El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Ωραίος, στην καλύτερη ηλικία είναι!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Η μουναρα της 57αρας που γαμαω...
Ωραίος, στην καλύτερη ηλικία είναι!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Μες τη καυλα μπραβοΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
Την Τετάρτη έχουμε εορταστικό γαμησι...Μες τη καυλα μπραβο
Περιμενουμε υλικοΤην Τετάρτη έχουμε εορταστικό γαμησι...
Πόσο είσαι εσύ ...90χΕχω και εγω τις φασεις μου χαχαχα,εδω με 60+ καλοδιατηρημενη γιαγια(εχουμε σχεδον 30χρονια διαφορα) που γουσταρει να εχεις σχεση και να κανεις κατι παραλληλα μαζι της,επισης μου λεει συνεχεια για το γιο της που ειναι μεγαλυτερος απο εμενα αλλα τη μουναρα κορη δεν μου την εχει αναφερει ουτε μια φορα,καλα που υπαρχει ο ρουφιανος το φουμπου.
οχι ρε 30κατιΠόσο είσαι εσύ ...90χ
εξαρτάται τυπε, θα σου γραψει το χωράφι στο χωριό? Να το κάνουμε το ψυχικο τότες
Εεε ναι μύστη το καταλαβα εάν εισουν 90χ ούτε να γράψεις δεν θα μπορούσες ...όχι να γαμισεις χαχαχαοχι ρε 30κατι
πρωτα σε φιλευει και μετα σε ξεζουμιζει?οχι ρε 30κατι
Ο τίτλος του αρχείου αλλά λέει ότι η φωτογραφία είναι ιντερνετικηΦρεσκοξυρισμενη μουναρα της 57αρας που γαμαω...
Ξεσκεπάστε τους απατεώνες! Ξεσκεπάστε το Qatargate!Ο τίτλος του αρχείου αλλά λέει ότι η φωτογραφία είναι ιντερνετικη
Καλημέρα...Ο τίτλος του αρχείου αλλά λέει ότι η φωτογραφία είναι ιντερνετικη
Με αυτή την απάντηση δεν μας εξήγησε ο μύστης εάν είναι έτσι τα πραγματα...το ουδέν σχόλιο....δεν στέκει εδώ ....θέλουμε απάντηση...γιατί έτσι πρέπει εδώΚαλημέρα...
Ουδέν σχόλιον...
Να μας πει ο κύριος που την βρήκε στο internet και μετά αυτόματα θα δωθει η απάντηση...Με αυτή την απάντηση δεν μας εξήγησε ο μύστης εάν είναι έτσι τα πραγματα...το ουδέν σχόλιο....δεν στέκει εδώ ....θέλουμε απάντηση...γιατί έτσι πρέπει εδώ