Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραία...να με κοροϊδεύεις...μου θυμίζεις τα σχολικά μου χρόνια που όλα τα παιδιά με έδερναν κ με έφτυναν...

αααααχαχαχαχαχα

τώρα σε δέρνουν οι πουτάνες....
κατάντια......

αααααχαχαχαχαχαχα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
   λοιπον, δουλειες για τα προς το ζην στην αθηνα, για καποιον μεχρι τα 30, υπαρχουν (φιλε μολδολαγνε θα συμφωνησω μαζι σου στην επαρχια δεν υπαρχει τιποτα)!  εμεις οταν ηρθαμε στην αθηνα να σπουδασουμε πριν καμια 15 χρονια και μεχρι το 2002 που αρχισε η καριερα μου :headbang: στις ελληνικες επιχειρησεις (τρομαρα μου) δουλευαμε σερβιτοροι! μεταφορες-μετακομισεις σπιτιων και αλλες ανασφαλιστες εργασιες με αξιολογα μαυρα λεφτα (τα καλοκαιρια με ασταματητη δουλεια οδηγος-αχθοφορος σε φορτηγο εταιριας που εκανε μετακομισεις σπιτιων με γερανους, με τα πουρπουαρ βγαζαμε 400-500 χιλιαρικα το μηνα! τη στιγμη που ο βασικος μισθος ειχε 120 χιλιαρικα! (τα ιδια σχεδον βγαζαν και οι αλλοδαποι 25 απο τους 30 που ειχε οι εταιρεια! βουλγαροι, ρουμανοι, και ολοι οι ελληνες επαρχιωτες!) δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια πλεον!  αλλα εκτος απο οραματιστης ειμαι και πραγματιστης, και δεν εχω την απαιτηση (κακως) απο παιδια της πρωτευουσας που καναν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο να επιστρεψουν και να κανουν τις ιδιες δουλειες με εμας, τα χωριατοπαιδα που μεγαλωσαμε με τις κατσικες!
δυστηχως πλεον γι΄αυτους ειναι αδυνατον να μετακομισουν στην Αθηνα και λογω ηλικιας οι περισσοτεροι δεν θα 'βρισκαν δουλεια ουτε εκει πριν 7 χρονια ειχα μερικα χρηματα και αποφασισα να ψαξω στις πρωην ανατολικες χωρες ,ευκαιριες επενδυσης, βρηκα λοιπον στη μολδαβια με οσα μου μειναν ,λογω χρηματιστηριου ,αγορασα εδω καποιο μικρο κτιριο στο κεντρο .Ειπα λοιπον τοτε σε μερικους φιλους να με ακολουθησουν ,αλλα ματαια ,ετσι βλεποντας τοτε μακρια καταφερα ν΄ αποφυγω τα χειροτερα.Τωρα φανταζομαι τον εαυτο μου 47 ετων χωρις σοβαρα εισοδηματα με 6 παιδια η θα παθαινα εγκεφαλικο απο τη στενοχωρια και το αγχος η εμφραγμα .Στην ελλαδα πρεπει να εισαι η κομματικος η λαμογιο ,πλεον ,για να μπορεσεις να βγαλεις χρηματα.Παραδειγματα υπαρχουν πολλα και ολοι σιγουρα εχουμε καποιο γνωστο που ετσι τα κονομησε ολοι...την αγαπαω την ελλαδα τωρα ακομα πιο πολυ γιατι ειμαι μακρια της αλλα δυστυχως δεν μπορω να ειμαι κοντα της .

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
πριν απο λιγο επαιξε διαφημηση στο cnn, που ελεγε επενδυστε στη τουρκια, πανω απο 450.000 εξειδικευμενοι αποφοιτοι πανεπιστημιων καθε χρονο! οι γειτονες θα μας παρουν ολες τις επενδυσεις! φοβαμε και στο τουρισμο!!  εμεις βεβαια δεν ιδρωνει το αυτι μας! αφου "σπουδασαμε" (πραγματα αχρηστα ως επι το πλειστον για την αγορα εργασιας) μπορουμε να καθοοοομαστε :jerking:  μια μερα αργα η γρηγορα! καποιος (πολιτικος, δεσποτης, κρατικος λειτουργος, εργατοπατερας-συνδικαλιστης, θα μας βαλει στο δημοσιο :bigdick: :bigdick: :bigdick:  επιτελους να γινει κατι, για το καταντημα και κυριως τη νοοτροπια αυτης της χωρας!  να καταργηθει ο νομος περι ευθηνης υπουργων, και να λογοδοτησουν ολοι πολιτικοι και μη (μεγαλοκαρχαριες) γιατι υποβαθμισαν τη χωρα, τα τελευταια 35 χρονια!  οχι παραγραφες και μαλακιες!  να πανε και καποιοι φυλακη σ αυτη τη χωρα!  ξυπνηστε ρε πουστη

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μερικοι που ζουσαν ετσι και τωρα που εκλεισε η στροφυγκα αντε γεια

Φιλαρακο αυτοι ηντουσαν νεκροι ηδη απλα τους ελειπε η επιβεβαιωση .....

Τοσο απλα .

Και ξαναματαλεω μακρυα απο πασης φυσεως δανεια
εκτος αν ειναι παραγωγικα ...... (να σου αποφερουν κερδος δηλαδη)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
430€ το μήνα μισθό...και 10% φορολογία...θα ξαναγίνει κερδοφόρο!!!!!

Με αφορμή αυτό το post κ τις μεγάλες διαφορές στις αμοιβές, φορολογία κ το κόστος ζωής εκεί, νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να κάναμε μια ουσιαστική-πρακτική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί ΣΗΜΕΡΑ στις διάφορες χώρες κ κατά πόσον είναι (εύκολα) εφικτό για κάποιον που έχει ένα μόνιμο εισόδημα (με οποιονδήποτε τρόπο, π.χ. ενοίκια, σύνταξη κλπ) εδώ, να μεταναστεύσει εκεί ζώντας πολύ καλύτερα, απ' ότι στην ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ Ελλάδα!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Με αφορμή αυτό το post κ τις μεγάλες διαφορές στις αμοιβές, φορολογία κ το κόστος ζωής εκεί, νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να κάναμε μια ουσιαστική-πρακτική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί ΣΗΜΕΡΑ στις διάφορες χώρες κ κατά πόσον είναι (εύκολα) εφικτό για κάποιον που έχει ένα μόνιμο εισόδημα (με οποιονδήποτε τρόπο, π.χ. ενοίκια, σύνταξη κλπ) εδώ, να μεταναστεύσει εκεί ζώντας πολύ καλύτερα, απ' ότι στην ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ Ελλάδα!

Μόνο ΕΝΑΣ μπορεί να μας μιλήσει ουσιαστικά-πρακτικά γι αυτό το θέμα!!!
Πως, ξεκινώντας από τόσο χαμηλά, φεύγοντας για τα ξένα, πέτυχε τόσα πολλά στη ζωή του.  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
                                                                                                                               Προφανως θα ενδιαφερει το κοσμο που σαν βασικο γνωμονα στην ζωη του εχει το οικονομικο παραγοντα,παραμεριζοντας την αγαπη για την Πατριδα και τους δικους του ανθρωπους(ειτε οικογενεια,ειτε φιλους/φιλες,ειτε οτι αγαπα ο καθενας).Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της παγκοσμιοποιησις,να αναγκαζει τους λαους να φευγουν απο τις πατριδες τους για καλυτερο επιπεδο ζωης.Δεν θα τους περασει ομως, στο χερι μας ειναι να βοηθησουμε την Πατριδα μας και ενας τροπος ειναι να μην φυγουμε αλλα να κατσουμε να την βοηθησουμε με τον οποιοδηποτε νομιμο τροπο.Στην περιοχη που μενω(Κυψελη)εχω καταντησει να ψαχνω για Ελληνες.Μετα μην πιστευετε οτι βρισκεται στο Internet και σε περιοδικα, οτι στο εξωτερικο αυτη την εποχη ειναι καλυτερα οικονομικα.Παντου ειναι πανω-κατω τα ιδια.Αυτα καταφερε ο Ηλεκτρονικος μεσαιωνας των εβραιων.....Με εκτιμηση ο Παιχτουρας.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
                                                                                                                               Προφανως θα ενδιαφερει το κοσμο που σαν βασικο γνωμονα στην ζωη του εχει το οικονομικο παραγοντα,παραμεριζοντας την αγαπη για την Πατριδα και τους δικους του ανθρωπους(ειτε οικογενεια,ειτε φιλους/φιλες,ειτε οτι αγαπα ο καθενας).

Δυστυχώς καλή η αγάπη αλλα πρέπει και να ζήσουμε κιόλας

Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της παγκοσμιοποιησις,να αναγκαζει τους λαους να φευγουν απο τις πατριδες τους για καλυτερο επιπεδο ζωης.

Διαφωνώ κάθετα

Κατ αρχάς δε σε αναγκάζει κανένας. Ισα ισα, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω πλέον τη δυνατότητα να επιλέξω σε ένα μεγάλο βαθμό τι ζωή θέλω να έχω, που θα εργαστώ και που θα μείνω. Πλέον υπάρχουν επιλογές.

Δεν θα τους περασει ομως, στο χερι μας ειναι να βοηθησουμε την Πατριδα μας και ενας τροπος ειναι να μην φυγουμε αλλα να κατσουμε να την βοηθησουμε με τον οποιοδηποτε νομιμο τροπο.

Δε θα κάνω σχόλιο. Βρίσκω λίγο ρομαντικά τα όσα γραφεις

Μετα μην πιστευετε οτι βρισκεται στο Internet και σε περιοδικα, οτι στο εξωτερικο αυτη την εποχη ειναι καλυτερα οικονομικα.Παντου ειναι πανω-κατω τα ιδια.

Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό, ίσως έχεις κάποιες πηγες (οι οποιες δε με ενδιαφέρουν). Mε βάση το τι έχω δει και ζήσει, όχι δεν είναι το ίδιο παντού. Υπάρχουν καλύτερα, υπάρχουν και χειρότερα

Αυτα καταφερε ο Ηλεκτρονικος μεσαιωνας των εβραιων....

E;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Βρε παιδιά, ας μην πλατιάζουμε... καλή η θεωρία, αλλά καλύτερη η πρακτική: χρειάζονται συγκεκριμένα posts, του τύπου π.χ. μένω στην Βουλγαρία, η καθημερινότητα είναι αυτή (περιγραφή) κ το κόστος ζωής είναι εκείνο (ανάλυση εξόδων).
Αν μαζευτούν πολλές τέτοιες πληροφορίες από διάφορα κράτη, θα είναι ευκολότερο μετά ο καθένας να κάνει τις επιλογές του...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αυτα καταφερε ο Ηλεκτρονικος μεσαιωνας των εβραιων.....Με εκτιμηση ο Παιχτουρας.

Ρε μεγάλε Παίχτουρα, τότε γιατί τότε χρησιμοποιείς τα μέσα που σου παρέχει ο Ηλεκτρονικός Μεσαίωνας;;;

Γιατί μπαίνεις εδώ μέσα;;

Κινητό τηλέφωνο φαντάζομαι να έχεις, εεεεεεεε;;;

Υπολογιστή, κανένα λαπτοπάκι;;;;

Μεγάλε Παίχτουρα, είσαι συνένοχος άμα κάνεις χρήση.

Μεγάλε Παίχτουρα, μόνον ταχυδρομικά περιστέρια από εδώ και εμπρός.

Και επειδή είσαι ωραίος και μεγάλος Έλλην στο μέλλον θα χρησιμοποιούμε φρυκτωρίες όπως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ......ΟΙ 300 ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λοιπόν παλικάρια .. όποιος δεν γουστάρει την βαλίτσα του, το αεροπλάνο και καλό ταξίδι.. αντε να μαςαφήσετε και μας στην ησυχία μας που γουστάρουμε...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Προφανώς οποιος δε γουστάρει φεύγει. Δεν περιμένει άδεια από κανένα. Οποτε κάπως άκυρη η αδειοδότηση αγαπητέ

Επισκέπτης
λοιπόν παλικάρια .. όποιος δεν γουστάρει την βαλίτσα του, το αεροπλάνο και καλό ταξίδι.. αντε να μαςαφήσετε και μας στην ησυχία μας που γουστάρουμε...

Μεινε εσυ με τις μπαζολες πουτανες που ξερογλειφεσαι :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom