straham
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Μάλλον είσαι Αλβανός... Αλλιώς δεν εξηγείται.
Αυτή την εποχή..
Πηδάω μαζί δύο κυρίες 65 & 67
.. καί μία κυρία 46..
Μάλλον είσαι Αλβανός... Αλλιώς δεν εξηγείται.
Αυτή την εποχή..
Πηδάω μαζί δύο κυρίες 65 & 67
.. καί μία κυρία 46..
Ωραίος συναγωνιστή ! Σαν μεγάλος γκιλφακιας που είμαι εγκρίνω . Που το βρήκες το κορίτσι;Πενηνταριά plus που γαμαω...
Παρασκευή πρωι
Καμάκι σε μικρό super marketΩραίος συναγωνιστή ! Σαν μεγάλος γκιλφακιας που είμαι εγκρίνω . Που το βρήκες το κορίτσι;
Σωστός! ΧαχαΤην 60αρα δεν την επιλέγεις εσυ, αυτη σε επιλέγει.
Ε δώσε πληροφορίες. Περιέγραψέ μας την.Καμάκι σε μικρό super market
57χρ. 1,65, fit λόγω γυμναστηρίου, σφικτο κορμί, καυλαρα...Σωστός! Χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε δώσε πληροφορίες. Περιέγραψέ μας την.
Αθήνα είναι ?Πριν κάνα χρόνο, πηδούσα μια 65άρα περίπου.... Τα καλά: πανέμορφα μάτια, βυζάρες ατελείωτες, κωλάρα όμορφη και μεγάλη, λίγη κυτταρίτιδα. Ήξερε ότι είχα σχέση, οπότε δεν ενοχλούσε ποτέ. Χύσιμο πάντα μέσα στο ξυρισμένο μουνί της, έχυνε η ίδια μόλις τελείωνα μέσα της... Καλή πίπα, ένιωθες μεσα στο σκοτάδι όταν γαμάς ένα 25χρονο. Πολύ καυλιάρα γυναίκα, αλλά συνεσταλμένη. Ήξερε ότι γαμάω ακάποτα και την δικιά μου και τρελαινόταν από καύλα... Πέρασα πολύ όμορφα...
Και πεντακάθαρο μουνακι πως τα κατάφερες;την μπανισες ότι ψάχνεται;57χρ. 1,65, fit λόγω γυμναστηρίου, σφικτο κορμί, καυλαρα...
Υποκλίνομαι...βρήκες κάτι της προκοπής χωρίς να καταφεύγεις στις διαδικτυακές σαχλες.Καμάκι σε μικρό super market
Αξιος, στους διαδρομους πεφτουν αρκετες ματιες με μιλφαδια και grannyζουσες που δυσκολευονται να κλεισουν τα ποδια τους, το θεμα ειναι να εχεις τη τυχη να σε γουσταρουν και να βρεις την ευκαιρια να "χτυπησεις" και να δωσεις τηλΚαμάκι σε μικρό super market
Προσωπικά τα super market τα θεωρώ ιδανικό τόπο γνωριμιών με μιλφ και γκιλφ,Αξιος, στους διαδρομους πεφτουν αρκετες ματιες με μιλφαδια και grannyζουσες που δυσκολευονται να κλεισουν τα ποδια τους, το θεμα ειναι να εχεις τη τυχη να σε γουσταρουν και να βρεις την ευκαιρια να "χτυπησεις" και να δωσεις τηλ
Την ζαχάρωνα και εγώ τότε ρε φίλος. ΧΘΕΣ.57χρ. 1,65, fit λόγω γυμναστηρίου, σφικτο κορμί, καυλαρα...
Oι πιο πολλές είναι αποσυρμενες από τον καιρό του Σημίτη ήδη και άλλες είναι με ψυχοσωματικά ...τυχερός που έπεσες σε μάχιμη!Αξιος, στους διαδρομους πεφτουν αρκετες ματιες με μιλφαδια και grannyζουσες που δυσκολευονται να κλεισουν τα ποδια τους, το θεμα ειναι να εχεις τη τυχη να σε γουσταρουν και να βρεις την ευκαιρια να "χτυπησεις" και να δωσεις τηλ
Ακριβώς αυτό.Oι πιο πολλές είναι αποσυρμενες από τον καιρό του Σημίτη ήδη και άλλες είναι με ψυχοσωματικά ...τυχερός που έπεσες σε μάχιμη!
Τσιγγγάνος !!Μάλλον είσαι Αλβανός... Αλλιώς δεν εξηγείται.
Οχι. ΘεσσαλονικηΑθήνα είναι ?
Αν θες βοήθεια στείλε μου μνμΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
Σε μισή ώρα θα γαμαω την 57αρα...
Μου έστειλε μνμ το πρωί ότι έχει πολλές καυλες η μουναρα της...
ΤυχερακιαααΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
Καμία φώτο να βγάλεις...Καλημέρα και καλή εβδομάδα