Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Καραμανλής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σωστός.

Άραγε υπάρχει καμιά τιμή/τετραγωνικό μέτρο;
Μην δούμε τελικά ότι είναι φθηνότερα εκεί από το... Μαρούσι

Τώρα βρήκατε και σεις πόλη για σύγκριση.
Το Λος Άντζελες. Που παρουσιάζει τόσες τεράστιες αντιθέσεις.
Από την Σάντα Μόνικα και τα Χόλλυγουντ Χιλς (εεεε, βάζω και τις περιοχές που μου αρέσουν, όχι ξενερουά όπως Μάλιμπου) μέχρι το Χόλλυγουντ και την Λα Μπρέα.
Για να μην μιλήσουμε για τα δύσκολα (South Central), έτσι;;

Τέλος πάντων, έτσι για να γίνεται κουβέντα, από εδώ:

Φαίνεται ότι το sq.ft. έχει μέση τιμή 320$. Λαμβάνοντας υπόψη ότι 1 sq.ft. είναι περίπου 10,7 m2 φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι το τετραγωνικό είναι χοντρά - χοντρά 3500$.
Με 1,36 το δολλάριο σήμερα φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι το τετραγωνικό στο LA είναι κατά μέσο όρο 2500€.
Σαφώς φθηνότερο από το Μαρούσι.

Και βέβαια βλέπετε ότι στα μεγαλύτερα σπίτια η τιμή ανά τετραγωνικό πέφτει. Έτσι για σπίτι 4 δωματίων το sq.ft. είναι 236$, δηλαδή περίπου 2100€ το τετραγωνικό.

Και πριν κανένα μήνα που το δολλάριο ήταν κοντά στο 1,45 καταλαβαίνετε πως ήταν οι τιμές.

Βέβαια τα σπίτια στο Αμέρικα είναι γενικά μεγάλα και γι' αυτό βλέπετε τόσο ψηλές διάμεσες και μέσες τιμές πώλησης.

Από εκεί και πέρα να τι παίρνεις με 400 χιλιάδες Ευρώ στο Glendale:
Μονοκατοικία 3 δωμάτια, 2 μπάνια, 155 τετραγωνικά, έτος κατασκευής 1962.
Ε, δεν τρελλαίνομαι. Ακόμη και ο Σωρός Αμαρουσίου ή το Σισμανόγλειο φαντάζουν καλλίτερα.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βολταίρε, έχω μείνει........άφωνος. :2funny:
Χωρίς πλάκα, μήπως με χρειάζεσαι? :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπαααααα, στο είπα, εγώ μόνον στον Εμπειρίκο ξάπλωνα.

Από τους άλλους ξέρω πολλούς και συν τοις άλλοις δεν το δικαιολογεί και το ταμείο μου.

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
καλα ρε παιδια !! αυτο το ρωτουσαμε παλια για τους προπονητες του Ολυμπιακου...Λεμονιδες,Σολιντες,Κολλιαδες,Προτασοφαδες,κλπ !!! αν δεν τραβαει και ο αντιπαλος του...οσα σκανδαλα και να εχουν γινει παλι αυτος θα ειναι !! θα τον σιχαθει το ματι μας !!

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπαααααα, στο είπα, εγώ μόνον στον Εμπειρίκο ξάπλωνα.

Από τους άλλους ξέρω πολλούς και συν τοις άλλοις δεν το δικαιολογεί και το ταμείο μου.
ΟΚ όλα τα άλλα, αλλά για το ταμείο μη σε απασχολεί: χορηγία εκ του καταστήματος. Η καλύτερη διαφήμιση να έχω τέτοιο πελάτη!! :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θα προχωρήσει για έναν απλούστατο λόγο:τα προ του 2004 αδικήματα, εάν και όσα υπάρχουν, έχουν παραγραφεί.....

Μην παίρνεις όρκο.

Να σημειώσω πάντως ότι στα εκλήματα του νόμου περί ευθύνης υπουργών, από το δικαστήριο δικάζονται όλοι οι συμμετέχοντες. Ακόμη και μη πολιτικά πρόσωπα (όπως πχ. ο Κοσκωτάς τον παλιό εκείνο τον καιρό). Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση μπορεί να στείλει στα δικαστήρια πολύ κόσμο (από την ΚΕΔ κυρίως). Κάποιοι από αυτούς είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ - και είναι χρήσιμο να δούμε τι θα πουν. Διότι από την δικογραφία προκύπτουν ευθύνες, αλλά θα ακουστούν και στο δικαστήριο.

Και να δούμε μετά το ΠΑΣΟΚ να λέει "ναι μεν έγιναν, αλλά παραγράφηκαν" σε παραλλαγή του "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό".

ΥΓ. Σήμερα μιλούσα με γνωστό μου και γνώστη του θέματος Πελέκη.
Δεν υπάρχει δική της ευθύνη στο θέμα, ούτε μια στο εκατομμύριο.
Γιατί τα συμβόλαια έγιναν με βάση γνωμοδοτήσεις ειδικών (ΝΣΚ, ΚΕΔ, ΥΠΕΘΟ) και η ίδια είναι απολύτως καλυμμένη.
Συνεπώς απεμπλέκεται και ο ίδιος ο Βουλγαράκης - που δεν είχε σχέση από την αρχή, μιας και η Πελέκη πήρε τα συμβόλαια από τον πατέρα της και όχι από αυτόν.

Άλλο βέβαια θέμα οι μπίζνες με τον Σάλλα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Επί τη ευκαιρία και καθότι έμμισθος της Ρηγίλλης, για το σχεδόν καρμπόν με τη βιστωνίδα σκάνδαλο της μονής τοπλού στην κρήτη, το οποίο έγινε εξολοκλήρου επί πασοκ, έχει ακούσει κανείς τίποτα;

LOL. Όχι για πες..

Έγιναν σκάνδαλα επί ΠΑΣΟΚ;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Δεν έχω εύκαιρο το νόμο περί ευθύνης υπουργών, πλην όμως για τους διατελέσαντες υπουργούς και υφυπουργούς προ του 2004, έχει επέλθει παραγραφή από το καλοκαίρι του έτους 2006. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν δε με απατά η μνήμη μου, όντως οι συμμέτοχοι στα εγκλήματα υπουργών δικάζονται μαζί με τους υπουργούς από το ειδικό δικαστήριο. Μόνον οι συμμέτοχοι στα δικά τους αδικήματα, εάν τυχόν υπάρχουν άλλα αυτοτελή αδικήματα που μπορεί να έχουν σχέση με την ίδια υπόθεση πλην όμως δεν τελούν σε σχέση συμμετοχής με τα υπό των υπουργών διαπραχθέντα, πρέπει να δικάζονται αυτοτελώς. Δηλαδή, εάν ένας υπουργός προ του 2004 έχει τελέσει κάποιο αδίκημα, το οποίο έχει παραγραφεί, και υπάρχουν κάποιοι άλλοι οι οποίοι έχουν διαπράξει σχετικά αδικήματα, δικάζονται από τα κοινά δικαστήρια και όχι από το ειδικό δικαστήριο. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ είναι συγκεκριμένη:να γίνει προανακριτική επιτροπή για 1 υπουργό και 2 υφυπουργούς. Εάν τελικά παραπαμφθούν στο ειδικό δικαστήριο, οι συμμέτοχοι στα αδικήματά τους συμπαραπέμπονται. Η κ. Πελέκη δεν είναι στέλεχος του δημοσίου, και χωρίς βέβαια να γνωρίζω τη δικογραφία, και αδίκημα να έχει τελέσει, φοβάμαι ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί συμμέτοχος των υπουργών, αλλά σε μία τέτοια υποθετική περίπτωση θα πρέπει να δικαστεί από κοινό ποινικό δικαστήριο. Το εάν και σε ποιο βαθμό έχει διαπράξει αξιόποινη πράξη, αυτό είναι θέμα άσκησης ή μη ποινικής δίωξης από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Ούτε να την καταδικάσω μπορώ, ούτε να την αθωώσω. Μέσα στον κρατικό μηχανισμό, είναι δυνατόν να υπάρχουν στελέχη προερχόμενα από όλους τους χώρους, και από το ΠΑΣΟΚ. Σε τέτοια στελέχη αναφέρεται μάλλον ο streetwalker, και όχι σε διατελέσαντες μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Το εάν και τι θα πουν και εάν δέχθηκαν πιέσεις από ανώτερούς τους, ούτε αυτό μπορώ να το γνωρίζω. Αυτό το οποίο ως πολίτης πάντως δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση είναι η εξομοίωση των ευθυνών προς όλους. Τα όσα έγιναν είναι εργό της παρούσης κυβέρνησης, αποκλειστικά και μόνον. Αυτοί πρέπει να με πείσουν ότι δεν έχουν διαπράξει κάτι το επίμεμπτο, και μόνον αυτό δεν μπορούν να καταφέρουν. Η κ. Πελέκη πιθανόν να μη διέπραξε ουδεμία αξιόποινη πράξη, πλην όμως ούσα σύζυγος υπουργού, θα έπρεπε να μην εμπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες.Και ο κ. Βουλγαράκης να της έχει καταστήσει σαφές ότι ως σύζυγος υπουργού θα έπρεπε να προσέχει σε ποιες ιστορίες εμπλέκεται. Εάν ήταν σύζυγος κλητήρα του ΠΑΣΟΚ, τώρα θα είχε βουΐξει ο τόπος, και οι πρώτοι που θα διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για το κακό και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ θα ήταν οι ντουντουκοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, με τους κ.κ. Τσίπρα και Αλαβάνο προεξάρχοντες. Κάποτε, οι βουλευτές του τότε Συνασπισμού ψήφιζαν την παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, με εκ των κατηγόρων τον μετέπειτα πρόεδρο Νίκο Κωνσταντόπουλο. Θα πράξουν το ίδιο και τώρα; ή θα κρυφτούν πίσω από την πρόταση για εξεταστική επιτροπή, η οποία παραπέμπει το θέμα στις καλένδες και ουσιαστικά ωθεί στην παραγραφή τις όποιες ποινικές ευθύνες υπουργών της παρούσης κυβέρνησης; φρονώ ότι θα εμμείνουν στην πρόταση για εξεταστική, γιατί τι πρόβλημά τους είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι η παρούσα κυβέρνηση. Πλην όμως τη στάση του το 1989 ο Συνασπισμός την πλήρωσε οικτρά το 1993, και η ιστορία επαναλαμβάνεται και τιμωρεί αμείλικτα.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πλην όμως τη στάση του το 1989 ο Συνασπισμός την πλήρωσε οικτρά το 1993, και η ιστορία επαναλαμβάνεται και τιμωρεί αμείλικτα.....

