Νέα

Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
λοιπον..σημερα μεσημερι.
περναω της χτυπαω.
ανεβαινω πανω.
βλεπω πανω πορτα ανοιχτη.μου φωναζει κλεισε κ καθισε.
παω κουζινα.ηταν στο μπανιο .βγαινει με τη πετσετουλα της..
μου λεει φτιαξε καφεδακι , παω να ντυθω.
παει μεσα...δεν αντεξα...πηγα να κρυφοκοιταξω.
ψιλοανοιχτη η πορτα της κ την βλεπω...να βγαζει πετσετα , να φοραει ενα baby doll κ να ερχεται.
παω τρεχοντας κ αραζω.
ερχεται μεσα κ καθεται διπλα μου..
της λεω : εισαι κουκλαρα σημερα.
μου λεει...βρισκεις.ε...τι αλλο ειμαι ?
αρχιζω τα μουναρα κτλπ... κ στη ψυχρ μου λεει : θες να σε γλυψω..?
κ απλωνει χερι προς παντελονι
ανοιγει φερμουαρ το βγαζει ετσι κ αρχιζει να με πιπωνει..
τελειωσα στο στομα της..σε 2 λεπτα μεσα.
με πιανει απο το χερι . παμε στο ντους οπου ειχαμε 2ο γυρο..
ακομα τρεμουν τα ποδια μου...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε σεις για ηρεμηστε λιγο,τοσο ξεκολιαρες ειναι οι πεθερες σας που γαμιουνται με τον αντρα του παιδιου τους?αλλαξτε τα νικ σας και καντε τα μυνγχαουζεν :idiot:

έτσι είναι...σαν εκείνες τις ιστορίες τις φανταστικές που διαβάζαμε στο Τούτι φρούτι και στο Όπεν!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
λοιπον..σημερα μεσημερι.
περναω της χτυπαω.
ανεβαινω πανω.
ψιλοανοιχτη η πορτα της κ την βλεπω...να βγαζει πετσετα , να φοραει ενα baby doll κ να ερχεται.
παω τρεχοντας κ αραζω.
ξυπνα 8 παρα πηγε δεν θα πας δουλεια;

Επισκέπτης
Και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερααααααα :jerking:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Όχι αλήθεια είναι - μόνο που ήταν στην ταινία Οικογένεια Πηδιώμαστε.

Ξέρετε την παλιά τη Γερμανική - τη θυμάμαι γιατί είχε το φοβερό λογοπαίγνιο στο εξώφυλλο

της γυναίκας μου το βάζο και της κόρης μου το πιάνο  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
ναι ρε σεις , αναγκη εχω να πω παραμυθια..
στην τελικη το σβηνω κ το ποστ κ τελος...  :jerking:

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
λοιπον..σημερα μεσημερι.
περναω της χτυπαω.
ανεβαινω πανω.
παω τρεχοντας κ αραζω.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άντε σειρά έχει και η κόρη σου...αυτή που θα κάνεις με την γυναίκα της οποίας τη μάνα γάμησες...

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερααααααα :jerking:

Μόρτισσα, όταν βλέπεις την γυναίκα να πηγαίνει με γιο/πατέρα, δεν ισχύει τότε; Ή για όλα φταίνε οι άντρες...Μπορεί να είναι πιο σπάνια να πάρεις και τις δύο, όχι οτι δεν συμβαίνει..Αν και αυτό πάιζει κανονικά σε άλλο θέμα, έπειτα απο χρόνια φιλίας με τύπισσα, αφού δεν κρατηθήκαμε και έγινε το μοιραίο, μετά μου κολοτριβότανε και η μάνα της...Άλλα γιά άλλη φορα η ιστορία..Και κάτι άλλο τελευταίο, ότι δεν έχει τύχει σε εμάς, δεν σημαίνει οτι δεν έχει συμβεί σε άλλον. Όχι να είμαστε ευκολόπιστοι, σίγουρα, αλλά όποιος γράφει μαλακίες σε τέτοιο δικτυακό τόπο ειναι άξιος των συμπλεγμάτων που κουβαλάει.....
Δηλαδή  παιρνιέσαι μάγκας που γράφεις μαλακίες; Πας να με εντυπωσιάσεις; Ειλικρινά περίμενα μεγαλύτερη απελευθέρωση εδω μέσα,όχι υστερικά κολλήματα και χαζοκατινιές. Προς αποφυγη παρεξηγησης, δεν το λέω για το εν λόγω θέμα και τον pizzalover.
Απλά ο καθένας άνετα μπορεί να δει τί είναι αλήθεια και τί όχι στο site. Δεν λέω, γράψε και την μαλακία σου να γελάσουμε, όλα θεμιτά είναι.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εγώ τα έχω με μία κοπέλα 20 χρονών και χθες πήγα να την πάρω από το σπίτι, αλλά δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα, και την περίμενα στο καθιστικό με τη μαμά της η οποία είναι 30 χρονών (παλιά γεννούσαν νέες) και μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ξαφνικά της έπεσε η πετσέτα και με το που την είδα σηκώθηκε το πουλί μου και αυτή με είδε και μου είπε, αχ συγνώμη που στον σήκωσα, και της είπα ότι είναι μουνάρα, και μου είπα ότι αφού τη βρίσκω ωραία θα μου πάρει πίπα, και ενώ μου έπαιρνε πίπα ήρθε μέσα η δικιά μου, και λέει μαμά από εσένα ποτέ δε το περίμενα, και άρχισε και αυτή να μου γλύφει το δεξί αρχίδι ενώ η μαμά της ρουφούσε το πούτσο και μετά μπήκε μέσα και η αδερφή της και αισθάνθηκε ότι η οικογένειά της την έχει αποκλεισμένη και άρχισε και αυτί να μου γλύφει το αριστερό αρχίδι και μετά εγώ είπα αχ κορίτσια είστε πολύ ωραίες και θέλω να χύσω και άρχισαν να τσακώνονται ποια θα τα πάρει στο στόμα και εγώ έμεινα να το παίζω μόνος μου και μετά έχυσα πάνω μου και αυτές τσακωνόντουσαν συνέχεια και μετά μπήκε μέσα ο μπαμπάς και τις ρώτησε τι συμβαίνει και αυτές του επεξηγήσανε και ο μπαμπάς μάλωσε τη κόρη του που δε σέβεται τη μαμά της που είναι πιο μεγάλη και έχει προτεραιότητα και εγώ αισθάνθηκα άσχημα και έφυγα μόνος μου γιατί μάλωσε το μωρό μου.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ τα έχω με μία κοπέλα 20 χρονών και χθες πήγα να την πάρω από το σπίτι, αλλά δεν είχε ετοιμαστεί ακόμα, και την περίμενα στο καθιστικό με τη μαμά της η οποία είναι 30 χρονών (παλιά γεννούσαν νέες) και μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ξαφνικά της έπεσε η πετσέτα και με το που την είδα σηκώθηκε το πουλί μου και αυτή με είδε και μου είπε, αχ συγνώμη που στον σήκωσα, και της είπα ότι είναι μουνάρα, και μου είπα ότι αφού τη βρίσκω ωραία θα μου πάρει πίπα, και ενώ μου έπαιρνε πίπα ήρθε μέσα η δικιά μου, και λέει μαμά από εσένα ποτέ δε το περίμενα, και άρχισε και αυτή να μου γλύφει το δεξί αρχίδι ενώ η μαμά της ρουφούσε το πούτσο και μετά μπήκε μέσα και η αδερφή της και αισθάνθηκε ότι η οικογένειά της την έχει αποκλεισμένη και άρχισε και αυτί να μου γλύφει το αριστερό αρχίδι και μετά εγώ είπα αχ κορίτσια είστε πολύ ωραίες και θέλω να χύσω και άρχισαν να τσακώνονται ποια θα τα πάρει στο στόμα και εγώ έμεινα να το παίζω μόνος μου και μετά έχυσα πάνω μου και αυτές τσακωνόντουσαν συνέχεια και μετά μπήκε μέσα ο μπαμπάς και τις ρώτησε τι συμβαίνει και αυτές του επεξηγήσανε και ο μπαμπάς μάλωσε τη κόρη του που δε σέβεται τη μαμά της που είναι πιο μεγάλη και έχει προτεραιότητα και εγώ αισθάνθηκα άσχημα και έφυγα μόνος μου γιατί μάλωσε το μωρό μου.

30 χρονών πεθερά...τόσο μεγάλη?...

Επισκέπτης
Ρε γμτ και μενα μ αρεσει η πεθερα μου... Λες να το δοκιμασω μηπως μου κατσει? :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Nearxos εισαι σε παρα πολύ σωστό δρόμο απο πλευράς κειμένων

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε καταντήσει χειρότερα απο Jackass...και η μαλακία πάει σύννεφο..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.965
Πόντοι
6.925
Το κάνετε πλάκα αλλά γνωστής μου σκόρπισε η οικογένεια από αυτό και έμεινε με μία πιτσιρίκα 3 ετών ( το παιδάκι τους) χωρίς σπίτι αφού χώρισε με τον άντρα της και οι γονείς της χώρισαν επίσης γίναν μπάχαλο εν ολίγεις δεδομένου ότι αποκαλύφθηκε η ιστορία. Και ο Γ....κης δεν μου γέμιζε το μάτι τον έβλεπα ότι όλο νύσταζε και βαριόταν (αφού χτύπαγε διπλοβάρδιες μανα & κόρη τελικά λογικό ήταν το παιδί).

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
....φιλε pizzalover με χαρα βλεπω οτι ακολούθησες την προτροπη μου ( που σου ελεγα βουρ ...) με εντυπωσιακα αποτελέσματα .Να εισαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν και αλλα μαγικά gamisia με την κυρια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom