Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 209K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ τα έχω με μία κοπέλα 20 χρονών και χθες πήγα να την πάρω από το σπίτι, αλλά δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα, και την περίμενα στο καθιστικό με τη μαμά της η οποία είναι 30 χρονών (παλιά γεννούσαν νέες) και μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ξαφνικά της έπεσε η πετσέτα και με το που την είδα σηκώθηκε το πουλί μου και αυτή με είδε και μου είπε, αχ συγνώμη που στον σήκωσα, και της είπα ότι είναι μουνάρα, και μου είπα ότι αφού τη βρίσκω ωραία θα μου πάρει πίπα, και ενώ μου έπαιρνε πίπα ήρθε μέσα η δικιά μου, και λέει μαμά από εσένα ποτέ δε το περίμενα, και άρχισε και αυτή να μου γλύφει το δεξί αρχίδι ενώ η μαμά της ρουφούσε το πούτσο και μετά μπήκε μέσα και η αδερφή της και αισθάνθηκε ότι η οικογένειά της την έχει αποκλεισμένη και άρχισε και αυτί να μου γλύφει το αριστερό αρχίδι και μετά εγώ είπα αχ κορίτσια είστε πολύ ωραίες και θέλω να χύσω και άρχισαν να τσακώνονται ποια θα τα πάρει στο στόμα και εγώ έμεινα να το παίζω μόνος μου και μετά έχυσα πάνω μου και αυτές τσακωνόντουσαν συνέχεια και μετά μπήκε μέσα ο μπαμπάς και τις ρώτησε τι συμβαίνει και αυτές του επεξηγήσανε και ο μπαμπάς μάλωσε τη κόρη του που δε σέβεται τη μαμά της που είναι πιο μεγάλη και έχει προτεραιότητα και εγώ αισθάνθηκα άσχημα και έφυγα μόνος μου γιατί μάλωσε το μωρό μου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο μικρος Νικολας κανει παρτουζα!!!

Το κάνετε πλάκα αλλά γνωστής μου σκόρπισε η οικογένεια από αυτό και έμεινε με μία πιτσιρίκα 3 ετών ( το παιδάκι τους) χωρίς σπίτι αφού χώρισε με τον άντρα της και οι γονείς της χώρισαν επίσης γίναν μπάχαλο εν ολίγεις δεδομένου ότι αποκαλύφθηκε η ιστορία.

Σε 16 χρονια θα πει η γιαγια στην εγγονη

-και ποτε θα μας γνωρισεις τον Νικολακη το αγορι σου??
- Ασε γιαγια δεν την παταω εγω σαν την μαμα μου!!!!

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
χα...χα..χα  :2funny: :2funny: το θεμα παντως εναι να περνας κα(υ)λά

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
καλή φαση οταν θες να χωρίσεις. λες, γουσταρω τη μανα σου. την πήδηξα κι όλας. :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Λοιπόν η ιστορία είναι ΑΛΗΘΙΝΗ, και προέρχεται από τον υδραυλικό:

Δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα.  Μικρό, δουλεύει μπαμπάς (55) και γιος (29), δικηγόροι και οι δυο, το γραφείο στην Ακαδημίας σε όροφο, δυο δωμάτια, χωλάκι, WC, και πίσω από χώρισμα στο χωλάκι κουζινάκι για κανένα καφέ και με ψυγείο μικρό.  Κλσσικό μικρό Ελληνικό δικηγορικό γραφείο.  Βιβλιοθήκες με νομικά βιβλία γύρω-γύρω.

Στο ένα γραφείο ο μπαμπάς, στο άλλο ο γιος, στο χωλάκι/είσοδος η γραμματεύς όπου και ο καναπές της αναμονής για τους επισκέπτες. Στο γραφείο του μπαμπά (το μεγάλο) υπάρχει και δεύτερος καναπές για τον επισκέπτη, όπου ο μπαμπάς δικηγόρος έριχνε και κανέναν υπνάκο αν ξέμενε καποιο μεσημέρι αργά...

Μου-νά-ρα  η γραμματεύς.  Μπαμ έκανε από μακριά.  25, και το ντύσιμό της κάθε μέρα ξεσήκωνε και πεθαμένο. Κορίτσι καλό, σεμνό, και με αρχές όμως.

Κάποια μέρα, βουλώνει η τουαλέτα.  Δεν τράβαγε.  Είναι παλιά η πολυκατοικία.  Ειδοποιεί ο μπαμπάς τον υδραυλικό, έρχεται ο υδραυλικός, κάνει τα δικά του, ξεβουλώνει την τουαλέτα.

Ο υδραυλικός όμως διαπίστωσε ότι το βούλωμα ήταν γιατί κάποιος πέταγε συστηματικά στη λεκάνη ΚΑΠΟΤΕΣ, και αυτές σκαλώνανε κάπου, και το καζανάκι δε τις έσπρωχνε προς τον υπόνομο...  Ντράπηκε όμως, τι να πει, δεν είπε τίποτα. Παίρνει και 80 ευρώ, "Ευχαριστώ, χαίρετε, και εγώ, για σας".

Περνάνε 2-3 βδομάδες, και ΠΑΛΙ βουλώνει το WC.
"Α το μπαγάσα τον υδραυλικό, δε το ξεβούλωσε καλά, θα τον ξαναφωνάξω" σκέφτεται ο μπαμπάς, και ξαναφωνάζει τον υδραυλικό.

Ξανά τα ίδια ο υδραυλικός, πάλι από καπότες βουλωμένο το WC.  Επειδή όμως κινδύνευε και η επαγγελματική του φήμη (και δεν έφταιγε κι όλας ο άνθρωπος) και επειδή βέβαια ο μπαμπάς δεν σκόπευε να τον ξαναπληρώσει δεύτερη φορά για την ίδια δουλειά, του τη σφύριξε:
"Ξέρετε, κύριε Οδυσσέα, υπάρχει λόγος που βουλώνει το WC σας. Δε σας το είπα την πρώτη φορά, αλλά επειδή αν δε σας το πω και τώρα πάλι θα ξαναβουλώσει, να μην πετάτε μεταχειρισμένα προφυλακτικά στη λεκάνη. Δεν πάνε κάτω. Γι’ αυτό βουλώνει."

"Α το κολόπαιδο!"  λέει έξαλλος ο μπαμπάς "Εγώ την πηδάω χωρίς καπότα"

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τέτοιες ιστορίες μπορούν πράγματι να συμβούν, αλλά είναι πολύ αφέλες να της διηγείσαι με αυτόν τον τρόπο στο νετ για να είναι πιστευτό.

Ο pizzalover μας είπε την ηλικία του, της γυναίκας του και της πεθεράς του. Μας είπε επίσης πως η πεθερά του είναι χωρισμένη, ξανθιά, κορμάρα και πως κάνει γυμναστική.

Στατιστικά τέτοιος συνδυασμός είναι εξαιρετικά σπάνιος. Με άλλο λόγια, όποιος τους γνωρίζει και τυχαία διαβάσει την ιστορία αυτή (συγγενής, φίλος, γείτονας) τους έχει ταυτοποιήσει και ο τύπος έχει καρφωθεί για τα καλά. :headbang: :headbang:

Άρα, ή η ιστορία είναι μούφα, ή ο τύπος είναι επικίνδυνα αφελής... Για να μην πούμε για τη γυναίκα του, που ξέρει πως κάποιος αδελφός της, ξάδελφος κλπ δεν διαβάζει το site?? :rockon: :rockon: :jerking: :jerking:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Κι εγώ θέλω να γαμήσω την πρώην πεθερά μου , αλλα δεν αξίζει είναι 80 χρονών

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Η δική μου είναι 51χρ. Δεν δουλεψε ποτέ της (οικειακά) και περιποιείταιτον εαυτό της. Έχει φοβερό σώμα. πάει 4φορές την εβδομάδα γυμναστήρι.Όποτε την βλέπω με τρελαίνει.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η δική μου είναι 51χρ. Δεν δουλεψε ποτέ της (οικειακά) και περιποιείταιτον εαυτό της. Έχει φοβερό σώμα. πάει 4φορές την εβδομάδα γυμναστήρι.Όποτε την βλέπω με τρελαίνει.

Την προτείνεις;; :2funny: :2funny: :2funny:

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
...tτην εχεις παρει ποτε ματι ( να ντυνεται, γδυνεται ) να δεις σωμα με ποιο λεπτομερειες ?.Νομιζω οτι θα εχεις τετοιες ευκαιρίες...

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Μερικές φορές ντύνεται προκλητικά αλλά δυστυχώς πάντα υπάρχουν και άλλοι στον χώρο. Λές και παίζει όπως η γάτα με το ποντίκι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Το ερωτημα ειναι αν  εκεινη θελει να σε γαμησει.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Κουλουρι δινει?

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
....kris74...για το πως θα την προσεγγισεις και τι μπορεις να κανεις δες τις προηγουμενες σελίδες του thread ( περίπτωση του φίλου pizzalover )Αν σε καυλωνει προχωρα. Τα πραγματα ειναι πο ευκολα απο οτι ισως νομιζεις.

Επισκέπτης
Eνδιαφέρον thread... αλλά εμένα η πεθερά μου δεν βλέπεται...

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
η δικια μου παντως ειναι σαν κουβας με ποδια ....
χρυσος ανθρωπος αλλα κουβας .....

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Παρατήρησα ότι τις τελευταιές φορές που πάω σπίτι της είναι όλο και πιο περιποιητική απεναντί μου. Με προσέχει περισσότερο.

OP
OP
K

kris74

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Αν δίνει κουλούρι δεν ξέρω. Αν όμως καταφέρω και την πηδήξω σίγουρα θα προσπαθήσω να την πάρω και από πίσω.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Παρατήρησα ότι τις τελευταιές φορές που πάω σπίτι της είναι όλο και πιο περιποιητική απεναντί μου. Με προσέχει περισσότερο.

Μεγάλο ρίσκο φίλε.Εγω προσωπικά δεν θα ρίσκαρα μην γίνει η στραβή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom