Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πρακτικά άτομα με πτυχίο έχουν 6000 ευρώ πρόσθετη ρευστότητα κάθε μήνα κάτι που Νότο δεν το βλέπουν ούτε με κυάλι.

Tύπε, με τη φορολογία που ισχύει στην Ευρώπη, για να έχει κάποιος 6 χιλιάρικα ΚΑΘΑΡΑ (ρευστότητα) το μήνα χρειάζεται γύρω στα 10 χιλιάρικα τουλάχιστον μεικτά. Ποια εταιρία θα στα δώσει αυτά τα λεφτά μόνο και μόνο επειδή έχεις ένα πτυχίο; Μην παραπληροφορείς τον κόσμο...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Η Ευρώπη μια χαρά είναι και συνέχεια ανεβαίνει.Μιλάμε για τη γερμανική Ευρώπη.
Εχω πει πολλές φορές οτι με τα ίδια λεφτά η ζωή Ελλάδα και γενικά Βαλκάνια είναι ανώτερη όμως απλά δεν έχεις την ίδια ρευστότητα που σου δίνουν οι Δυτικοί.
Πρακτικά άτομα με πτυχίο έχουν 6000 ευρώ πρόσθετη ρευστότητα κάθε μήνα κάτι που Νότο δεν το βλέπουν ούτε με κυάλι.
ΗΠΑ κτλ σύντομα θα παρακμάσουν απλά γιατί έχουν συγκριτικά λίγους Σλάβους και Βαλκάνιους και αντίθετα πολλούς Αράπηδες,ινδοπακιστανούς και Λατίνους.Χώρες με τέτοιυους συνδυασμούς δημιουργούν προγεφύρωμα για καταστροφή γιατί βάζουν χρέη οι αράπηδες και οι λατινογενείς δεν είναι παραγωγικοί.
Το μέλλον ανήκει σε Βαλκάνιους και Σλάβους υπό γερμανική διοίκηση.
Θα τους γαμήσουμε όλους το κέρατο.

Mάλιστα... :rolleyes:

Η Ευρώπη μια χαρά και ανεβαίνει,ε; :rolleyes:

Δε θα σου πω καν για Brexit και που όλη η Ευρώπη έχει γίνει μπουρδέλο..

Στη Γερμανία έχουν έρθει 1,5 εκατ άτομα,που θα προστεθούν στα τουλάχιστον 10 εκατ τούρκων,αράβων και μαύρων, που είναι ήδη εδώ και που στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν είναι ενταγμένοι στην κοινωνία,ούτε πρόκειται να ενταχθούν και ζουν από τα επιδόματα.

Όλοι αυτοί οι στόκοι,πέρα από το ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προυπολογισμό,φέρνουν στη Γερμανική κοινωνία και τα σκατά που κουβαλάνε στο κεφάλι τους.

Η Γερμανία είναι η χώρα που οι πολίτες της νιώθουν ξενοι στην ίδια τους τη χώρα

www.kathimerini.gr/863992/article/epikairothta/kosmos/oi-misoi-germanoi-niw8oyn-3enoi-logw-moysoylmanwn]http://www.kathimerini.gr/863992/article/epikairothta/kosmos/oi-misoi-germanoi-niw8oyn-3enoi-logw-moysoylmanwn[/url]

που ο πιο ισχυρός υπουργός της χώρας,κάνει τέτοιες γαμημένες δηλώσεις

www.protothema.gr/world/article/586527/soible-oi-metanastes-stin-europi-tha-sosoun-tin-europi-apo-tin-aimomixia/]http://www.protothema.gr/world/article/586527/soible-oi-metanastes-stin-europi-tha-sosoun-tin-europi-apo-tin-aimomixia/[/url]

και ενθαρρύνει τις μαιμούδες να κάνουν τα αίσχη που κάνουν σε πάρκα,συναυλίες,πισίνες εναντίον του ντόπιου πληθυσμού.

Ο οποίος ντόπιος πληθυσμός,επειδή είναι ευνουχισμένος από τις ενοχές που του έχουν καλλιεργήσει για τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο,είτε λουφάζει,είτε μεταναστεύει..

Ξέρεις πόσοι από τη δουλειά μου έχουμε αιτηθεί μετάθεση σε άλλη χώρα;

Τα άλλα που γράφεις για 6000 ευρώ δεν τα σχολιάζω καν,απλά εύχομαι να μην τα παίρνει κανείς στα σοβαρά,
γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
10 εκατ τούρκων,αράβων και μαύρων, που είναι ήδη εδώ και που στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν είναι ενταγμένοι στην κοινωνία,ούτε πρόκειται να ενταχθούν και ζουν από τα επιδόματα.
Εγω λεω οτι γραφεις μαλακιες. :coffee: Εξαπατας τον εαυτο σου ωστε να δικαιολογησεις τις προκαταληψεις σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγω λεω οτι γραφεις μαλακιες. :coffee: Εξαπατας τον εαυτο σου ωστε να δικαιολογησεις τις προκαταληψεις σου.

Και εγώ λέω ότι επειδή έθιξα τους εραστές σου  :gay: πετάχτηκες σαν σφηνόπουτσα για πράγματα που δεν έχεις ιδέα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πηγες για τα νουμερα που γραφεις ή μεινε για παντα γκεμπελισκος και ψευτης.

Τώρα εσύ θέλεις ακριβή νούμερα για εθνοτικές ομάδες που στην πλειοψηφία τους δεν είναι καν καταγεγραμμένες στα Γερμανικά μητρώα..

Πάρε ένα αρθράκι που αφορά μόνο τους νεοφερμένους που φαίνεται ότι οι Γερμανοί έχουν χάσει τη μπάλα

www.enikos.gr/international/373272,Oi-Germanoi-exasan-130000-prosfyges.html]http://www.enikos.gr/international/373272,Oi-Germanoi-exasan-130000-prosfyges.html[/url]

και δεν ξέρουν ούτε πόσοι ήρθαν στη χώρα τους,ούτε ποιοι είναι,ούτε που μένουν όλοι αυτοί..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τώρα εσύ θέλεις ακριβή νούμερα για εθνοτικές ομάδες που στην πλειοψηφία τους δεν είναι καν καταγεγραμμένες στα Γερμανικά μητρώα..

Πάρε ένα αρθράκι που αφορά μόνο τους νεοφερμένους που φαίνεται ότι οι Γερμανοί έχουν χάσει τη μπάλα

www.enikos.gr/international/373272,Oi-Germanoi-exasan-130000-prosfyges.html]http://www.enikos.gr/international/373272,Oi-Germanoi-exasan-130000-prosfyges.html[/url]

και δεν ξέρουν ούτε πόσοι ήρθαν στη χώρα τους,ούτε ποιοι είναι,ούτε που μένουν όλοι αυτοί..
:jerking: συγκλονιστικη πηγη...

Οποτε αντε γεια τωρα και να μη γραφεις μαλακιες για 10+ εκατομμυρια Τουρκων, Αραβων και μαυρων στη Γερμανια αν δε σου αρεσε η πρωτη μου απαντηση... Βρηκαμε ποιος δεν ξερει για τι μιλαει λοιπον. Laterz. :hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
:jerking: συγκλονιστικη πηγη...

Οποτε αντε γεια τωρα και να μη γραφεις μαλακιες για 10+ εκατομμυρια Τουρκων, Αραβων και μαυρων στη Γερμανια αν δε σου αρεσε η πρωτη μου απαντηση... Βρηκαμε ποιος δεν ξερει για τι μιλαει λοιπον. Laterz. :hi:

Τι πηγή ήθελες για πειστείς;
Ιndymedia ή καμιά αλληλέγγυα ΜΚΟ  :effemine:

Το "πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ" το είδες ή μπα;

Όσο για το ότι μας έχουν κατακλύσει πιθηκοειδή,προτιμώ τη γνώμη των ίδιων των Γερμανών
που ήδη παρέθεσα:www.kathimerini.gr/863992/article/epikairothta/kosmos/oi-misoi-germanoi-niw8oyn-3enoi-logw-moysoylmanwn]http://www.kathimerini.gr/863992/article/epikairothta/kosmos/oi-misoi-germanoi-niw8oyn-3enoi-logw-moysoylmanwn[/url]

και όχι του κάθε τυχάρπαστου πιθηκολάγνου..

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι πηγή ήθελες για πειστείς;
Ιndymedia ή καμιά αλληλέγγυα ΜΚΟ  :effemine:

Το "πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ" το είδες ή μπα;

Όσο για το ότι μας έχουν κατακλύσει πιθηκοειδή,προτιμώ τη γνώμη των ίδιων των Γερμανών
που ήδη παρέθεσα:www.kathimerini.gr/863992/article/epikairothta/kosmos/oi-misoi-germanoi-niw8oyn-3enoi-logw-moysoylmanwn]http://www.kathimerini.gr/863992/article/epikairothta/kosmos/oi-misoi-germanoi-niw8oyn-3enoi-logw-moysoylmanwn[/url]

και όχι του κάθε τυχάρπαστου πιθηκολάγνου..
Οι ιδιοι που λεει στο ιδιο αρθρο οτι πιστευουν οτι η χωρα τους εχει 20% μουσουλμανους... Πιο στοκοι και ανενημερωτοι κι απο σενα αγορι μου... (αν ειναι δυνατον αυτο)

Γιατι συνεχιζεις να απαντας? Δεν ξερεις τι σημαινει η λεξη πηγη μηπως? Γι'αυτο ζηταω πηγη για τη δημογραφικη μπαρουφα που πεταξες και μου επικολλας ασχετα αρθρα? Αυτο ειναι το πρόβλημά σου? Ελλειψη κατανοησης βασικων ελληνικων? Ζηταω πηγη για τα 10+ εκατομμυρια Τουρκων, Αραβων και μαυρων και μου δινει μια δημοσκοπηση και μια ειδηση αδυναμιας εντοπισμου μεταναστων. :jerking: Εχει νοημα να απανταω με λεξεις ή καταλαβαινεις μονο απο επιφωνηματα και αναρθρες κραυγες αραγε? :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι ιδιοι που λεει στο ιδιο αρθρο οτι πιστευουν οτι η χωρα τους εχει 25% μουσουλμανους... Πιο στοκοι και ανενημερωτοι κι απο σενα αγορι μου... (αν ειναι δυνατον αυτο)

Γιατι συνεχιζεις να απαντας? Δεν ξερεις τι σημαινει η λεξη πηγη μηπως? Γι'αυτο ζηταω πηγη για τη δημογραφικη μπαρουφα που πεταξες και μου επικολλας ασχετα αρθρα? Αυτο ειναι το πρόβλημά σου? Ελλειψη κατανοησης βασικων ελληνικων? Ζηταω πηγη για τα 10+ εκατομμυρια Τουρκων, Αραβων και μαυρων και μου δινει μια δημοσκοπηση και μια ειδηση αδυναμιας εντοπισμου μεταναστων. :jerking: Εχει νοημα να απανταω με λεξεις ή καταλαβαινεις μονο απο επιφωνηματα και αναρθρες κραυγες αραγε? :think:

Συνεχίζω να απαντάω γιατί με παίρνει και σε έχω για πρωινό.

Είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟ να ζητάς πηγεςς,για εθνοτικές ομάδες που σε μεγάλο βαθμό,ενώ ζουν στη Γερμανία δεν είναι στο σύνολό τους καταγεγραμμένες.

Σου παρέθεσα ένα άρθρο που καταδεικνύει ότι ούτε καν οι νεοφερμένοι,που υποτίθεται ότι ήρθαν με ελεγχόμενη ροή,δεν είναι καταγεγραμμένοι,πόσο μάλλον οι προϋπάρχοντες.

Οι εκτιμήσεις λοιπόν,γιατί μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν είναι ότι μαγκρέπ,μαύροι,άραβες,τούρκοι,είναι στη Γερμανία συνολικά πάνω από 10 εκατ
Όταν ένας στους δύο Γερμανούς λέει ότι νιώθει σαν να ναι σε ξένη χώρα,λες να ειναι μόνο 5%
όπως υποστηρίζουν τα κωλοκάναλα που υποστηρίζουν την ιδεολογία σου;  :effemine:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Συνεχίζω να απαντάω γιατί με παίρνει και σε έχω για πρωινό.

Είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟ να ζητάς πηγεςς,για εθνοτικές ομάδες που σε μεγάλο βαθμό,ενώ ζουν στη Γερμανία δεν είναι στο σύνολό τους καταγεγραμμένες.

Σου παρέθεσα ένα άρθρο που καταδεικνύει ότι ούτε καν οι νεοφερμένοι,που υποτίθεται ότι ήρθαν με ελεγχόμενη ροή,δεν είναι καταγεγραμμένοι,πόσο μάλλον οι προϋπάρχοντες.

Οι εκτιμήσεις λοιπόν,γιατί μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν είναι ότι μαγκρέπ,μαύροι,άραβες,τούρκοι,είναι στη Γερμανία συνολικά πάνω από 10 εκατ
Όταν ένας στους δύο Γερμανούς λέει ότι νιώθει σαν να ναι σε ξένη χώρα,λες να ειναι μόνο 5%
όπως υποστηρίζουν τα κωλοκάναλα που υποστηρίζουν την ιδεολογία σου;  :effemine:
Ποιο πρωινο ρε κακομοιρη που δε μπορεις να αντιπαρατεθεις αν δεν πιστευει απο την αρχη ο αλλος στις μαλακιες σου χωρις στοιχεια? Συμφωνα με τις εκτιμησεις ποιανου? Ποιος εκανε την εκτιμηση για τα 10+ εκατομμυρια? Εσυ? :jerking: Πσσσσ. Οποτε λοιπον επιστρεφουμε στο πρωτο ποστ μου. Οτι εχεις ακριβως 0 πηγες και οτι τα 10+ εκατομμυρια ειναι ψεμματα και μπαρουφες (ή "εκτιμησεις") που βγαζεις απο το "μυαλο" σου για να δικαιλογησεις τις προκαταληψεις σου... Απλο? Απλο. Γιατι το κουραζουμε λοιπον? Σου ξαναλεω ομως. Μη σου κακοφαινεται κιολας η αμφισβητηση οταν μας γραφεις μπαρουφες απο το μυαλο σου... Το να σου κακοφαινεται η αμφισβητηση στις φανταξιοπληξιες σου σε αναγει απο απλο ηλιθιο σε γελοιο νουμερο. Προσπαθησε να το περιορισεις, να μεινεις στο "απλος ηλιθιος"...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ποιο πρωινο ρε κακομοιρη που δε μπορεις να αντιπαρατεθεις αν δεν πιστευει απο την αρχη ο αλλος στις μαλακιες σου χωρις στοιχεια? Συμφωνα με τις εκτιμησεις ποιανου? Ποιος εκανε την εκτιμηση για τα 10+ εκατομμυρια? Εσυ? :jerking: Πσσσσ. Οποτε λοιπον επιστρεφουμε στο πρωτο ποστ μου. Οτι εχεις ακριβως 0 πηγες και οτι τα 10+ εκατομμυρια ειναι ψεμματα και μπαρουφες (ή "εκτιμησεις") που βγαζεις απο το "μυαλο" σου για να δικαιλογησεις τις προκαταληψεις σου... Απλο? Απλο. Γιατι το κουραζουμε λοιπον? Σου ξαναλεω ομως. Μη σου κακοφαινεται κιολας η αμφισβητηση οταν μας γραφεις μπαρουφες απο το μυαλο σου... Το να σου κακοφαινεται η αμφισβητηση στις φανταξιοπληξιες σου σε αναγει απο απλο ηλιθιο σε γελοιο νουμερο. Προσπαθησε να το περιορισεις, να μεινεις στο "απλος ηλιθιος"...

Όχι δεν την έκανα εγώ.
Εγώ την υιοθέτησα από τα τεκμηριωμένα λόγια δύο ακαδημαικών για τον πολύ απλό λόγο ότι όλα αυτά τα ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Και προσπαθώ τόση ώρα να βρω αυτή τη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχαν κυρίως ακαδημαικοί και έγινε τεκμηριωμένα η παραπάνω εκτίμηση,αλλά για την ώρα είσαι τυχερός που δε τη βρίσκω.

Όμως άλλη φορά θα ψάχνω πρώτα το βίντεο,πριν θίξω τους εραστές σου  :effemine:

Αν και τώρα που το λες, από τη στιγμή που μόνο το 2015 μας ήρθαν 1,5 εκατ,αν προσθέσω και τους προϋπάρχοντες,ναι...Δύσκολο να είναι όλοι μαζί πάνω από 10 μύρια..
Σχεδόν απίθανο.. :rolleyes:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Όχι δεν την έκανα εγώ.
Εγώ την υιοθέτησα από τα τεκμηριωμένα λόγια δύο ακαδημαικών για τον πολύ απλό λόγο ότι όλα αυτά τα ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Και προσπαθώ τόση ώρα να βρω αυτή τη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχαν κυρίως ακαδημαικοί και έγινε τεκμηριωμένα η παραπάνω εκτίμηση,αλλά για την ώρα είσαι τυχερός που δε τη βρίσκω.

Όμως άλλη φορά θα ψάχνω πρώτα το βίντεο,πριν θίξω τους εραστές σου  :effemine:

Αν και τώρα που το λες, από τη στιγμή που μόνο το 2015 μας ήρθαν 1,5 εκατ,αν προσθέσω και τους προϋπάρχοντες,ναι...Δύσκολο να είναι όλοι μαζί πάνω από 10 μύρια..
Σχεδόν απίθανο.. :rolleyes:
:tired:
Τ'αρχιδια μου κουνιουνται λοιπον.

ΥΓ: Αν και αν κρινω απο τη διαλλεκτικη σου επιπεδου laki33 δυο πιθανοτητες δινω. Ειτε θα μου εφερνες ως "πηγη" το Γερμανο Λιακοπουλο/Μιχαλολιακο ειτε δεν θα ειχες καταλαβει καλα τι ελεγε...

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281

Α πες απλα "ειμαι ψευτης και αμαθης" να τελειωνουμε ρε τυπε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Α πες απλα "ειμαι ψευτης και αμαθης" να τελειωνουμε ρε τυπε.

Όποιος δεν ειναι αλληλέγγυα λούγκρα είναι "ψευτης και αμαθης" τύπε;

Φαντάζομαι μένεις και εσύ Γερμανία όπως σίγουα και ο jumbo και έχεις προσωπική άποψη για το θέμα,ε;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μάλλον τα αρχίδια που νιώθεις να κουνιούνται είναι του πάκη που σε φερμάρει από πίσω. :fuck1:
Πσσσσ. Πνευματωδες. Με αυτο το επιχειρημα φαινεσαι πολυ λιγοτερο ως ενα ημιμαθες παιδακι που βγαζει νουμερα απο το μυαλο του. Το εσωσες. Μπραβο. :coffee:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Φαντάζομαι μένεις και εσύ Γερμανία όπως σίγουα και ο jumbo και έχεις προσωπική άποψη για το θέμα,ε;
Βρε καθυστερημενε, εισαι τοσο καθυστερημενος που δεν καταλαβαινεις το μεγεθος της βλακειας που γραφεις? Εχεις προσωπικη αποψη για ποιο πραγμα? Γενικα και αοριστα ή για τα 10 εκατομμυρια που εγραφες παραπανω? Δηλαδη υπονοεις οτι τους μετρησες? Μονο αυτο το νοημα βγαινει απο τη χαζομαρα που γραφεις. Εισαι τοσο ηλιθιος που δεν καταλαβαινεις τι εννοουν οι λεξουλες που χρησιμοποιεις?

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281

Οταν κανεις ενα ισχυρισμο, το βαρος της αποδειξης του ειναι πανω σου. Απλα πραγματα. Αν δεν εχεις κατι ουσιωδες να γραψεις μη μας ζαλιζεις με τις φοβιες σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom