Διαγραμμένο μέλος 216076
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 544
- Πόντοι
- 80
Ξέρεις πως έχει γίνει αυτή η σούφρα...Γαμω τον ιερό πάτο της... Κοινωνία και μετά ξεκωλιασμα;
Ξέρεις πως έχει γίνει αυτή η σούφρα...Γαμω τον ιερό πάτο της... Κοινωνία και μετά ξεκωλιασμα;
Χύσιμο που θέλει στην κυλοτα...Κυριακή....ώρα για εκκλησία...
Δείξε και λίγο πόδιΚυριακή....ώρα για εκκλησία...
Οριστε....Δείξε και λίγο πόδι
Συνέχεια με τη κυρία....Ποιο παλιές....
Σε αυτες τις ηλικιες αυτο ελειπε να κανουν και ναζια.Αν πέσεις σε καλη περιπτωση παθαινεις πλακα.... τα κανουν ολα.... χωρις δισταγμο.... Δεν ειναι ευκολο να βρεις βεβαια. Χωνομαι οπου μου αρεσει κατι αλλα καθεται η μια στις 30 περιπτωσεις...
Ωραια κωλαρα,πρεπει να εχει φαει πολυ σκισιμο απο πισω και η κωλοτρυπα να εχει μεινει μονιμα ανοιχτη.Πρεπει να ειναι και πολυ αφοσιωμένη κατά το "κλαρίνο" επίσηςΚάποιες ακόμα από τη κυρία...
Έχει φάει ανελέητο ξεκώλιασμα...Άργησε να τον φάει από κωλο αλλά τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος ...Ωραια κωλαρα,πρεπει να εχει φαει πολυ σκισιμο απο πισω και η κωλοτρυπα να εχει μεινει μονιμα ανοιχτη.Πρεπει να ειναι και πολυ αφοσιωμένη κατά το "κλαρίνο" επίσης
Δεν νομιζω,λογικα τον τρωει συστηματικα και για χρονια, φαινεται μονιμα ξεκωλιασμενη.Δεν γινεται μετα απο μερικα πηδημητα 6μηνου ή 1 ετους.Το οτι το παιζουν ιστοριες,κυριες και παρθενες απο πισω ειναι αλλη ιστοριαΈχει φάει ανελέητο ξεκώλιασμα...Άργησε να τον φάει από κωλο αλλά τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος ...
Ξέρω τι σου λέω.....Απλά έχει φάει απανωτά ξεκωλιασματα το τελευταίο διάστημα....Δεν νομιζω,λογικα τον τρωει συστηματικα και για χρονια, φαινεται μονιμα ξεκωλιασμενη.Δεν γινεται μετα απο μερικα πηδημητα 6μηνου ή 1 ετους.Το οτι το παιζουν ιστοριες,κυριες και παρθενες απο πισω ειναι αλλη ιστορια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντως εχει κωλο ιδανικο για αυτη τη χρηση
Στα 80 μου ίσως...Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
επαυξανω.... σε αυτες τις ηλικιες ξεκωλιαζονται.... ζητανε κωλο.... πολυ το θεωρουν απαραιτητο.....Ξέρω τι σου λέω.....Απλά έχει φάει απανωτά ξεκωλιασματα το τελευταίο διάστημα....