balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
φιλε πιωμενος εισαι?εντάξει η Αμερική είναι όνειρο, πώς να το κάνουμε...
=
φιλε πιωμενος εισαι?εντάξει η Αμερική είναι όνειρο, πώς να το κάνουμε...
=
????ποθεν?ρε κοπρε
για τη σεληνη εισαι συ με την αρια φυλη????ποθεν?
ποιοςεισθε?αλλος ενας μαλακας?
φιλε πιωμενος εισαι?
Φιλε εγω ειμαι Κερκυρα.(Μεσα σε ρεσορτ). Ισχυει το πολλα μουνια. Για την ωρα καλα δεν βλεπω, εκτος απο καποιες παντρεμενες Πολωνεζες, και καποιες ελαχιστες Ρωσσιδες που τις συνοδευουν καποιοι γοριλανθρωποι.Tύπε το "καλά μουνιά" ισχύει?
Φιλε εγω ειμαι Κερκυρα.(Μεσα σε ρεσορτ). Ισχυει το πολλα μουνια. Για την ωρα καλα δεν βλεπω, εκτος απο καποιες παντρεμενες Πολωνεζες, και καποιες ελαχιστες Ρωσσιδες που τις συνοδευουν καποιοι γοριλανθρωποι.
Επειδη τα ειπες σωστα και για τη βιζα με τις ρωσσιδες διαλυοντας τους μύθους,μουνι και καλό και να αφήνει λεφτά απλά εξ ορισμου της ανθρωπότητας δεν υπάρχει τα γουστα ειναι υποκειμενικά βέβαια αλλά ειδικα ο Ελληνας αν γαμαγε καλά μουνια οχι τσάμπα άλλα θα έδινε και 600 για να πάρει τη δουλειά ;) ;)Φιλε εγω ειμαι Κερκυρα.(Μεσα σε ρεσορτ). Ισχυει το πολλα μουνια. Για την ωρα καλα δεν βλεπω, εκτος απο καποιες παντρεμενες Πολωνεζες, και καποιες ελαχιστες Ρωσσιδες που τις συνοδευουν καποιοι γοριλανθρωποι.
νταξει..προς στιγμην ανυσηχησα..καλη λευτερια!!!!για τη σεληνη εισαι συ με την αρια φυλη
νηφαλιος εισαι?κ λες οτι το usa ειναι το ονειρο??όχι φίλε το'χω κόψει.
Φιλε ειμαι πανω απο τριαντα χρονια σε αυτη τη δουλεια. Οι εποχες που οι τουριστριες ερχοντουσταν και το ειχαν στο κουτελο,(αν υπηρχαν τετοιες εποχες) περασαν ανεπιστρεπτι, μαζι με το συρτακι, σουβλακι, και καμακι. Τωρα μονο κατι κωλογριες (Αγγλιδες κυριως) αμα σουρωσουν μπορει να γαμηθουν σε ουαν ναιτ σταντ, και αυτες μονο με πιτσιρικαδες. Αντε να βρεις και καμμια Σλοβακα,και αυτη κωλογρια βεβαια. (Υπαρχουν αφθονοι σερβιτοροι Ρουμανοι, Ουκρανοι, και Πολωνοι που δουλευουν σε ξενοδοχεια). Αλλα ειμαστεΕπειδη τα ειπες σωστα και για τη βιζα με τις ρωσσιδες διαλυοντας τους μύθους,μουνι και καλό και να αφήνει λεφτά απλά εξ ορισμου της ανθρωπότητας δεν υπάρχει τα γουστα ειναι υποκειμενικά βέβαια αλλά ειδικα ο Ελληνας αν γαμαγε καλά μουνια οχι τσάμπα άλλα θα έδινε και 600 για να πάρει τη δουλειά ;) ;)
νηφαλιος εισαι?κ λες οτι το usa ειναι το ονειρο??
τύπε υπήρξαν και τώρα υπάρχουν για γαμησι,η κουβεντα αφορά όμως τα καλα μουνια και τέτοια γνωρισε η χωρα(αν υπηρχαν τετοιες εποχες)
ασε ρε βλακα που το παιζεις και κοσμογυρισμενος οταν φοβασαι να κυκλοφορισεις καπου επειδη εχει μαυρους.κομπλεξικο σκουπιδαριο θα δωσεις και συμβουλες εσυ για το που ειναι καλα να παει καποιος και εισαι και ειρωνας..τι γραφεις συνεχεια τα συμπερασματα σοτ απο τα επεισοδια world party και την εκπομπη εικονες?νταξει..προς στιγμην ανυσηχησα..καλη λευτερια!!!!
σίγουρα οι γκομενες δεν θα βλέπονται.ασε που θα θέλουν πολυ ψηστηρι..τα λεφτά τριχεςΓαμώτο σας τα έχω ξαναπεί στα Ανατολικά Θρέντ!! Ελάτε Ρόδο!!! Θα είστε στην χώρα σας αλλά θα νιώθετε πως δεν είστε γιατι το νησί είναι γκλαμουράτο!!!
Η καλύτερη δουλειά που αν είστε Έλληνας θα την βρείτε κατ' ευθείαν είναι ΑΝΙΜΑΤΕΡ σε μεγάλα Resort!! Θα μένετε μέσα θα τρώτε και θα πίνετε στους μπουφέδες του ξενοδοχείου και θα είστε μεταξί των πελατών!! Θα μπορείτε να τη πέφτετε σε όποια γουστάρετε αλλά το βασικότερο θα σας την πέφτουν μόνες τους οι γκόμενες!! Θα γαμήσετε 30-40 καλά μουνιά σε 5-6 μήνες!! Για τους ανιματέρ όλα επιτρέπονται... Οι διευθυντές των ξενοδοχείων θα σας λένε να γαμάτε για να γράφουν τα μουνιά καλά σχόλια για τα ξενοδοχεία! Επίσης έξω όταν θα βγαίνετε θα γίνεστε ντίρλα κάθε βράδι απο τα κεράσματα των φουκαριάριδων ιδιοκτητών μπάρ μήπως τους ξεκολήσετε κανέναν πελάτη απο το all inclusive...
Αυτή την ΥΠΕΡΔΟΥΛΕΙΑ την μονοπωλούν οι ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΤΥΝΗΣΙΟΙ και ΓΑΛΛΟΑΛΓΕΡΙΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εσείς τώρα ψάχνεται να βρείτε που θα πάτε να είστε τραγικοί οικονομικοί μετανάστες.... Ας πάρουμε την Ελλάδα στα Χέρια μας!!!!!
Γαμώτο σας τα έχω ξαναπεί στα Ανατολικά Θρέντ!! Ελάτε Ρόδο!!! Θα είστε στην χώρα σας αλλά θα νιώθετε πως δεν είστε γιατι το νησί είναι γκλαμουράτο!!!
Η καλύτερη δουλειά που αν είστε Έλληνας θα την βρείτε κατ' ευθείαν είναι ΑΝΙΜΑΤΕΡ σε μεγάλα Resort!! Θα μένετε μέσα θα τρώτε και θα πίνετε στους μπουφέδες του ξενοδοχείου και θα είστε μεταξί των πελατών!! Θα μπορείτε να τη πέφτετε σε όποια γουστάρετε αλλά το βασικότερο θα σας την πέφτουν μόνες τους οι γκόμενες!! Θα γαμήσετε 30-40 καλά μουνιά σε 5-6 μήνες!! Για τους ανιματέρ όλα επιτρέπονται... Οι διευθυντές των ξενοδοχείων θα σας λένε να γαμάτε για να γράφουν τα μουνιά καλά σχόλια για τα ξενοδοχεία! Επίσης έξω όταν θα βγαίνετε θα γίνεστε ντίρλα κάθε βράδι απο τα κεράσματα των φουκαριάριδων ιδιοκτητών μπάρ μήπως τους ξεκολήσετε κανέναν πελάτη απο το all inclusive...
Αυτή την ΥΠΕΡΔΟΥΛΕΙΑ την μονοπωλούν οι ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΤΥΝΗΣΙΟΙ και ΓΑΛΛΟΑΛΓΕΡΙΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εσείς τώρα ψάχνεται να βρείτε που θα πάτε να είστε τραγικοί οικονομικοί μετανάστες.... Ας πάρουμε την Ελλάδα στα Χέρια μας!!!!!
Jobs.rologas.gr !!!ωραια φιλε ερχομαι τωρα που υπογραφω?? σοβαρα. κανω και τον κλοουν αν χρειαστει για αυτο το περιβαλλον
Φιλε εγω μιλαω για εποχη απο 70 μεχρι 85 προ ειτζ. Μετα οπως και να το κανουμε τα πραγματα αλλαξαν.τύπε υπήρξαν και τώρα υπάρχουν για γαμησι,η κουβεντα αφορά όμως τα καλα μουνια και τέτοια γνωρισε η χωρα
απο το 90 μεχρι και το 06 περιπου αλλα σιγουρα δεν ηταν τουρίστριες,ηρθαν να πάρουν οχι να αφήσουν χρήμα
φαντασου τον τοτε 23χρονο,κλαμα που ριχνει αυτος τωρα...Φιλε εγω μιλαω για εποχη απο 70 μεχρι 85 προ ειτζ. Μετα οπως και να το κανουμε τα πραγματα αλλαξαν.
Οταν ειμουνα πιτσιρικας δουλευα στο μπαρ ενος ξενοδοχειου.(Ημουνα 13-14). Τοτε τον μπαρμαν 23χρονο,(πολυ ωραιο παιδι) τον πλησιασε ο πατερας μιας 17χρονης γερμανιδας, και του προτεινε να βγαινει με την κορη του. Θυμαμαι που σκεπτομουνα ποτε θα μεγαλωσω και εγω
Σκοτωθηκε στα 28 με μηχανακιφαντασου τον τοτε 23χρονο,κλαμα που ριχνει αυτος τωρα...
Σκοτωθηκε στα 28 με μηχανακι