Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.728
- Πόντοι
- 1.056
Δεν το κατάλαβα αλλά δεν πειράζει!Μόνο αν ήταν η γυναίκα μου και είχα περασει δεκαετίες μαζί της, ναι. Διαφορετικά, όχι
Δεν το κατάλαβα αλλά δεν πειράζει!Μόνο αν ήταν η γυναίκα μου και είχα περασει δεκαετίες μαζί της, ναι. Διαφορετικά, όχι
Για σκέψου σε παρτούζα τι κραυγές βγάζει.....
Μ@λ@κ@ Σειρηνάκη, όλα εγώ θα στα λεω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εν τω μεταξυ αυτηνης τα βίντεο έχουν πέσει γενικά και δεν την πολυβλέπουμε.Πάντως έμπαινα άνετα.Λες να βγει κανενα ερασιτεχνικο;
εν τω μεταξυ αυτηνης τα βίντεο έχουν πέσει γενικά και δεν την πολυβλέπουμε.Πάντως έμπαινα άνετα.
Δεν έχω ιδέα αδερφέ!Μπορεί να έχει κανέναν γκομενο μύστη εδώ μέσα ή να έχει κανέναν κλειστό κύκλο που την πηδάει και να εσφυρίχθη,αλλά μπορεί και να είναι τυχαιο.Εγώ πάντως την κόβω ότι το πάει το γράμμα.Λες να το πηραν πρεφα τι λεμε και κατεβηκαν;
Η να ετυχε;
Δεν έχω ιδέα αδερφέ!Μπορεί να έχει κανέναν γκομενο μύστη εδώ μέσα ή να έχει κανέναν κλειστό κύκλο που την πηδάει και να εσφυρίχθη,αλλά μπορεί και να είναι τυχαιο.Εγώ πάντως την κόβω ότι το πάει το γράμμα.
Κρατιούνται καλά όσες γυναίκες προσέχουν τον εαυτό τους,μέχρι να γεράσουν πολύ,το ίδιο και οι άντρες,που όταν είναι πολύ ηλικιωμένοι,δεν είναι σέξι.Απο εμπειρία,οι ωριμότερες γυναίκες ξέρουν να πηδιουνται και πλέον οι 60άρες του σημερα δεν είναι σαν τις 60αρες του παρελθόντος,αλλά κρατιουνται καλά.Προφανώς πηδάω και αυτές τις ηλικίες,γιατί όχι άλλωστε,αλλά κυρίως γιατί περνάω καλά.Ξέρουν τι θέλουν γενικά και το παίρνουν.Συνήθως τα δίνουν όλα και δεν έχουν ηλίθια ταμπού.Βεβαια κατα περίπτωση όλα αυτά,έτσι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εν τω μεταξυ αυτηνης τα βίντεο έχουν πέσει γενικά και δεν την πολυβλέπουμε.Πάντως έμπαινα άνετα.
Σαφως.Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους και το μονο που ανησυχεί αυτη τη στιγμή είναι ότι συμφδωνώ σε κάτι μαζί σου.Γενικά,πάντως,οι ανθρωποι γερνάνε πιο αργά πλέον σε σχέση και με λίγες δεκαετίες πίσω που έβλεπες π.χ. ποδοσφαιριστές 30 χρονών και έμοιαζαν με συνταξιουχους αγρότεςΚρατιούνται καλά όσες γυναίκες προσέχουν τον εαυτό τους,μέχρι να γεράσουν πολύ,το ίδιο και οι άντρες,που όταν είναι πολύ ηλικιωμένοι,δεν είναι σέξι.
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠρόσφατα γνώρισα στην δουλειά μια 61χρ. γκιλφαρα, Ελληνοβρετανίδα, ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Βυζάρες 4αρια (προφανώς φιταγμένα), ελιτίστικη εμφάνιση, διαζευγμένη, με παιδιά 30 κ 34 ετών. Κορμί αψεγάδιαστο, 3 φορές την εβδομάδα personal, κολυμπάει κάθε μέρα 30-40 λεπτά και διατροφή .. για σεμινάριο.
Εννοώ, ότι δεν θα πηδούσα μια γυναίκα 60 ή 70 χρονών, εκτός εάν ήταν γυναίκα μου και είχαμε γεράσει μαζίΔεν το κατάλαβα αλλά δεν πειράζει!
Δικέ μου οι σημερινές σαραντάρες είναι στο φαίνεσθαι ιστορία και γενικά το παίζουν ιστορία γιατί έμαθαν αλλιώς.Προσωπικά μου έχει τύχει ότι λές,ότι πηδιούνται σαν σκυλιά,αλλά έχουν άλλα κόμπλεξ και αδυναμίες,ότι δεν τα δίνουν όλα για να μην τις πούν πουτάνες και πως δεν είναι ξεκάθαρες και μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων.Λίγο πριν τα 40 άρχισα να καυλώνω με τις 55 - 60 .... Μετά τα 40 εχω να πω έμπαινα και σε ανω των 60 αλλά εντάξει οχι σε κανα ερείπιο.... Από πέσιμο παντως σε 2 60αρες έφαγα άκυρο. Η μια δηλωσε χορτασμένη κι οτι μονο με τα εγγόνια ασχολείται και η άλλη πως η επιθυμία για έρωτες δεν υπάρχει πλέον..... Και οι 2 πάντως δηλωσαν κολακευμενες.... Οι συνομήλικες πάντως 40+ γαμιουνται σαν τα σκυλιά.....
Όλες κολακεύονται και λογικό είναι. Πολλές όντως δεν έχουν ενδιαφέρον για σεξ μετά από μια ηλικία αλλά είναι και πάρα πολλές που έχουν.Λίγο πριν τα 40 άρχισα να καυλώνω με τις 55 - 60 .... Μετά τα 40 εχω να πω έμπαινα και σε ανω των 60 αλλά εντάξει οχι σε κανα ερείπιο.... Από πέσιμο παντως σε 2 60αρες έφαγα άκυρο. Η μια δηλωσε χορτασμένη κι οτι μονο με τα εγγόνια ασχολείται και η άλλη πως η επιθυμία για έρωτες δεν υπάρχει πλέον..... Και οι 2 πάντως δηλωσαν κολακευμενες.... Οι συνομήλικες πάντως 40+ γαμιουνται σαν τα σκυλιά.....
Πώς τις βρίσκεις από fb η σε σούπερ μάρκετ ?Απο εμπειρία,οι ωριμότερες γυναίκες ξέρουν να πηδιουνται και πλέον οι 60άρες του σημερα δεν είναι σαν τις 60αρες του παρελθόντος,αλλά κρατιουνται καλά.Προφανώς πηδάω και αυτές τις ηλικίες,γιατί όχι άλλωστε,αλλά κυρίως γιατί περνάω καλά.Ξέρουν τι θέλουν γενικά και το παίρνουν.Συνήθως τα δίνουν όλα και δεν έχουν ηλίθια ταμπού.Βεβαια κατα περίπτωση όλα αυτά,έτσι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και από πού τις γίνεις από fb σούπερ μάρκετ ?Το κάνω ήδη εδώ και κάποια χρόνια....αρκεί το milf-granny να ειναι λιγο εμφανισημο,να ειναι καθαρο ,βαμενο,να φοραει sexy εσωρουχα...και τοτε θα καταλαβει κανεις αυτους που λενε "η γρια κοτα εχει το ζουμι"...
Από κοινά χόμπι/δραστηριοτητες/συναναστοφες, γνωριμίες εργασιακού κυκλου, social και διαφόρου τυπου εκδηλώσεις. Βασική κοινωνικότητα απαιτείται.Πώς τις βρίσκεις από fb η σε σούπερ μάρκετ ?
Συνήθως απο κοινές παρέες ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης,αλλά να σε ξέρουν.Καλή φάση είναι επίσης καφετέριες με πιο σοβαρό κόσμο,σημεία που πάνε για περπάτημα κτλΠώς τις βρίσκεις από fb η σε σούπερ μάρκετ ?