El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
99% για block πάει....Κατευθείαν dick pick?
99% για block πάει....Κατευθείαν dick pick?
Εκτός αν το παίξει αλλιώς!!!99% για block πάει....
Έκανε εκείνος αίτημα και μετά την αποδοχή στέλνει dickpick?Εκτός αν το παίξει αλλιώς!!!
Να ρωτήσω κάτι...Την Παρασκευή που μας πέρασε βρέθηκα με μια 50χρονη και μια 56χρονη μαζί ταυτόχρονα, εγώ γνώριζα μονο την 50χρονη η οποια είναι χωρισμένη με παιδιά (μεγαλα) κάμποσα χρόνια η 56χρονη φίλη της είναι παντρεμένη με παιδια (μεγαλα)
Βρεθήκαμε στον επαγγελματικό χώρο της 56χρονης
Εγώ 40
Ένα θα σας πω , έγινε κόλαση
Κοντεψα να παθω αφυδάτωση με ρουφηξανε οι θείες, όλο το ΣΚ δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, την 50χρονη την είχα γαμησει κι άλλες φορές αλλα η 56χρονη ρε παιδιά είχε ένα κορμί ουτε σε 30αρα δε το βρίσκεις
Ευτυχώς που κατάλαβες ότι είναι καφριλα....σίγουρα ενηλικιώθηκες;Μύστες θέλω τα φώτα σας για ένα θέμα.Είναι μια 57χρονη στο φεησμπουκ ωραίο μιλφογκρανη και της έκανα αίτηση.Εαν μου κάνει αποδοχή,για να μην φανώ ουγκανος πως θα το ξεκινήσω;
Αν της γράψω ευχαριστώ και στειλω dick pick (που είναι καφριλα σε ένα βαθμό )είναι 40-60 οι πιθανότητες να συνεχιστεί το θέμα χωρίς να ακολουθήσουν <γαλλικα> και μπλοκάρισμα.
Οπότε πως θα κάνω την αρχή;
Πραγματικά δεν το έχω γι'αυτό θέλω τα φώτα σας.
Δε ξέρω μάλλον όχι,και ώμος μου έχει πει γνωστός μου ότι έκανε μια τέτοια κίνηση και του έκατσε φάση αλλά εγώ δεν θα το έκανα εκτός αν ήταν φρικαντελα και η ίδια.Δυστυχώς άνθρακες ο θησαυρός με ρώτησε μόνο αν είμαι από τη Κύπρο και της είπα ο παππούς μου ήταν.Της εγραψα μερικά λόγια για μένα καλησπέρα με λένε τάδε μένω στο τάδε μέρος και μου αρέσεις πολύ γι'αυτό σου έστειλα μύνημα,περιέγραψε μου λίγο τον εαυτό σου.Δεννειδα απάντηση οπότε πάμε για άλλα.Ευτυχώς που κατάλαβες ότι είναι καφριλα....σίγουρα ενηλικιώθηκες;
Toσα ναυάγια κυκλοφορούνε εκεί έξω φυσικά και θα καθόταν μια τέτοια φάση...Δε ξέρω μάλλον όχι,και ώμος μου έχει πει γνωστός μου ότι έκανε μια τέτοια κίνηση και του έκατσε φάση αλλά εγώ δεν θα το έκανα εκτός αν ήταν φρικαντελα και η ίδια.Δυστυχώς άνθρακες ο θησαυρός με ρώτησε μόνο αν είμαι από τη Κύπρο και της είπα ο παππούς μου ήταν.Της εγραψα μερικά λόγια για μένα καλησπέρα με λένε τάδε μένω στο τάδε μέρος και μου αρέσεις πολύ γι'αυτό σου έστειλα μύνημα,περιέγραψε μου λίγο τον εαυτό σου.Δεννειδα απάντηση οπότε πάμε για άλλα.
Προτιμώ να τη πληρώνουν τα σεντόνια μου μια ζωή παρά να πάω με μία τέτοια σαπιλα,χωρίς παρεξήγηση αδελφέ αλλά μιλάμε για φανατική θαυμάστρια του γυραδικου της γειτονιάς σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πας μαζί της εκτός αν έχει καλό χρήμα η δραστηριότητα μαζί της και είσαι σε μεγάλη ανάγκη για το χρήμα.
Τυπε, από μένα είναι ναι. Μπορεί να είναι 80-20 η αποτυχία, αλλά αν βλέπεσαι και δε σε μπλοκάρει αμέσως έχεις φάει το γάιδαρο μέχρι το λαιμό.Μύστες θέλω τα φώτα σας για ένα θέμα.Είναι μια 57χρονη στο φεησμπουκ ωραίο μιλφογκρανη και της έκανα αίτηση.Εαν μου κάνει αποδοχή,για να μην φανώ ουγκανος πως θα το ξεκινήσω;
Αν της γράψω ευχαριστώ και στειλω dick pick (που είναι καφριλα σε ένα βαθμό )είναι 40-60 οι πιθανότητες να συνεχιστεί το θέμα χωρίς να ακολουθήσουν <γαλλικα> και μπλοκάρισμα.
Οπότε πως θα κάνω την αρχή;
Πραγματικά δεν το έχω γι'αυτό θέλω τα φώτα σας.
Περπατάω στην Θεσσαλονίκη με φίλους μου ,προ δεκαετίας,και βλέπω σε περίπτερο περιοδικό με εξώφυλλο την Στάη...το γλείφω...παγωτό οι φίλοι μου...και το αφήνω στην θέση του αποχωρώντας θριαβευτικα.Εμενα με καυλώνει η Στάη...
Φίλε η συγκεκριμένη με καυλώνει κ μένα για θάνατο και με το ταγέρ όπως βγαίνει να πει τα νέαΠερπατάω στην Θεσσαλονίκη με φίλους μου ,προ δεκαετίας,και βλέπω σε περίπτερο περιοδικό με εξώφυλλο την Στάη...το γλείφω...παγωτό οι φίλοι μου...και το αφήνω στην θέση του αποχωρώντας θριαβευτικα.
Αφού δεν μπορούσα να γλείψω την ίδια ,βολεύτηκα με το περιοδικό...καλά ήταν!