The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Έχετε συνευρεθή με κυρία
70 plus ??
Βεβαίως!
Έχετε συνευρεθή με κυρία
70 plus ??
Αυτό σου λέω, μπορεί να είχαν εγκεφαλική όρεξη ή να προσποιούνταν έτσι για τη γκάβλα, αλλά λειτουργικά.... δεν! Γι' αυτό και χρησιμοποιούν λιπαντικόΜέχρι 55 έχουμε γαμήσει. Μια χαρά υγρές ήταν και όσες όχι και τόσο, χρησιμοποιούσαν και κάποιο λιπαντικό και όλες φοβερά ορεξατες. Όχι ότι δεν υπάρχουν και οι σχετικά αδιάφορες αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Δεν υπάρχουν αυτές οι ηλικίες..Βεβαίως!
Εγώ σου λέω κατι άλλο όμως. Ότι κάποιες ηταν λιγότερο υγρές και κάποιες μούσκεμα. Και όλες λειτουργούσαν κανονικά, ρουφωντας ως το μεδούλι την καύλα της στιγμής. Καμία προσποίηση.Αυτό σου λέω, μπορεί να είχαν εγκεφαλική όρεξη ή να προσποιούνταν έτσι για τη γκάβλα, αλλά λειτουργικά.... δεν! Γι' αυτό και χρησιμοποιούν λιπαντικό
Έχετε συνευρεθή με κυρία
70 plus ??
Εύγε νεαρέ η προσεγγισή σας ήτο μνημειώδης και χάρισε διάβα για τό μέλλον !!Δεν έχω συνευρεθεί σεξουαλικός , αλλά κοινωνικός , και ανθρώπινα ναι , Σχετικά πρόσφατα βοήθησα μια γιαγιά γειτόνισσα 70 ετών , στο να μπει στο ασθενοφόρο λόγο εγκεφαλικού . Είχε και άνοια , όπως και άλλα προβλήματα , έπαθε και το εγκεφαλικό και άστα να πάνε .
Έκανες λάθος παράθεση κωλογερε.,αγαπητέ μιτσο 23 εισθε τό αγλαϊσμα τού τόπικ.. Εύγε!!
Μάλλον εσύ δεν έχεις γαμήσει 60+ ή μπορεί να σου έτυχε στεγνή. Το ότι τους έχει κοπεί η περίοδος είναι πλεονέκτημα γιατί χύνεις μέσα χωρίς να προβληματίζεσαι. Όσο για το αν χύνουν σε πληροφορώ ότι χύνουν σαν ποτάμι. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα γνωρίσει μια 65αρα ορειβάτισσα που στα κωλομέρια της έσπαγες καρύδια και έχυνε τουλάχιστον 4 φορές μέχρι να τελειώσω και στη πίπα δεν έμενε σταγόνα να πάει χαμένη. Όλα είναι θέμα της γυναίκας και όχι της ηλικίας τηςΕπειδή μάλλον δεν έχετε γαμήσει τέτοιας ηλικίας γυναίκα, σας λέω ότι είναι στεγνές και όχι και τόσο ορεξάτες (αφού τους έχει κοπεί και η περίοδος).
Το να 'ναι καυλιάρες και να το παίζουν ότι το θέλουν πολύ, είναι λαχείο....
Αξιόλογη...όλα τα λεφτά η φωτό με κυριλέ περιβολή.Δηλαδή για να καταλάβω αυτήν δεν θα την πηδούσατε ???
τι περίεργα... εμενα μου ειπε οτι δεν παει με τοσο μικρους (30) και με μπλοκαρε... για ψωλη με ψεύτικο προφιλ το κόβω
Πολύ καλό παράδειγμα καλοσυντηρημενου γκιλφ βάση φωτό. Ωστόσο όταν πας να κλείσεις ραντεβού είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα καθώς ζητάει προκαταβολές και τα λέει λίγο περίεργα. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
παιδέρααααααααΒεβαίως!
τακη ελα να εξυπηρετησης τον ares.παιδέραααααααα
ποιο μουνοσκυλο ειναι παλι αυτος?τακη ελα να εξυπηρετησης τον ares.
Στην εκκλησία κοντά στο σπίτι μου έχει κάτι καλά γκράνια...το θέμα είναι πως κάνεις πέσιμο? Που όταν τους μιλάς σου λένε "Γεια σου παλικαράκι μου" ή "Τι κάνεις αγόρι μου"
για λαγοβαζελο τον κοβω.ποιο μουνοσκυλο ειναι παλι αυτος?
α το μουνι....για λαγοβαζελο τον κοβω.