aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.514
- Πόντοι
- 11.956
Τι προφυλάξεις?βασικα αν παιρνει προφυλαξεις
Τι προφυλάξεις?βασικα αν παιρνει προφυλαξεις
Η πιο σωστη απαντηση, δεν εχει ηλικια η πουτανια, οπως και ο ερωταςΓνωριζεις φιλαρακι οτι οι γυναικες ειναι εγκεφαλικα οντα.Εαν το χει το γαμησι και την ανωμαλια μεσα της η γυναικα θα γαμιεται και με πι στα 90.Ολα τα αλλα να εχουμε να λεμε.Στεγνες και χωρις ορεξη ξερουμε και 30αρες.
μην μυρισουν τον κρινοΤι προφυλάξεις?
Φίλε σε αυτήν την ηλικία δεν μένουν έγκυες οι γυναίκεςμην μυρισουν τον κρινο
η σαρα πως εμεινε?Φίλε σε αυτήν την ηλικία δεν μένουν έγκυες οι γυναίκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εάν λες αυτό
Υπήρχε θεϊκή παρέμβαση....πως παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός...με θεϊκή παρέμβαση και αυτός χαχαχαη σαρα πως εμεινε?
Το πρώτο είναι για υπηρεσίες επι χρημασι και το δεύτερο είναι βιντεάκια. Εγώ κατάλαβα ότι τις γνώριζες κανονικά έξωΚανεσεξ κυρίως και στο xhamster παλαιότερα
Δεν είναι μόνο αυτά φίλε. Αν δεν ξέρεις καλύτερα μην μιλάςΤο πρώτο είναι για υπηρεσίες επι χρημασι και το δεύτερο είναι βιντεάκια. Εγώ κατάλαβα ότι τις γνώριζες κανονικά έξω
Για αυτό σε ρωτάω ρε φίλε για να μάθω. Μήπως φάω και γώ κανένα τζιλφακιΔεν είναι μόνο αυτά φίλε. Αν δεν ξέρεις καλύτερα μην μιλάς
Κανε αγγελια, γραψε αυτο που θες, ανεβασε φωτό και ολο και κατι θα ψαρεψεις. Να ξερεις θελει υπομονη και ανανεωση της αγγελιας γιατί χανεται ανάμεσα στις 100αδες που ανεβαινουν καθε μεραΓια αυτό σε ρωτάω ρε φίλε για να μάθω. Μήπως φάω και γώ κανένα τζιλφακι
Άξιο μέλος μας!Καθολουυ αυτά είναι συνέχισε έτσι !!!
Ναι αλλά αφροδισια και τοπικές μολύνσεις καραδοκούν ανά πάσα στιγμή...μην κάνουμε και εμείς σαν ανεγκεφαλα πιτσιρίκια που βαράνε ακα και οποίον πάρει ο Χάρος!Φίλε σε αυτήν την ηλικία δεν μένουν έγκυες οι γυναίκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εάν λες αυτό
Γέροντα δεν υπάρχεις !!Μου αρεσουν οι γκρανυ ,η γυναικα μου ειναι 68 και η γκομενα 74 ,μη γελατε την γυναικα την γαμω απο 22 χρονων που ηταν και την γκομενα 20 χρονια περιπου ,μου αρεσουν και οι δυο παρα πολυ και ξερουν να με καυλωνουν
Η Sandra έγινε φέτος 61......Τύποι εχθες επισκέφτηκα μια disco όπου ο νεότερος εκεί μέσα είχε βγει στην σύνταξη ήδη καμια 10ετια....το τι 60χρονα γκλιφακια είδα δεν λέγετε...καύλωσα με τις γριες
Η Sandra έγινε φέτος 61......
Xάλασε τελείως
Ποιος θυμάται πόσο παρακμιακά ήταν ακόμα και τα 80 s στην Αθήνα τότε. Οι μπαρμπάδες και οι γιαγιάδες χάζευαν το μπουμπούκι....... με το καλσον......
Τι παρακμιακά;Η Sandra έγινε φέτος 61......
Xάλασε τελείως
Ποιος θυμάται πόσο παρακμιακά ήταν ακόμα και τα 80 s στην Αθήνα τότε. Οι μπαρμπάδες και οι γιαγιάδες χάζευαν το μπουμπούκι....... με το καλσον......
Aν δεις το βιντεο, ειχαν μαζευτει οι παπουδες και οι μπαρμπαδες που ειχαν κατεβει για την βαρβακειο και κοιταζανε λες και βλεπουν σεξογηινη, τεχερανη στυλ....Τι παρακμιακά;
Μέσα στην μόδα ήταν ,με λαμψη.
Παρακμή είναι το σήμερα με τον κάθε καφρο και τον καγκουρα να την έχει δει pimp!