El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Κάποιες χύνουν, δεν λέω όμως ότι χύνουν όλες.Μονο gel;;Δεν χυνουν ποτε σε αυτη την ηλικια;Να τρεξει κατι ετσι για την καβλα;Απλα ρωταμε για να μαθαινουμε...
Κάποιες χύνουν, δεν λέω όμως ότι χύνουν όλες.Μονο gel;;Δεν χυνουν ποτε σε αυτη την ηλικια;Να τρεξει κατι ετσι για την καβλα;Απλα ρωταμε για να μαθαινουμε...
Επειδή την Rita Cecchi την είδα πρόσφατα απο κοντά στην Ριέκα που ήμουν, πιστεψέ με είναι καμία σχέση με τις φωτογραφίες, είδικα μόνο ο τρόπος που περπατάει λόγω ηλικίας θα σε ξενερωσειΗ κυρία είναι ήδη στα 60 αλλά είναι αρκετά...
Rita Rusic (@ritarusic) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram
Καυλα είναι!!°Η μουναρα της πενηνταρας plus που γαμαω
Από πολύ κοντινή ληψη
Ιδανικη για το νήμα....Η Σάρον Στόουν έρχεται στην Αθήνα για το διεθνές συνέδριο της Vogue Greece και της Καθημερινής
Αν η αυθεντικότητα ήταν γυναίκα, θα ήταν η Σάρον Στόουν.www.kathimerini.gr
Αυτά είναι, για μένα τουλάχιστον, και όνειρα και πραγματικότητα ευτυχώς!!Χαίρεται, αυτά λογικά είναι τα όνειρα των πιστών του θρέντ (myself included ).Ηοpe you enjoy
Να μας την γνωρίσεις....Πριν κάνα χρόνο, πηδούσα μια 65άρα περίπου.... Τα καλά: πανέμορφα μάτια, βυζάρες ατελείωτες, κωλάρα όμορφη και μεγάλη, λίγη κυτταρίτιδα. Ήξερε ότι είχα σχέση, οπότε δεν ενοχλούσε ποτέ. Χύσιμο πάντα μέσα στο ξυρισμένο μουνί της, έχυνε η ίδια μόλις τελείωνα μέσα της... Καλή πίπα, ένιωθες μεσα στο σκοτάδι όταν γαμάς ένα 25χρονο. Πολύ καυλιάρα γυναίκα, αλλά συνεσταλμένη. Ήξερε ότι γαμάω ακάποτα και την δικιά μου και τρελαινόταν από καύλα... Πέρασα πολύ όμορφα...
Πενηντάρα είναι πιπίνι τύπε!! Εδώ λέμε για άνω!!!Η μουναρα της πενηνταρας plus που γαμαω
Από πολύ κοντινή ληψη
Επειδή έγραψες: "Τα καλά:" και περίμενα αν έχει συνέχεια, υπήρχαν και κακά;Πριν κάνα χρόνο, πηδούσα μια 65άρα περίπου.... Τα καλά: πανέμορφα μάτια, βυζάρες ατελείωτες, κωλάρα όμορφη και μεγάλη, λίγη κυτταρίτιδα. Ήξερε ότι είχα σχέση, οπότε δεν ενοχλούσε ποτέ. Χύσιμο πάντα μέσα στο ξυρισμένο μουνί της, έχυνε η ίδια μόλις τελείωνα μέσα της... Καλή πίπα, ένιωθες μεσα στο σκοτάδι όταν γαμάς ένα 25χρονο. Πολύ καυλιάρα γυναίκα, αλλά συνεσταλμένη. Ήξερε ότι γαμάω ακάποτα και την δικιά μου και τρελαινόταν από καύλα... Πέρασα πολύ όμορφα...
Εάν είναι για φαγητό έρχομαι και εγώ ....μουσακά θέλω ...και μετά φεύγω διακριτικάΣκεφτομαι σοβαρα να κανω κινηση σε σκυλοgranny ,55-60, με δυνατο κορμι και βυζαρες.Πήγαμε για καφε προχθες,χηρα αλλα μεσα στη καβλα.Επεσαν κατι φιλια και μπαλαμουτι στο αμαξι και οταν εφυγα με πηρε να μου πει οτι θελει να παω απο το σπιτι της να μου μαγειρεψει.Λεω να δοκιμασω να σπασω το ηλικιακο ρεκορ μου και αν ολα πανε καλα να της τα δωσω ολα μεσα στο κωλο
Ωραιος ..H 65άρα που πηδούσα, ήταν εκπληκτική... ήταν υποτακτικό τσουλί και τα ήθελε όλα μέσ της...
Τυπε εισαι δυνατος ,ειμαι 35 και θυμάμαι τον εαυτό μου από 18 χρονων να γουστάρω μονο γριές..και όταν εννοω γριές, οχι milf,γριές 60 και άνω.. τις γλυφω μέχρι και τις πατούσες..ειναι ανωμαλία δε μπορω να το ελέγξω..γιαυτό αν ακούσεις τιποτα στειλε..ευχαριστώ αδερφε