λοιπον, δουλειες για τα προς το ζην στην αθηνα, για καποιον μεχρι τα 30, υπαρχουν (φιλε μολδολαγνε θα συμφωνησω μαζι σου στην επαρχια δεν υπαρχει τιποτα)! εμεις οταν ηρθαμε στην αθηνα να σπουδασουμε πριν καμια 15 χρονια και μεχρι το 2002 που αρχισε η καριερα μου
στις ελληνικες επιχειρησεις (τρομαρα μου) δουλευαμε σερβιτοροι! μεταφορες-μετακομισεις σπιτιων και αλλες ανασφαλιστες εργασιες με αξιολογα μαυρα λεφτα (τα καλοκαιρια με ασταματητη δουλεια οδηγος-αχθοφορος σε φορτηγο εταιριας που εκανε μετακομισεις σπιτιων με γερανους, με τα πουρπουαρ βγαζαμε 400-500 χιλιαρικα το μηνα! τη στιγμη που ο βασικος μισθος ειχε 120 χιλιαρικα! (τα ιδια σχεδον βγαζαν και οι αλλοδαποι 25 απο τους 30 που ειχε οι εταιρεια! βουλγαροι, ρουμανοι, και ολοι οι ελληνες επαρχιωτες!) δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια πλεον! αλλα εκτος απο οραματιστης ειμαι και πραγματιστης, και δεν εχω την απαιτηση (κακως) απο παιδια της πρωτευουσας που καναν μεταπτυχιακα στο εξωτερικο να επιστρεψουν και να κανουν τις ιδιες δουλειες με εμας, τα χωριατοπαιδα που μεγαλωσαμε με τις κατσικες!