AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
ναι γιατι οχι
?ναι γιατι οχι
Μπράβο σου!!!Από το σημερινό γαμησι της 57αρας...
πολυ καυλιαρα δειχνειΑπό το σημερινό γαμησι της 57αρας...
ΜουναροςΑπό το σημερινό γαμησι της 57αρας...
Από το σημερινό γαμησι της 57αρας...
Φυσικά.....Μπραβο,αξιος, το πηρε και απο κωλο ;
Oxι μόνο 60αρα αλλά όλες οι γυναίκες λένε τον τελευταίο λόγο ...εμείς λέμε τον πρώτο.Σωστός! Χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε δώσε πληροφορίες. Περιέγραψέ μας την.
Καμιά σχέση η νεολαία του Σύριζα με την ΚΝΕ..Όχι ρε τρελέ!!!!
Λέω ότι οι Αριστεροί είναι σε κύκλους όπου είναι πιο πιθανόν να προκυψει σχέση εκεί...
Στην Εκκλησία και να προκύψει γνωριμία σε κύκλους κατηχητικών θα αργήσει να περάσει στο επόμενο στάδιο λόγω συστολής και θρησκευτικής ευπρέπειας...οι Αριστεροί δεν έχουν τέτοια θέματα.Σιγα μην περιμένουν γάμο για να κάνουν σεξ στην Κ.Ν.Ε η την Συριζονεολαια....
Εμείς κάνουμε την πρώτη κίνηση προσέγγισης (υποτίθεται τουλάχιστον)...Oxι μόνο 60αρα αλλά όλες οι γυναίκες λένε τον τελευταίο λόγο ...εμείς λέμε τον πρώτο.
Ωραία πίπα θα ναι αυτή. Χωρίς φόβο και χωρίς πόνο !!!!!!!Χωρίς μασέλα, μόνο ούλα...
Φωτιά πρέπει να είχε πάρει ο πούτσος σου και το μουνάκι της.Οταν πέρυσι γαμούσα την 65άρα, μου έβγαζε μια απίστευτη αθωότητα... παλιάς κοπής γυναίκα, καυλιάρα μεν, αλλά ήθελε το χρόνο της. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω το υπέροχο μουνί της, που το έχυνα και το απολάμβανα χωρίς καμία υποψία για εγκυμοσύνη κλπ... ήταν μια ελεύθερη σχέση, πήγαινα στο σπίτι της όποτε ήθελα... λέγαμε τα νέα μας, χαλαρώναμε με ταινία, την πηδούσα από μουνί και κώλο και έχυνα μέσα της... αισθανόμουν πασάς... έτσι με είχε!!! Καταλάβαινε το ρόλο της και δεν ήθελε να βγαίνουμε έξω καθόλου, ο γιος της είναι δυο χρόνια μικρότερός μου... μια όμορφη σχέση που χάθηκε μέσα στην βάρβαρη καθημερινότητά της... τρελαινόταν όταν την έχυνα και της έλεγα ότι ο πούτσος μου χύνει κι άλλο μουνί, αυτό της γυναίκας με την οποία έχω σχέση...
Λόγια ανδρικής αυτογνωσίας..Εμείς κάνουμε την πρώτη κίνηση προσέγγισης (υποτίθεται τουλάχιστον)...
Οι γυναίκες μας διαλέγουν πρώτες όμως...
Γιατί έτσι δεν ισχύει για όλους; (τουλάχιστον τους περισσότερους)Λόγια ανδρικής αυτογνωσίας..
Όταν λέει ένας άντρας σε έναν άλλον άντρα 30-40 ετών, "γαμώ τη μάνα σου" , ίσως να έχει μια δόση ανωμαλίας...Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
Τρεις εικοσιτριαχρονες σε κόμπακτ συσκευασία ...τι πιο ασφαλές;Αρκεί βέβαια να είναι μάχιμη κάτι πολύ δύσκολο στην ηλικία αυτήν....συγνώμη ,αλλά και σαν ιδέα :σεξ με 70χρονη! Ναι αν είσαι μεγαλύτερος της.Ναι αν είναι γυναίκα σου.
Η σκέψη και μόνο , ολίγον ύποπτη για το βαθμό ανωμαλίας που κουβαλάει.