pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ τα έχω με μία κοπέλα 20 χρονών και χθες πήγα να την πάρω από το σπίτι, αλλά δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα, και την περίμενα στο καθιστικό με τη μαμά της η οποία είναι 30 χρονών (παλιά γεννούσαν νέες) και μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ξαφνικά της έπεσε η πετσέτα και με το που την είδα σηκώθηκε το πουλί μου και αυτή με είδε και μου είπε, αχ συγνώμη που στον σήκωσα, και της είπα ότι είναι μουνάρα, και μου είπα ότι αφού τη βρίσκω ωραία θα μου πάρει πίπα, και ενώ μου έπαιρνε πίπα ήρθε μέσα η δικιά μου, και λέει μαμά από εσένα ποτέ δε το περίμενα, και άρχισε και αυτή να μου γλύφει το δεξί αρχίδι ενώ η μαμά της ρουφούσε το πούτσο και μετά μπήκε μέσα και η αδερφή της και αισθάνθηκε ότι η οικογένειά της την έχει αποκλεισμένη και άρχισε και αυτί να μου γλύφει το αριστερό αρχίδι και μετά εγώ είπα αχ κορίτσια είστε πολύ ωραίες και θέλω να χύσω και άρχισαν να τσακώνονται ποια θα τα πάρει στο στόμα και εγώ έμεινα να το παίζω μόνος μου και μετά έχυσα πάνω μου και αυτές τσακωνόντουσαν συνέχεια και μετά μπήκε μέσα ο μπαμπάς και τις ρώτησε τι συμβαίνει και αυτές του επεξηγήσανε και ο μπαμπάς μάλωσε τη κόρη του που δε σέβεται τη μαμά της που είναι πιο μεγάλη και έχει προτεραιότητα και εγώ αισθάνθηκα άσχημα και έφυγα μόνος μου γιατί μάλωσε το μωρό μου.
Ο μικρος Νικολας κανει παρτουζα!!!
Το κάνετε πλάκα αλλά γνωστής μου σκόρπισε η οικογένεια από αυτό και έμεινε με μία πιτσιρίκα 3 ετών ( το παιδάκι τους) χωρίς σπίτι αφού χώρισε με τον άντρα της και οι γονείς της χώρισαν επίσης γίναν μπάχαλο εν ολίγεις δεδομένου ότι αποκαλύφθηκε η ιστορία.
Σε 16 χρονια θα πει η γιαγια στην εγγονη
-και ποτε θα μας γνωρισεις τον Νικολακη το αγορι σου??
- Ασε γιαγια δεν την παταω εγω σαν την μαμα μου!!!!