Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Ετσι αυτο ειναι,60 plus..οτι καλυτερο
Ετσι αυτο ειναι,60 plus..οτι καλυτερο
και 70+60+ target group?
μονο ο ΤΑΚΜΑΝ θα ηταν ικανος για κατι τετοιο
Ευκολαααατυπε στο σαη εχουμε χυστες που ανετα θα μπορουσαν να πηδηξουν απο ενα κομματι χαλβα φαρσαλων μεχρι ενα φυλλο καπλαμα
τυπε στο σαη εχουμε χυστες που ανετα θα μπορουσαν να πηδηξουν απο ενα κομματι χαλβα φαρσαλων μεχρι ενα φυλλο καπλαμα
Καλα...και 70+
Καλα...
Μιλάτε για νεκρολαγνεία εσείς...Ανώμαλοι...
Zωζω Σαπουντζάκη σε 20-40 χρόνια...μμμμ....ενδιαφέρον!Μυστή το τερμάτισες εσυ ρε...
Δικό της ζουμί ...χωρίς κυβο Κνορ!τυπε η γρια η κοτα εχει το ζουμι
τα ακραία γούστα κάτι δείχνουν.....
Δεν γίνεται να βρίζεις ενω είσαι με μια σεβάσμια γυναίκα....αυτό με τίποτα ξεκωλια μόνο.H τύπισσα ήταν χωρισμένη. Γενικώς ψιλοπερίεργη, απολάμβανε την μοναξιά της. Βοηθούσε τα παιδιά της αλλά το σπιτάκι της ήταν ο χώρος στον οποίο αισθανόταν άνετα, αλλά δεν έβαζε εύκολα άντρες... Κι αυτό αποτυπωνόταν στο πολύ σφιχτό μουνί της... αισθανόμουν ειλικρινά ότι γαμάω 25άρα. Το μόνο "άσχημο" ότι δεν επιθυμούσε βρωμόλογα στην ώρα του σεξ... όταν έπαιρνε φόρα, δεν καταλάβαινε τίποτα, στάνταρ ακουγόταν σε ολόκληρη την πολυκατοικία. Όταν έκανα κατάθεση μέσα στο μουνί της, ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες που είχα στη ζωή μου. Τέτοια όμορφη ζεστή αίσθηση. Μου έδωσε και της έδωσα όμορφους και δυνατούς οργασμούς.
Στο bou όταν λέμε χαλβάς Φαρσάλων, εννοούμε γλυκιά καραμελενια γιαγιά sugar granny?τυπε στο σαη εχουμε χυστες που ανετα θα μπορουσαν να πηδηξουν απο ενα κομματι χαλβα φαρσαλων μεχρι ενα φυλλο καπλαμα
Ξανθό Μουνι τρελό γαμησι λέει μια παροιμία.Από το σημερινό γαμησι της 57αρας...
Και έχει απόλυτο δικιοΞανθό Μουνι τρελό γαμησι λέει μια παροιμία.
Κύριοι, κυριοι...Ξανθό Μουνι τρελό γαμησι λέει μια παροιμία.
Δηλαδή μας λες ότι τις πήρες και τις δύο μαζί ......αυτές επεξαν μεταξύ τους ...πως έγινε η φάση ...για δώσε πληροφορίες....Την Παρασκευή που μας πέρασε βρέθηκα με μια 50χρονη και μια 56χρονη μαζί ταυτόχρονα, εγώ γνώριζα μονο την 50χρονη η οποια είναι χωρισμένη με παιδιά (μεγαλα) κάμποσα χρόνια η 56χρονη φίλη της είναι παντρεμένη με παιδια (μεγαλα)
Βρεθήκαμε στον επαγγελματικό χώρο της 56χρονης
Εγώ 40
Ένα θα σας πω , έγινε κόλαση
Κοντεψα να παθω αφυδάτωση με ρουφηξανε οι θείες, όλο το ΣΚ δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, την 50χρονη την είχα γαμησει κι άλλες φορές αλλα η 56χρονη ρε παιδιά είχε ένα κορμί ουτε σε 30αρα δε το βρίσκεις
Όντως δώσε πληροφορίες δηλαδή τόσο τούμπανο η 56άρα;Μην είσαι υπερβόλικος από το γαμήσι που σου κάνανε;Δηλαδή μας λες ότι τις πήρες και τις δύο μαζί ......αυτές επεξαν μεταξύ τους ...πως έγινε η φάση ...για δώσε πληροφορίες....