baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
λες να γινεις εσυ η μελλοντικη κουνιαδα τουΠοτε δεν ξερεις !
Να σου πω μιας και σε βρηκα ευκαιρο ,για δωσε καμμια απαντηση σε αυτο που ρωτησα .
λες να γινεις εσυ η μελλοντικη κουνιαδα τουΠοτε δεν ξερεις !
Να σου πω μιας και σε βρηκα ευκαιρο ,για δωσε καμμια απαντηση σε αυτο που ρωτησα .
λες να γινεις εσυ η μελλοντικη κουνιαδα του
και εγω καφε πινω φρεντακι αλλα προσεχω οταν διαβαζω δεν πινω γουλια καλα ρε τοτε μπορει να τα βρει μαζι σου και να θελει να πνιξει το κουνελι με την αδερφη σουΑχαχαχαχαχα ! Ρε πινω καφε θα με πνιξετε ....
Μπα η αδερφη μου ειναι ηδη παντρεμενη ,μαλλον απιθανο το κοβω .
και εγω καφε πινω φρεντακι αλλα προσεχω οταν διαβαζω δεν πινω γουλια καλα ρε τοτε μπορει να τα βρει μαζι σου και να θελει να πνιξει το κουνελι με την αδερφη σου
εγω εχω και τα δυο αλλα λιγα για την αδερφη μουΠεραν του χαβαλε ,οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε αδερφη
ποιος που ποτεΞερω που ηταν χτες βραδι ....
Αντε όρμα και πες λεπτομέρειες μετάΤελεία και παύλα,κουνιάδα είσαι καύλα !!!
Εχεις 1000 δικια ρε μαγκα,αλλα αυτη η κοπελα με καυλωνει τοσο πολυ....μην το κανεις ρε..παιζουνε τοσα μουνια που παρακαλανε και εσυ αφηνεις τον γαμο πας για τα πουρναρια.
Καλα να παθετε που πατε και παντρευεστε γουρουνι στο σακι...κανε κυριος μια μελετη γυρω απο το ατομο που θα στεφανωθεις...μαθε για αδερφες, πρωτοξαδερφες , δευτεροξαδερφες, πως ειναι η μανα της( γιατι μπορει να θες να γαμησεις την πεθερα σου , ποτε δεν ξερεις..) , η γιαγια της ( για γεροντοφιλους) , ο πατερας της - αδερφος της (για γκεηδες υπο καλυψη), μαθε τι σκυλι εχει (αλλα γουστα αυτα) και γεννικα μην μενεις στο σκοταδι... Η ερευνα αγορας, κυριος,σε σωζει απο αχρηστες αγορες.Εχεις 1000 δικια ρε μαγκα,αλλα αυτη η κοπελα με καυλωνει τοσο πολυ....
Νομιζω οτι επρεπε να ειχα παντρευτει αυτην....Την σκεφτομαι συνεχεια...
Δεν ισχυει αυτο που λες.Και απο τη γυναικα μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα εδω και 1 χρονο περιπου κατι εχω παθει με την κουνιαδα,τι να πω,νομιζω οτι κατι μου εχει κανει...Καλα να παθετε που πατε και παντρευεστε γουρουνι στο σακι...κανε κυριος μια μελετη γυρω απο το ατομο που θα στεφανωθεις...μαθε για αδερφες, πρωτοξαδερφες , δευτεροξαδερφες, πως ειναι η μανα της( γιατι μπορει να θες να γαμησεις την πεθερα σου , ποτε δεν ξερεις..) , η γιαγια της ( για γεροντοφιλους) , ο πατερας της - αδερφος της (για γκεηδες υπο καλυψη), μαθε τι σκυλι εχει (αλλα γουστα αυτα) και γεννικα μην μενεις στο σκοταδι... Η ερευνα αγορας, κυριος,σε σωζει απο αχρηστες αγορες.
Ευχαριστω.
Δεν ισχυει αυτο που λες.Και απο τη γυναικα μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα εδω και 1 χρονο περιπου κατι εχω παθει με την κουνιαδα,τι να πω,νομιζω οτι κατι μου εχει κανει...
Βασικα σου εχει κανει ΚΛΙΚ!!!Δεν ισχυει αυτο που λες.Και απο τη γυναικα μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα εδω και 1 χρονο περιπου κατι εχω παθει με την κουνιαδα,τι να πω,νομιζω οτι κατι μου εχει κανει...
Η δικια μου κουνιαδα ειναι ΚΑΙ ομορφη ΚΑΙ πολυ καυλιαρα !!!Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να γαμήσει την όμορφη και ίσως καυλιάρα κουνιάδα του, μην σας πω ότι θα θέλει να την πάρει ταυτόχρονα και τις δυο μαζί.