Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Sure! Εγώ με βλέπω να πληρώνω για σεξ όταν γεράσω σε νεαρούς κυρίουςΠαίζει και αυτό.
Επίσης,μπορεί και αυτή να ναι τεκνατζου,οπότε win win situation και για τους 2!
Sure! Εγώ με βλέπω να πληρώνω για σεξ όταν γεράσω σε νεαρούς κυρίουςΠαίζει και αυτό.
Επίσης,μπορεί και αυτή να ναι τεκνατζου,οπότε win win situation και για τους 2!
Ο καθένας και η καθεμία με τα γούστα τουςSure! Εγώ με βλέπω να πληρώνω για σεξ όταν γεράσω σε νεαρούς κυρίους
Είναι η αγάπη για σεξ. Ένας άντρας στα 70 δε νομίζω να μπορεί πια να ικανοποιήσει πιστεύω. Μπορεί?Ο καθένας και η καθεμία με τα γούστα τους
Μόνο αν κρατιέται πολύ καλάΕίναι η αγάπη για σεξ. Ένας άντρας στα 70 δε νομίζω να μπορεί πια να ικανοποιήσει πιστεύω. Μπορεί?
Ο χρόνος θα δείξειΜόνο αν κρατιέται πολύ καλά
Στέλνουν και μόνες γυναίκεςεβαλες εσυ αγγελια στο kanesex κ αυτες απηντησαν? υποθετω θα ηταν cuckold φαση γιατι μονες γυναικες δεν απαντουνε
Αμαν!!!! μιλαμε εχω παθει μπλακαουτ!!Όλη μέρα κι όλη νύχτα γαμήσι και σπέρμα μέσα στη μουνάρα της...
Βίντεο: Η Ορνέλα Μούτι στα 67 της με εσώρουχα και ψηλοτάκουνες μπότες»
Η Ιταλίδα ντίβα αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στα social mediawww.protothema.gr
Προφανως για τους ιδιους λογους που και ο Μακρον ο προεδρος της Γαλλιας γαμαει αυτην που γαμαει (και την παντρευτηκε κιολας)Έχω μια γνωστή, είναι γιαγιά κοντά 70. Προσέχει τον εαυτό της,πηγαίνει κολυμβητήριο, κάνει solarium,προσέχει τι τρώει και τι πίνει...αλλά και πάλι, μια γιαγιά είναι.
Την πηδάει ένα παλικάρι 35-37,εμφανίσιμο,με καλή δουλειά ( μπορεί να είναι κάποιος απο σας) που θα μπορούσε να έχει για παρτενέρ ωραία νέα γυναίκα .
Αναρωτιέμαι γιατί;;;
Γιατί δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.....Έχω μια γνωστή, είναι γιαγιά κοντά 70. Προσέχει τον εαυτό της,πηγαίνει κολυμβητήριο, κάνει solarium,προσέχει τι τρώει και τι πίνει...αλλά και πάλι, μια γιαγιά είναι.
Την πηδάει ένα παλικάρι 35-37,εμφανίσιμο,με καλή δουλειά ( μπορεί να είναι κάποιος απο σας) που θα μπορούσε να έχει για παρτενέρ ωραία νέα γυναίκα .
Αναρωτιέμαι γιατί;;;
Γιατί ο νεαρός βαρέθηκε τις νεαρές βλαμμένες ωραιοπαθεις μέχρι αηδιας και επένδυσε στην ποιοτητα.Έχω μια γνωστή, είναι γιαγιά κοντά 70. Προσέχει τον εαυτό της,πηγαίνει κολυμβητήριο, κάνει solarium,προσέχει τι τρώει και τι πίνει...αλλά και πάλι, μια γιαγιά είναι.
Αναρωτιέμαι γιατί;;;
γιατι την απαντηση την εδωσες...μπορει να ναι καποιος απο εμας.....Γιατί ο νεαρός βαρέθηκε τις νεαρές βλαμμένες ωραιοπαθεις μέχρι αηδιας και επένδυσε στην ποιοτητα.
γιατι την απαντηση την εδωσες...μπορει να ναι καποιος απο εμας.....Έχω μια γνωστή, είναι γιαγιά κοντά 70. Προσέχει τον εαυτό της,πηγαίνει κολυμβητήριο, κάνει solarium,προσέχει τι τρώει και τι πίνει...αλλά και πάλι, μια γιαγιά είναι.
Αναρωτιέμαι γιατί;;;
Τη συνάντησα τελείως τυχαία. Αισθανθήκαμε και οι δύο άνετα και καταλήξαμε στο κρεβάτι της από την πρώτη συνάντηση. Είχε υπέροχα μάτια, γεμάτο άλλα όμορφο σώμα, πολύ προσεγμένη εμφάνιση-ντύσιμο. Στο πρόσωπο φαινόταν οι ρυτίδες της, όταν την είδα την έκανα 57-58. Αλλά αυτό ήταν αδιάφορο, αισθανθήκαμε άνετα και οι δύο από την πρώτη
δυτικα εμενε? ονοματακι εχεις?H τύπισσα ήταν χωρισμένη. Γενικώς ψιλοπερίεργη, απολάμβανε την μοναξιά της. Βοηθούσε τα παιδιά της αλλά το σπιτάκι της ήταν ο χώρος στον οποίο αισθανόταν άνετα, αλλά δεν έβαζε εύκολα άντρες... Κι αυτό αποτυπωνόταν στο πολύ σφιχτό μουνί της... αισθανόμουν ειλικρινά ότι γαμάω 25άρα. Το μόνο "άσχημο" ότι δεν επιθυμούσε βρωμόλογα στην ώρα του σεξ... όταν έπαιρνε φόρα, δεν καταλάβαινε τίποτα, στάνταρ ακουγόταν σε ολόκληρη την πολυκατοικία. Όταν έκανα κατάθεση μέσα στο μουνί της, ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες που είχα στη ζωή μου. Τέτοια όμορφη ζεστή αίσθηση. Μου έδωσε και της έδωσα όμορφους και δυνατούς οργασμούς.