Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Αυτο ειναι το πιο περιεργο αλλα και το πιο σοβαρο. Το "προ κρισης". Το 2006 που ο τυπος ανοιξε το θεμα ουτε καν μου περνουσε απο το μυαλο οτι το 2014 θα εφευγα μεταναστης στη Γερμανια. Δυο δουλειες εκανα τοτε και την περνουσα φινα. Προφητης ηταν ο ανθρωπος ?
Τεσπα, ειδα οτι το παιδι εχει να γραψει στο φορουμ απο το 2008, ελπιζω να ειναι καλα να καταφερε να φυγει και οπου κι αν ειναι να περναει καλα.
Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που διαθετουν σπανια ευφυια και μπορουν να δουν στο μελλον...
Σιγουρα ο φιλος θα την εκανε για καμια Ισπανια ή Γαλλια ή Ολλανδια...
Το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα ξανα γυρισω στην Ελλαδα, λεω να βγαλω κανα χρονο ακομα στο Βερολινο, και μετα να την κανω για Ν.Αμερικη, αλλα σκατοχωρα ποτε δεν θα την πω. Απλα η Ελλαδα δεν κανει για ολους τους Ελληνες.
Στο μονο που εχω καταληξει ειναι οτι η Ελλαδα ειναι χωρα για διακοπες και για συνταξιουχους κι εγω απεχω σχεδον μια 20ετια απο τη συνταξη.
Σοφα λογια (και για καποιους βολεμενους προσθετω). Απλα προκειται για χωρα μη παραγωγης. Και ας μην εχουμε αυταπατες οτι μπορει να μετασχηματιστει σε κατι αλλο. Οπως ενα νησακι δε θα γινει ποτε Μανχαταν.