν μου έλεγε με χαμόγελο καλημέρα-στη γλώσσα τους.Όλοι σκίζονταν να με εξυπηρετήσουν ακόμα και αν δεν μίλαγαν άλλη γλώσσα.
 

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Μηνύματα
2.866
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Πρώτα απ' όλα να εξηγηθώ! Είμαι πατριώτης μέχρι τα μπούνια! Έχω πλακωθεί στο εξωτερικό με Τούρκους που μου την είπαν για την Ελλάδα! Έζησα πολλά χρόνια έξω (σπουδές + δουλειά + περιπλανήσεις) και πάντα ένοιωθα μια καψούρα στην ψυχή μου για την Ελλάδα!

Αυτή η καψούρα με έκανε πριν λίγα χρόνια να επιστρέψω στην Ελλάδα, με πρόθεση να εγκατασταθώ οριστικά εδώ. Σήμερα έχω συνειδητοποιήσει ότι έκανα τη μεγαλύτερη μαλακία της ζωής μου! Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ είχα πολύ καλή θέση έξω υποβαθμίστηκα 3 επίπεδα κάτω! Και αυτό κατάλαβα ότι δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση, αφού γενικά βλέπω γύρω μου να επικρατούν εδώ οι τσάτσοι και τα λαμόγια, ενώ οι (αντικειμενικά) άξιοι άνθρωποι να παραγκωνίζονται και να εξωθούνται από τα "κυκλώματα" με πλάγιους τρόπους στη διαρκή υποβάθμιση και στον εξευτελισμό! Αντί για τις ανθρώπινες αξίες βλέπω να επικρατούν στη χώρα μου η πονηριά, η λαμογιά και το χρήμα, το χρήμα που εξαγοράζει εδώ στην Ελλάδα τα πάντα και κάνει τον κάθε κλεφταρά κύριο και νοικοκύρη!

Σε νοσοκομεία, εφορίες, πολεοδομίες, ελεγκτικές και γενικά δημόσιες υπηρεσίες τα αρπάζουν όλοι σαν τρελοί και αν δεν έχεις να τους τα σκάσεις τρως μόνιμα κωλοδάκτυλο από παντού και από όλους (όπως τρως εξαιτίας των ίδιων λαμογίστικων διαδικασιών καρκινογόνα τρόφιμα, νερωμένη βενζίνη, μαιμουδιασμένα προιόντα κ.λ.π.)! Μισθοί για τον περισσότερο κοσμάκη της πείνας και οι τιμές των βασικών προιόντων από τις υψηλότερες παγκοσμίως! Μία κοινωνία τριγύρω μου που μεταλλάσσεται όλο και περισσότερο σε τριτοκοσμική, μία κοινωνία καρα-αγχωμένη , άθλια καταναλωτική, ατομικιστική, μίζερη, χαιρέκακη! Γυναίκες που έχουν χάσει το μπούσουλα, εγωπαθείς, εκδικητικές, χωρίς αληθινό ερωτισμό πάνω τους!

Δεν θέλει πολύ ρε παιδιά! Τα βλέπω όλα αυτά καθημερινά και τρελαίνομαι! Γι' αυτό και λέω να επανορθώσω την προ ετών μαλακία και να την κάνω με ελαφρά από αυτή τη χώρα! Εδώ περνάνε καλά μόνο τα λαμόγια, οι τσάτσοι και οι (περισσότεροι) δημόσιοι υπάλληλοι!

μα καλα τι λες τωρα??
που θα βρεις καλυτερα απο δω??
υπαρχει καλυτερο πορδελλο ??
με τις καλυτερες ποθτανες του πλανητη?
εδω ολοι κανουν οτι τοθς γουσταρει και οποτε τους γουσταρει !!
να φυγετε να πατε αλλου αμα δεν γουσταρετε να ομ!!και εμεις τον παιζουμε μαντολινο αμα λαχει να ουμθ!!
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Αν προβαίνεις σε επιπόλαια συμπεράσματα θα πέφτεις σε αντιφάσεις:
Μήπως τσακίζονται να την εξυπηρετήσουν επειδή αναδίδει έναν Ευρωπαϊκό αέρα και δεν έχει τη βλακεία που έχει ο Έλληνας που...

...Όλοι σκίζονταν να με εξυπηρετήσουν ακόμα και αν δεν μίλαγαν άλλη γλώσσα.

Μήπως σκίζονταν να σε εξυπηρετήσουν επειδή ανέδιδες έναν Ελληνικό αέρα και δεν έχεις την υπεροψία που έχει ο (και καλά) Ευρωπαίος (Γάλλος π.χ.) που βγάζει εύκολα συμπεράσματα για έναν ολόκληρο λαό;
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.422
Κριτικές
61
Like
42.538
Πόντοι
22.785
Η ελληνική κουτοπονηριά και βλακεία μαζί με την τάση να κάνει ο καθένας τη μικρο-ατιμια του σε κάθε ευκαιρία είναι η μεγάλη πληγή. :helpplea: :tickedoff: :tickedoff:

Αν η πλειοψηφία των πολιτών δεν πλήρωνε το γρηγορόσημο και κατήγγειλε τον κερατά που το ζητάει αντί να λεει "ας κάνω τη δουλειά μου και ας παε να ΓΑΜΗΘΗ  το κράτος" τότε η διαφθορά θα ήταν μικρότερη και όχι σε επίπεδα Πακιστάν που είναι τώρα..................

Αν είχαμε καταλωτική συνείδηση δεν θα πληρώναμε τα ακριβότερα αγαθά στην ΕΕ ούτε θα ανεχόμαστε να μας κλέβει ο κάθε γελοίος ταρίφας/περιπτεράς/δημόσιος/whoever.

Επειδή όμως είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να περάσουμε με κόκκινο, να πετάξουμε σκουπίδια κάτω, να καπνίσουμε δίπλα στην έγκυο, να προσπεράσουμε στην ουρά στην τράπεζα, να παρκάρουμε στο πεζοδρόμιο, να λαδώσουμε την πολεοδομία, να χτίσουμε στον ακάλυπτο, να παρακρατήσουμε το ΦΠΑ, να μην κόψουμε απόδειξη, να αδικήσουμε το διπλανό μας και να κλέψουμε το κράτος, φυσιολογικά ανεχόμαστε την κατάντια που βλέπουμε γύρω μας.

Αφου εμείς τη φτιάχνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεπώς δεν είναι καθόλου έκπληξη που οι περισσότεροι θελουν να δουλεψουν στο Δημόσιο. Όταν όλη σου η ζωή είναι ρεμούλα, ξάπλα, καφές και μικρο-ατιμίες ψάχνεις να βρεις το ιδανικό περιβάλλον να παίξεις μπάλα με τους ομοίους σου.

Έχει πολύ δρόμο ακόμη η Ελλάδα ή μάλλον οι πολίτες της. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
2.416
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αν προβαίνεις σε επιπόλαια συμπεράσματα θα πέφτεις σε αντιφάσεις:
Μήπως σκίζονταν να σε εξυπηρετήσουν επειδή ανέδιδες έναν Ελληνικό αέρα και δεν έχεις την υπεροψία που έχει ο (και καλά) Ευρωπαίος (Γάλλος π.χ.) που βγάζει εύκολα συμπεράσματα για έναν ολόκληρο λαό;

Ευτυχώς εγώ έχω αποβάλλει προ πολλού κάποιες μαλακίες που κάνουν οι συμπατριώτες μας.Παράδειγμα:περιμένω να βγει ο κόσμος από το μετρό/προαστιακό/τραμ για να μπω.Δεν κλέβω με πονηριά τη σειρά στο ταμείο/φούρνο κλπ.
Θα τα έχεις ζήσει αυτά τα φαινόμενα.Τα ζω συνέχεια στο μετρό της Αθήνας.Πριν βγει ο κόσμος πάνε να μπουν για να πάρουν θέση.Ενίοτε σπρώχνουν κιόλας.Αν ένας τέτοιος Έλληνας πάει στην κεντρική ευρώπη,να είσαι σίγουρος ότι θα τον βρίζουν από το πρωί έως το βράδυ.Εκτός αν εκεί προσαρμόζεται σαν χαμαιλέοντας...Έχουμε τεράστιο πολιτισμό αλλά τον έχουμε αφήσει στην Ακρόπολη των Αθηνών,στους Δελφούς,Στη Βεργίνα.Έχουμε πάρει μαζί μας τον ανατολίτικο τρόπο ζωής των Οθωμανών...

Όσον αφορά την υπεροψία των Γερμανών,εγώ δεν την είδα πουθενά.Έστω και αν είναι μπροστά πολλούς αιώνες.Ευγενείς ανθρώπους είδα.Πόσοι σου είπαν σήμερα καλημέρα όταν βγήκες από το σπίτι σου;Σε πόσους είπες;Εμένα πάντως το πρωί με έβρησε ένας Έλληνας επειδή τόλμησα να διασχίσω τη διάβαση ενώ είχα πράσινο και τον ανάγκασα να φρενάρει...Ε αυτό φίλε δεν το βλέπεις έξω πώς να το κάνουμε;
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Ευτυχώς εγώ έχω αποβάλλει προ πολλού κάποιες μαλακίες που κάνουν οι συμπατριώτες μας.Παράδειγμα:περιμένω να βγει ο κόσμος από το μετρό/προαστιακό/τραμ για να μπω.Δεν κλέβω με πονηριά τη σειρά στο ταμείο/φούρνο κλπ.
Θα τα έχεις ζήσει αυτά τα φαινόμενα.Τα ζω συνέχεια στο μετρό της Αθήνας.Πριν βγει ο κόσμος πάνε να μπουν για να πάρουν θέση.Ενίοτε σπρώχνουν κιόλας.Αν ένας τέτοιος Έλληνας πάει στην κεντρική ευρώπη,να είσαι σίγουρος ότι θα τον βρίζουν από το πρωί έως το βράδυ.Εκτός αν εκεί προσαρμόζεται σαν χαμαιλέοντας...Έχουμε τεράστιο πολιτισμό αλλά τον έχουμε αφήσει στην Ακρόπολη των Αθηνών,στους Δελφούς,Στη Βεργίνα.Έχουμε πάρει μαζί μας τον ανατολίτικο τρόπο ζωής των Οθωμανών...

κοίτα, στο Λονδίνο με τις κάμερες παίζει να σε στείλουν και στη μπουζού για συμμόρφωση......
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Ευτυχώς εγώ έχω αποβάλλει προ πολλού κάποιες μαλακίες που κάνουν οι συμπατριώτες μας.Παράδειγμα:περιμένω να βγει ο κόσμος από το μετρό/προαστιακό/τραμ για να μπω.Δεν κλέβω με πονηριά τη σειρά στο ταμείο/φούρνο κλπ.
Θα τα έχεις ζήσει αυτά τα φαινόμενα.Τα ζω συνέχεια στο μετρό της Αθήνας.Πριν βγει ο κόσμος πάνε να μπουν για να πάρουν θέση.Ενίοτε σπρώχνουν κιόλας.Αν ένας τέτοιος Έλληνας πάει στην κεντρική ευρώπη,να είσαι σίγουρος ότι θα τον βρίζουν από το πρωί έως το βράδυ.Εκτός αν εκεί προσαρμόζεται σαν χαμαιλέοντας...Έχουμε τεράστιο πολιτισμό αλλά τον έχουμε αφήσει στην Ακρόπολη των Αθηνών,στους Δελφούς,Στη Βεργίνα.Έχουμε πάρει μαζί μας τον ανατολίτικο τρόπο ζωής των Οθωμανών...

Όσον αφορά την υπεροψία των Γερμανών,εγώ δεν την είδα πουθενά.Έστω και αν είναι μπροστά πολλούς αιώνες.Ευγενείς ανθρώπους είδα.Πόσοι σου είπαν σήμερα καλημέρα όταν βγήκες από το σπίτι σου;Σε πόσους είπες;Εμένα πάντως το πρωί με έβρησε ένας Έλληνας επειδή τόλμησα να διασχίσω τη διάβαση ενώ είχα πράσινο και τον ανάγκασα να φρενάρει...Ε αυτό φίλε δεν το βλέπεις έξω πώς να το κάνουμε;

βέβαια εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεις ως τουρίστας, εάν ρωτήσεις Γερμανούς και τους πεις τι θα έκαναν στην Ελλάδα θα σου απαντήσουν ΟΛΑ μπουρδέλο...
δεν είναι θέμα DNA. Θέμα κωψοκωλιάς είναι...
Οταν ξέρεις ότι ακόμα και με χαλασμένο φλας θα σου κόψουν κωλαράκι δεν κουνάς ούτε το κεφάλι...
Εδώ βέβαια έχω πετύχει ντάτσουν στην Αττική οδο να διασχίζει όλη την Αττική οδό με κρεμασμένη εξάτμιση, από κάτω να βγαίνουν σπίθες, ο τύπος ακάθεκτος όμως συνέχισε....
Τώρα εάν κοβόταν η εξάτμιση και σκοτώνονταν καμμιά 20αριά από πίσω θα μιλούσαμε πάλι για άθλιο οδικό δίκτυο και υπερβολική ταχύτητα των διερχομένων.......
 

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
Η ελληνική κουτοπονηριά και βλακεία μαζί με την τάση να κάνει ο καθένας τη μικρο-ατιμια του σε κάθε ευκαιρία είναι η μεγάλη πληγή. :helpplea: :tickedoff: :tickedoff:

Αν η πλειοψηφία των πολιτών δεν πλήρωνε το γρηγορόσημο και κατήγγειλε τον κερατά που το ζητάει αντί να λεει "ας κάνω τη δουλειά μου και ας παε να ΓΑΜΗΘΗ  το κράτος" τότε η διαφθορά θα ήταν μικρότερη και όχι σε επίπεδα Πακιστάν που είναι τώρα..................

Αν είχαμε καταλωτική συνείδηση δεν θα πληρώναμε τα ακριβότερα αγαθά στην ΕΕ ούτε θα ανεχόμαστε να μας κλέβει ο κάθε γελοίος ταρίφας/περιπτεράς/δημόσιος/whoever.

Επειδή όμως είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να περάσουμε με κόκκινο, να πετάξουμε σκουπίδια κάτω, να καπνίσουμε δίπλα στην έγκυο, να προσπεράσουμε στην ουρά στην τράπεζα, να παρκάρουμε στο πεζοδρόμιο, να λαδώσουμε την πολεοδομία, να χτίσουμε στον ακάλυπτο, να παρακρατήσουμε το ΦΠΑ, να μην κόψουμε απόδειξη, να αδικήσουμε το διπλανό μας και να κλέψουμε το κράτος, φυσιολογικά ανεχόμαστε την κατάντια που βλέπουμε γύρω μας.

Αφου εμείς τη φτιάχνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεπώς δεν είναι καθόλου έκπληξη που οι περισσότεροι θελουν να δουλεψουν στο Δημόσιο. Όταν όλη σου η ζωή είναι ρεμούλα, ξάπλα, καφές και μικρο-ατιμίες ψάχνεις να βρεις το ιδανικό περιβάλλον να παίξεις μπάλα με τους ομοίους σου.

Έχει πολύ δρόμο ακόμη η Ελλάδα ή μάλλον οι πολίτες της. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:


τα ειπες ολα,ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
 

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
2.416
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δεν έχεις άδικο.Σίγουρα δεν είναι θέμα DNA όλα αλλά μόνο ότι σέβονται τους νόμους και τους κανόνες τους διαφοροποιεί από εμάς που δε σεβόμαστε τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει και με τα Αγγλάκια που έρχονται στο Φαληράκι.Αφού η Ελλάδα δεν εφαρμόζει τους νόμους θα τα διαλύσουν.Στη χώρα τους όμως δεν κάνουν τίποτα.Οι Ελληνικοί νόμοι είναι από τους πλέον σκληρούς.Δες την περίπτωση Χριστοφοράκου.Προτίμησε να πάει στην Γερμανία για να μην υποστεί τα ισόβια της Ελλάδας.Το θέμα ομως είναι ότι δεν εφαρμόζεται ποτέ ο νόμος.Ήμουν εφορευτική επιτροπή στις εκλογές,και οι υπόλοιποι,πλην μιας κοπέλας,όλοι έφεραν χαρτιά από γιατρούς ότι ήταν άρρωστοι.Αφού δε θα έχουν κυρώσεις ούτε αυτοί ούτε οι γιατροί,να πάει να γαμηθεί ο άλλος που κάθισε σαν κορόιδο 8 ώρες όρθιος,και η άλλη που έφυγε από το Εκλογικό τμήμα στις 01:00...
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Όσοι πάντως θέλετε να φύγετε προσέξτε που θα πάτε.
Έτσι μας την κοπάνησε και εκλεκτό μέλος αυτού του φόρουμ και πήγε στην Κύπρο.
Και είναι τώρα η Κυπριακή οικονομία έτοιμη για επιτήρηση.
Ρε γκαντέμη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.422
Κριτικές
61
Like
42.538
Πόντοι
22.785
τα ειπες ολα,ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.

Σε πολιτικό επίπεδο ΤΩΡΑ!!!!!!
Τα κόμματα παραμένουν τσιφλίκια του ενός ή του άλλου ηγεμονίσκου................
Οι τελευταίοι επιλέγουν στην αυλή τους, τους πλέον επιρρεπείς στην ανομία και τους πλέον ασύδοτους για πλούτη, προκειμένου εύκολα να τους κρατούν υποτελείς τους και χειραγωγίσιμους συνεργούς στις προσωπικές τους παρανομίες. :tickedoff: :tickedoff:
Ας μη γελιόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν πάρουμε αποστάσεις από τον έμφυτο νεοελληνικό ραγιαδισμό μας και έναν άσκοπο, ματαίοδοξο συναισθηματισμό μας που θέλει τους εκάστοτε ηγέτες μας αδιάφθορους με διεφθαρμενους συνεργάτες, τότε η αλήθεια ξεδιπλώνεται με ευκολία εμπρός μας. :helpplea:
Οι διεφθαρμένοι ηγέτες ηγούνται διεφθαρμένων κομμάτων.

Το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι, λέει ο θυμόσοφος λαός. :lheel: :lheel: :lheel:
Και συμπληρώνω εδώ:
Όποιο βαρύγδουπο όνομα κι αν φέρει το ψάρι...
 

Επισκέπτης
Μην αγχωνεστε ρε. Τωρα με το ΠΑΣΟΚ θα φτιαξουν ολα. Θα τρωμε ολοι με χρυσα κουταλια λεμε. Μεχρι και οι Ελλεεινιδες θα μας καθονται πιο ευκολα.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Όσοι πάντως θέλετε να φύγετε προσέξτε που θα πάτε.
Έτσι μας την κοπάνησε και εκλεκτό μέλος αυτού του φόρουμ και πήγε στην Κύπρο.
Και είναι τώρα η Κυπριακή οικονομία έτοιμη για επιτήρηση.
Ρε γκαντέμη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

ποιός είναι αυτός ο πούστης να μου πεις που μου πειράζει την αγαπημένη μου νήσο....
:2funny: :2funny:  :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
Η Κύπρος είναι εφτάψυχη.....

Η Ελλάς έκαψε ήδι δυό ζωές........ Είναι και αναιμικιά γάματα........
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom