Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μάγκες - αν δε βάλετε τα κινητά να γράψετε κανα βιντεάκι, δεν πιστεύουμε Χριστό. :S
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!
![]()
Θα βγαίναμε για ψώνια και κανόνισσα να περάσω από το σπίτι της νωρίτερα για να την πάρω. Χτυπάω το κουδούνι και περιμένω να ανοίξει.Μόλις ανοίγει η πόρτα την βλέπω να μου χαμογελά με νόημα και φορούσε μονο ένα διάφανο μαύρο μπέιμπι ντόλ και ένα μαύρο μικροσκοπικό στρινγκάκι. Μου λέει ότι μώλις βγήκε από το μπάνιο και δεν είχε προλάβει να ντυθεί. Με το που κλείνω την πόρτα την αρπάζω, τηφιλάω και αρχίζω να την χουφτώνω. Με ρίχνει στον καναπέ αρχίζει να με γδύνει ,βγάζει και τα δικά της ρούχακαι μου λέει ότι επειδή δεν έχουμε χρόνο θα μου πάρει μόνο πίπα και για τα υπόλοιπα κάποια άλλη φορά που θα έχουμε περισσότερο χρόνο γιατί δεν υης αρέσει να κάνει κάτι στα γρήγορα.
εχει σειρα αλλη..η χουφτα τουαυτος ακομη δεν τη γαμησε τη πεθερα?
τρελλυ καυλα? Εγώ πάλι έχησα που σε διαβάζω. pizza, είσαι παίχτουρας ρε συ.τρελλυ καυλα...μπαινω μες το μουσκεμα μουναρο της κ της τραβαω μαλλι κ την κραταω απο λαιμο..εχυσα σαν τρελος.
σκεφτηκα να της καρφωσω κ το κωλαρακι το οποιο φανεται προθυμο( μεγαλη τρυπουλα)
....αχ..τα γραφω τωρα κ ξανακαυλωσα
Aν γαμας την πεθερα σου το λιγοτερο που εισαι σαν Αντρας εισαι ΞΕΦΤΥΛΑΣ!!!!
Δεν ντρεπεσαι ρε ΓΕΛΟΙΕ??????
Τι την παντρευτικες την γυναικα σου Γελοιε?????
για να την κερατωνεις με την Μανα της ρε ΑΡΡΩΣΤΕ??????
θα ηθελες εκενει να ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ????????
ουστ απο δω ρε ανωμαλοι!!!!!!!
Φυλακη και ξυλο που θελεις!!!!
δηλαδη γαμας την μανα σου ρε Ζωο?????Σιγά ρε φίλε, όπως έχω πει σε παλιότερο ποστ μου
"Η μαμά της γυναίκας μας είναι [size=20pt]2 φορές μάνα μας[/size]", με ό,τι συνεπάγεται....Το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε?![]()