Διαγραμμένο μέλος 216076
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 544
- Πόντοι
- 80
Έτσι....Λες και παίρνει οξυγόνο ο εγκέφαλος....επαυξανω.... σε αυτες τις ηλικιες ξεκωλιαζονται.... ζητανε κωλο.... πολυ το θεωρουν απαραιτητο..
Έτσι....Λες και παίρνει οξυγόνο ο εγκέφαλος....επαυξανω.... σε αυτες τις ηλικιες ξεκωλιαζονται.... ζητανε κωλο.... πολυ το θεωρουν απαραιτητο..
Δε νομίζω τυπε..Στα 80 μου ίσως...
Οι εκατομμυριούχοι πηδάνε ΜΟΝΟ 20χρονα πιπινάκια γάλακτος και η φτωχατζα λαουτζίκος παρακαλάει μπας και γαμησει καμία μούμια
Δε νομίζω τυπε..
Γιατί κι αυτές μάλλον πηδιουνται με νεότερους επειδή οι 80αρηδες δεν μπορούν..
Αυτό προ'υ'ποθετει ΠΟΛΥ καλές σχέσεις με ξαδερφες και φυσικά ταλέντο ηθοποιού.Επαγγελματίας pickup artist!
Οι εκατομμυριούχοι πηδάνε ΜΟΝΟ 20χρονα πιπινάκια γάλακτος και η φτωχατζα λαουτζίκος παρακαλάει μπας και γαμησει καμία μούμια
Καυλα55 Plus... Φρέσκιες
φίλε να ρωτήσω κάτι (κι όποιος άλλος θέλει ας απαντήσει από αυτούς που γουστάρουν ηλικίες 60, 70 και βάλε).Τύπε δεν είναι έτσι ακριβώς...υπάρχουμε και εμείς που έχουμε φετιχ με γριες, δηλαδή και με τσόντα άμα είναι να τον παίξουμε, θα βάλουμε 70αρες γριες, παρα 20αρες
Κοντεύω τα 60, δείχνω πολύ νεότερος, από την εφηβεία γούσταρα 40+, όταν πλησίασα εγώ τα 40 ανέβηκαν ηλικιακά και τα γούστα μου, έχοντας πλέον σαν κατώτατο όριο τα 45 και στρεφόμενος στην πορεία προς συνομήλικες μου κυρίως.φίλε να ρωτήσω κάτι (κι όποιος άλλος θέλει ας απαντήσει από αυτούς που γουστάρουν ηλικίες 60, 70 και βάλε).
σημείωση ότι δεν κατακρίνω επ'ουδενί (γούστα είναι αυτά - εγώ θέλω πιπίνια εσύ μεγάλες), απλά έχω περιέργεια.
λοιπόν
το ότι γουστάρεις 60άρες και πάνω ήταν κάτι που είχες από νεαρή ηλικία (στα 20, στα 30...) ή ήρθε σταδιακά?
δλδ στα 20 γούσταρες μιλφόνια 40άρες, στα 30 σου 50άρες κ.ο.κ ? ή τέλος πάντων κάτι ανάλογο?
ή είναι κάτι που προέκυψε μετά από κάποια ηλικία, πχ τα 40 (τυχαίο νούμερο).
κι επίσης το "μενού" σου και τα γούστα σου αποκλείουν συνομίληκες, μιλφ ή πιπίνια (μόνο γκιλφ και πάνω), ή απλά τις περιλαμβάνει όλες?
αν θες απαντάς, εσύ ή όποιος άλλος.
Ξεκινάς με τριανταρες αν εσύ είσαι γύρω στα είκοσι και σταδιακά με την αυτοπεποιθηση που χτίζεις αρχιζεις να επεκτείνεις τα όρια ...φίλε να ρωτήσω κάτι (κι όποιος άλλος θέλει ας απαντήσει από αυτούς που γουστάρουν ηλικίες 60, 70 και βάλε).
σημείωση ότι δεν κατακρίνω επ'ουδενί (γούστα είναι αυτά - εγώ θέλω πιπίνια εσύ μεγάλες), απλά έχω περιέργεια.
λοιπόν
το ότι γουστάρεις 60άρες και πάνω ήταν κάτι που είχες από νεαρή ηλικία (στα 20, στα 30...) ή ήρθε σταδιακά?
δλδ στα 20 γούσταρες μιλφόνια 40άρες, στα 30 σου 50άρες κ.ο.κ ? ή τέλος πάντων κάτι ανάλογο?
ή είναι κάτι που προέκυψε μετά από κάποια ηλικία, πχ τα 40 (τυχαίο νούμερο).
κι επίσης το "μενού" σου και τα γούστα σου αποκλείουν συνομίληκες, μιλφ ή πιπίνια (μόνο γκιλφ και πάνω), ή απλά τις περιλαμβάνει όλες?
αν θες απαντάς, εσύ ή όποιος άλλος.
δλδ? ας πούμε στα 40 τι έψαχνες?Ξεκινάς με τριανταρες αν εσύ είσαι γύρω στα είκοσι και σταδιακά με την αυτοπεποιθηση που χτίζεις αρχιζεις να επεκτείνεις τα όρια ...
ΨΑΧΝΩ...εκεί είμαι ...ψάχνω από 35 και πάνω.δλδ? ας πούμε στα 40 τι έψαχνες?
Ok αυτο δεν ειναι κατι περιεργο...ΨΑΧΝΩ...εκεί είμαι ...ψάχνω από 35 και πάνω.
Τα πιπινια είναι αποβλακωμενα και κυκλοφορούν με καφρους με βερμούδες που ακούνε Τραπ και κραπ....
Οι πιο μεγάλες είναι μη διαθέσιμες λόγω γάμου η οριστικού ναυαγισματος λόγω διαζυγίου.
Από 35-40 αρχίζει η έρευνα μου....