αυτο λεω κι εγωτοση απελπισια ρε παιχτες?
Πρεπει να εισαι μεσα στην απελπισία για να προβείς σε τετοια ενέργεια
αυτο λεω κι εγωτοση απελπισια ρε παιχτες?
Ναι ρε φίλε αλλά μας λές τώρα για κώλο 56άρας που δεν έχουν ούτε οι 30άρες.Δεν μας είπες απλά ότι κάνανε καλό κρεβάτι και ότι σου ξεζουμίσανε το καυλί σου.Αλλά ότι ήταν καρακορμάρες.Γιαυτό σου λέω.Μήπως κάνανε καλό κρεβάτι και έχεις μπερδευτεί;
Μαζί σου με χίλια!!!!!πωωω τι καυλα ειναι αυτη...πειτε με ανωμαλο, αλλα προτιμω μια τετοια γυναικαρα παρα κανα 20χρονο μαλακιστηρη
καυλωσα παλι
Καλυτερα θα έπρεπε να την λένε ΣαπιαΙταλιανα!
Πολύ καλό παράδειγμα καλοσυντηρημενου γκιλφ βάση φωτό. Ωστόσο όταν πας να κλείσεις ραντεβού είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα καθώς ζητάει προκαταβολές και τα λέει λίγο περίεργα. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
Ποσα θα μας πληρωνε τυπε για να τη γαμησουμε ?Δηλαδή για να καταλάβω αυτήν δεν θα την πηδούσατε ???
Και όπως πάει σε λίγο με πεθαμενες.μαγκες εγω πλεον τον παίζω κυριως με τσοντες με γριες παρα με πιτσιρικες...οταν ημουν πιο νεος τον επαιζα με μιλφαρες...τωρα πλεον εχω προχωρήσει στις γριες
Με πληρωμη οχι, free ομως ανεταΔηλαδή για να καταλάβω αυτήν δεν θα την πηδούσατε ???
Δηλαδή για να καταλάβω αυτήν δεν θα την πηδούσατε ???
Ειναι σιγουρο οτι σε αυτη την ηλικια κανουν την καλυτερη πιπα.Τωρα στο γαμησι ειναι λαχειο.
Δηλαδή για να καταλάβω αυτήν δεν θα την πηδούσατε ???
Ειναι σιγουρο οτι σε αυτη την ηλικια κανουν την καλυτερη πιπα.Τωρα στο γαμησι ειναι λαχειο.
Επειδή μάλλον δεν έχετε γαμήσει τέτοιας ηλικίας γυναίκα, σας λέω ότι είναι στεγνές και όχι και τόσο ορεξάτες (αφού τους έχει κοπεί και η περίοδος).Ειναι σιγουρο οτι σε αυτη την ηλικια κανουν την καλυτερη πιπα.Τωρα στο γαμησι ειναι λαχειο.
Φυσικά ....και για ποτό θα έβγαιναΔηλαδή για να καταλάβω αυτήν δεν θα την πηδούσατε ???
Μέχρι 55 έχουμε γαμήσει. Μια χαρά υγρές ήταν και όσες όχι και τόσο, χρησιμοποιούσαν και κάποιο λιπαντικό και όλες φοβερά ορεξατες. Όχι ότι δεν υπάρχουν και οι σχετικά αδιάφορες αλλά δεν είναι ο κανόνας.Επειδή μάλλον δεν έχετε γαμήσει τέτοιας ηλικίας γυναίκα, σας λέω ότι είναι στεγνές και όχι και τόσο ορεξάτες (αφού τους έχει κοπεί και η περίοδος).
Το να 'ναι καυλιάρες και να το παίζουν ότι το θέλουν πολύ, είναι λαχείο....
Έχετε συνευρεθή με κυρία
Την έχω απωθημένο από τα 72 μου (όταν αυτή ήταν 40άρα και υποδυόταν την κατ γούμαν).
Την πήδαγα μέχρι να λιώσει το καυλί μου, και τώρα που είναι 62.-