Το 1993 ο τσύριζα πλήρωσε την ανεκδιήγητη Δαμανάκη..
Ο Κωνσταντόπουλος ήταν από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς και έδωσε στο συνασπισμό κύρος αντίστοιχο αυτού που είχε δώσει ο κύρκος στο κκε εσ. και συμπαθεστατα εκλογικά ποσοστά...
Και ξαναλέω ότι το 1989 ήταν η 1η φορά μεταπολιτευτικά που η αριστερά, κομμουνιστική και ανανεωτική ενωμένη τότε, έδρασε αυτόνομα και όχι ως το αρίστερο αρχίδι του πασοκ...

LOL. Όχι για πες..

Έγιναν σκάνδαλα επί ΠΑΣΟΚ;

Ασφαλώς και δεν έγιναν..Μόνο κάποια λάθη έγιναν για τα οποια δεν έφταιγε καν το πασοκ...
Άλλωστε, το πασοκ ως πρωτοπόρο κόμμα, εφάρμοσε την κβαντική φυσική και στην πολιτική: Τα σκάνδαλα υπάρχουν μόνο αν τα αποδεχθούμε...Όσο τα αρνούμαστε απλούστατα δεν υπάρχουν..

Πέρα από την πλάκα, το Βατοπέδι, είναι κατ' εμέ σκάνδαλο κοσκωτά και χρηματιστήριο μαζί...
Παρά τις υπερβολές και τις ανακρίβειες των μήντια, έχουν γίνει αρκούδες στη συγκεκριμένη υπόθεση...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειτε βγαλει παρελαση ειτε οχι...το κλαρινο ειναι κοντα!Το 1990 δεν ολοκληρωσε 4ετια!Το 2004 επισης!Και τωρα μια απο τα ιδια!Η συγκεκριμενη παραταξη ειναι οτι πιο looser εχει υπαρξει στην πολιτικη ιστορια του τοπου!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Και ξαναλέω ότι το 1989 ήταν η 1η φορά μεταπολιτευτικά που η αριστερά, κομμουνιστική και ανανεωτική ενωμένη τότε, έδρασε αυτόνομα και όχι ως το αρίστερο αρχίδι του πασοκ...
Καλά έκανε όπως έδρασε. Προτιμούν να δρουν ως αριστεροί ψάλτες της δεξιάς.....  Και αυτό συνεχίζουν να πράττουν..... Δεν είδα να εξεγερθούν οι εύθικτοι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ για το δικαστικό πραξικόπημα που έλαβε χώρα λίαν προσφάτως.....Αυτό από μόνο του με έπεισε πλέον ότι κάτι βρωμάει στην υπόθεση, βρωμάει πολύ.... Και καλύτερα, γιατί πάλι το ΠΑΣΟΚ θα τους έφταιγε......

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τα όσα έγιναν είναι εργό της παρούσης κυβέρνησης, αποκλειστικά και μόνον. Αυτοί πρέπει να με πείσουν ότι δεν έχουν διαπράξει κάτι το επίμεμπτο, και μόνον αυτό δεν μπορούν να καταφέρουν.

Και μόνο που έγραψες δείχνεις ότι δεν κατάλαβες καν τι έγραψα.

Όχι γιατί ανακυκλώνεις την θέση του ΠΑΣΟΚ ότι η ιστορία (όχι του Βατοπεδίου - της Ελλάδας γενικότερα) ξεκίνησε το 2004 και ότι έγινε πριν, καλώς καμωμένο. Θέση την οποία βλέπουμε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις (πρβλ. Ποιο χρηματιστήριο; ) και η οποία τελικά μόνο σε βάρος του ΠΑΣΟΚ καταλήγει.

Αλλά γιατί πολύ απλά για την ίδια την υπόθεση, τα προ του 2004 γεγονότα είναι κομβικής σημασίας.
Βλέπεις τότε αναγνωρίστηκε το δικαίωμα της Μονής της Βιστωνίδα και από εκεί ξεκινάνε όλα.
Ακόμα και αν δεν εξεταστούν για την διερεύνηση ποινικών ευθυνών, θα εξεταστούν και θα δημοσιευτούν στο πλαίσιο της υπόθεση - και αυτό από μόνο του δεν συμφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Με άλλα λόγια, είναι σαν να ανοίγεις το καπάκι του βόθρου, να αδειάζεις τον μισό, και ότι ο ιδιοκτήτης του σου κάνει παράπονα ότι συνεχίζει να βρωμάει, να του λες να πάρει αποσμητικό χώρου.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Και μόνο που έγραψες δείχνεις ότι δεν κατάλαβες καν τι έγραψα.

Όχι γιατί ανακυκλώνεις την θέση του ΠΑΣΟΚ ότι η ιστορία (όχι του Βατοπεδίου - της Ελλάδας γενικότερα) ξεκίνησε το 2004 και ότι έγινε πριν, καλώς καμωμένο. Θέση την οποία βλέπουμε και σε πολλές άλλες περιπτώσεις (πρβλ. Ποιο χρηματιστήριο; ) και η οποία τελικά μόνο σε βάρος του ΠΑΣΟΚ καταλήγει.

Αλλά γιατί πολύ απλά για την ίδια την υπόθεση, τα προ του 2004 γεγονότα είναι κομβικής σημασίας.
Βλέπεις τότε αναγνωρίστηκε το δικαίωμα της Μονής της Βιστωνίδα και από εκεί ξεκινάνε όλα.
Ακόμα και αν δεν εξεταστούν για την διερεύνηση ποινικών ευθυνών, θα εξεταστούν και θα δημοσιευτούν στο πλαίσιο της υπόθεση - και αυτό από μόνο του δεν συμφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Με άλλα λόγια, είναι σαν να ανοίγεις το καπάκι του βόθρου, να αδειάζεις τον μισό, και ότι ο ιδιοκτήτης του σου κάνει παράπονα ότι συνεχίζει να βρωμάει, να του λες να πάρει αποσμητικό χώρου.
Ναι, αλλά ξεχνάς αγαπητέ μου να αναφέρεις ότι επί ΠΑΣΟΚ το Ελληνικό Δημόσιο πήγε στα δικαστήρια κατά της Μονής, και παραιτήθηκε της δίκης επί των ημερών της παρούσης κυβερνήσεως..... Και την δίκη θα την κέρδιζε το ελληνικό δημόσιο..... Μία μικρή λεπτομέρεια που αναιρεί ολόκληρο τον ισχυρισμό σου..... Και μετά την παραίτηση από τη δίκη άρχισε ο χόρος των παρόντων κυβερνώντων..... Για να μην ξεχνιόμαστε.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Σωστό.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΤΣΥΡΙΖΑ ψαρεύουν από την ίδια πάνω κάτω δεξαμενή είναι προφανές.
Το ότι είναι ανταγωνιστικά κόμματα για το λόγο αυτό, επίσης.
Το ότι το ΤΣΥΡΙΖΑ το βολεύει για πολλούς λόγους να είναι η δεξιά στην εξουσία επίσης.

Στην θέση πάντως LION δεν θα τα έβαζα έτσι ευθέως με το ΤΣΥΡΙΖΑ.
Δεν ξέρεις που μπορούν να σας χρειαστούν: μη φτάσετε να γλύφετε εκεί που τώρα φτύνετε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΤΣΥΡΙΖΑ ψαρεύουν από την ίδια πάνω κάτω δεξαμενή είναι προφανές.
Το ότι το ΤΣΥΡΙΖΑ το βολεύει για πολλούς λόγους να είναι η δεξιά στην εξουσία επίσης.

Δεν ξέρεις που μπορούν να σας χρειαστούν: μη φτάσετε να γλύφετε εκεί που τώρα φτύνετε.

Για ποιους λόγους δηλαδή βολεύει το ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε κυβέρνηση του χοντρού;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615

Αγαπητέ μου δεν τα βάζω με κανέναν, ούτε είμαι επίσημο κομματικό όργανο να εκφράζω την άποψη του ΠΑΣΟΚ. Ένας πολίτης είμαι που λέω απλά τη δική μου και μόνο άποψη, και δεν μπορώ να ακούω τα φληναφήματα και τις αερολογίες των κ.κ. Τσίπρα και Αλαβάνου. Ο κ. Παπανδρέου αν μη τι άλλο τηρεί αξιοπρεπή στάση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο τηρεί αυτήν την αξιοπρεπή στάση, τόσο πιο πολύ ξεμπροστιάζονται με τα καμώματά τους....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπητέ μου δεν τα βάζω με κανέναν, ούτε είμαι επίσημο κομματικό όργανο να εκφράζω την άποψη του ΠΑΣΟΚ. Ένας πολίτης είμαι που λέω απλά τη δική μου και μόνο άποψη, και δεν μπορώ να ακούω τα φληναφήματα και τις αερολογίες των κ.κ. Τσίπρα και Αλαβάνου. Ο κ. Παπανδρέου αν μη τι άλλο τηρεί αξιοπρεπή στάση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο τηρεί αυτήν την αξιοπρεπή στάση, τόσο πιο πολύ ξεμπροστιάζονται με τα καμώματά τους....

Σκέψου να ήσουνα και "επίσημο κομματικό όργανο" δηλαδή.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Σκέψου να ήσουνα και "επίσημο κομματικό όργανο" δηλαδή.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κύρις fethry μην ξεχνάτε την προσευχή σας υπέρ της μακροημέρευσης των παρόντων κυβερνώντων..... Και μην ασχολείστε με την ταπεινότητά μου....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κύρις fethry μην ξεχνάτε την προσευχή σας υπέρ της μακροημέρευσης των παρόντων κυβερνώντων..... Και μην ασχολείστε με την ταπεινότητά μου....

Αγοράκι, όσο γράφεις σε ένα δημόσιο φόρουμ, θα λέω ότι γουστάρω για τα γραφόμενά σου.
Δεν είσαι ούτε ο Κουτσόγιωργας, ούτε ο Αθανασάκης για να μου το απαγορέψεις.
Αλλιώς, μπες σε κανένα κλειστό κλαμπ ΠΑΣΟΚων.
Άντε με τον κάθε βλακάκο της κλαδικής που θα μας πει και το τι θα λέμε κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom