Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.947
- Πόντοι
- 2.606
Τι γυρεύεις στο νήμα με τις 70χρονες?για λαγοβαζελο τον κοβω.
Άλλαξες γούστα??
Τι γυρεύεις στο νήμα με τις 70χρονες?για λαγοβαζελο τον κοβω.
Aν σου απαντούσανε με το Κυρ μπροστά τότε να ανησυχουσες...Στην εκκλησία κοντά στο σπίτι μου έχει κάτι καλά γκράνια...το θέμα είναι πως κάνεις πέσιμο? Που όταν τους μιλάς σου λένε "Γεια σου παλικαράκι μου" ή "Τι κάνεις αγόρι μου"
Εγώ την Άννα Βίσση με τίποτα, τον Καρβέλα μπορεί με τόσες μαλακίες ένα γσμησι το χρειάζεταιΚι η Αννα Βισση εξηντα και ειναι αλλα την πηδουσα ανετα! Υπαρχουν εξηνταρες περιποιημενες και πρωην μουναρες και υπαρχουν και εξηνταρες σαν γριες απο το χωριο.
Ήθελε και δωράκι....απλά μια μέρα που δεν είχα τι να κάνω της έπιασα την κουβέντα στο σειφ σεξ...μου λέει με δωράκι....πόσα δίνεις;; λέω 50....τι περίεργα... εμενα μου ειπε οτι δεν παει με τοσο μικρους (30) και με μπλοκαρε... για ψωλη με ψεύτικο προφιλ το κόβω
Εγω μετα απο μια 60αρα κομμωτρια που πηδαγα ενα διαστημα περσι και το 55ρι που ξεκινησα να πηδαω τωρα εχω να πω πως ηταν λαθος μου που "αγνοουσα" και δεν ασχολιομουν καθολου με αυτες τις ηλικιες.Δεν συζηταω για μυαλα, πολυ πιο νορμαλ και προσγειωμενες στη πραγματικοτητα , απολαμβανουν τη καθε στιγμη και τα δινουν ολα στο σεξ.Επισης μεγαλο πλεονεκτημα για τα γουστα μου υπομονετικες και με μεγαλη αντοχη στο κωλογαμησιΓια 60+ δεν ξέρω, αλλά 50-57 που έχω πηδήξει, ακόμα και όταν ήμουν 20 χρονών έχω να πω ότι είναι σκυλιά στο κρεβάτι και δέχονται φουλ ξεφτιλικια. Βέβαια οι πιο πολλές ήταν cuckold φάσεις ή μόνοι μας και μετά πήγαινε ξεσκισμενη στον άντρα της
Ισχύει, δίνουν κώλο αβερτα, τις πονάει λιγότερο από ότι μπροστάΕγω μετα απο μια 60αρα κομμωτρια που πηδαγα ενα διαστημα περσι και το 55ρι που ξεκινησα να πηδαω τωρα εχω να πω πως ηταν λαθος μου που "αγνοουσα" και δεν ασχολιομουν καθολου με αυτες τις ηλικιες.Δεν συζηταω για μυαλα, πολυ πιο νορμαλ και προσγειωμενες στη πραγματικοτητα , απολαμβανουν τη καθε στιγμη και τα δινουν ολα στο σεξ.Επισης μεγαλο πλεονεκτημα για τα γουστα μου υπομονετικες και με μεγαλη αντοχη στο κωλογαμησι
Ετσι ακριβως !!!Επειδή μάλλον δεν έχετε γαμήσει τέτοιας ηλικίας γυναίκα, σας λέω ότι είναι στεγνές και όχι και τόσο ορεξάτες (αφού τους έχει κοπεί και η περίοδος).
Το να 'ναι καυλιάρες και να το παίζουν ότι το θέλουν πολύ, είναι λαχείο....
Μονο κωλο μπορούν να δώσουνΙσχύει, δίνουν κώλο αβερτα, τις πονάει λιγότερο από ότι μπροστά
εισαιωραιοςμαγκες εγω πλεον τον παίζω κυριως με τσοντες με γριες παρα με πιτσιρικες...οταν ημουν πιο νεος τον επαιζα με μιλφαρες...τωρα πλεον εχω προχωρήσει στις γριες
Και που τις γνώριζες τόσο μικρός τις 60αρες. Σοβαρά ρωτάωΓια 60+ δεν ξέρω, αλλά 50-57 που έχω πηδήξει, ακόμα και όταν ήμουν 20 χρονών έχω να πω ότι είναι σκυλιά στο κρεβάτι και δέχονται φουλ ξεφτιλικια. Βέβαια οι πιο πολλές ήταν cuckold φάσεις ή μόνοι μας και μετά πήγαινε ξεσκισμενη στον άντρα της
Κανεσεξ κυρίως και στο xhamster παλαιότεραΚαι που τις γνώριζες τόσο μικρός τις 60αρες. Σοβαρά ρωτάω
Αν όμως μετά τα 40 βάλουν σοβαρά στην καθημερινότητά τους διατροφή και γυμναστήριο και περιποίηση γίνονται σοβαρες μουναρες.Απλα οι περισσότερες βαριονται γιατί θέλει καθημερινό πρόγραμμα.παίζει ρόλο να είναι αδυνατες και γυμνασμένες γιατί κακά τα ψέμματα μετά τα 40 οι γυναίκες σπάνε αρκετα αν δεν προσέξουν.
στις φίλες της μαμάς σου, στις θείες σου, στις πρώην δασκάλες σου...Καλησπερα ειμαι 24 χρονων και θα ηθελα να εχω μια εμπειρια με καποια ωριμη !!! πως θα μπορουσα να βρω που να ψαξω ?
εγω θα την προτιμουσα με πι ....λολ ρε !!!Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
δεν είναι στην παιδεία μας σαν λαός δυστυχώς, βλέπεις πάρα πολλες 20 χρονες σάπιες με κυτταρίτιδες και πλαδαρές.το ίδιο και οι άντρες, μια βόλτα να βγεις οι περισσότεροι είναι με κοιλιες και μια τυρόπιτα στο χέριΑν όμως μετά τα 40 βάλουν σοβαρά στην καθημερινότητά τους διατροφή και γυμναστήριο και περιποίηση γίνονται σοβαρες μουναρες.Απλα οι περισσότερες βαριονται γιατί θέλει καθημερινό πρόγραμμα.