Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.016
Πόντοι
19.795
Tύπε  το "καλά μουνιά" ισχύει?
Φιλε εγω ειμαι Κερκυρα.(Μεσα σε ρεσορτ). Ισχυει το πολλα μουνια. Για την ωρα καλα δεν βλεπω, εκτος απο καποιες παντρεμενες Πολωνεζες, και καποιες ελαχιστες Ρωσσιδες που τις συνοδευουν καποιοι γοριλανθρωποι.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Φιλε εγω ειμαι Κερκυρα.(Μεσα σε ρεσορτ). Ισχυει το πολλα μουνια. Για την ωρα καλα δεν βλεπω, εκτος απο καποιες παντρεμενες Πολωνεζες, και καποιες ελαχιστες Ρωσσιδες που τις συνοδευουν καποιοι γοριλανθρωποι.

:2funny: :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Επειδη τα ειπες σωστα και για τη βιζα με τις ρωσσιδες διαλυοντας τους μύθους,μουνι και καλό και να αφήνει λεφτά απλά εξ ορισμου της ανθρωπότητας δεν υπάρχει :grin: τα γουστα ειναι υποκειμενικά βέβαια αλλά ειδικα ο Ελληνας αν γαμαγε καλά μουνια οχι τσάμπα άλλα θα έδινε και 600 για να πάρει τη δουλειά ;) ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.016
Πόντοι
19.795
Επειδη τα ειπες σωστα και για τη βιζα με τις ρωσσιδες διαλυοντας τους μύθους,μουνι και καλό και να αφήνει λεφτά απλά εξ ορισμου της ανθρωπότητας δεν υπάρχει :grin: τα γουστα ειναι υποκειμενικά βέβαια αλλά ειδικα ο Ελληνας αν γαμαγε καλά μουνια οχι τσάμπα άλλα θα έδινε και 600 για να πάρει τη δουλειά ;) ;)
Φιλε ειμαι πανω απο τριαντα χρονια σε αυτη τη δουλεια. Οι εποχες που οι τουριστριες ερχοντουσταν και το ειχαν στο κουτελο,(αν υπηρχαν τετοιες εποχες) περασαν ανεπιστρεπτι, μαζι με το συρτακι, σουβλακι, και καμακι. Τωρα μονο κατι κωλογριες (Αγγλιδες κυριως) αμα σουρωσουν μπορει να γαμηθουν σε ουαν ναιτ σταντ, και αυτες μονο με πιτσιρικαδες. Αντε να βρεις και καμμια Σλοβακα,και αυτη κωλογρια βεβαια. (Υπαρχουν αφθονοι σερβιτοροι Ρουμανοι, Ουκρανοι, και Πολωνοι που δουλευουν σε ξενοδοχεια). Αλλα ειμαστε  :offtopic:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
(αν υπηρχαν τετοιες εποχες)
τύπε υπήρξαν και τώρα υπάρχουν για γαμησι,η κουβεντα αφορά όμως τα καλα μουνια και τέτοια γνωρισε η χωρα
απο το 90 μεχρι και το 06 περιπου αλλα σιγουρα δεν ηταν τουρίστριες,ηρθαν να πάρουν οχι να αφήσουν χρήμα

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
νταξει..προς στιγμην ανυσηχησα..καλη λευτερια!!!! :rockon:
ασε ρε βλακα που το παιζεις και κοσμογυρισμενος οταν φοβασαι να κυκλοφορισεις καπου επειδη εχει μαυρους.κομπλεξικο σκουπιδαριο θα δωσεις και συμβουλες εσυ για το που ειναι καλα να παει καποιος και εισαι και ειρωνας..τι γραφεις συνεχεια τα συμπερασματα σοτ απο τα επεισοδια world party και την εκπομπη εικονες?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γαμώτο σας τα έχω ξαναπεί στα Ανατολικά Θρέντ!! Ελάτε Ρόδο!!! Θα είστε στην χώρα σας αλλά θα νιώθετε πως δεν είστε γιατι το νησί είναι γκλαμουράτο!!!

Η καλύτερη δουλειά που αν είστε Έλληνας θα την βρείτε κατ' ευθείαν είναι ΑΝΙΜΑΤΕΡ σε μεγάλα Resort!! Θα μένετε μέσα θα τρώτε και θα πίνετε στους μπουφέδες του ξενοδοχείου και θα είστε μεταξί των πελατών!! Θα μπορείτε να τη πέφτετε σε όποια γουστάρετε αλλά το βασικότερο θα σας την πέφτουν μόνες τους οι γκόμενες!! Θα γαμήσετε 30-40 καλά μουνιά σε 5-6 μήνες!! Για τους ανιματέρ όλα επιτρέπονται... Οι διευθυντές των ξενοδοχείων θα σας λένε να γαμάτε για να γράφουν τα μουνιά καλά σχόλια για τα ξενοδοχεία! Επίσης έξω όταν θα βγαίνετε θα γίνεστε ντίρλα κάθε βράδι απο τα κεράσματα των φουκαριάριδων ιδιοκτητών μπάρ μήπως τους ξεκολήσετε κανέναν πελάτη απο το all inclusive...

