divine2u2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Η δικιά μου η κουνιάδα δεν είναι αντικειμενικά γαμίσηιμη. Είναι χοντρή και μάλλον ογκώδης. Παρ'όλα αυτά έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και μάτια κλπ και επειδή την γνώριζα φιλικά πριν γίνει κουνιάδα μου, εγώ προσωπικά θα την πηδούσα.Για την ακρίβεια έχω δει τουλάχιστον 5 όνειρα ότι κάνω έκτροπα μαζί της και για να πώ την αλήθεια με τρελαίνει η σκέψη της. Συχνά αυνανίζομαι μυρίζοντας τα βρώμικα εσώρουχά της κλπ. Η εξήγηση για όλα αυτά όμως είναι απλή. Υπάρχει καταγεγραμμένο στην ψυχολογία φετίχ της κουνιάδας. Παρηγοριέμαι στη σκέψη ότι ίσως οφείλεται στην αγάπη που έχει κάποιος στη γυναίκα του έτσι ώστε υποσυνδείδητα να θέλει να γαμήσει και την αδελφή της ακόμα. Στην πραγματικότητα βέβαια είναι αδύναον να πηδήξει κανέις την κουνιάδα του χρίς να διαλύσει 2 οικογένειες. Είτε οι αδελφές είναι κολητές οπότε αδύνατον να γίνει κρυφά, είτε (και συχντότερο) είναι πολύ ανταγνωνισιτκές η μία με την άλλη οπότε υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να το ξεστομίσει η κουνιάδα στη σύζυγο ότι μωρί καριόλα ακόμα και ο άνδρας σου εμένα θέλει για να την πληγώσει. Συμπέρασμα : Η μόνη ασφαλής λύση έιναι αυνανισμός και φαντιασίωση και κοντά τα χέρια. Δυστυχώς κύριοι !