voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Μία είναι η χώρα που μπορεί κάποιος να πάει μετανάστης, να αφομοιωθεί αν θέλει, να ζήσει με απόλυτη ελευθερία και να φθάσει ως την κορυφή ό,τι και αν κάνει:
Μία είναι η χώρα που μπορεί κάποιος να πάει μετανάστης, να αφομοιωθεί αν θέλει, να ζήσει με απόλυτη ελευθερία και να φθάσει ως την κορυφή ό,τι και αν κάνει:
συχαίνομαι το καλοκαιρι τυπε.ειμαι φανατικος φαν του χειμωνα οποτε σε αυτο δεν εχω προβλημμα εκειγουσταρεις αφρικανικη δημοκρατια σε μειον 15κελσιου,περιβαλλον, φιλε???
εχεις παει,μεινει πανω απο 5 μερες δηλ κ σου αρεσε??????????? :o :o :o :o :o :o :oσυχαίνομαι το καλοκαιρι τυπε.ειμαι φανατικος φαν του χειμωνα οποτε σε αυτο δεν εχω προβλημμα εκει
Επισης συην τεχνογνωσια δεν παιζονται
ναι τυπε πιο ειναι το προβλημα σου?εχεις παει,μεινει πανω απο 5 μερες δηλ κ σου αρεσε??????????? :o :o :o :o :o :o :o
η αποσταση η πολυ δυσκολη γλωσσα ο σκατοκαιρος το 6μηνο σκοταδι κι οι μωχαμετηδες αραπαδες ουμπερ αλλες....ναι τυπε πιο ειναι το προβλημα σου?
με αγγλικα εισαι καλιμενος τυπε.οσο αναφορα τα αλλα απλα εχουμε διαφορετικα γουσταη αποσταση η πολυ δυσκολη γλωσσα ο σκατοκαιρος το 6μηνο σκοταδι κι οι μωχαμετηδες αραπαδες ουμπερ αλλες....
ολα δύσκολα μας τα κανεις Εσύ?γιατι ετσι?η αποσταση η πολυ δυσκολη γλωσσα ο σκατοκαιρος το 6μηνο σκοταδι κι οι μωχαμετηδες αραπαδες ουμπερ αλλες....
Καὶ εἰδικώτερα Πουέρτο Ρίκο, γιὰ τὴν ποιότητα τοῦ ἀνθρώπινου δυναμικοῦ. Ἀν καὶ Ντητρόϊτ καλὰ εἶναι. Ἐκτὸς ἀν εἶναι πιὸ λουλουδάτος κανεῖς καὶ τραβήξει γιὰ Σάν Φρανσίσκο μεριά.
Καὶ εἰδικ[size=20pt]ώ[/size]τερα Πουέρτο Ρίκο, γιὰ τὴν ποιότητα τοῦ ἀνθρώπινου δυναμικοῦ. Ἀν καὶ Ντητρόϊτ καλὰ εἶναι. Ἐκτὸς ἀν εἶναι πιὸ λουλουδάτος κανεῖς καὶ τραβήξει γιὰ Σάν Φρανσίσκο μεριά.
Γιὰ τοὺς ὡραι[size=20pt]ώ[/size]τερους ἀνθρώπους (φατσικὰ καὶ ψυχικὰ) Σερβία - ἀλλὰ μὲ οἰκονομικὰ προβλήματα.
Η επιτομη του αμερικαν ντριμ,και ζεις τσάμπα και το ονειρο για δικο σου σπίτιἈν καὶ Ντητρόϊτ καλὰ εἶναι.
η χειροτερη χωρα για να ζεις. αν εισαι απ το εβραικο τραπεζικο λομπυ βεβαια η καλυτερη. εισαι σοβαρα τραυματισμενος σε τροχαιο και οι τραυματιοφορεις σε ρωτανε αν εχεις ασφαλεια αλλιως να σε αφησουμε στο δρομο. αυστραλια, καναδας, νεα ζηλανδια κατα σειρα αν θελετε αγγλοφωνες, αλλιως νορβηγια, ελβετια, σουηδια, ολλανδια, δανια, γερμανιαΜία είναι η χώρα που μπορεί κάποιος να πάει μετανάστης, να αφομοιωθεί αν θέλει, να ζήσει με απόλυτη ελευθερία και να φθάσει ως την κορυφή ό,τι και αν κάνει:
Αν εισαι Αινσταιν φυσικα.Μία είναι η χώρα που μπορεί κάποιος να πάει μετανάστης, να αφομοιωθεί αν θέλει, να ζήσει με απόλυτη ελευθερία και να φθάσει ως την κορυφή ό,τι και αν κάνει:
Η επιτομη του αμερικαν ντριμ,και ζεις τσάμπα και το ονειρο για δικο σου σπίτι