η μοναδικη πολη που (απο λεγομενα αλλων) με ιντριγκαρει για να επισκεφτω τις γιου ες ειΚαὶ εἰδικώτερα Πουέρτο Ρίκο, γιὰ τὴν ποιότητα τοῦ ἀνθρώπινου δυναμικοῦ. Ἀν καὶ Ντητρόϊτ καλὰ εἶναι. Ἐκτὸς ἀν εἶναι πιὸ λουλουδάτος κανεῖς καὶ τραβήξει γιὰ Σάν Φρανσίσκο μεριά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
ksyrizoyn to moyni toys?
Εσύ που ζεις εκεί, δεν μας λες και μας;
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Σε κανα δυο χρονακια οταν θα εχω μαζεψει μερικα φραγκα, τη κοπαναω απο Γερμανια. 2 χωρες εχω στο μυαλο μου να ζησω την υπολοιπη ζωη μου. Κοστα Ρικα και Χιλη. Και που και που θα ερχομαι Ελλαδα για διακοπες.
Κόστα Ρίκα από τα δύο, όχι Χιλή: μόνιμο καλοκαίρι και η πιο ασφαλής χώρα του Λατινοαμερικανικού κόσμου. Οι αλλοδαποί είναι ευπρόσδεκτοι ως ιδιοκτήτες κατοικιών.
Αλλά για μισθούς τύπε, είναι άλλο θέμα...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Βιεννη μονο κι εδω που ειμαι Ζυριχη..απο μεσογειο μπαρτσαμε αγγλικα εισαι καλιμενος τυπε.οσο αναφορα τα αλλα απλα εχουμε διαφορετικα γουστα
Εσυ δε μας ειπες σε πια χωρα θα πηγενες
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.228
- Πόντοι
- 506
για δωσε ινφο για το τι παιζει ΖυριχηΒιεννη μονο κι εδω που ειμαι Ζυριχη..απο μεσογειο μπαρτσα
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
απο γαμησι τιποταγια δωσε ινφο για το τι παιζει Ζυριχη
ολα τα αλλα αριστα..καιρος ποιοτητα ζωης αμοιβες αραπαδες ελαχιστοι κ τουμπεκιασμενοι ,εχει διαδικασια αδειας εργασιας ομως ;)
mavro_fidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μία είναι η χώρα που μπορεί κάποιος να πάει μετανάστης, να αφομοιωθεί αν θέλει, να ζήσει με απόλυτη ελευθερία και να φθάσει ως την κορυφή ό,τι και αν κάνει:
εντάξει η Αμερική είναι όνειρο, πώς να το κάνουμε...
είχα γνωρίσει μια Αμερικάνα πιτσιρικάς και την είχα ρωτήσει ηλιθιωδώς πώς είναι εκεί...
δεν υπάρχει "εκεί", μου είπε... κάθε πολιτεία, κάθε πόλη, είναι ένας άλλος κόσμος.
Ό,τι δούμε από ταινίες στο Ελλαδάκι.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Γαμώτο σας τα έχω ξαναπεί στα Ανατολικά Θρέντ!! Ελάτε Ρόδο!!! Θα είστε στην χώρα σας αλλά θα νιώθετε πως δεν είστε γιατι το νησί είναι γκλαμουράτο!!!
Η καλύτερη δουλειά που αν είστε Έλληνας θα την βρείτε κατ' ευθείαν είναι ΑΝΙΜΑΤΕΡ σε μεγάλα Resort!! Θα μένετε μέσα θα τρώτε και θα πίνετε στους μπουφέδες του ξενοδοχείου και θα είστε μεταξί των πελατών!! Θα μπορείτε να τη πέφτετε σε όποια γουστάρετε αλλά το βασικότερο θα σας την πέφτουν μόνες τους οι γκόμενες!! Θα γαμήσετε 30-40 καλά μουνιά σε 5-6 μήνες!! Για τους ανιματέρ όλα επιτρέπονται... Οι διευθυντές των ξενοδοχείων θα σας λένε να γαμάτε για να γράφουν τα μουνιά καλά σχόλια για τα ξενοδοχεία! Επίσης έξω όταν θα βγαίνετε θα γίνεστε ντίρλα κάθε βράδι απο τα κεράσματα των φουκαριάριδων ιδιοκτητών μπάρ μήπως τους ξεκολήσετε κανέναν πελάτη απο το all inclusive...
Αυτή την ΥΠΕΡΔΟΥΛΕΙΑ την μονοπωλούν οι ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΤΥΝΗΣΙΟΙ και ΓΑΛΛΟΑΛΓΕΡΙΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εσείς τώρα ψάχνεται να βρείτε που θα πάτε να είστε τραγικοί οικονομικοί μετανάστες.... Ας πάρουμε την Ελλάδα στα Χέρια μας!!!!!
Η καλύτερη δουλειά που αν είστε Έλληνας θα την βρείτε κατ' ευθείαν είναι ΑΝΙΜΑΤΕΡ σε μεγάλα Resort!! Θα μένετε μέσα θα τρώτε και θα πίνετε στους μπουφέδες του ξενοδοχείου και θα είστε μεταξί των πελατών!! Θα μπορείτε να τη πέφτετε σε όποια γουστάρετε αλλά το βασικότερο θα σας την πέφτουν μόνες τους οι γκόμενες!! Θα γαμήσετε 30-40 καλά μουνιά σε 5-6 μήνες!! Για τους ανιματέρ όλα επιτρέπονται... Οι διευθυντές των ξενοδοχείων θα σας λένε να γαμάτε για να γράφουν τα μουνιά καλά σχόλια για τα ξενοδοχεία! Επίσης έξω όταν θα βγαίνετε θα γίνεστε ντίρλα κάθε βράδι απο τα κεράσματα των φουκαριάριδων ιδιοκτητών μπάρ μήπως τους ξεκολήσετε κανέναν πελάτη απο το all inclusive...
Αυτή την ΥΠΕΡΔΟΥΛΕΙΑ την μονοπωλούν οι ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΤΥΝΗΣΙΟΙ και ΓΑΛΛΟΑΛΓΕΡΙΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εσείς τώρα ψάχνεται να βρείτε που θα πάτε να είστε τραγικοί οικονομικοί μετανάστες.... Ας πάρουμε την Ελλάδα στα Χέρια μας!!!!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ακριβώς αυτό πρέπει να αποδεχθείς όταν πάς αγγλία υπέροχη χώρα παράδεισος
κάτι ρεμπεσκέδες σαν και το κολλητάρι σου τον τεμπέλη είναι αυτοί...
Επισκέπτης
Γαμώτο σας τα έχω ξαναπεί στα Ανατολικά Θρέντ!! Ελάτε Ρόδο!!! Θα είστε στην χώρα σας αλλά θα νιώθετε πως δεν είστε γιατι το νησί είναι γκλαμουράτο!!!
Ἐντάξει, ἀνιματὲρ εἶναι ὑποκατηγορία τῶν ἀσχολούμενων μὲ τὸν πολιτισμὸ (τὴ μεταφυσικὴ τῆς ἐποχῆς μας). Ἀνάλογοι (ἠθοποιοί, τραγουδιστὲς) εἶναι οἱ ἐξ ὁρισμοῦ πρώτοι πηδίκουλες θέσει ὄχι φύσει.
εντάξει η Αμερική είναι όνειρο, πώς να το κάνουμε...
είχα γνωρίσει μια Αμερικάνα πιτσιρικάς και την είχα ρωτήσει ηλιθιωδώς πώς είναι εκεί...
δεν υπάρχει "εκεί", μου είπε... κάθε πολιτεία, κάθε πόλη, είναι ένας άλλος κόσμος.
Ό,τι δούμε από ταινίες στο Ελλαδάκι.
επειδη περασα απο εκει το 87...φοβουνται στρατο και αστυνομια...καθως επεισης η καθε πολιτεια εχει και τους δικους της νομους...πλην καποιους ειδικους νομους που ισχιουν για ολη την χωρα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.016
- Πόντοι
- 19.795
Ανιματερ ομως, πρεπει να κουβαλας και λιγη εως πολυ τρελα. Κατα τα αλλα ισχυουν αυτα που λες.(Μισθος βεβαια μεχρι 600 το πολυ)Γαμώτο σας τα έχω ξαναπεί στα Ανατολικά Θρέντ!! Ελάτε Ρόδο!!! Θα είστε στην χώρα σας αλλά θα νιώθετε πως δεν είστε γιατι το νησί είναι γκλαμουράτο!!!
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Tύπε το "καλά μουνιά" ισχύει?Κατα τα αλλα ισχυουν αυτα που λες.
αυστραλια - νεα ζηλανδια
πολιτισμος - φυση - κοσμος με χαμογελο στα χειλη - πορτες ξεκλείδωτες - και οι λαθρο σε ξερονήσια
τωρα ειναι χειμωνας εκει
mavro_fidi
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επειδη περασα απο εκει το 87...φοβουνται στρατο και αστυνομια...καθως επεισης η καθε πολιτεια εχει και τους δικους της νομους...πλην καποιους ειδικους νομους που ισχιουν για ολη την χωρα
τύπε ουδεμία αντίρρηση. Μόνο που η πραγματικότητα κάθε χώρας και κάθε τόπου δεν εξαντλείται στους "νόμους" και την "αστυνομία".
Κι εγώ ας πούμε σε πρωτεύουσα χώρας του πρώτου κόσμου (τίνος;) γεννήθηκα και μεγάλωσα, εδώ Αθήνα, αλλά ξέρεις πώς είναι να αισθάνεσαι μπροστά στην αμερικάνα να ρέει η βλαχιά απ' τα μπατζάκια σου; Ό,τι και να λέμε, φτωχοί συγγενείς θα'μαστε.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.157
- Πόντοι
- 1.686
αυστραλια - νεα ζηλανδια
πολιτισμος - φυση - κοσμος με χαμογελο στα χειλη - πορτες ξεκλείδωτες - και οι λαθρο σε ξερονήσια
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
ρε κοπρε δεν σε χωραει ο τοπος...καταραμενες χωρες
Γαλλια by far!!!!,μαυρη μαυριλα πλακωσε,φοβασαι να περπατησεις εκτος αν εισθε πομακος η ξαδερφος του ανετοκουμπο
ολλανδια,ομοιως ,αν κι εχει καλο νιμου κι ευκολο..με μαροκινους δημαρχους στις μεγαλες πολεις ομως πιθανως μεχρι το 2025 θα βαλουνε κι αυτες μπουρκες
σουηδια..καταναγκαστικα εργα..σκοταδι 6 μηνες απο ηλιο κι αλλους 6 απο τους αραπαδες που ειναι σε ολους τους δημοσιους χωρους..
ΗΝ Βασιλειο ολα τα ανωτερω μαζι συν πακηδες ινδους κ νηγιριανους
το απολυτο ντεκαντανς υπο συνεχη βροχη κιολας!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις