aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Οκ πολύ καλό αυτό ....για να δούμε θα απαντήσει ο άλλος μύστηςΝα μας πει ο κύριος που την βρήκε στο internet και μετά αυτόματα θα δωθει η απάντηση...
Οκ πολύ καλό αυτό ....για να δούμε θα απαντήσει ο άλλος μύστηςΝα μας πει ο κύριος που την βρήκε στο internet και μετά αυτόματα θα δωθει η απάντηση...
Είμαι 28 θεωρώ αρκετά εμφανίσιμος και θα γάμουσα με τα χίλια..
τοση απελπισια ρε παιχτες?Όλοι θα πηδουσαμε
Εμπειρία μυστη μουτοση απελπισια ρε παιχτες?
Σε λίγα χρόνια θα γίνεις νεκροφιλος;μαγκες εγω πλεον τον παίζω κυριως με τσοντες με γριες παρα με πιτσιρικες...οταν ημουν πιο νεος τον επαιζα με μιλφαρες...τωρα πλεον εχω προχωρήσει στις γριες
το σημαντικο ειναι να μην υπαρχει στασημοτητα.. εδω βλεπω εξελιξημαγκες εγω πλεον τον παίζω κυριως με τσοντες με γριες παρα με πιτσιρικες...οταν ημουν πιο νεος τον επαιζα με μιλφαρες...τωρα πλεον εχω προχωρήσει στις γριες
Σε κουαρτέτο που έκανα ,δηλαδή εγώ με τρεις διαθέσιμες για χοντρά γούστα,το θρόισμα των ηλικιών τους ήταν εκει γυρω στα 120 με 130 έτη.τυποι θα πηδουσατε γυναικα 120 με 130 χρονων;
Ωριμάζει!το σημαντικο ειναι να μην υπαρχει στασημοτητα.. εδω βλεπω εξελιξη
τυπε που την γνωρισες?Εχω και εγω τις φασεις μου χαχαχα,εδω με 60+ καλοδιατηρημενη γιαγια(εχουμε σχεδον 30χρονια διαφορα) που γουσταρει να εχεις σχεση και να κανεις κατι παραλληλα μαζι της,επισης μου λεει συνεχεια για το γιο της που ειναι μεγαλυτερος απο εμενα αλλα τη μουναρα κορη δεν μου την εχει αναφερει ουτε μια φορα,καλα που υπαρχει ο ρουφιανος το φουμπου.
η μονη εμπειρια που θα ηθελα απο τετοιας ηλικιας γυναικες,ειναι απο τη μαγειρικη τους.Εμπειρία μυστη μου
η μονη εμπειρια που θα ηθελα απο τετοιας ηλικιας γυναικες,ειναι απο τη μαγειρικη τους.
τιποτα αλλο.
η μονη εμπειρια που θα ηθελα απο τετοιας ηλικιας γυναικες,ειναι απο τη μαγειρικη τους.
τιποτα αλλο.