Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παρατήρησα ότι τις τελευταιές φορές που πάω σπίτι της είναι όλο και πιο περιποιητική απεναντί μου. Με προσέχει περισσότερο.

Αναμένουμε ριβιού! :dancing:
Εκτός κι αν σε καλοπιάνει γιατί θα σου κάνει στην πορεία το βίο αβίωτο... :helpplea:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αν δίνει κουλούρι δεν ξέρω. Αν όμως καταφέρω και την πηδήξω σίγουρα θα προσπαθήσω να την πάρω και από πίσω.

Πεθερά δεν είναι?

Πίπα-κώλο πρέπει να την πάρεις.

Χωρίς ενδιάμεσο πλύσιμο.

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
η καλυτερη αρχη για να επιτυχεις το ποθητο ειναι καταρχην να την πετυχεις μια μερα μονη της στο σπιτι της. Πχ να περασεις δηθεν τυχαια και να την αρχισεις στην κολακεια ..(εισαι κουκλάρα, κορμαρα κλπ ) ....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
μετα που θα κανεις ολα αυτα συναγωνιστη ωσμας το τηλεφωνο της, για να στειλουμε και εμεισ ρεβιου

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Τι θυμηθηκα τωρα !...πριν αρκετα χρονια ενας κολλητος μου τα ειχε με μια κοπελα και το τι διαχυσεις του εκανε η μανα
της ..Το ειχα δει ο ιδιος με το μπηκαμε μια μερα στο σπιτι για να παρουμε την κοπελα ναβγουμε με μια παρέα, πεφτει πανω του η μανα της : αγορι μου! αγκαλιες φιλιά ( σχεδον κανονικο χουφτωμα ) Μου ειπε μάλιστα ο κολλητός μου οταν του εθιξα το θεμα οτι η "πεθερά" του μονιμως ετσι εκανε μαζι του.

Βεβαια δεν γουσταρε να κανει τιποτα - δεν του αρεσαν οι ωριμες.Επίσης η μανα δεν ηταν τιποτα σουδαίο στο προσωπο
και απο σωμα σχετικά καλο ( γαι κανα σφικτο και στιρμωχτο "επαιζε" ) αλλα  και η κορη ηταν τελείως μπαζο! α.. ρε δημητράκη με τα γούστα σου! 

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Η πρώτη κίνηση έγινε και ήταν θετική. Την στρίμωξα κατά λαθος όταν προσπάθησα να πάρω ένα ποτήρι από το ντουλάπι για να κάνω καφεδάκια και δεν αντιστάθηκε.Ή για να πώ την αλήθεια μάλλον εξεπίτηδες αφέθηκε να την στριμώξω.Άρχισαν τα χουφτώματα κανονικά. Βυζί ,μουνί, κώλος, κάνοντας δήθεν τη δύσκολη αλλά δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσω. Με χούφτωνε και εμένα κανονικά και τον πούτσο και τα αρχίδια. Και τα γλωσσόφιλα πήγαιναν σύννεφο. θα την είχα πάρει αν δεν μας διέκοπτε το κουδούνι.Είχε έρθει μια ξαδέρφη της για καφέ και κουτσομπολιό και μας χάλασε την κατάσταση.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Η πρώτη κίνηση έγινε και ήταν θετική. Την στρίμωξα κατά λαθος όταν προσπάθησα να πάρω ένα ποτήρι από το ντουλάπι για να κάνω καφεδάκια και δεν αντιστάθηκε.Ή για να πώ την αλήθεια μάλλον εξεπίτηδες αφέθηκε να την στριμώξω.Άρχισαν τα χουφτώματα κανονικά. Βυζί ,μουνί, κώλος, κάνοντας δήθεν τη δύσκολη αλλά δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσω. Με χούφτωνε και εμένα κανονικά και τον πούτσο και τα αρχίδια. Και τα γλωσσόφιλα πήγαιναν σύννεφο. θα την είχα πάρει αν δεν μας διέκοπτε το κουδούνι.Είχε έρθει μια ξαδέρφη της για καφέ και κουτσομπολιό και μας χάλασε την κατάσταση.

Ρε μεγάλε έτσι όπως τα λες σκέφτομαι να παντρευτώ!!! :dancing:

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Από εκείνη την ημέρα και ετά δυστυχώς δεν έχουμε βρεθεί μόνοι μας, αλλά που θα πάει. Όταν ξέρει ότι θα βρεθούμε στον ίδιο χώρο, φοράει φούστες , κάθεται απεναντί μου και παίζει με τα πόδια της. φροντίζει να έχω θέα αλλά και διακριτική ώστε να μην μας καταλάβει κάποιος. και όλο υπάρχουν οι δήθεν αθώες επαφές.

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Το καλό είναι ότι ο πεθερός είναι 25χρ. μεγαλύτερός της.Οπότε όπως πάει η κατάσταση είναι ζήτημα χρόνου να την φάω.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, είστε τρομερά τυχεροί που έχετε πουτάνες & μουνάρες πεθερές ...

έχετε σκεφτεί να τις βγάλετε στο κλαρί να κονομήσετε ή απλά είστε παρτάκηδες ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
απο την προηγουμενη τριτη δεν την ειδα ουτε μιλησαμε στο τηλ.
σημερα το μεσημερι ομως, πηγαμε για φαι απο κει με τη γυναικα.
φαγαμε...φτιαξαμε καφεδακι .
η γυναικα νυσταζε οποτε πηγε κ την επεσε για λιγο...
ε τι το θελε..
μου λεει η πεθερα ελα λιγο στο αλλο δωματιο.
κλειδωνει πορτα με πεταει στη καρεκλα...μου κατεβαζει παντελονι με γλυφει κ καθεται πανω μου...τρελη καυλα....
να καρφωνεται με λυσσα πανω μου....
τελειωσε πρωτη οποτε βγηκε κ μου τον πηρε ξανα στο στομα...οποτε τα φαγε ολα....

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Σε διάφορες συζητήσεις που κάνουμε όταν μπορούμε (τις περισσότερες φορες από το τηλ.) θέλει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και πως αν την ικανοποιήσω θα με αφήσει να την πηδήξω από το κώλο. και όπως λέει θα πρέπει να είμαι προσεκτικός γιατί θα είναι η πρώτη της φορά.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ε τι το θελε..
κλειδωνει πορτα με πεταει στη καρεκλα...μου κατεβαζει παντελονι με γλυφει κ καθεται πανω μου...τρελη καυλα....
τελειωσε πρωτη οποτε βγηκε κ μου τον πηρε ξανα στο στομα...οποτε τα φαγε ολα....

Διατηρώ επιφυλάξεις πάντως αν έγινε έτσι όπως τα λες είσαι μάγκας. :thumbsup:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ε τι το θελε..
Αντε με το καλό και απο κόλο!!
:dancing: :dancing: :dancing:Αναμένουμε περιγραφή!!! :rockon: :rockon: :rockon:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οπως ειπα απο πεθερα εχω κουβα αλλα εχω μια πολυ καβλιαρα κουνιαδα που θα ηθελα πολυ να της ριξω ενα σκισιμο ....

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Άσχετο... εγώ την πρώην πεθερά μου ήθελα να τη γαμήσω στο ξύλο. Μετράει;

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
pizzalover...μπηκε το νερό στο (κ)αυλακι Τωρα πλεον θα γαμας αράδα.Προτεινε τις να κανετε και διαφορα κολπα που τυχον φαντασιώνεσαι πχ 69 , να φορα ζαρτιέρες κλπ. να εισαι σίγουρος  οτι θα γουστάρει τρελά να σου κάνει ολα τα κεφια!

kris74 ...το μονο που χρειάζεται ειναι να την ξεμοναχιάσεις και την ξεσκισεις. Αν δεν εχετε την ευκαιρία στο σπιτι
( που δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο δύσκολο..) πρότεινε της να πάτε σε ξενοδοχείο.Σιγουρα δεν θα το εχει ξανακάνει
και θα γουστάρει την εμπειρία.Γενικότερα λαβε υπ'οψη σου οτι ως γαμπρός και πεθερά εχετε το ελευθερο και καθε ευκαιρία να κυκλοφορείτε μαζι και να βρισκεστε άνετα.

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
και στην πεθερά μου έριχνα ευχαριστως εναν περιποιημένο

Stories

Νέο!

Stories