Αυτή την ΥΠΕΡΔΟΥΛΕΙΑ την μονοπωλούν οι ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΤΥΝΗΣΙΟΙ και ΓΑΛΛΟΑΛΓΕΡΙΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και εσείς τώρα ψάχνεται να βρείτε που θα πάτε να είστε τραγικοί οικονομικοί μετανάστες....  :headbang: :headbang: :headbang: Ας πάρουμε την Ελλάδα στα Χέρια μας!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
σίγουρα οι γκομενες δεν θα βλέπονται.ασε που θα θέλουν πολυ ψηστηρι..τα λεφτά τριχες

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Γαμώτο σας τα έχω ξαναπεί στα Ανατολικά Θρέντ!! Ελάτε Ρόδο!!! Θα είστε στην χώρα σας αλλά θα νιώθετε πως δεν είστε γιατι το νησί είναι γκλαμουράτο!!!

Η καλύτερη δουλειά που αν είστε Έλληνας θα την βρείτε κατ' ευθείαν είναι ΑΝΙΜΑΤΕΡ σε μεγάλα Resort!! Θα μένετε μέσα θα τρώτε και θα πίνετε στους μπουφέδες του ξενοδοχείου και θα είστε μεταξί των πελατών!! Θα μπορείτε να τη πέφτετε σε όποια γουστάρετε αλλά το βασικότερο θα σας την πέφτουν μόνες τους οι γκόμενες!! Θα γαμήσετε 30-40 καλά μουνιά σε 5-6 μήνες!! Για τους ανιματέρ όλα επιτρέπονται... Οι διευθυντές των ξενοδοχείων θα σας λένε να γαμάτε για να γράφουν τα μουνιά καλά σχόλια για τα ξενοδοχεία! Επίσης έξω όταν θα βγαίνετε θα γίνεστε ντίρλα κάθε βράδι απο τα κεράσματα των φουκαριάριδων ιδιοκτητών μπάρ μήπως τους ξεκολήσετε κανέναν πελάτη απο το all inclusive...

Αυτή την ΥΠΕΡΔΟΥΛΕΙΑ την μονοπωλούν οι ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΤΥΝΗΣΙΟΙ και ΓΑΛΛΟΑΛΓΕΡΙΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και εσείς τώρα ψάχνεται να βρείτε που θα πάτε να είστε τραγικοί οικονομικοί μετανάστες....  :headbang: :headbang: :headbang: Ας πάρουμε την Ελλάδα στα Χέρια μας!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ωραια φιλε ερχομαι τωρα που υπογραφω?? σοβαρα. κανω και τον κλοουν αν χρειαστει για αυτο το περιβαλλον

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.016
Πόντοι
19.795
τύπε υπήρξαν και τώρα υπάρχουν για γαμησι,η κουβεντα αφορά όμως τα καλα μουνια και τέτοια γνωρισε η χωρα
απο το 90 μεχρι και το 06 περιπου αλλα σιγουρα δεν ηταν τουρίστριες,ηρθαν να πάρουν οχι να αφήσουν χρήμα
Φιλε εγω μιλαω για εποχη απο 70 μεχρι 85 προ ειτζ. Μετα οπως και να το κανουμε τα πραγματα αλλαξαν.
Οταν ειμουνα πιτσιρικας δουλευα στο μπαρ ενος ξενοδοχειου.(Ημουνα 13-14). Τοτε τον μπαρμαν 23χρονο,(πολυ ωραιο παιδι) τον πλησιασε ο πατερας μιας 17χρονης γερμανιδας, και του προτεινε να βγαινει με την κορη του. Θυμαμαι που σκεπτομουνα ποτε θα μεγαλωσω και εγω :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε εγω μιλαω για εποχη απο 70 μεχρι 85 προ ειτζ. Μετα οπως και να το κανουμε τα πραγματα αλλαξαν.
Οταν ειμουνα πιτσιρικας δουλευα στο μπαρ ενος ξενοδοχειου.(Ημουνα 13-14). Τοτε τον μπαρμαν 23χρονο,(πολυ ωραιο παιδι) τον πλησιασε ο πατερας μιας 17χρονης γερμανιδας, και του προτεινε να βγαινει με την κορη του. Θυμαμαι που σκεπτομουνα ποτε θα μεγαλωσω και εγω :grin:
φαντασου τον τοτε 23χρονο,κλαμα που ριχνει αυτος τωρα... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom