Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αρχιδια που δεν ειρωνευοσουν στο πρωτο σου ποστ, αρχιδια.

Και όμως.

Από όλους αυτούς που κατά καιρούς γράφουν, ο πιο ενδιαφέρον από όλους. Μακράν!

Ποτέ δεν τον ειρωνεύτηκα.

Και αν παρ'ελπίδα διαβάζει, ας μπει στο νήμα με το Brexit και ας γράψει έστω άπαξ.

Over. And out.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Φιλε τι θα συμβουλευες τον νηματοθετη; Να φυγει απο την Ελλαδα; Και αν ναι σε ποια πολη να μεταναστευσει (δεδομενου οτι δεν γουσταρει μουσουλμανους, μαυρους, γυφτους);

Αν μιλάμε για Γερμανία,σε μικρή πόλη με πλειοψηφία Γερμανών.

Για χώρες κατά σειρά Νέα Ζηλανδία,Αυστραλία,Καναδά.

Οτι πιο ακυρο εχω διαβασει. Ολα τα ποστα στο Βερολινο (ψιλικατζιδικα, ντονεραδικα) τα εχουν Τουρκοι και μετα Αραβες. Οι περισοτεροι ταξιτζιδες ειναι Τουρκοι.
Στο Kreuzberg και το  Neukolln πιο πολυ ακους τουρκικα παρα γερμανικα. Κι εσυ λες οτι τους διωχνουν ?

Έχω πάει σε όλες τις μεγάλεις πόλεις της Γερμανίας και είναι όπως τα έγραψες.
Κiosk και όλα τα πόστα τα έχουν αυτοί.

Σε όποιας μεγάλης πόλης το κέντρο και να πας,οι Γερμανοί που θα δεις είναι μειοψηφία.
Για μένα αν κάποιος έχει μόνη επιλογή τη Γερμανία,μόνο μικρή πόλη όπου θα πλειοψηφούν οι Γερμανοί.

gianis85

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
Σε όποιας μεγάλης πόλης το κέντρο και να πας,οι Γερμανοί που θα δεις είναι μειοψηφία.
Για μένα αν κάποιος έχει μόνη επιλογή τη Γερμανία,μόνο μικρή πόλη όπου θα πλειοψηφούν οι Γερμανοί.
Και να έχει τουλάχιστον πτυχίο τριτοβάθμιας σε θετική επιστήμη.
Αλλιώς λάτζα μαζί με τον Παραλίμνιο τους Τούρκους και τους Αλβανούς

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Ακριβώς έτσι.

Και αναγκαστική(λόγω χρημάτων) διαμονή σε καμιά τρύπα 10όροφης πολυκατοικίας σε κωλογειτονιά  με γείτονες τούρκους και άραβες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για Ισπανια τι γνωμη εχεις;
και μενα με ενδιαφερει η ισπανια, εχω παει μονο στη χωρα των βασκων σαν σεμπαστιαν με αυτοκινητο απο γαλλια
(εβρεχε συνεχεια)
κυριως στο μεσογειακο τουριστικο? κομματι απο μαλαγα εως βαλενσια
κοστος ζωης (ενοικιο, λογαριασμοι, ασφαλεια ζωης, σουπερ μαρκετ)
ξερει κανεις?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ακριβώς έτσι.

Και αναγκαστική(λόγω χρημάτων) διαμονή σε καμιά τρύπα 10όροφης πολυκατοικίας σε κωλογειτονιά  με γείτονες τούρκους και άραβες.

Το ίντερνετ είναι μεγάλο εργαλείο αλλά και μεγάλη μαλακία.Προφανώς και όποιος διαβάζει περιμένοντας από
το bourdela.com να λύσει το θέμα της ζωής του όσον αφορά το ποιά θα είναι η ιδανική πόλη που θα τον φιλοξενήσει είναι
τουλάχιστον άξιος της μοίρας του.Επίσης όποιος αποκαλεί τους άλλους τουρκους-μαύρους-γύφτους,βρωμιάρηδες
ας μείνει εκεί που είναι και να περιμένει να βγουν τα χρυσά σκατα ως κυβέρνηση για να ολοκληρώσουν το
θεάριστο έργο του Παπαδόπουλου  :vomit:

Πουτάνα Ελλάδα γαμώ με τους μαλάκες που έχεις μπλέξει.Εκεί στα σκατά θα μείνεις

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Το ίντερνετ είναι μεγάλο εργαλείο αλλά και μεγάλη μαλακία.Προφανώς και όποιος διαβάζει περιμένοντας από
το bourdela.com να λύσει το θέμα της ζωής του όσον αφορά το ποιά θα είναι η ιδανική πόλη που θα τον φιλοξενήσει είναι
τουλάχιστον άξιος της μοίρας του.Επίσης όποιος αποκαλεί τους άλλους τουρκους-μαύρους-γύφτους,βρωμιάρηδες
ας μείνει εκεί που είναι και να περιμένει να βγουν τα χρυσά σκατα ως κυβέρνηση για να ολοκληρώσουν το
θεάριστο έργο του Παπαδόπουλου  :vomit:

Πουτάνα Ελλάδα γαμώ με τους μαλάκες που έχεις μπλέξει.Εκεί στα σκατά θα μείνεις

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ
επομενωσ πως να λειτουργησει προοδευτικα το κρατος και η κοινωνια
θυμισε μου μονο τους μπομπολες και τους κοντομηναδες
τα ναρκωτικα και τις παρατραπεζες
τις προσληψεις και τους αραχτοεισπρακτορες
και μετα θα βρουμε ποιος και τι

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ
επομενωσ πως να λειτουργησει προοδευτικα το κρατος και η κοινωνια
θυμισε μου μονο τους μπομπολες και τους κοντομηναδες
τα ναρκωτικα και τις παρατραπεζες
τις προσληψεις και τους αραχτοεισπρακτορες
και μετα θα βρουμε ποιος και τι

Δεν μπαίνω σε διαδικασία τέτοιου είδους συζήτησης γιατί πάντα όλα μπαχαλεύονται
και δεν μπορείς να βρείς μια πληροφορία της προκοπής σε αντίθεση που παντού ακόμα
και σε νήματα πουτάνων βρίσκεις "μαλώματα" των μεν και των δεν.

Επίσης αυτό που εγώ έγραψα είναι ότι όποιος θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο (και το πιστεύει
ακράδαντα στην Ελλάδα) από μαύρους-γύφτους-τούρκους,ας κάτσει Ελλάδα όντας ανώτερος
και ας αφήσει εμάς τα ανθρωπάκια να αναμιγνυώμαστε με άλλες φάρες.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Δεν μπαίνω σε διαδικασία τέτοιου είδους συζήτησης γιατί πάντα όλα μπαχαλεύονται
και δεν μπορείς να βρείς μια πληροφορία της προκοπής σε αντίθεση που παντού ακόμα
και σε νήματα πουτάνων βρίσκεις "μαλώματα" των μεν και των δεν.

Επίσης αυτό που εγώ έγραψα είναι ότι όποιος θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο (και το πιστεύει
ακράδαντα στην Ελλάδα) από μαύρους-γύφτους-τούρκους,ας κάτσει Ελλάδα όντας ανώτερος
και ας αφήσει εμάς τα ανθρωπάκια να αναμιγνυώμαστε με άλλες φάρες.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
μονο που στην αυλη μου θελω λιγη καθαριωτητα και οχι ανθρωπινα περιτωματα
οποιος αγωνιζεται επιβιωνει οι ευκολες λυσεις παμε σε αλλη χωρα να την κανουμε μπουρδελο οπως την δικη μας δεν παιζει πλεον στην ευρωπη
απαντηση για την 7ετια δεν περιμενα γιατι ποτε δεν μπορεσατε να δωσετε

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
μονο που στην αυλη μου θελω λιγη καθαριωτητα και οχι ανθρωπινα περιτωματα
οποιος αγωνιζεται επιβιωνει οι ευκολες λυσεις παμε σε αλλη χωρα να την κανουμε μπουρδελο οπως την δικη μας δεν παιζει πλεον στην ευρωπη

Στην "αυλη" φιλε θα εχεις ΠΑΝΤΑ ανθρωπινα περιττωματα γιατι στην Ελλαδα οι Ελληνες συμπεριφερονται σαν γυφτοι που κανουν την αναγκη τους παντου! Παντα περιττωματα θα εχεις!! Ασε που επιπροσθετα εχεις εκτος απο τους Ελληναρες και τους καλυτερους απο πλευρας κοινωνικης παιδειας μεταναστες (κουρδοι, αλβανοι, ρουμανοι, σερβοι, πολωνοι, βουλγαροι, συριοι,πακιστανοι).

Εν ολιγοις η "αυλη" οπου ζεις , ειναι μια ΧΑΒΟΥΖΑ τριτης διαολογης ανθρωπων. ΖΕΙΣ ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ! Να την χαιρεσαι λοιπον!!!

Ο καθενας με τις επιλογες του!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
μονο που στην αυλη μου θελω λιγη καθαριωτητα και οχι ανθρωπινα περιτ(τ)ωματα

Η απάντηση είναι εμφανέστατη.Αγράμματα,ανορθόγραφα υποκείμενα,θεωρούν εαυτούς
ως κάτι διαφορετικό από ανθρώπινα περιττώματα.Δεν λυπάμαι εσένα βέβαια αλλά ότι
έτσι έμαθες απ το σπίτι σου και αν δεν σε δίδαξαν έτσι σίγουρα έτσι θα μεγαλώσεις
τα παιδιά σου.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δεν λυπάμαι εσένα βέβαια αλλά ότι
έτσι έμαθες απ το σπίτι σου και αν δεν σε δίδαξαν έτσι σίγουρα έτσι θα μεγαλώσεις
τα παιδιά σου.
στυγνο κατηγορώ τύπε,και επαυξάνω,σε τι κοσμο θα φέρουμε αραγε τα παιδια μας νικο τσαμτσικα?  :bigdick:

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Θέλω να σας υπενθυμίζω ότι αυτό το νήμα λέγεται

"Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα"

Για μένα αληθινές σκατοχώρες είναι αυτές στις οποίες δεν επιτρέπονται,αλλά τιμωρούνται, τέτοιου είδους ανακοινώσεις, και άσε που η Ελλάδα ή η Ευρώπη μοιάζουν με μπουρδέλο.

...χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Θέλω να σας υπενθυμίζω ότι αυτό το νήμα λέγεται

"Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα"

Για μένα αληθινές σκατοχώρες είναι αυτές στις οποίες δεν επιτρέπονται,αλλά τιμωρούνται, τέτοιου είδους ανακοινώσεις, και άσε που η Ελλάδα ή η Ευρώπη μοιάζουν με μπουρδέλο.

...χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!
:2funny: :2funny:
:thumbsup:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
το μονο λογικο είναι να θελει καποιος να φυγει από την ελλαδα λογω της οικονομικης κατάστασης που επικρατει,της διαφθορας και της γενικότερης ελληνικης νοοτροπίας.Το θεμα είναι όμως που θα παει?Αρχικα στην ευρωπη είναι σχετικα ευκολο να μεταναστευση κανεις αλλα η ευρωπη αντιμετωπιζει τα ιδια προβλήματα σε ηπιοτερη μορφη από την ελλαδα και το μελλον της είναι αβεβαιο.Στις χωρες του περσικου κολπου υπαρχουν δουλειες καλοι μισθοι αλλα να πας ως ειδικευμενος αλλιως τα πραγματα είναι πολύ δυσκολα για ανιδικευτο,επισης η αραβικη κουλτουρα διαφερει από την ελληνικη με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί καποιος να συνιθισει το τροπο ζωης εκει.Λογω ότι εχω ζησει και επισκευτει πολλες χωρες και βαση της προσωπικης μου γνωμης η νουμερο ένα χωρα για μεταναστευση είναι η ηνωμενες πολιτειες.υψηλοι μισθοι πολλες ευκαιριες για να ανεβεις επαγγελματικα αρκει να εισαι καλος στη δουλεια σου και πολύ εργατικος.προτεινομενες πολιτειες μασαχουσετη, κονεντικατ, ουασιγκτον, καλιφορνια, μειν, νιου χαμσαιρ.επισης εκτος από τις ηπα είναι ο καναδας και η αυστραλια πολύ καλες χωρες για μεταναστευση με εξισου καλους μισθους και καλη ποιοτητα ζωης.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Η απάντηση είναι εμφανέστατη.Αγράμματα,ανορθόγραφα υποκείμενα,θεωρούν εαυτούς
ως κάτι διαφορετικό από ανθρώπινα περιττώματα.Δεν λυπάμαι εσένα βέβαια αλλά ότι
τα παιδιά σου.

ντροπη μα και ανορθογραφος χαχαχαχα
ψαξε καπου να κρυφτεις αρουρι της ζωης
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΙΑΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ
αντε και κολυβα στα σαραντα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το μονο λογικο είναι να θελει καποιος να φυγει από την ελλαδα λογω της οικονομικης κατάστασης που επικρατει,της διαφθορας και της γενικότερης ελληνικης νοοτροπίας.Το θεμα είναι όμως που θα παει?Αρχικα στην ευρωπη είναι σχετικα ευκολο να μεταναστευση κανεις αλλα η ευρωπη αντιμετωπιζει τα ιδια προβλήματα σε ηπιοτερη μορφη από την ελλαδα και το μελλον της είναι αβεβαιο.Στις χωρες του περσικου κολπου υπαρχουν δουλειες καλοι μισθοι αλλα να πας ως ειδικευμενος αλλιως τα πραγματα είναι πολύ δυσκολα για ανιδικευτο,επισης η αραβικη κουλτουρα διαφερει από την ελληνικη με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί καποιος να συνιθισει το τροπο ζωης εκει.Λογω ότι εχω ζησει και επισκευτει πολλες χωρες και βαση της προσωπικης μου γνωμης η νουμερο ένα χωρα για μεταναστευση είναι η ηνωμενες πολιτειες.υψηλοι μισθοι πολλες ευκαιριες για να ανεβεις επαγγελματικα αρκει να εισαι καλος στη δουλεια σου και πολύ εργατικος.προτεινομενες πολιτειες μασαχουσετη, κονεντικατ, ουασιγκτον, καλιφορνια, μειν, νιου χαμσαιρ.επισης εκτος από τις ηπα είναι ο καναδας και η αυστραλια πολύ καλες χωρες για μεταναστευση με εξισου καλους μισθους και καλη ποιοτητα ζωης.
πόλυ υπερτιμιμενες οι ΗΠΑ ρε φιλε σε σχεση με ευρωπη, αυστραλια καναδα
ελαχιστο κρατος προνειας και δεν ειναι η εποχη που επλενες πιατα 10 χρονια και μετα εχτιζες αλυσιδα εστιατοριων
ενταξει αν εχεις τρελα προσοντα σε κομπιουτερ, ερευνα η ιατρικη μπορεις να κονομησεις χοντρα
αλλα μιλαμε για ενα 2-3% το πολυ
εγκληματικοτητα 10 φορες πανω απο ευρωπη αυστραλια καναδα και απ τους μπατσους ακομα κινδυνευεις
να σε πυροβολησουν σε κανενα μπλοκο  :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πόλυ υπερτιμιμενες οι ΗΠΑ ρε φιλε σε σχεση με ευρωπη, αυστραλια καναδα
ελαχιστο κρατος προνειας και δεν ειναι η εποχη που επλενες πιατα 10 χρονια και μετα εχτιζες αλυσιδα εστιατοριων
ενταξει αν εχεις τρελα προσοντα σε κομπιουτερ, ερευνα η ιατρικη μπορεις να κονομησεις χοντρα
αλλα μιλαμε για ενα 2-3% το πολυ
εγκληματικοτητα 10 φορες πανω απο ευρωπη αυστραλια καναδα και απ τους μπατσους ακομα κινδυνευεις
να σε πυροβολησουν σε κανενα μπλοκο  :2funny:

έχεις πάει ποτέ στις ΗΠΑ
ρε πουσταριό ;

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι