Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μην αγχωνεστε ρε. Τωρα με το ΠΑΣΟΚ θα φτιαξουν ολα. Θα τρωμε ολοι με χρυσα κουταλια λεμε. Μεχρι και οι Ελλεεινιδες θα μας καθονται πιο ευκολα.

Μπορεί να μην τρώμε με χρυσά κουτάλια αλλά με πλαστικά ή ξύλινα,αλλά σημασία έχει ότι θα τρώμε.Τέρμα η δίαιτα της ΝΔουλας...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Μην αγχωνεστε ρε. Τωρα με το ΠΑΣΟΚ θα φτιαξουν ολα. Θα τρωμε ολοι με χρυσα κουταλια λεμε. Μεχρι και οι Ελλεεινιδες θα μας καθονται πιο ευκολα.

Καλημέρα σύντροφε... τα φυτά σέ παρακαλώ ε;;;;προσοχή.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Καλημερα δικε μου. Θα ερθεις να μαζεψουμε καρυδια ?

Mόνο;; θέλω καί καστανάκια.!!!!!!!!

Το νεοελληνικό κράτος αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ ένα μεγάλο πρόβλημα.............................
Εναποθέτει την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας στα χέρια εκείνων που αποτελούν την βασική πηγή του προβλήματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mόνο;; θέλω καί καστανάκια.!!!!!!!!

Το νεοελληνικό κράτος αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ ένα μεγάλο πρόβλημα.............................
Εναποθέτει την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας στα χέρια εκείνων που αποτελούν την βασική πηγή του προβλήματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στο trouble shooting analysis των Kepner & Tregoe, τη λύση δίνει πάντα το root cause, δλδ αυτό που το προκάλεσε.

μη βάζεις αυτογκόλ σε είχα για πιό έξυπνο..

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
1)
...
Εδώ να σημειώσω ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ σύνθημα το φωνάζουν σε ΗΠΑ, ΗΒ, Γαλλία, Γερμανία κλπ χώρες.
Δεν είναι ιδιαιτερότητα της χώρας μας έτσι δεν είναι;

2)
Ευτυχώς εγώ έχω αποβάλλει προ πολλού κάποιες μαλακίες που κάνουν οι συμπατριώτες μας...
Δεν θα το έλεγα. Μεροληπτείς, γενικεύεις και βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Ακολουθούν παραδείγματα:

...Σίγουρα δεν είναι θέμα DNA όλα αλλά μόνο ότι σέβονται τους νόμους και τους κανόνες τους διαφοροποιεί από εμάς που δε σεβόμαστε τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει και με τα Αγγλάκια που έρχονται στο Φαληράκι.Αφού η Ελλάδα δεν εφαρμόζει τους νόμους θα τα διαλύσουν....
Και 'γω ο αφελής που νόμιζα ότι όταν ΣΕΒΕΣΑΙ τους νόμους (αυτοί είπες ότι τους σέβονται), τους τηρείς ανεξάρτητα από το αν έχεις το χωροφύλακα πάνω από το κεφάλι σου να σε επιτηρεί.

...
Όσον αφορά την υπεροψία των Γερμανών,εγώ δεν την είδα πουθενά.Έστω και αν είναι μπροστά πολλούς αιώνες.
...
Τι είπες τώρα! Σιγά μην είναι και χιλιετίες ρε!
Δεν μου λες, το '40 όταν ξεκίνησαν να επιβάλλουν την δικιά τους "τάξη" πόσους αιώνες μπροστά ήτανε μου λες;

Μόλις τους πάτησε τα κουμπιά ο χίτλερ είδαμε τι ζωώδη συμπεριφορά βγάλανε! ΡΕ ΟΥΥΥΣΤ!
Μην πιάσω άλλους "ανώτερους" λαούς τώρα και αρχίσω!

3) Να αυτά είναι που δεν μπορώ!
Ναι το ξέρω ότι σαν λαός:
Έχουμε ελλατώματα (όπως όλοι)
Έχουμε και προτερήματα (όπως όλοι)
Δεν μοιάζουμε με κανέναν άλλο λαό (όπως και οι άλλοι) και δεν ξέρω και αν ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθήσουμε να είμαστε Άγγλοι, Γάλλοι κλπ (βάλτε την προτίμησή σας...)
Όπως έχουν άλλοι λαοί λαμπρά επιτεύγματα έχουμε και εμείς
Όπως έχουν άλλοι λαοί διαπράξει αίσχη (παραδείγματα μπόλικα) έχουμε και εμείς (μάλιστα πιστεύω όχι τα χειρότερα)
Δεν έχουμε σταθερή ιστορική πορεία (όπως όλοι) αλλά ανηφόρες, κατηφόρες και σκαμπανεβάσματα που σίγουρα δεν συμπίπτουν πάντα με των άλλων λαών αφού μπορεί όταν άλλοι είναι στα πάνω τους εμείς στα κάτω μας και τούμπαλιν.

Πιστεύω λοιπόν οτι όποιος έρχεται και μου λέει ότι:
Α! παλιοΈλληνες, σκατοχώρα κλπ, είστε έτσι, είστε αλλιώς κλπ πίπες ΚΑΙ ΟΤΙ στην τάδε χώρα είναι ανώτεροι, καλύτεροι, ....ότεροι, είναι ή αφελής (για να μην πω κάτι χειρότερο) ή φερέφωνο (ΤΟ χειρότερο).

4) Στο κάτω κάτω, ιδού η ρόδος:
Δεν θυμάμαι να απάντησε κανείς εκτός από τον dimitrakis29, το οποίο επιβεβαίωνε τις υποψίες μου γιατί:
α) είναι καταφανώς η εξαίρεση - ένας στους πολλούς που διαβάσανε το thread
β) ...μια εξαίρεση που (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) είναι άκυρη γιατί:
i) Έχει (λέει) τα λεφτά: μα, με πολλά λεφτά περνάς (σχεδόν) ΠΑΝΤΟΥ γαμάτα, έχεις μουνιά, λούσα, ωραία διαμονή, υγεία, κλπ.
ii) Τα λεφτά (όπως λέει ο ίδιος) δεν τα έβγαλε λόγω του επιχειρηματικά πρόσφορου εδάφους της Ρωσίας αλλά από τύχη (όπως πάλι λέει ο ίδιος ότι έκανε αεριτζίδικα λεφτά) στην αγορά ακινήτων - κάτι που μπορεί επίσης να γίνει σε οποιαδήποτε χώρα:

Εν κατακλείδι:
Αν κάποιος ΤΩΡΑ ζει έξω και έχει να μας πει ότι εγώ μάγκες βγάζω τόσα, και περνάω ωραία έτσι και έτσι ΧΩΡΙΣ να περιμένω πότε θα πάω σε άλλη χώρα (π.χ. Ελλάδα) για να λιγδώσω το αντεράκι μου και να κάνω μπάνια, γαμήσια, διακοπές να τον ακούσουμε.
Τα περί σκατοχώρας, κωλολαού κλπ τα ακούω βερεσέ (τουλάχιστον σε αυτό το thread).

Φιλικά,
---
S

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
η Ελλαδα ειναι μια υπεροχη χωρα να μενει καποιος χωρίς να δενεται ιδιαιτερα μ αυτην..σκεπτομενος απλα..πως ετυχε να ζουμε εδω...πως ειναι ενα μερος όπως και άλλα πολλά ,πωςείμαστε προσωρινα εδω κλπ...
μη δενεσται με τιποτε...ετσι κι αλλιως αυτο ειναι το μυστικο τησ για τόσα άλλα... :idiot: :idiot:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
να ξεκαθαρισουμε λοιπον, οτι περα απο νοοτροπιες! το θεμα ειναι κυριως (και απο κει ξεκιναει) οικονομικο! (η φτωχια φερνει γκρινια! ιδιως οταν εχεις δει παραεξω και μπορεις να συγκρινεις) θυμαμε πριν 10-12 χρονια τα ξαδερφια μου να εκπλησονται που με ενα δεκαχιλιαρο σε ενα σουπερμαρκετ της αθηνας το καροτσι τους ηταν μισογεματο, ενω με 50 μαρκα (ειχε τοτε γυρω στις 180 δραχμες) στη γερμανια δεν τα χωραγε! αρχες 2002 στη βεικου στο γαλατσι (οταν ηρθε το ευρω) πληρωσαμε 4 ευρω το φραπε :jerking: ετρωγα για πολυ καιρο χοντρη καζουρα! θυμαμε επισης τη δικια μου τοτε 98-99 (ελληνογερμανιδα) να εχει τρελαθει τελειως επειδη βρηκε στο σουπερ μαρκετ μια κρεμα γαλακτος στις 1200 δραχμες :headbang: οταν η ιδια στη γερμανια ειχε εναμιση μαρκο (270 δραχμες)   τι αλλο να πω ειμασταν απο τοτε πανακριβοι!!!  και να πεις οτι περναμε και μισθους!!! τους μισους!  τα βασικα ειδη ακριβοτερα στο υπερδιπλασιο!!!  η  αγοραστικη  μας δυναμη  (καπου ακουσα περυση) ειναι η δευτερη μικροτερη στην ευρωπη των 27!!!!   δηλαδη μια χωρα απο τις νεοεισαχθεισες χωρες στην ευρωπαικη ενωση (ουγγαρια, τσεχια, βαλτικες) με 400 ευρω βασικο μισθο (υποθετω) εχει σχεδον τις μισες τιμες στα βασικα ειδη διατροφης απο οτι εμεις που εχουμε το βασικο μισθο στα 700 για να μας ξεπερασει!!!   πιασαμε πατο :uglystupid:  βεβαια μερικοι λενε οτι αν συγκριθουμε με αλλες χωρες (αφρικη, πακισταν, αιτη) :headbang: τη περναμε "ζαχαρη" :jerking:   δυστηχως ομως στην ευρωπη ειμαστε και με αυτους θα συγκριθουμε :idiot:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Περίπου 20.000 νέοι επιστήμονες με μεταπτυχιακούς τίτλους μπήκαν στον κόπο να καταθέσουν αίτηση και βιογραφικό ηλεκτρονικά μέσω της διαδικασίας του «opengov» για τις θέσεις των γενικών γραμματέων που προκήρυξε η νέα κυβέρνηση...

Το γεγονός από μόνο του καταδεικνύει ότι υπάρχει ένα αστείρευτο ανθρώπινο δυναμικό στη χώρα με σπουδές υψηλού επιπέδου, που «διψά» για αξιοκρατία και είδε τη διαδικασία αυτή ως «όαση» (άλλο πώς θα αποδειχθεί στη συνέχεια...)

στην έρημο της ευνοιοκρατίας των πελατειακών σχέσεων και της αναξιοκρατίας που επικρατεί στη χώρα μας.

Είναι αυτό το σύστημα αναξιοκρατίας που διώχνει τα λαμπρά μυαλά από τη χώρα και δημιουργεί συνθήκες πνευματικής υστέρησης αντί της αναγκαίας ανάτασης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Πρόκειται ίσως για την πιο μεγάλη «μαύρη τρύπα», μεγαλύτερη και από εκείνη των ελλειμμάτων της εθνικής οικονομίας, διότι σε τελική ανάλυση η υστέρηση σε ανθρώπινο δυναμικό καθιστά λιγότερο ανταγωνιστική τη χώρα.

Οι ευκαιρίες που η πατρίδα προσφέρει στους νέους ανθρώπους για να αναδείξουν το ταλέντο και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους είναι ελάχιστες και τούτο φαίνεται από τα ποσοστά ανεργίας στους νέους, οι οποίοι όταν ενταχθούν στην αγορά εργασίας επωμίζονται και με ένα δυσβάσταχτο κόστος να καλύψουν τα μεγάλα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία που η προηγούμενη γενιά δημιούργησε.

Είναι η δική μας γενιά, όπως εύστοχα σημειώνει ο Μίμης Ανδρουλάκης, γενιά «βαμπίρ» που δεν αφήνει τα σκήπτρα της ζωής και επιμένει πεισματικά να είναι αγκυλωμένη σε συντεχνιακά κεκτημένα που οδηγούν σε φθίνουσα πορεία τη χώρα και πηγαίνει αντίθετα στους νόμους της φυσικής επιλογής και της διαδοχής. Είμαστε η γενιά που ζει εις βάρος της επόμενης γενιάς...Χαμηλώσαμε τον πήχη για να χωρέσουν όλοι οι μέτριοι και εξακολουθούμε να τον περνάμε από κάτω σερνόμενοι σαν τα σκουλήκια, σημειώνει στο τελευταίο του βιβλίο ο Γιάννης Καψής. Και οι μέτριοι πολιτικοί παράγουν μέτριες πολιτικές λύσεις.

Σκεφθείτε ότι μαζί με το όνομα στα παιδιά μας κληροδοτούμε και ένα δυσβάσταχτο χρέος και ένα περιβάλλον άθλιο, πόλεις που έπαψαν να είναι αξιοβίωτες και μια κοινωνία στα πρόθυρα της διάλυσης. Βαριά κληρονομιά και η αναξιοκρατία και το πελατειακό κράτος, και μάλιστα τώρα που αυξάνεται και πάλι ο φόρος της κληρονομιάς οι νέοι δεν την αποδέχονται και ψάχνουν να βρουν ευκαιρίες σε άλλες πατρίδες όπου μπορούν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν, γιατί εκεί ισχύει ο «χρυσός κανόνας» των κοινωνιών που προοδεύουν. Και δεν είναι άλλος από τον κανόνα των ίσων ευκαιριών...    το βημα της κυριακης 25/10/2009  γραφουν και καμια αληθεια οι κωλοφυλλαδες, οταν δεν εξυπηρετουν συμφεροντα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε κολασιτη αυτο το υπεροχο κοματι που εγραψες μπορεις να το μεταφερεις στο θρεντ της μολδαβιας??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εν κατακλείδι:
Αν κάποιος ΤΩΡΑ ζει έξω και έχει να μας πει ότι εγώ μάγκες βγάζω τόσα, και περνάω ωραία έτσι και έτσι ΧΩΡΙΣ να περιμένω πότε θα πάω σε άλλη χώρα (π.χ. Ελλάδα) για να λιγδώσω το αντεράκι μου και να κάνω μπάνια, γαμήσια, διακοπές να τον ακούσουμε.
Τα περί σκατοχώρας, κωλολαού κλπ τα ακούω βερεσέ (τουλάχιστον σε αυτό το thread).

συνολικά.....
αυτά που λες βεβαίως δεν ακούνε πλέον καθόλου βερεσε στην ΕΕ για τα φέσια που τους έχεις χρεώσει.

και βέβαια ένας λαός έχει χαρακτηριστικά και DNA. Και βέβαια απέχεις έτη φωτός και όχι αιώνες από τους Αθηναίους του Περικλή.

και βέβαια ο έλληνας δεν έχει μόνο κακά χαρακτηριστικά. απλά τελειοποιει μόνο τα κακά πλέον.

Υ.Γ.
ρώτα το Δημητράκη για την οικογένειά του. 
ρώτα τον από που κατάγεται και ποιοί είναι οι συγγενείες του.
Πίστεψέ με δεν είναι απλά εξαίρεση, αλλά καραμπινάτη εξαίρεση.......

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εναποθέτει την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας στα χέρια εκείνων που αποτελούν την βασική πηγή του προβλήματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![glow=red,2,300][/glow]

Καλα εσυ εισαι φοβερος γιαυτο και σε παω τα μαλα ΦΙΛΑΡΑΚΙ.....

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !!!!!!!!!

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και βέβαια ο έλληνας δεν έχει μόνο κακά χαρακτηριστικά. απλά τελειοποιει μόνο τα κακά πλέον.

Και καμαρωνει για 'υτο κιολας  !!!!!

Μακαρι να μπορουσα να φυγω διαπαντως απο εδω .....  :(

ΔΟΞΑΖΩ τον Κυριο που δεν υπηρετησα αυτη την χωρα ......

ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και καμαρωνει για 'υτο κιολας  !!!!!

Μακαρι να μπορουσα να φυγω διαπαντως απο εδω .....  :(

ΔΟΞΑΖΩ τον Κυριο που δεν υπηρετησα αυτη την χωρα ......

ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ....

δε φταίει η χώρα αγαπητέ.... οι πολίτες της φταίνε...
ο άνθρωπος έχει την τάση μονίμως να ρίχνει τις ευθύνες σε αφηρημένες έννοιες για αν αποποιείται των δικών του...
φταιει η τύχη, η μοίρα, η χώρα, η παγκόσμια οικονομική κρίση, η φύση, η ανευθυνότητα, η μιζέρια, η κατάντια, η βολεψιά....

όταν δεν προσωποποιείς αυτά ειναι τα αποτελέσματα.....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δε φταίει η χώρα αγαπητέ.... οι πολίτες της φταίνε...
ο άνθρωπος έχει την τάση μονίμως να ρίχνει τις ευθύνες σε αφηρημένες έννοιες για αν αποποιείται των δικών του...
φταιει η τύχη, η μοίρα, η χώρα, η παγκόσμια οικονομική κρίση, η φύση, η ανευθυνότητα, η μιζέρια, η κατάντια, η βολεψιά....

όταν δεν προσωποποιείς αυτά ειναι τα αποτελέσματα.....

εεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom