Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μία είναι η χώρα που μπορεί κάποιος να πάει μετανάστης, να αφομοιωθεί αν θέλει, να ζήσει με απόλυτη ελευθερία και να φθάσει ως την κορυφή ό,τι και αν κάνει:

USA-Flag-Typography-Red-White-And-Blue-No-Background.png

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μία είναι η χώρα που μπορεί κάποιος να πάει μετανάστης, να αφομοιωθεί αν θέλει, να ζήσει με απόλυτη ελευθερία και να φθάσει ως την κορυφή ό,τι και αν κάνει:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι με 600 δολαρια μισθο κ 1200 σπιτι!!!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506
γουσταρεις αφρικανικη δημοκρατια σε μειον 15κελσιου,περιβαλλον, φιλε??? :grin:
συχαίνομαι το καλοκαιρι τυπε.ειμαι φανατικος φαν του χειμωνα οποτε σε αυτο δεν εχω προβλημμα εκει

Επισης συην τεχνογνωσια δεν παιζονται

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
συχαίνομαι το καλοκαιρι τυπε.ειμαι φανατικος φαν του χειμωνα οποτε σε αυτο δεν εχω προβλημμα εκει

Επισης συην τεχνογνωσια δεν παιζονται
εχεις παει,μεινει πανω απο 5 μερες δηλ κ σου αρεσε??????????? :o :o :o :o :o :o :o

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506
η αποσταση η πολυ δυσκολη γλωσσα  ο σκατοκαιρος το 6μηνο σκοταδι κι οι μωχαμετηδες αραπαδες  ουμπερ αλλες.... :helpplea:
με αγγλικα εισαι καλιμενος τυπε.οσο αναφορα τα αλλα απλα εχουμε διαφορετικα γουστα

Εσυ δε μας ειπες σε πια χωρα θα πηγενες

Επισκέπτης

Καὶ εἰδικώτερα Πουέρτο Ρίκο, γιὰ τὴν ποιότητα τοῦ ἀνθρώπινου δυναμικοῦ. Ἀν καὶ Ντητρόϊτ καλὰ εἶναι. Ἐκτὸς ἀν εἶναι πιὸ λουλουδάτος κανεῖς καὶ τραβήξει γιὰ Σάν Φρανσίσκο μεριά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καὶ εἰδικώτερα Πουέρτο Ρίκο, γιὰ τὴν ποιότητα τοῦ ἀνθρώπινου δυναμικοῦ. Ἀν καὶ Ντητρόϊτ καλὰ εἶναι. Ἐκτὸς ἀν εἶναι πιὸ λουλουδάτος κανεῖς καὶ τραβήξει γιὰ Σάν Φρανσίσκο μεριά.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καὶ εἰδικ[size=20pt]ώ[/size]τερα Πουέρτο Ρίκο, γιὰ τὴν ποιότητα τοῦ ἀνθρώπινου δυναμικοῦ. Ἀν καὶ Ντητρόϊτ καλὰ εἶναι. Ἐκτὸς ἀν εἶναι πιὸ λουλουδάτος κανεῖς καὶ τραβήξει γιὰ Σάν Φρανσίσκο μεριά.

Γιὰ τοὺς ὡραι[size=20pt]ώ[/size]τερους ἀνθρώπους (φατσικὰ καὶ ψυχικὰ) Σερβία - ἀλλὰ μὲ οἰκονομικὰ προβλήματα.

Κάτι τέτοια έβλεπε ο Vothros Και ξεραίνονταν στα γέλια.

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1

η χειροτερη χωρα για να ζεις. αν εισαι απ το εβραικο τραπεζικο λομπυ βεβαια η καλυτερη. εισαι σοβαρα τραυματισμενος σε τροχαιο και οι τραυματιοφορεις σε ρωτανε αν εχεις ασφαλεια αλλιως να σε αφησουμε στο δρομο. αυστραλια, καναδας, νεα ζηλανδια  κατα σειρα αν θελετε αγγλοφωνες, αλλιως νορβηγια, ελβετια, σουηδια, ολλανδια, δανια,  γερμανια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.177
Πόντοι
6.256

Αν εισαι Αινσταιν φυσικα.

Επισκέπτης
Σε κανα δυο χρονακια οταν θα εχω μαζεψει μερικα φραγκα, τη κοπαναω απο Γερμανια. 2 χωρες εχω στο μυαλο μου να ζησω την υπολοιπη ζωη μου. Κοστα Ρικα και Χιλη. Και που και που θα ερχομαι Ελλαδα για διακοπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom