Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλά δεν περιμένουμε και τίποτε καλλίτερο από τον βλάκα που δήλωνε φιλελεύθερος και οπαδός του Μάνου αλλά τώρα ψηφίζει δαγκωτό Σύριζα.

Δεν πρέπει να υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα πάνω από 5 άτομα που έχουν κάνει αυτή την μεταστροφή.

Και ενώ μας τα είχε πρήξει με τις καταγγελίες για την ΧΑ με το που βγήκε ο Σύριζα δεν έχει βγάλει κιχ.

Ιδιαίτερα όταν τους έβγαζε η Ζωή από την φυλακή για να πάνε να ψηφίσουν στην Βουλή.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
γαμω το μουνι που σε πεταγε καριολη, που θα με βρισεις χωρις αφορμη
σου γαμω το χιτλερ τη χρυση αυγη και σου γαμω ολο σου το σοι μουνοσκυλο
αν ξανασχοληθεις μαζι μου θα σου βαλω τα νεροπιστολα σου στο κωλο σου
σκατοψυχο τομαρι

Δεν απαντησες ομως.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
το μονο λογικο είναι να θελει καποιος να φυγει από την ελλαδα λογω της οικονομικης κατάστασης που επικρατει,της διαφθορας και της γενικότερης ελληνικης νοοτροπίας.Το θεμα είναι όμως που θα παει?Αρχικα στην ευρωπη είναι σχετικα ευκολο να μεταναστευση κανεις αλλα η ευρωπη αντιμετωπιζει τα ιδια προβλήματα σε ηπιοτερη μορφη από την ελλαδα και το μελλον της είναι αβεβαιο.Στις χωρες του περσικου κολπου υπαρχουν δουλειες καλοι μισθοι αλλα να πας ως ειδικευμενος αλλιως τα πραγματα είναι πολύ δυσκολα για ανιδικευτο,επισης η αραβικη κουλτουρα διαφερει από την ελληνικη με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί καποιος να συνιθισει το τροπο ζωης εκει.Λογω ότι εχω ζησει και επισκευτει πολλες χωρες και βαση της προσωπικης μου γνωμης η νουμερο ένα χωρα για μεταναστευση είναι η ηνωμενες πολιτειες.υψηλοι μισθοι πολλες ευκαιριες για να ανεβεις επαγγελματικα αρκει να εισαι καλος στη δουλεια σου και πολύ εργατικος.προτεινομενες πολιτειες μασαχουσετη, κονεντικατ, ουασιγκτον, καλιφορνια, μειν, νιου χαμσαιρ.επισης εκτος από τις ηπα είναι ο καναδας και η αυστραλια πολύ καλες χωρες για μεταναστευση με εξισου καλους μισθους και καλη ποιοτητα ζωης.

Έτσι είναι τύπε.

Αλλά πετάγεται ο κάθε άσχετος που ούτε έχει ζήσει και πολύ περισσότερο δουλέψει στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο και λέει την αποψάρα του.

ΗΠΑ είναι η χώρα που ο γιός προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής παραλίγο να γίνει πρόεδρος της.

ΗΠΑ είναι η χώρα που Έλληνες έχουν φθάσει στα περισσότερα πολιτικά αξιώματα, στις ανώτερες θέσεις στις επιχειρήσεις και στα πανεπιστήμια και έχουν ανοίξει δικά τους μαγαζιά από την Χαβάη μέχρι την Αλάσκα.

Επισκέπτης
Έτσι είναι τύπε.

Αλλά πετάγεται ο κάθε άσχετος που ούτε έχει ζήσει και πολύ περισσότερο δουλέψει στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο και λέει την αποψάρα του.

ΗΠΑ είναι η χώρα που ο γιός προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής παραλίγο να γίνει πρόεδρος της.

ΗΠΑ είναι η χώρα που Έλληνες έχουν φθάσει στα περισσότερα πολιτικά αξιώματα, στις ανώτερες θέσεις στις επιχειρήσεις και στα πανεπιστήμια και έχουν ανοίξει δικά τους μαγαζιά από την Χαβάη μέχρι την Αλάσκα.

Μάστορα, ἔτσι καὶ δὲν βγεῖ ὁ Τράμπ, πᾶτε γιὰ φοῦντο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
σκατοψυχο τομαρι
Αλλος ενας ανισορροπος που βριζει οικογενειες :idiot: :idiot: :idiot:
Εχεις μπει στα σκοπευτικά μου υστερικο πουστοκομμούνι :sunglasses:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Μάστορα, ἔτσι καὶ δὲν βγεῖ ὁ Τράμπ, πᾶτε γιὰ φοῦντο.
Σιγα μη γινουν και Ντιτρόιτ τύπε  :grin:
Ἐπαναλαμβάνουμε τὴν τετράδα:
τετράδα για ποιους ρε τύπε?
εδω ό άλλος θέλει καλιφόρνια,καλιφόρνια ρε μαλάκα :uglystupid:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Γιατὶ παιδὶ μου; Ὁρίστε εὐσταλεῖς νέοι τῆς ὡραίας αὐτῆς πολιτείας:
ητο νέοι με μεγαλέπηβολο όραμα,να μας κάνουν σα τα μούτρα τους,καλιφορνικεσιον κέτς,ονειρα άπατηλα που χάθηκαν στη χρυσή  άμμο,τωρα τρέχουν να ξεφυγουν μεσ την ιδια τους τη χώρα απ το καυλι του Ντόναλντ,ποιος να το λεγε για τους καημένους αυτούς κοπρίτες με το παγκόσμιο όραμα :< :<

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
το μονο λογικο είναι να θελει καποιος να φυγει από την ελλαδα λογω της οικονομικης κατάστασης που επικρατει,της διαφθορας και της γενικότερης ελληνικης νοοτροπίας.Το θεμα είναι όμως που θα παει?Αρχικα στην ευρωπη είναι σχετικα ευκολο να μεταναστευση κανεις αλλα η ευρωπη αντιμετωπιζει τα ιδια προβλήματα σε ηπιοτερη μορφη από την ελλαδα και το μελλον της είναι αβεβαιο.Στις χωρες του περσικου κολπου υπαρχουν δουλειες καλοι μισθοι αλλα να πας ως ειδικευμενος αλλιως τα πραγματα είναι πολύ δυσκολα για ανιδικευτο,επισης η αραβικη κουλτουρα διαφερει από την ελληνικη με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί καποιος να συνιθισει το τροπο ζωης εκει.Λογω ότι εχω ζησει και επισκευτει πολλες χωρες και βαση της προσωπικης μου γνωμης η νουμερο ένα χωρα για μεταναστευση είναι η ηνωμενες πολιτειες.υψηλοι μισθοι πολλες ευκαιριες για να ανεβεις επαγγελματικα αρκει να εισαι καλος στη δουλεια σου και πολύ εργατικος.προτεινομενες πολιτειες μασαχουσετη, κονεντικατ, ουασιγκτον, καλιφορνια, μειν, νιου χαμσαιρ.επισης εκτος από τις ηπα είναι ο καναδας και η αυστραλια πολύ καλες χωρες για μεταναστευση με εξισου καλους μισθους και καλη ποιοτητα ζωης.

πως ενας ελληνας μπορει να παει και να δουλεθψει στην Αμερικη??

Να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
σκατοψυχο τομαρι

γιατι βριζεις ρε μουνι?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πόλυ υπερτιμιμενες οι ΗΠΑ ρε φιλε σε σχεση με ευρωπη, αυστραλια καναδα
ελαχιστο κρατος προνειας και δεν ειναι η εποχη που επλενες πιατα 10 χρονια και μετα εχτιζες αλυσιδα εστιατοριων
ενταξει αν εχεις τρελα προσοντα σε κομπιουτερ, ερευνα η ιατρικη μπορεις να κονομησεις χοντρα
αλλα μιλαμε για ενα 2-3% το πολυ
εγκληματικοτητα 10 φορες πανω απο ευρωπη αυστραλια καναδα και απ τους μπατσους ακομα κινδυνευεις
να σε πυροβολησουν σε κανενα μπλοκο  :2funny:
έχεις δίκαιο, και τελείως άχρηστος να είσαι, στις Η.Π.Α. δε μπορείς να προκόψεις...
για το μπούτσο τέρμα.
καλύτερα στις βρυξέλλες, στο παρίσι ή στο λονδίνο.

Επισκέπτης
Για τις 3 πρώτες επιλογές δεν εχω να προσθέσω πολλά γιατί είτε συμφωνώ είτε δεν γνωρίζω.
Αλλά η Νο4 τώρα σοβαρά φίλτατε?
Εγώ πάντως κάνω παρέα με αρκετούς ρωσοπόντιους που ξέρουν την γλώσσα και έχουν και επάφή με την μαμα ρωσία, οι οποίοι μου λένε μεν οτι έχει φτιάξει το πράγμα αλλά κανεις δεν έχει κανει κινηση να πάει προς τα πάνω....
Αντιθέτως κάποιοι εχουν φύγει για ευρωπαϊκούς προορισμούς. (π.χ. Γερμανια, Ολανδια κλπ)
Κατι μου λέει αυτό...

Τὰ οἰκονομικὰ ἔχουν φτιάξει πολὺ στὴ Ρωσσία, οἱ μικρὲς ἐπιχειρήσεις ἀντιμετωπίζονται πολὺ φιλικά.

Ὅμως δὲν εἶναι ἐκεῖ τὸ θέμα, γι' αὐτὸ καὶ δὲν τὴν ἔβαλα μέσα στὴν κατάταξη, ἀναφέρθηκα σὲ πέρα καὶ πάνω ἀπὸ συναγωνισμὸ ἐπιλογή.

Τὴ Ρωσσία δὲν τὴν προσεγγίζεις ὀρθολογιστικά. Τὴν προσεγγίζεις μυστικιστικά. Χρειάζεται κάποια προετοιμασία ἕνα ταξίδι ἐκεῖ, πόσο μάλλον μακροχρόνια διαμονή.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγώ πάντως κάνω παρέα με αρκετούς ρωσοπόντιους που ξέρουν την γλώσσα και έχουν και επάφή με την μαμα ρωσία, οι οποίοι μου λένε μεν οτι έχει φτιάξει το πράγμα αλλά κανεις δεν έχει κανει κινηση να πάει προς τα πάνω....
Αντιθέτως κάποιοι εχουν φύγει για ευρωπαϊκούς προορισμούς. (π.χ. Γερμανια, Ολανδια κλπ)
Κατι μου λέει αυτό...

Αυτοί ζούσαν στο Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν , Γεωργία κτλ ....

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Καλά δεν περιμένουμε και τίποτε καλλίτερο από τον βλάκα που δήλωνε φιλελεύθερος και οπαδός του Μάνου αλλά τώρα ψηφίζει δαγκωτό Σύριζα.

Δεν πρέπει να υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα πάνω από 5 άτομα που έχουν κάνει αυτή την μεταστροφή.

Και ενώ μας τα είχε πρήξει με τις καταγγελίες για την ΧΑ με το που βγήκε ο Σύριζα δεν έχει βγάλει κιχ.

Ιδιαίτερα όταν τους έβγαζε η Ζωή από την φυλακή για να πάνε να ψηφίσουν στην Βουλή.

Νομίζω πως θα έπρεπε να ειναι και ο επικρατέστερος πρώτος υποψήφιος για για Mr. Μαλάκας 2016...!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια πιστευετε οτι ο Μπολντης με τις γνωσεις που εχει, θα εκανε μεγαλη καριερα αν εφευγε στο εξωτερικο; Ή ειναι καλυτερα που μπηκε στο δημοσιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom