Επισκέπτης
που να χορτασει ο ανθρωπος ρε?? τοσο μεγαλο ηταν το USSR
Ναι Ένωση Σοσιαλιστικών Σοβιετικών Μουν@ρων...έπρεπε να λέγεται
που να χορτασει ο ανθρωπος ρε?? τοσο μεγαλο ηταν το USSR
Πολωνια και εγώ θα πήγαινα
Οι γυναίκες εκεί είναι φοβερες και πολύ ευγενικές
Νόμιζα ότι μου κάνανε πλακα στην αρχή
τις διακτινίζεις όπου σε βολεύει! ;)
ναι, εκει.. δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα.... εχει αλλο ενα στη Κυψελη αλλα οι μαλακες απογορεψανε το καπνισμα μεσα.. εχει και αλλο στη Βικτωρια, αλλα δουλευει μονο ΣΚ....και πολλα στη Καληθεα, αλλα γεματα με ρωσοποντιους...
Μάγκες όπου φύγει φύγει...
Μόλις γύρισα από την Φρανκφούρτη και έχω μείνει ακόμα άναυδος...Μιλάμε για τη φτήνια,για την συμπεριφορά των Γερμαναράδων,για τις γκομενάρες για για για...
3 ημέρες εκεί άκουσα 5 φορές κορνάρισμα και οι 4 ήταν για χαιρετούρα μεταξύ οδηγών.Με το που πάτησα στην Αθήνα κουφάθηκα από το κορνάρισμα...Δεν ξέρω αν τους έκανε ανθρώπους η ήττα στον πόλεμο,αλλά μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.Στα πάντα...Εχθές το βράδυ σταμάτησα σε μια γωνία να δω το χάρτη στη μικρή πόλη όπου έμενα,και σε 3 λεπτά ήρθε μια κοπέλα να με εξυπηρετήσει,να μου δώσει ότι συμβουλή μπορούσε,έστω και σε μέτρια Αγγλικά.Μια κυρία με πήρε από τη στάση του τραμ και με πήγε μέχρι τον σταθμό του προαστιακού!!!
Ένας εσπρέσο σε καφετέρια στην παλιά όπερα (Ευχαριστώ τον Yorgos για τις πολύτιμες συμβουλές του επί τη ευκαιρία)μόνο 2,20€.Μια μπλούζα για σκι της North Face μόλις 50€.Μια κάρτα Sandisk extremeIII 4gb που αγόρασα εδώ την Τρίτη στα 35€,εκεί έκανε 28,20€ και φυσικά την πήρα!Η αντίστοιχες τιμές στα 8gb ήταν 56 εδώ και 48 εκεί.Και δεν μιλάμε για πολυκατάστημα αλλά σε μαγαζί κοντά στην όπερα.Εμείς εδώ είμαστε μάγκες...
Μόνο τα ΜΜΜ ήταν ακριβά εκεί.Αλλά οι επιλογές πολλές.
Οποσδηποτε η Γερμανια δεν μπορει να συγκριθει με την Ελλαδα.Οι Αυστριακοι ειναι ακομα πιο ευγενικοι!.οσο για την διαφορα στις τιμες.στα ηλεκτρονικα ειναι πολυ μικρες.αν πας σε Σουπερ Μαρκετ θα δεις οτι στην Ελλαδα πολλα πραγματα ειναι 2-3 φορες ακριβοτερα.Π.Χ. Παμπερς!(στην Ελλαδα εχουν 11-12 Ευρω στη Γερμανια 3.95-4.5 τα ιδια ακριβως) Τεστ Εγκυμοσινης,σε ολη την Ευρωπη εχουν 3 φορες φτηνοτερα απο οτι στην Ελλαδα! .
Παντελῶς ...ἀκατάληπτονγεια σας.ξεφιγατε παιδες απο το θεμα!διαβασα περιλιπτικα το θεμα και θελω να πω οτι ετσι ακριβως ειναι οπως τα περιγραφη αυτος που ειναι το thread για την ελλαδα.απλα ολη μας πρεπει να καταλαβουμε κατι ελλαδα=connections Πολιτικα κτλπ.διαφορετικα....ααααααστοοοοο ποναειιιι αστοοοοο!!!Μονο που καποιη εχουν ακομα την "ΧΑΖΗ" ιδεα (κατα τας ελλαδας μυαλα)ΕΓΩ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!αλλοι τρεχουν σαν τους μαλακες σε πορειες,,,εεεε ααααα ουυυυυ!και αλλοι απο πισο χοντροοικονομαν,καθονται και δεν φενουνται ΠΟΥΘΕΝΑ!και αυτοι οι ηλιθιοι που συνυθως ειναι κομματικη-ψευτοσυνδικαλιστες μονο να φοναζουν ξερουν για τους "ΔΗΘΕΝ"αγωνες που τα λαμογια απο πισο τρωνε με χρυσα κουταλια και αυτοι απλα φενονται ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ-ΠΙΟΝΙΑ διχως να αντιλαμβανοναι την πραγματικοτητα οτι ====ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ=== οτι και να πεις,οσο και να φοναξεις στους δρομμους,στα μπαλκονια,στης ταρατσες στης σοφιτες,===ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ==EEEEE ΚΛΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΑΙ.....ασε τωρα με την κριση και το εξωτερικο θα γινει χειροτερο απο την ελλαδα..αντε καίμενε...χωρις λεφτα και το ποιο προκομενο κρατος γα..σε ψηλα καπελα!
τι λες ρε τιτανοτεράστιε...
Πες μας και για τον τροχό που ανακάλυψες.
Υ.Γ.
όταν ανακαλύψεις και το Ιντερνετ σόπινγκ να δεις .....
Οχι τροχό.... Τον ένα Αδελφό Ράιτ θα υποδυθείς.....
Όταν θα μάθεις τρόπους έναντι σε άτομα που δε σε θίγουν,να το συζητήσουμε.Τώρα δε θα ασχοληθώ να σου απαντήσω.
Απορώ με αυτό το φόρουμ και τους κανόνες που έχει και δεν τηρεί κανείς moderator.Άτομα σαν τον προηγούμενο θα έπρεπε να είχαν πάρει κόκκινη κάρτα εδώ και καιρό αλλά ή έχουν μέσο ή οι ελέγχοντες το φόρουμ είναι ίδιου χαρακτήρα και δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.Ακόμα και στα μπουρδέλα υπάρχουν κανόνες,εδώ απ'ότι διαπιστώνω οι κανόνες είναι διακοσμητικοί,και δεν τηρούνται.Υπάρχουν κάποια αξιόλογα άτομα αλλά χάνονται στο χάος που προκαλούν ανθρωπάκια σαν τον προηγούμενο...
είναι η διαφορά του πραγματικού sophisticated/civilized μέρους της δυτικής ευρώπης από την ψευτογκλαμουριά της νοτιοανατολικής και την βλαχογκλαμουριά της ανατολικής ευρώπης, στις οποίες περιοχές αποτελεί μαγκιά να πληρώνεις πολλά για κάτι που δεν αξίζει όσα σου ζητάνε και να το επιδεικνύεις όσο περισσότερο γίνεται, και τα οποία φαινόμενα οφείλονται στον γρήγορο, αδικαιολόγητο και απρόσμενο πλουτισμό διάφορων τσοπάνηδων με μηδενικό πραγματικό πολιτισμικό υπόβαθρο
έεεεεεεεεεεεεεεεελλααααααααααααααααααα....
σοβαρά ρε;
σας ευχαριστούμε που εδώ στο μπουρδέλα μας ανοίγετε τα μάτια όλοι εσείς οι μπαρουτοκαπνισμένοι από το εξωτερικό.....